Verleden tijd 3.3

()


Els wilde beginnen met een striptease, maar Clara scheen om een of andere reden te treuzelen. Ze moest nog even naar toilet en dat duurde best lang. Weer terug in de kamer leek ze niet op haar gemak en net toen Els vroeg wat er loos was hoorden we de achterdeur. Verbaasd en geïrriteerd wilde ze naar de keuken lopen om te kijken wie daar nu kon zijn, maar dat was niet meer nodig. Helena, Kitty en Rosa betraden de kamer. Clara keek blij en opgelucht dus dit was geen verrassing voor haar dan.
Hier hadden Els en ik echter geen rekening mee gehouden, en dus vroeg Els om uitleg aan haar dochter. De meiden ploften op de bank en de stoelen en dus gingen wij ook maar zitten. Clara begon te vertellen, dat ze alle drie wel een beetje buitenbeentjes waren op school. Alleen Kitty kreeg wat aandacht van jongens maar was er niet van gediend om als spermaopvang te dienen of als zoveelste nummer bijgeschreven te worden op de “done list” van geile jongens. Daarom hadden de dames besloten zelf iets te verzinnen en was Rosa vorige maand op haar verjaardag door de andere meiden ontmaagd met een vibrator. Toen haar naam viel werd ze zo rood als een biet, maar toen niemand vreemde opmerkingen maakte zuchtte ze opgelucht. Ze hadden met elkaar afgesproken dat ze allemaal bij elkaars ontmaagding zouden zijn elk op hun verjaardag, en nu was Clara dus aan de beurt. Els en ik wisten even niet wat te zeggen.
Helena was de eerste die haar stem terug vond en vroeg of ik het erg vond dat ze erbij waren en zij mij dus ook naakt gingen zien. Rosa werd weer rood terwijl Kitty en Helena een uitdagende blik in hun oogjes kregen. Had ik daar moeite mee, nou euh… eigenlijk niet. Opgewonden kreetjes stegen op uit vier keeltjes, en de dames wiebelden op hun zitplaatsen. “Oeh, Clara, jij krijgt een echte terwijl ik een koude nepper kreeg” begon Kitty. Ze keek naar de grond toen ze het zei en ging verder met “ik had een echte ook niet gedurfd denk ik.” Els voorbedachte avondplanning kon nu in de prullenbak. En de meiden begonnen opgewonden door elkaar te beppen over hoe nu verder. Els was echter masseuse en ik had een opvouwbare massagetafel gezien in huis en die kon wellicht wel eens dienst doen.

Ik trok mij even met Els terug in de keuken, de dames opgewonden kakelend achterlatend, en vertelde haar mijn plan. Els vond het best dus gingen we terug de kamer in met de tafel onder de arm. Toen de tafel in drie delen was opgezet werd Clara verzocht haar topje en rokje uit te doen en plaats te nemen op de tafel. Els had een zwoel muziekje opgezet en de rolgordijnen wat dicht gedraaid zodat er een intieme sfeer ontstond. Alleen gehuld in mooie kanten beha met voorsluiting en wit kanten slipje (met open kruisje) en witte nylonkousen besteeg ze de tafel. Ik nodigde de andere dames uit rond de tafel te gaan staan.
Els begon mij al zoenend van mijn kleren te ontdoen, totdat ik nog slechts een short aan had met een flinke bobbel aan de voorkant en een natte plek in het midden. Els reageerde plagend met tut tut tut en ze schudde met haar wijsvinger. Ik vroeg twee van de meiden elk een borst voor hun rekening te nemen en derde om Clara overal te strelen en aaien. Helena maakte de voorsluiting los en twee mooie tienerborstjes kwamen tevoorschijn. De tepels priemden al heerlijk vooruit. Kitty ontfermde zich over de andere borst en toen ook Rosa met haar streel-werk begon kwam de eerste kreun los bij Clara. Ik bukte mij over Clara heen en begon haar te tongzoenen. Els liep naar het andere eind van de tafel en begon voorzichtig over Clara’s kutje te wrijven. Dat haar slipje zeiknat was, was geen verrassing en even later boog ook Els zich voorover en begon met haar tong door de opening aan haar klitje te likken. Zonder dat ik er erg in had, had Helena haar topje uitgetrokken en wreef nu met haar borsten over die van Clara.

In eerste instantie moedigde Kitty haar aan en streelde ook Helena over haar borsten en rug. Even later volgde ze echter haar voorbeeld en wreef ze ook met haar borsten over die van Clara in een strak ritme om niet tegen Helena te stoten met haar hoofd. Rosa keek maar deed niet veel meer dan met haar handen overal te wrijven. Clara’s gekreun was nu niet meer zachtjes en niet lang daarna schokte haar mooie lijf ten teken dat het eerste hoogtepunt een feit was.

Helena en Kitty kwamen recht staan en keken elkaar veelbetekenend aan, alsof ze het afgesproken hadden pakte elk een zijkant van mijn boxershort vast en trokken deze naar beneden, waardoor mijn stijve lans naar voren floepte, druipend van het voorvocht uit mijn eikelspleetje. Een bewonderend gemompel steeg op. Ik deed een stap naar voren en draaide Clara’s hoofd opzij. Als vanzelf begreep ze wat de bedoeling was en toen ik mijn eikel naar voren bracht hapte ze mijn pik naar binnen. De meiden keken toe terwijl Els aanwijzingen begon te geven aan Clara die alleen met korte kreunen antwoordde. Het ging wat onhandig maar na wat aanwijzingen en wat oefenen begon Clara het pijpen steeds meer onder de knie te krijgen.

Helena en Kitty hadden het wel gezien en toen Helena de borsten van Kitty begon te strelen gingen de dames al snel in elkaar op. Rosa op haar beurt had ergens een vibrator vandaan getoverd. Even dacht ik dat ze Clara ermee wilde ontmaagden, want ze maakte hem nat en duwde Clara’s benen uit elkaar. Ze duwde hem echter in haar kontje wat Clara weer een nieuwe sensatie opleverde. Hij ging er met speels gemak in, wat mij de indruk gaf dat dit niet de eerste keer was. Bij mij ontstond er door het heerlijke gesabbel op mijn neukstaaf een heerlijk gevoel in mijn onderlijf. Met tegenzin trok ik mij terug om mij op te maken voor het grote moment.

Helena en Kitty zaten op dit moment in hun eigen wereldje. Ze lagen in standje negenzestig op de grond en waren elkaar zo intens aan het beffen dat ze alles om zich heen vergaten. Beiden zaten met hun hoofd onder het rokje van de ander en hielden elkaars kontje vast om druk te kunnen zetten. Zodoende kon ik niet zien of ze hun slipjes uit hadden gedaan of niet. Rosa en Els waren nog gekleed, Clara lag in haar kousen op de tafel en ik was totaal naakt. Rosa gaf de dames een duw met haar voet ten teken dat er iets ging gebeuren. Toen er geen reactie volgde en de dames onverstoord doorgingen gaf ze een ferme klap op Helena’s achterwerk omdat die bovenop lag. Helena kreunde waarop Rosa er nog enkele gaf. Kennelijk was dit wat ze nodig had want luid kreunend kwam ze klaar waarop ook Kitty over het randje ging en haar orgasme beleefde. Helena rolde van Kitty af en langzaam kwamen de meiden weer terug op aarde.
Ze stonden op en kwamen naast de tafel staan. Toen ze Rosa zagen staan, nog volledig aangekleed, begonnen ze aan haar kleren te plukken en niet veel later stonden er drie naakte meiden naast de tafel. Toen ik aanstalten maakte om met het ritueel te beginnen gaven ze Clara alle drie een tongzoen en begonnen haar lichaam te strelen. Ik klapte het achterste gedeelte van de tafel weg zodat Clara’s benen vrij kwamen. De tafel werd op de goede hoogte gebracht en ik legde de benen van Clara tegen mijn schouders omhoog. Els streelde het gezicht van haar dochter en gaf mij een klein knikje. Ik wreef mijn eikel een paar keer heen en weer tussen de kletsnatte schaamlippen van dit nog ongebruikte kutje, waarna ik hem voorzichtig in de opening bracht. Een maagdenvliesje probeerde wanhopig deze indringing te verhinderen. Weer liet ik mijn eikel tussen haar gezwollen lippen heen en weer glijden wat nu het nodige gekreun opleverde. Dit deed ik een keer of drie, toen ik mijn eikel weer in de toegangspoort naar het paradijs bracht. Ik pakte Clara’s bovenbenen vast en stootte mijn volledige pik naar binnen. Er volgde een kort gilletje. Clara was van meisje vrouw geworden.

Ik liet haar even wennen aan de nieuwe indringer, maar ze begon zelf met haar kontje te bewegen, waarop ik voorzichtig in haar begon te stoten. Toen ik mijn pik terugtrok zag ik dat de stam rood was van haar maagdenbloed. De meiden keken ademloos toe hoe hun vriendin nu stevig geneukt werd hun handen dwarrelden over Clara’s buik borsten en benen. Clara onderging deze neukbeurt onder luid gejammer en gekreun en bereikte meerdere hoogtepunten voor ik met een lage brul haar krappe kutje vol spoot met een eerste lading heet sperma.
Bevredigd trok ik mij terug uit dit heerlijke nauwe grotje en voelde dat Helena naast mij was gaan zitten en mijn pik nu in haar mond nam om het laatste beetje op te vangen en naar ik later begreep de smaak van sperma te proeven.  We waren nu wel even aan een rustpauze toe, en terwijl Els op weg ging naar de keuken om drankjes te verzorgen plofte de rest in een stoel of op de bank om even bij te komen. Een ding was zeker, deze avond was nog niet ten einde. Els was naar de keuken gegaan om voor drankjes te zorgen, de meiden hingen in de bank en ratelden over de zojuist genoten ervaring.

Het leek mij het best ze maar even in hun eigen wereldje te laten en mij even terug te trekken, dus volgde ik Els naar de keuken. Ze stond voor het aanrecht en toen ik de keuken binnenkwam draaide ze haar hoofd om te zien wie er binnenkwam. In een flits zag ik dat ze tranen in haar ogen had. Ik liep naar haar toe, legde mijn arm om haar schouder en vroeg haar wat er loos was. Ze veegde de tranen weg en zei “het was toch wel wat om het zo te zien gebeuren bij je kleine meid” en nu moet ik je ook delen met mijn eigen dochter. Ik draaide haar gezicht naar mij toe en kuste haar op de mond. Haar tong kwam direct mijn mond binnen en verstrengelde zich met de mijn. Op dat moment kwam Clara lachend de keuken binnen.

“Ja ja, het was ook al zo opvallend stil, en zo krijgen we nooit iets te drinken.” Els draaide zich meteen weer naar het aanrecht en vulde de glazen. Ze zette ze op een dienblad en liep naar de kamer, Clara en mij alleen achter latend. Clara sloeg haar armen om mijn nek en gaf mij een zoen. Het was het mooiste wat mij ooit is overkomen zei ze. Dat neuken zo lekker was had ik nooit kunnen denken. Ze pakte mijn nog slappe lul vast en trok er zachtjes aan. Toen hij langzaam begon te groeien knorde ze tevreden.

“Hm ik zou zo nog wel een keer willen, maar ik heb een vraagje.” Ik had al een vaag vermoeden wat, maar Els kwam de keuken weer binnen en vroeg waar we bleven. Clara reageerde quasi nonchalant, “nou vandaag is hij voor mij hoor mam, jouw tijd komt weer,” en ze liep terug naar de kamer. Els schonk voor ons ook iets in en samen liepen we terug naar de meiden. Toen we zaten zei Kitty, “het is tijd voor actie!” Ze stond op en knielde naast mijn stoel. Brutaal pakte ze mijn weer slappe pik en zuchtte, “wat zou ik die ook graag eens in mij voelen.”

“Ja, ik ook” gaf Helena repliek, “maar we hebben afgesproken dat we dat pas op onze verjaardag zouden doen.” Kitty knikte teleurgesteld. Rosa zou ook wel een keer een echte pik willen voelen floepte Clara er uit. Rosa werd weer rood en ontkende in alle toonaarden. “Ach joh, daarnet was je nog jaloers op Clara” counterde Helena. Ze liep naar Rosa en trok haar overeind. Ze duwde haar in de richting van de tafel en dirigeerde haar erop. Kitty en Clara trokken mij overeind en duwden mij ook naar de tafel toe. Els begon te protesteren.

“Hé, dames dit was niet helemaal de bedoeling.” Ze kon echter zeggen wat ze wilde maar de dames hadden andere plannen, alleen Rosa hield zich stil en lag bijna bewegingsloos op de tafel. “Gebruikt ze de pil al” bracht Els nog naar voren, maar het bleek dat ze daar alle vier al aan waren.

Dus stond ik nu tussen de benen van de volgende tiener, wiens kutje uitnodigend voor mij lag. Met mijn duim wreef ik over haar klitje en haar lipjes gingen spontaan open. Ze kreunde en lichtte even haar hoofd op om mij aan te kijken. Uit haar blik sprank angst en nieuwsgierigheid. “Kom op, neuk haar” zei Clara die wippend op haar benen naast mij stond. “Laat haar voelen hoe geil het is,” en ook de andere meiden begonnen nu ophitsende opmerkingen te maken, behalve Rosa dan, die leek gespannen af te wachten wat e komen ging.

Toen ik mijn eikel tegen haar kutje drukte stootte ze een klein kreetje uit en bewoog haar onderlichaam naar mij toe alsof ze mij aan wilde moedigen. Haar kutje was vochtig genoeg, en ik perste mijn stijve moeiteloos in haar nauwe grotje. Rosa kreunde en ik begon voorzichtig in haar nauwe schoot te pompen en met iedere stoot werd haar kermen en kreunen luider. Els bekeek het van een afstandje.

Clara tikte tegen Kitty’s arm en knikte in de richting van haar moeder. Ze liepen naar Els en zonder vragen begonnen ze aan haar kleren te plukken. Ze wilde tegenstribbelen, maar toen ook Helena kwam helpen kon ze tegen zes handen niet meer op. Even later was ze net zo naakt als alle anderen en werd ze verwend door zes meidenhanden, drie mondjes en een zoemende vibrator. Het laatste beetje verzet ebde daardoor snel weg en ook zij gaf zich over aan het zoete genot van deze avond.

Ondertussen begon Rosa al aardig opgewarmd te raken door mijn heen en weer pompende pik. Ze reageerde soepel en pareerde mijn stoten prima. Plotseling werkte ze zich met haar armen omhoog op de tafel zodat mijn pik uit haar floepte. Ze rolde zijwaarts van de tafel en ging op haar rug op de grond liggen waarna ze mij wenkte. Toen ik op haar kroop sloeg ze haar benen rond mijn middel en ik gleed weer haar natte doosje in. Het stoten begon op nieuw. “Ik wilde je warme lijf op het mijn voelen,” fluisterde ze in mijn oor. “Het is zo lekker om jouw stijve in mijn natte poesje te voelen. Je mag mij best harder neuken hoor, ik ben niet van karton.” Haar geile gefluister wond mij enorm op en ik probeerde haar ‘wens’ zo veel mogelijk in te lossen. Haar warme kutje kneep in mijn gevoelige pik en het zalige jeuken kwam weer heerlijk opzetten. “Hm je wordt geil he tijger? Ga je mijn jonge kutje vol spuiten met dat heerlijke warme zaad van je, of heb je zin nog even in mijn kontje te raggen.”

Dit soort taal had ik van dat verlegen grietje niet verwacht, maar ik trok mij terug en ze draaide zich op haar buik waarna ze haar kontje uitnodigend omhoog stak. Ze spuugde op haar hand en wreef het op haar sterretje Toen ik mijn eikel tegen haar kontgaatje drukte ging hij onverwacht gemakkelijk naar binnen. Haar darmpje was nog warmer en nauwer dan haar jong kutje en ze moedigde mij direct weer aan. “Oh ja neuk me, neuk mij hard. Stoot die lekkere lul in mijn kontje.” Ik zag dat ze zichzelf aan het vingeren was. Ik pompte in rap tempo en beukte lekker in op haar goddelijke kontje. Af en toe sloeg ik haar hard op haar billen die zachtjesaan rood aanliepen. “Aahrgh,” kreunde ze, “ja… ah gebruik mij als sletje, ik ga komen oh!” Dat was te veel en kreunend spoot ik mijn tweede lading van de avond in een strak tienerkontje. Mijn slappe jongeheer werd direct buiten gewerkt, maar haar sterretje bleef openstaan en een straaltje sperma liep uit het openstaande gat. Op handen en knieën draaide zich om en slokte mijn slappe lul in haar mondje om vooral niets te missen van mijn kostelijke vocht.

Het andere kwartet lag likkend, zuigend, voelend, vingerend en wrijvend op een hoopje en ook daar was het gehijg en gekreun niet van de lucht. Ook daar volgden de hoogtepunten elkaar op. Toen ze eindelijk van elkaar af rolden lagen er vier tevreden uitgeputte en totaal bevredigde dames naast elkaar. Het duurde even voor iedereen weer een beetje tot leven kwam, toen vond Els het echter welletjes waarna de dames zich begonnen aan te kleden. Zachtjesaan verdwenen alle heerlijkheden weer achter een of meerdere laagjes stof. Na de nodige zoenen en beloften verdwenen Kitty, Helena en Rosa naar huis en bleven wij drieën achter.

Ik was hard aan een beetje rust toe, maar Els en Clara hadden andere plannen.

Mr. Ano & Mm.Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *