Suggestief

()

Ze werken al een tijdje samen aan een groot project. Vanavond zijn ze later gebleven om het te kunnen afronden. De lucht tussen hen beiden zindert al weken.

“Klaar!”

“Klaar.”

“Kom, ik breng je naar huis, het is al laat.”

“Ik ben met de fiets.”

“Dan pik ik je morgen wel weer op.”

“Ik kan niet voor mezelf instaan als ik zo dicht bij je moet zitten.”

“Then don’t.”

“Ik ben getrouwd.”

“Ik ook.”

“Ik hou van mijn vrouw.”

“Ik vraag je niet van mij te houden!”

“Nee, je wil mij gebruiken.”

“Oh, zo zou ik het niet willen noemen, je zou ook genieten.”

En vanaf dan neemt zij het over. Ze duwt hem achterover, maakt zijn riem en zijn broek los en haalt zijn pik tevoorschijn. Ze zakt op haar knieën en doet met haar mond dingen waar hij al weken van droomt. Dingen die hij geweldig vindt. Hete stralen gaan richting zijn kruis.

Plots duwt ze hem achterover op de vloer. Ze positioneert zich boven hem met haar rug naar hem toe. Hij ziet dat ze kousen met jarretelles draagt en haar slip opzij houdt. Ze laat zich vastberaden op hem zakken.

“Oh mijn god.”

Ze kreunt van voldoening, ze hopt op en neer, ze geniet onbeheerst en schaamteloos. Hij wil zijn handen onder haar billen steken maar ze duwt hem weg, dit wil ze zelf doen. Hij hoort haar ademhaling versnellen en merkt aan de golvende beweging van haar onderrug dat ze niet ver meer van een climax is.

“Yes, yes, yes, yes!”

Hij voelt haar rond zich samentrekken. Hij wil stoten maar ze houdt hem met haar handen op de vloer. Terwijl hij nauwelijks uit haar is draait ze zich om en zakt weer over zijn nog stijve pik. Haar lust is gevoed door wekenlang fantaseren en ze is nog niet voldaan. Ze wil meer. Ze kantelt haar bekken om hem nog dieper in haar op te nemen. Ze kijkt hem recht in de ogen, hij ziet rusteloze begeerte. Hij begint te bewegen, ze laat hem. Zijn hijgen gaat sneller, zijn stampen wordt woester, aangemoedigd door haar kreten. Vuurwerk gaat af in lijf en lede.

“Jaaaa!”

“Ja, ja, ja, ja, jaaa!”

Hun hoogtepunt overvalt hen als een niet te stuiten vuurzee.

Isanine

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *