Op de kast gejaagd

()


“Ben je boos?” vraagt ze als we binnenstappen. Ik heb in de auto niks gezegd, zij ook niet. Ze was vast nog in gedachten bij Bert, haar ex-studiegenoot die ze daarstraks onverwacht ontmoette op het feestje van mijn collega en waarmee ze de hele avond dolle pret had.

“Boos is een understatement liefje, ik ben woest!” Ik zie aan haar blik dat ze niet helemaal snapt waarom. Dat zij niet snapt dat Bert zat te flirten met haar en hoe zij daar gretig op in ging. Dat ze niet zag hoe geil Bert naar haar keek en haar met zijn ogen verslond.

“Doe je jurk omhoog!” Ze kijkt me vreemd aan maar weet dat, als ik deze toon aansla, ze me maar beter kan gehoorzamen. Ik duw haar benen uit elkaar en zie een donkere vlek op de stof van haar roze slipje. “Je bent nat!” bijt ik haar toe.

“Komaan zeg, geen enkele vrouw is kurkdroog hoor.”

“Maar jij bent zeiknat van het geil.” Ik trek haar naar me toe. Ik stop mijn hand in haar slipje: “Soppend nat! Ik ga ervoor zorgen dat jij gaat slapen met mij in gedachten en niet met die Bert!” Hard begin ik over haar klit te wrijven terwijl ik door haar kleding heen in haar tepels bijt. Ze heeft dan ook niet lang nodig om te komen. “Slet! Amper een minuut om klaar te komen. Zeg nu nog dat je niet hitsig rondliep?”

“Baby, dat zijn jouw vaardige vingers, dat snelle vingerwerk van jou, daar kan ik toch nooit aan weerstaan?”

Ik kijk haar laatdunkend aan en blijf haar klit bewerken. Ik sop twee vingers driftig in haar kutje en algauw begint ze weer te trillen en bereikt opnieuw een hoogtepunt. Ik pook onstuimig en wild door tot ze opnieuw en opnieuw klaarkomt. Hunkerend reikt ze naar mijn broek maar ik duw haar van me af. Vanavond houd ik de regie in handen. Ik trek haar jurk en beha uit en ga zitten terwijl ik haar voor mij laat staan. Ik spreid haar schaamlippen en trek aan haar klitje. Ik wrijf het tussen duim en wijsvinger. Ondertussen kneed ik met mijn andere hand haar borsten en trek aan haar tepels. Ik neem ze een voor een in mijn mond en zuig hard. Genoeg om haar weer een climax te bezorgen. Ze zakt bijna door haar benen en ik zet haar op het keukeneiland. Ik spreid haar benen en begin te likken en te zuigen, haar klitje is nu blijkbaar super-sensitief want ik voel de rillingen al door haar heen gaan. Ik duw een vinger in haar sterretje en twee in haar schede en beweeg ze simultaan op en neer terwijl ik mijn tong over haar spleet laat fladderen. Ze brult en smeekt als een verwoestende golf door haar heen gaat waardoor haar heupen wel een halve meter omhoogkomen. Ze ligt uitgeteld na te hijgen.

Ik laat mijn broek zakken, mijn pik is snoeihard. Ik trek haar tot het randje en schuif in een keer tot achter in haar scheur. Meedogenloos ram ik erop los, ik voel hoe de aders in mijn nek gezwollen zijn, het effect dat zij op mij heeft is vernietigend. Ze schreeuwt om verlossing maar ik wil nog niet toegeven. Met mijn handpalm ga ik snel over haar klit heen en geef er harde klappen op. Ik voel haar om me heen verstrakken als ze het hoogtepunt bereikt. Ik blijf als een razende pompen en als ik het zaad in mijn ballen voel kolken spuit ik, diep in haar, mijn zak in hete stralen leeg. Zij komt ook opnieuw en blijft nog lang naschokken, ook nadat ik me uit haar kut heb laten glijden. Ik leg mijn handpalm over haar venusheuvel en begin te wrijven.

“Genoeg, baby” zegt ze uitgeput.

“Het is pas genoeg als ik dat vind” grom ik en in gestaag tempo blijf ik over haar poesje frotten. Ze begint alweer te kronkelen en als ik een vinger in haar grotje duw en krom, komt ze bijna onmiddellijk klaar. Total loss ligt ze op het keukeneiland maar ik ben nog niet van plan haar te laten gaan. Ik pak haar tas en zoek naar het speeltje dat ze daar altijd in heeft.

“Nee, baby, echt niet” kreunt ze maar ik negeer haar zoals zij de hele avond met mij deed. Ik zet de zuigende pinguïn aan – ik weet dat ze hier héél snel mee komt – en hou hem tegen haar kletsnatte knopje. Ik weet dat ze het altijd bij stand 3 of 4 houdt omdat het anders te heftig is. Ik zet het ding op stand 4 en binnen de kortste keren gilt ze het weer uit. Haar heupen gaan op en neer, ze kan zich onmogelijk stilhouden. Ik druk haar neer met mijn arm over haar buik heen en zet het speeltje terug op haar klit maar ga deze keer naar stand 5. Ze krijst en jankt terwijl ze radeloos heen en weer en op en neer beweegt.  Nog een standje hoger. Spastisch schokt ze over het eiland. Gesloopt snikt ze om te stoppen. Ik streel nu zachtjes over haar poesje en haar borsten tot ze bijgekomen is. Dan draag ik haar naar ons bed waar ze uitgeput in slaap valt.

’s Ochtends kust ze me: “Dankjewel baby voor ons rollenspel gisteren. Ik had nooit verwacht dat je mij zoveel keer kon laten komen op zo korte tijd.”

Isaline

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *