Trein

()


Het was 21:15 toen ik in Den Haag op de trein stapte richting Enschede. Het was een ouderwetse internationale trein met van die kleine coupés voor 6 personen, en ik vond een lege coupé en nestelde mij aan het raam. Twee uurtjes rustig lezen en ontspannen na een lange dag van vergaderingen en overleg. Net toen ik mijn boek opengeslagen had kwam er een vrouw binnen, ik schatte haar 30-35, vlot gekleed in een doorknoopjurk en een stel sneakers. Ze vroeg of ze erbij mocht komen zitten en ik zei: “Uiteraard.” Ze nam schuin tegenover mij plaats. Eenmaal geïnstalleerd pakt ook zij een boek, begon er in te bladeren en ook ik verdiepte me weer in mijn leesvoer. De trein vertrok en na een aantal minuten kwam er een conducteur om de plaatsbewijzen te controleren en toen die weg was konden we ongestoord verder lezen. Na verloop van tijd vroeg ze.

“Je hebt er toch geen bezwaar tegen?” Ze bleek in tussentijd haar schoentjes uitgetrokken te hebben en haar in sneaker-sokjes gestoken voeten had ze op de zitting naast mij gelegd.

“Als ze niet stinken,” floepte ik eruit, waarop zij haar rechter been optilde en haar voet onder mijn neus hield.

“Valt wel mee toch?” Hij rook behoorlijk fris en ik glimlachte.

“Veel gelopen vandaag?” Dat beaamde ze. “Dan zou een voetmassage wel lekker zijn zeker?” Vroeg ik een beetje plagend.

“Bied je het aan?” Kaatste ze meteen terug.

“Ja hoor.” Ze schoof een plaatsje op en legde haar voeten in mijn schoot. “Doe je dat altijd, voetmassages bij wild vreemde mensen?”

“Als je me nu wat over jezelf verteld, dan zijn we geen wildvreemden meer,” antwoordde ik. Ze begon te vertellen en ik masseerde intussen haar voeten, eerst met de sokjes aan maar na een tijdje ontblootte ik de voeten en keek naar twee zeer sexy sierlijke voeten, waarvan de nagels kleurig gelakt waren. Ik masseerde de voetzolen maar nam ook alle tenen onder handen en passant masseerde ik haar kuiten die gespannen waren van het vele lopen en concentreerde me daarna weer op de enkels. Al die tijd keuvelden wij over ons werk en waar we woonden en meer van die dingen. Na een tijdje zag ik ze haar lippen likken en ze liep een beetje rood aan.

“Doe ik het goed?”

“Ja “ zei ze “ga vooral zo door, maar ik word hier wel ontzettend geil van.” Ook ik begon een licht erotische spanning te voelen en mijn jonge heer begon zich langzaam te roeren, maar die is wel vaker haantje de voorste. Toen zei ze plompverloren.

“Vind je het goed als ik mezelf even help want ik geloof dat ik erg nodig heb?” Verbouwereerd over zoveel openheid, mompelde ik “tuurlijk.” Met haar linker hand begon ze haar borst te strelen. Ze had geen grote borsten maar kleine stevige, die geen bh nodig hadden en dat kwam zeker bij deze gelegenheid goed uit. Ze kneep in haar tepels, zoals ik in haar voeten kneep en haar ademhaling werd wat sneller. De jurk werd open geknoopt en na wat zachte strelingen over de buitenkant kroop haar rechter hand in haar slipje. Het was een ongelooflijk geil gezicht en mijn lul maakte een groeispurt. Haar observerend probeerde ik het massage ritme aan te passen aan de bewegingen in haar broekje. Ze keek me glimlachend aan en sloot daarna haar ogen en leunde met haar hoofd naar achteren. Haar ademhaling versnelde en na een aantal minuten bewogen haar vingers razend snel door haar slipje en riep ze “Stop!”

Ik hield mijn handen stil en 10 seconden later kwam ze hevig schokkend klaar. Ze strekte haar benen daarmee wrijvend met haar hak over mijn snoeiharde penis, die hierdoor aangezet werd om een poging te doen om een gat in mijn broek te maken. Wat mij betreft is het orgasme van een ander mens, de meest geile ervaring die je kunt hebben. Na nog enkele schokjes deed ze haar ogen open. Haar ogen glommen en ze had een gelukzalige glimlach op haar lippen. “Dat was even lekker,” bracht ze uit en toen bemerkte ze dat haar voet nog op mijn erectie lag en constateerde ze. “Er zijn nog meer ledematen van je die interesse in mijn voeten hebben.” Vragend keek ik haar aan en ze zei.

“Doe je broek open,” al wat minder verrast door haar directe benadering maakte ik mijn riem los en knoopte mijn broek open, ik ritste gelijk mijn gulp open want dat zou wel de bedoeling zijn. “Ja, trek hem ook maar naar beneden.” Daar zat ik mijn boxer short, ze wreef met haar voetzool over mijn penis. Haar andere voet probeerde door een pijp van mijn boxer mijn ballen te verwennen. Gebiologeerd keek ik ernaar, dit was me nog nooit overkomen. Ze probeerde nog wat verder te komen en zei, “doe die boxer maar uit, ik kan het wel proberen met mijn voeten maar de energie die dat kost kan ik beter aan iets anders besteden, denk ik.” Ze wond er wederom geen doekjes om, en ik stond op en trok mijn boxer en broek naar beneden tot iets boven de knie. Mijn jongeheer floepte naar de vrijheid en wees meteen naar het derde honk. Ze keek er geil naar. Ik weet dat hij scheef staat maar voor de rest is het geen onaardig exemplaar van gemiddelde afmetingen. Nadat ik weer zat ging ze door met haar voeten de binnenkant van mijn bovenbenen, mijn lul en zak te strelen. Met haar ene voetzool wreef ze heerlijk over de lengte en met haar tenen probeerde ze het plekje tussen mijn zak en anus te bespelen. Na een tijdje verandert ze van positie met haar linker voet immobiliseerde mijn lul en met een lichte druk probeerde ze mijn lul te omvatten met haar grote en tweede teen. Het lukte in eerste instantie niet, maar ze hield haar tenen voor mijn mond.

”Maak eens lekker nat.” Ik zoog met veel speeksel aan haar tenen. “Later meer” zei ze, en plantte de beide tenen rond mijn lul net onder mijn eikel. Nu begon ze me af te trekken met haar voet zodanig dat mijn voorhuid over de eikel begon te glijden. Ik wist dat dit me uiteindelijk wel over het randje zou tillen. Na een minuut of zo zei ze: “Of heb je nog wat meer nodig” en ontblootte haar mooie borsten, waar van de tepels nog stijf vooruit stonden. Iets waar je zo aan wilde zuigen. “Of dit?” Ze sloeg haar jurk open, schoof haar slip aan de kant en ik zag een verrukkelijk licht behaarde poes met geile lipjes waar je zo je tong doorheen wilde halen. Toen kwam ik klaar, in 4 of 5 schokken kwam mijn sperma naar buiten en drupte op haar voet en tenen.

“Wow! Dat was lekker,” zei ik nadat de golven weggezonken waren, ze trok haar voet weer los van mijn slapper wordende lul, mij daardoor nog een laatste naschok bezorgend. Ik pakte haar voet en begon haar tenen schoon te likken. “He, slik jij dat door?”

“Natuurlijk, het is niet vies en hoe kun je dat aan iemand anders vragen als je het zelf niet doet.” “Oké,” reageerde ze, “overigens dat likken aan die tenen maakt me weer geil, en ik weet niet of dat nu weer een goed idee is…

HiramHolliday

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Trein”

  1. Pingback: En Inge – MyLust

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *