Geil verlangen 3

()

Het is een natte druilerige winter. Een periode waar ik echt een hekel aan heb. Niks, geen korte rokjes, dunne zomerjurkjes, strakke shirtjes met laag decolleté. Alleen maar dikke warme truien, een on-charmant regenpak, uitgelopen mascara. Tijd dus om mezelf te verwennen. Van een dagje sauna knap ik altijd super op. En als kers op de taart mag ik van mezelf eerst nog even naar Christine le Duc. Mijn oude vibrator heeft het begeven. Ik had natuurlijk online een nieuwe kunnen kopen maar ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar een seksshop. Dit was een uitgelezen moment om dit eens te proberen.

De volgende dag gooi ik mijn saunatas achter in de auto. Met mijn favoriete leren broek en doorschijnend bloesje rij ik met een tintelend gevoel in mijn onderbuik naar het centrum. Toch enigszins zenuwachtig stap ik de winkel van Christine le Duc binnen. Ik ben volgens mij de enige klant. Een knappe jonge vrouw, mijn leeftijd, lang rood krullend haar, stapt kordaat op me af en vraagt of ze kan helpen. Ik besluit dat ik eerst zelf even wil rond kijken. Op mijn gemak bekijk ik alle nieuwe speeltjes, de klitstimulator met luchtdruk die het gevoel geeft als een goede befbeurt trekt mijn aandacht. Ik pak het test exemplaar en voel de pulsen op de achterkant van mijn hand. Subtiele trillingen en een zacht zuigend gevoel. Dit moet echt geweldig voelen, denk ik.

“Intenser dan dit heb ik nog niet meegemaakt”, hoor ik plots achter me. De jonge vrouw kijkt me sensueel aan. Het valt me nu pas op dat ze een prachtig lichaam heeft met mooie borsten die strak gespannen achter het zwarte topje zichtbaar zijn. Ze pakt de stimulator aan. “Kijk, met dit knopje kun je de snelheid en het ritme aanpassen” zegt ze terwijl ze de stimulator aan de binnenzijde van mijn elleboog plaatst, een uiterst gevoelig plekje. Haar handen strelen ondertussen mijn armen, mijn schouders en gaan via de zijkant van mijn borsten langs mijn zij. Compleet overdonderd door haar sensualiteit, haar aanraking, haar prachtige lichaam met dat rode golvende haar, brengen me al snel in een opwindende staat.

“Mm… dat voelt inderdaad lekker.” Zucht ik.

“Als je deze neemt moet je eigenlijk ook nog iets voor de inwendige prikkels hebben,” en de vrouw pakt een kleine vibrator van het schap. “Deze stimuleert de g-spot. Ik gebruik hem zelf ook vaak met deze klitstimulator en het geeft werkelijk een goddelijk orgasme.” En terwijl de jonge vrouw dit zegt knijpt ze ongemerkt in mijn tepels die ondertussen stijf vooruit staan. “En als je jezelf nu toch aan het trakteren bent moet je dit setje ook echt kopen.” Ze loopt plots weg en ik hoor haar rommelen in het magazijn. “Hij is net binnen,” roept ze van achteren. Kleed je maar vast om in de paskamer, dan kom ik hem brengen, maat 36, cup D schat ik in?” Precies goed, blijkbaar had ze mij ook al goed zitten bekijken. Achter een fluwelen gordijn trek ik vlot mijn kleding uit. In mijn zwarte setje zijn mijn stijve tepels nu duidelijk zichtbaar door de kanten stof en er is inmiddels een donkere plek ontstaan in mijn string.

Ik kan niet meer helder nadenken, dit is zoveel meer dan wat ik had verwacht van een seksshop, gaat dit normaal ook zo? Ik besluit er gewoon voor te gaan, dit gaat me vast nooit meer overkomen. De vrouw steekt een prachtig setje door het gordijn. Een rood kanten push up bh met halve cups, waarbij mijn tepels net boven de rand uitkomen, een string met aan de voorzijde een open stukje zodat mijn volle schaamlippen mooi zichtbaar zijn. Zwarte hold ups met mooie kanten afwerking aan de bovenzijde maken het helemaal compleet.

“Kom je nog te voorschijn of durf je niet,” vraagt de vrouw giechelend. Zonder gêne schuif ik het gordijn langzaam open en ik stap naar buiten. De vrouw is gaan zitten op een bank tegenover de paskamer. Haar benen iets wijd waardoor ik zie dat ze niks onder haar rokje aan heeft. Ik draai een rondje.

“Goed gekeurd?” Vraag ik terwijl ik met een hand mijn borst masseer. Janine, want zo heet ze, knikt goedkeurend. Met een twinkeling in haar ogen glijden haar handen langs de binnenkant van haar dijen en wenkt me. Ze pakt mijn hand en leidt die vanaf haar knie tot onder haar rok. De toppen van mijn vingers raken haar inmiddels vochtige schaamlippen. Terwijl haar warme lippen mijn nek beroeren duw ik haar schaamlippen uiteen en mijn vingers glijden als vanzelf haar heerlijke vagina in. Janine kreunt van genot als ik met mijn duim de druk op haar klit verhoog. Haar heupen stevig beet pakkend trek ik haar op de grond.

“Wat voelt dit goed” zucht ik “wat heb je een heerlijk lichaam.” Met mijn rug naar haar toe zit ik op Janine. Geil van verlangen naar meer trek ik haar rok omhoog en proef ik haar zoutige sappen. Ondertussen heeft Janine mijn string naar beneden getrokken. In dit heerlijke standje beffen we elkaar, maken elkaar volledig gek, hijgend en kreunend laten we ons volledig gaan. Ik merk aan Janine dat ze haar orgasme niet langer meer kan uitstellen. Als een gek gaat mijn tong over haar klit heen en weer terwijl drie vingers diep bij haar naar binnen dringen. “Ja, ja, ha…, auw…, mm… ga door, ik kom, ja…he…ha, nu!” Haar sappen spuiten over mijn gezicht, zo heerlijk. Zodra haar orgasme iets zakt versnelt Janine haar tempo. Met haar duim op mijn sterretje duw ik mijn zeiknatte grotje steviger tegen haar mond en binnen no time kom ik hijgend klaar. Nog nagenietend kijken we elkaar lachend aan.

“Zal ik dit maar inpakken dan, je krijgt 10% korting” knipoogt Janine. Een paar minuten later loop ik nog half trillend op mijn benen met een mooi ingepakt pakket en een blos op mijn wangen naar de auto. Wat een begin van de dag.

Bij de sauna aangekomen is het rustig, zoals wel vaker op een doordeweekse dag. Er is nog plek voor een massage, af en toe moet je goed voor jezelf zorgen. In mijn badjas loop ik het sauna complex in. Naakt stap ik het nog lege bubbelbad in. Helaas volgt na enkele minuten een aantal oudere stamgasten die met hun gekeuvel de rust naar mijn zin ernstig verstoren. Ik draai me op mijn buik en hang zwijgend aan de rand van het bubbelbad naar buiten te kijken. Uiteindelijk gaat het groepje oudjes weer verder en blijf ik alleen achter. Althans, dat dacht ik.

“Eindelijk rust”, zucht een zware mannenstem naast me. Ik kijk op en zie een aantrekkelijke man naast me. Ik schat hem wat ouder in dan ikzelf. Goedkeurend zie ik zijn blik over mijn lichaam gaan. Ik geef hem een knipoog “hopelijk worden wij niet zo als we oud zijn.”

“Ik ben jong van geest en meer van de actie dan van slap geouwehoer” zegt hij met een betekenisvolle blik.

‘O…ja…” en ik kijk hem onderzoekend aan. Heb ik zijn hint goed begrepen? Plots stapt de man uit bad, terwijl hij achteloos zijn handen vanaf mijn billen tussen mijn benen door laat glijden. Kijkt nog even achterom en gebaart subtiel met zijn hoofd richting stoomcabine. Even beduusd blijf ik zitten. Kan ik dit maken, zo midden in het openbaar. Maar mijn geilheid die vanochtend al was aangewakkerd in de seksshop neemt de overhand en ik glip de stoomcabine binnen waar de onbekende man net in is verdwenen. Door de stoom ben ik even verblind. Een hand pakt mijn pols stevig vast en leidt me naar een plek achterin op het hete stenen plateau. Met enige drang duwt de man me op mijn rug en drukt zijn lippen stevig op die van mij. Zijn tong dringt mijn mond binnen terwijl hij nu mijn beide polsen met een hand stevig boven mijn hoofd vast houdt. Ik stribbel wat tegen, dit gaat toch wel wat snel, maar doordat hij ondertussen boven op mij heeft plaats genomen kan ik geen kant op. Zijn vrije hand perst zich tussen mijn benen. Zijn mond op die van mij zorgt dat ik geen stop kan zeggen. Zijn greep is te stevig en de vloer te glad, met geen mogelijkheid krijg ik deze man van me af.

Ruw bewerkt hij mijn klit. Hard en snel gaat hij met zijn duim op en neer, knijpt en trekt af en toe aan mijn klit. Ik wil het uitgillen van de pijn, maar dat lukt niet. Twee vingers worden dan in mijn grotje geduwd. Het verbaast me hoe soepel dit eigenlijk gaat, ondanks de pijn begin ik te merken dat dit alles me toch ook wel opwindt. Een flinke pijnscheut schiet door mijn onderbuik als de man zijn stijve lul zonder aankondiging in me ramt. Hij zit zo diep in me dat zijn ballen tegen mijn kont kletsen. Hij duwt mijn benen nog wat verder uit elkaar zodat hij goed uitzicht heeft op zijn stevige lul die mijn kutje neukt, hoe hij volledig in me verdwijnt om daarna glanzend van het geil er weer uit te komen. Hij laat zijn lul nu uit me glijden en laat mijn polsen los. Aan mijn haar trekt hij me naar zich toe, mijn gezicht boven zijn trillende pik. Ik snap wat de bedoeling is.

Ik proef mijn eigen geil als ik mijn lippen langzaam over zijn lid laat glijden. Even laat de man mij begaan maar begint me dan, al trekkend aan mijn haar, stevig in mijn mond te neuken. Af en toe kokhalzend kijk ik hem aan en zie hoe hij geniet van dit machtsspel. Zijn ademhaling versnelt terwijl hij gromt en hijgt als een wild dier. Zijn pik in mijn mond wordt nog harder dan hij al was. Dan duwt hij me op handen en knieën en neemt achter me plaats. Hij spreidt mijn billen en glijdt vluchtig met zijn hand over mijn zeiknatte kutje. Met zijn vingertoppen draait hij zachtjes om mijn klit.

Ik ontspan en zucht. De pijn van daarnet ebt weg. Hijgend hangt hij over mijn rug, met zijn andere hand bewerkt hij mijn stijve tepels. Eerst zacht, maar dan steeds harder, knijpend en trekkend, duwend met zijn heupen tegen mijn billen. Zijn stijve glijdt soepel mijn kutje binnen. Hij pakt mijn billen zodat hij nog dieper bij me naar binnen dringt. Een hand inmiddels op mijn keel om te zorgen dat ik geen geluid maak. Half stikkend probeer ik zijn greep wat losser te maken, maar hij gaat door waar hij mee bezig is. Harder en feller worden zijn stoten. Ik kom in een soort roes. De pijn verdwijnt langzaam naar de achtergrond en maakt plaats voor intense geilheid, overgave aan deze woest beukende man, ik geniet van de macht die hij over me heeft, hij kan en mag alles met me doen. De tikken op mijn billen verspreiden een gloed over mijn hele lichaam terwijl zijn stoten steeds sneller en meer ongecontroleerd gaan. Ik voel zijn lul zwellen, trillen, ik voel dat hij zo komt en dan plots volgt die explosie. Met een laatste stoot diep in mijn kut spuit hij me helemaal vol. Zijn zaad druipt langs zijn lul uit me, zoveel is het.

De greep op mijn keel wordt nu losser en langzaam leggen we ons neer op de hete stenen tegels, nahijgend, natrillend. Mijn huid tintelt na van al het geweld. Zijn handen strelen nu mijn vochtige huid, verrassend teder en zacht. Met zijn duim zachtjes draaiend om mijn gevoelige tepels die dan ook snel weer stijf vooruit priemen. Langzaam dalen zijn vingers af naar mijn onderbuik, over mijn venusheuvel en dan zachtjes masserend mijn schaamlippen.

“Wie zoet is krijgt lekkers” fluistert hij in mijn oor. Een beloning dus voor mijn onderdanige gedrag, glimlach ik bij mezelf terwijl ik het vocht tussen mijn benen alweer voel stromen. Deze man weet precies hoe hij een vrouw moet vingeren. Inmiddels ben ik alweer flink nat. Zijn vingers glijden soepel tussen mijn schaamlippen en draaien rondjes rond mijn klit. Ik krom mijn rug van genot en kreun “dit is zo lekker, mm…” Zijn andere hand trekt zachtjes aan mijn tepels. En terwijl zijn vingers steeds sneller over mijn klit bewegen voel ik een orgasme vanuit mijn tenen opborrelen, ik heb het gevoel alsof ik explodeer. Kreunend en hijgend van genot kom ik voor het eerst in mijn leven spuitend klaar. Minuten achter elkaar blijft mijn kut samentrekkende bewegingen maken, nog nooit zo’n lang orgasme gehad.

En terwijl ik nog lig te bekomen van de heftige neukpartij merk ik dat de man is verdwenen. Voorzichtig sta ik op. Alles voelt stijf, mijn onderbuik voelt beurs door de harde stoten. In de spiegel op het toilet zie ik de striemen in mijn nek en mijn rode billen van de felle tikken. Gelukkig is het tijd voor mijn massage, perfecte timing zou ik zeggen. In mijn badjas neem ik plaats in de wachtruimte. Nog onder de indruk van het geweld maar ook intense geilheid van daarnet dommel ik half weg op de zachte zitbanken met op de achtergrond de rustgevende muziek. Ik voel me ontspannen, zen, zacht en open. De perfecte stemming om me volledig over te geven aan de massage zo. Na enkele minuten word ik opgehaald door een zeker niet onaantrekkelijke man in wit pak. Samen lopen we al kletsend naar de massage ruimte.

Rik heeft naast zijn baan als masseur een eigen praktijk voor coaching. Het is een rustige en open man, hij straalt een soort rust en vertrouwen uit waar ik me gelijk goed bij voel. “Vind je het goed als ik je masseer met alleen een omslagdoek om, dit pak belemmert mijn bewegingsvrijheid en ik masseer vaak op intuïtie” vraagt Rik. Ik vind dat geen probleem. Eerst mag ik plaats nemen op de massagetafel. Rik dekt me met warme handdoeken toe en kleedt zich dan achter een scherm om. Op mijn buik onder de warme handdoeken voel ik me heerlijk relaxed. Mijn armen en benen voelen zwaar aan. De zachte strelingen met de warme olie van Rik worden dan ook zuchtend door mij ontvangen. Zijn aanrakingen doen mijn huid tintelen. Staand bij mijn hoofd masseert hij stevig mijn nek en rug. Daarbij diep buigend over me heen om ook de spieren van mijn onderrug te bereiken. Bij elke aanzet tot een nieuwe streling zucht hij langzaam uit net naast mijn oor, zijn lippen schurend langs mijn nek. Mijn God wat voelt dat lekker. Ik ga volledig op in zijn ademhaling. Zijn handen glijden soepel over mijn lichaam steeds, nu inmiddels ook mijn billen meenemend. Rik laat een scheut warme olie in mijn bilspleet stromen en zijn vingers volgen. Tikken af en toe mijn ondertussen gezwollen schaamlippen aan.

Riks ademhaling wordt steeds dieper en zwaarder. “Alles nog oké,” fluistert hij zacht in mijn oor? Een kreun is het enige wat ik kan uitbrengen want op hetzelfde moment duwt hij het topje van zijn vinger in mijn natte kut. Zachte grommen ontglipt zijn lippen. Door het gat in de massage tafel bedoeld voor mijn hoofd zie ik dat dit hem ook niet koud laat. Zijn omslagdoek is veranderd in een tent. Stoute gedachtes spoken door mijn hoofd en voorzichtig verplaats ik mijn armen en laat mijn handen tussen zijn benen glijden. Steeds verder omhoog langs de binnenkant van zijn bovenbenen tot onder de doek. Rik duwt in een gestaag tempo twee vingers in en uit me, en ik verlang naar meer en duw mijn billen omhoog. Met mijn handen maak ik de omslagdoek los en er komt een heerlijke stijve grote lul te voorschijn. Mijn handen stevig op zijn billen trek ik hem dichter tegen de massage tafel waardoor zijn stijve lul precies onder het gat verschijnt. Wat een uitzicht!

Met mijn tong lik ik zachtjes zijn paars gezwollen eikel, de druppel voorvocht smaakt heerlijk zout. Met mijn handen masseer ik ondertussen zijn ballen en zijn perineum, een uiterst gevoelig plekje zoals te merken aan het kreunen van Rik. Mijn mond omsluit zijn eikel en zacht zuig en draai ik rondjes met mijn tong. Al trillend voel ik zijn lul nog stijver worden in mijn mond, een echt onbeschrijfelijk heerlijk gevoel vind ik toch telkens weer. Ondertussen hangt zijn heerlijke lijf half over me terwijl hij mijn klit zachtjes masseert.

Rik draait me in zithouding en komt in kleermakerszit ook op de gelukkig stevige massagetafel zitten. Hij trekt me op schoot, met mijn benen om hem heen geklemd geeft hij me een intense tongzoen. Het gaat allemaal zo rustig en vertrouwd dat ik in een soort meditatieve trance raak. Zijn stijve lul voel ik tegen mijn onderbuik kloppen.

“Ik wil je in me voelen,” hijg ik in zijn oor.

“Geduld schoonheid, geduld.” Terwijl hij mijn nek masseert met de ene hand drukt hij zijn duim ritmisch tegen mijn klit aan. Mijn stijve tepels tegen zijn borstkas. Ik til mijn heupen iets op zodat mijn drijfnatte kut nu boven zijn stijve hangt en langzaam laat ik me over hem heen zakken. Een paar minuten lang blijven we zo zitten, intens genietend van zijn kloppende lul in mijn warme en natte kut, zonder te bewegen voel ik mijn kut zijn lul masseren. Langzaam laat Rik me wat naar achteren zakken zodat hij nog dieper in me komt. Geconcentreerd trekt hij me weer langzaam naar zich toe waardoor ik zijn lul heerlijk voel bewegen. Door telkens de spanning net iets op te bouwen kan ik een orgasme nog uitstellen en hij ook. Maar elke vezel in mijn lijf staat op scherp. Ademend in hetzelfde ritme bewegen we zo voort, steeds verder naar achter en steeds dieper in me.

Tot ik helemaal op mijn rug lig. Ik voel zijn pik diep in me trillen en schokken en met een laatste diepe stoot komt hij zo hard in me klaar, ik voel zijn warme sperma me volledig opvullen. Het geeft mij ook net het laatste zetje en schokkend en kronkelend ervaar ik het meest heftige orgasme ooit, het dendert door mijn hele lichaam en mijn kut blijft minuten lang om zijn lul krampen. Ook Rik zit nog volledig in zijn orgasme en blijft kreunen en spuiten totdat we uiteindelijk uitgeput over elkaar heen vallen.

“Je eerste full body orgasme” zegt hij glimlachend. “Mijn coaching praktijk biedt nog meer cursussen aan waarvan ik zeker weet dat jij er wat van kunt leren.”

Na een laatste zoen en een visite kaartje in mijn badjas verlaat ik de behandel kamer. Glimlachend rijd ik terug naar huis. Wat een heerlijke dag, zo kom ik de winter wel door.

Share-it

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *