Evelien

()

“Evelien,” roep ik en open de deur. “Heb jij… Oh! Sorry!” Evelien heeft visite wat ik niet wist. Hierdoor storm ik haar kamer binnen zonder eerst te kloppen.

“Maak niet uit,” glimlacht Evelien.

“Ik wist niet dat je visite had,” glimlach ik en trek gelijk de deur weer dicht. “Sorry!” “Maarten,” hoor ik Evelien roepen? Hierop kom ik met alleen mijn hoofd om de hoek van de deur. “Dit is Marthe, mijn stiefmoeder,” lacht Evelien wijzend naar de dame op de bank. Evelien is mijn huisgenoot. Eigenlijk is ze wel meer dan een huisgenoot. Evelien en ik wonen samen op de bovenverdieping van een groot huis. Beneden ons, op de eerste verdieping zitten nog twee jongens en een meisje. Wij zijn allemaal studenten. Beide verdiepingen zijn zo ingedeeld dat ze eigen gezamenlijke keuken en badkamer met toilet hebben. Dit wil zeggen dat ik de bovenverdieping met de badkamer en keuken alleen maar met Evelien hoef te delen. Hier zijn wij allebei enorm blij mee want allebei houden we van schoon en opgeruimd wat op de verdiepingen lager nogal vaak fout loopt. Buiten dit volgen Evelien en ik ook nog eens dezelfde studie.

De eerste keer dat we elkaar zagen hadden we gewoon het idee van huisgenoten. Het was lachen toen we elkaar ook weer bij de lessen zagen. Dezelfde studie en dus ook dezelfde tijden en leerstof. Samen naar colleges, samen naar huis en samen studeren. Geregeld zitten wij bij elkaar en het gebeurt nog wel eens dat wij naast elkaar wakker worden als het weer een keer te laat wordt. Nu is dit allemaal vrij onschuldig in onze ogen en denk je, is zij daarom meer dan een huisgenoot? Wat Evelien meer maakt dan alleen een huisgenoot is dat wij ook al een paar keer lekker hebben liggen ketsen. En om met Evelien meer te mogen doen is ook helemaal geen straf. Evelien heeft een goed figuur door het hockey wat ze altijd heeft gedaan. Ze heeft lang blond haar en is absoluut geen dom blondje, rond de 1,75 lang met een kleine C-cup en een lekkere bilpartij. Door deze misschien vreemde relatie lopen we bij elkaar in en uit de kamer. Het gebeurt ook weleens dat de ene staat te douchen en de andere naar het toilet moet. Of tanden staat te poesten terwijl de andere juist de douche onder gaat of onder uit komt. Totaal geen schroom voor elkaar! Dit is ook een van de reden dat we stiekem een relatie zijn begonnen. Niemand weet het nog, zelfs de andere huisgenoten niet. En nu sta ik dus half achter de deur terwijl Evelien haar moeder voorstelt.

“Goedendag mevrouw,” glimlach ik en loop met uitgestoken hand de kamer in. “Volgens mij hebben wij elkaar al eerder gesproken.”

“Dat geloof ik ook Maarten” glimlacht Marthe, zoals ik haar van nu af maar noem. Terwijl zij mij bekijkt zie ik ineens dat ze iets te lang op mijn kruis gericht blijft. “Ik heb veel over jouw gehoord,” kucht Marthe en kijkt naar mij op.

“Mam,” roept Evelien!

“Niets in het bijzonder hoop ik,” glimlach ik en kijk dan naar Evelien.

“Neen” sist Evelien met een rood aangelopen gezicht!

“Ik wou eigenlijk even dat kookboek van jouw pakken,” glimlach ik naar Evelien op haar beweging ‘wat wil je nou’. “Is dat goed?”

“Ga je koken,” glimlacht Marthe.”

“Euh… mm… ja. Alleen wist ik niet dat het voor drie personen zou worden.”

“Dan eten we dat morgen wel,” zucht Evelien die al weet wat ik wil maken. “Mijn moeder lust dat toch niet!”

“Oh,” glimlacht Marthe. “Duidelijke taal!”

“Prima dan maak ik wat voor mezelf.”

“Wat vinden jullie ervan om met zijn drieën te eten,” glimlacht Marthe.

”Euh… mm…”  reageer ik. “Dat…”

“Is helemaal niet nodig,” roept Evelien mij nijdig aankijkend. “Maarten heeft…”

“Evelien van d…,” sist Marthe!

“Mam,” reageert Evelien gelijk die doorheeft dat haar moeder niet in haar smoes gaat trappen! “Niets mam!” Marthe kijkt nors van Evelien met een glimlach naar mij.

“Maarten Wil jij mee-eten? Met mij en dit stuk saggerijn!”

“Ik ben niet saggerijnig,” moppert Evelien die mij aankijkt.

“Ik ben niet zo netjes gekleed als jullie,” glimlach ik trekkend aan mijn joggingbroek.

“Dat maakt mij niet uit,” zucht Marthe. “Kom erbij en tegen etenstijd zien we wel weer.” Met nog een beetje tegenzin gaat Evelien nog een glas drinken halen. Als ze langs mij loopt sist ze in mijn oor dat ik nog wel wat tegoed heb. Ik glimlach want ik weet wel beter nu ik haar ken. Op het kloppen van Marthe ga ik ook op de bank zitten en stellen we elkaar nogmaals voor. Evelien is inmiddels ook weer teruggekomen en neemt weer plaats in haar eigen stoel. Marthe kwam zomaar even langs ‘op de thee’ zoals ze haar bezoekje noemt. Het blijkt dat Jozef, haar man en de vader van Evelien niet op de verjaardag van Evelien zal zijn. Hij zal dan voor zijn werk in Nieuw-Zeeland zitten. Jozef had nog geprobeerd te schuiven maar dat ging niet op.

“Dit is jouw eerste verjaardag dat hij er niet is,” zucht Marthe.

“Het is niet anders,” glimlacht Evelien ook zuchtend. “Maar daarom vieren we het toch volgende week al.”

“Hm… mm,” knikt Marthe half en het slokje wijn doorslikt. “Kom jij ook, Maarten? Ik haal Evelien op en dan kan jij gelijk meerijden!”

“Tja,” roep ik en kijk naar Evelien kijk die al aardig is bijgetrokken en haar schouders ophaalt. “Euh… graag.” Zo praten we nog wat door en merk ik dat Evelien veel van haar stiefmoeder heeft. Marthe heeft ook lang blond haar en heeft dit opgestoken. Ze is wel iets langer en slanker dan Evelien. Nu ik de twee dames hoor praten valt het mij op dat je hoort uit welk milieu ze komen. Van Evelien weet ik ook dat haar ouders welgesteld zijn en nu merk ik dit ook weer met de woorden die ze gebruiken. Ineens is het stil en kan je bijna een speld horen vallen. Ik ga op mijn beurt een wijntje halen. In het keukentje hoor ik dat er weer een gesprek op gang is gekomen. Met drie glazen loop ik de kamer weer in en gelijk valt er een stilte.

“Waar ging het gesprek over,” vraag ik. Een stilte volgt en ik kijk van Evelien naar Marthe naast mij en weer naar Evelien. Evelien heeft rode wangen gekregen en kijkt strak naar haar moeder.

“Ook goed,” glimlach ik weer naar Marthe kijkend.

“We zijn volwassen toch,” zucht Marthe.

“Hm… mm…”, knik ik en zet mijn glas weer neer. En ik zie Evelien neen schudden. “Ja dat klopt! Hoezo?”

“Euh…”, glimlacht Marthe. “Tja! Waar en hoe zou ik beginnen?”

“Helemaal nergens,” roept Evelien met een boei van een gezicht!

“Bang,” lacht Marthe.

“Nee,” roept Evelien weer. “Het is triest als je daarover begint!”

“Jij begon er over!”

“Ja! Een tijd geleden Ja!” Glimlachend volg ik de tweestrijd tussen de twee dames. Evelien wil dat Marthe niets zegt over iets. Marthe wil dat juist wel en vindt dat haar dochter in dit geval kinderachtig doet. Waarop Evelien aangeeft dat ze haar moeder in vertrouwen had genomen. Waarop Marthe weer aan geeft dat dit ook over mij gaat en zij nu gewoon de waarheid wil weten.

“Tja Evelien,” bemoei ik mij wetende dat ik in het verhaal betrokken ben. “Als jouw moeder iets aan mij wil vragen of vertellen mag dat toch.”

“Zo niet dan bel ik jou toch gewoon een keer,” lacht Marthe mij aanstotend.

“Precies,” lach ik en zie Evelien steeds meer in haar stoel weg kruipen. “Dus Marthe! Mag ik u eigenlijk wel zo noemen?”

“Graag zelfs,” lacht Marthe die het gesputter van Evelien negeert. “Anders voel ik me helemaal oud!”

“Oud,” lach ik en loer stiekem naar Evelien. “Ik dacht eigenlijk dat u de zus van Evelien was.”

“Och vleier,” lacht Marthe en geeft mij een klap op mijn been. “Nu weet ik waarom Evelien zo blij met jou is!”

“Mam!” Roept Evelien. “Hou op!”

“Nee! Hoor,” lach ik. “Maar eh… U ziet er mooi uit!”

“Dank je,” glimlacht Marthe! Weer slaat ze mij op mijn been en laat haar hand nu liggen. Een vreemde situatie vind ik dit. De stiefmoeder van mij huisgenoot heeft haar hand op mijn been liggen. De moeder die ik nu een uurtje geleden heb leren kennen. Ik had Marthe al een paar keer eerder gezien en een kort gesprekje gehad maar nu is het toch net even anders. Hoe ik de sfeer, die nu heerst ook moet omschrijven weet ik niet. Het gevoel van die warme hand op mijn been zorgen dat de kriebel in mijn onderbuik erger wordt. De kriebel is al aanwezig vanaf dat ik Evelien zag zitten in haar half korte jurkje met een zwarte panty en half hoge laarsjes er onder. Ik zie Evelien niet zo heel vaak netjes gekleed en als ze dat is krijg ik kriebels. Nu heeft ze haar lange haren los over de schouders wat mij nog meer kriebels geeft in mijn onderbuik. Nu heb ik het extra moeilijk want haar moeder ziet er ook zo leuk uit. Een groenachtige jurk met iets eronder gezien het randje bij haar hals. Het zal wel een shirt of dun truitje zijn. Ook zij heeft een zwarte panty aan alleen een dunnere dan die van Evelien. Aan haar voeten heeft ze een laag hakje. Uit haar opgestoken haar vallen inmiddels een paar plukjes los wat nonchalant overkomt maar ook erg sexy is, vind ik. Ik hoop maar niet dat de kriebel erger wordt want dan heb ik met mijn joggingbroek een serieus probleem.

“Een mens heeft dat soms nodig,” glimlacht Marthe weer en kijkt naar Evelien. “Schat ik hou van je!”

“Weet ik mam,” glimlacht Evelien die weer uit haar stoel kruipt. “Ik hou ook van jou!” “Mooi,” glimlach ik kijkend naar de groenige gloed over de nagels van de hand op mijn been. “Maar om weer terug te komen bij het begin van deze… kibbelarij. Wat wilde u nu zeggen of vragen?”

“Jij schijnt een nogal…”

“Mam!” Roept Evelien en staat gelijk op. “Ophouden nu! Anders vertel ik jou nooit meer iets!”

“Ga maar wat drinken halen voor mij,” glimlacht Marthe. “Mijn glaasje is weer leeg!”

Ik ben nu helemaal van de kaart. Marthe wilde iets zeggen of vragen maar weer wordt Evelien gelijk pissig. Ik wil het nu ook weten waar dit gezeik over gaat.

“Ja, lekker Evelien,” zucht ik, sla mijn glas achterover en geef het aan Evelien. “Vertel mij nu maar eens waar jullie over aan het bakkeleien zijn. Het gaat duidelijk over mij maar ik wil ook weten wat en waarom!”

“Jouw grote piemel,” floept Marthe er ineens uit onder een schreeuw van Evelien!

“Euh… eh,” glimlach ik uit het lood geslagen en onder een gevloek van Evelien die nu toch de keuken in verdwijnt. “Dat valt wel mee hoor!” Ik voel mijn kop zo rood als een biet worden en hoor Evelien vanuit het keukentje tieren en vloeken. Marthe lijkt het niets te doen want die zit met een glimlach naar mij te kijken.

“Of heeft Evelien gelogen over jullie… studienachtjes,” glimlacht Marthe?” “Studienachtjes”, lach ik nog bijkomend en kijk naar Evelien en dan weer naar Marthe. “Praat jij over onze… studienachtjes?” Alle drie schieten we in de lach om deze vreemde situatie. Eerst begint Marthe. Ik volg haar bijna gelijk en vervolgens nog geen seconde later Evelien. Een tijdje zitten we te lachen waarna het ineens stil wordt.

“Niet helemaal,” zucht Evelien glimlachend. “Ik noemde het anders dan mijn moeder het zegt maar het klopt wel!”

“Dus,” begint Marthe ook weer. “Vertelde zij ook over jouw… gereedschap.”

“Pfff…”, zucht ik na weer een kleine pauze. “Hij is inderdaad wat groter uitgevallen. Als ik het zo mag noemen.”

“Hm…” zucht Marthe kijkend naar Evelien. “Wat een mazzel heb jij dame.”

“Mam,” zucht Evelien half lachend! Weer heerst er een iets gespannen sfeer die Marthe onderbreekt.

“Even iets anders. Wat willen jullie eten? Jouw vader, Evelien. Hij betaalt!”

“Hoezo,” vraagt Evelien?

“Zomaar,” glimlacht Marthe naar mij kijkend!

“Niet aan mij vragen,” glimlach ik. “Het maakt mij niet uit! Al eten we een pizza.”

“Niet weer pizza,” zucht Evelien!

“Ik wil wel Grieks,” glimlacht Marthe! Evelien is het hier wel mee eens en noemt gelijk wat gerechten op die ze wel lust.

“Ik ga even mijn kleding strijken,” glimlach ik naar Evelien. “Dan hoef ik zo meteen niet te haasten met omkleden.”

“Het is nog geen tijd,” lacht Marthe terwijl ik opsta. “En we kunnen het ook laten bezorgen!”

“Dat is beter,” glimlacht Evelien. “We hebben net iets te veel wijn op om te mogen rijden!”

“Dus,” glimlacht Marthe en trekt mij aan mijn arm weer op de bank.”

“Dan moet je ook hier blijven slapen,” grap ik.

“Dat zou jij zeker niet erg vinden,” dolt Marthe terug die mij aankijkt.

“Dat kan ik niet ontkennen,” lach ik en kijk Evelien aan

“Jullie hebben allebei een grote mond,” sust Evelien de boel. “Puntje bij paaltje kruipen jullie weg.”

“Puntje op de paal,” lacht Marthe. “Evelien denkt dat wij bang zijn, Maarten! Of ben jij wel bang?”

“Waarvoor? Lach ik.”

“Weet ik niet,” lacht Marthe en kijkt ook naar Evelien.

“Kijk mij niet aan,” zucht Evelien en staat op. “Ik zoek vast een Griek! Jullie zijn allebei te ver heen.”

“Te ver,” lacht Marthe. “Ik heb zijn piemel nog niet eens gezien! Dus hoezo te ver?”

“Laat maar mam,” zucht Evelien diep en loopt met haar hoofd schuddend weg. Evelien en ik kijken elkaar aan. Lachend haal ik mijn schouders op met het idee van – het zal wel goedkomen- waarna Evelien hetzelfde gebaar herhaald.

“Mag ik hem eens zien,” hoor ik ineens Marthe zeggen.

“Wat,” roep ik en Evelien die net de kamer uit wil lopen kijkt om. “Bedoelt u…!”

“Ja!” lacht Marthe. “Niet bloot of zo. Maar gewoon met je joggingbroek straktrekken.” “Oh,” lach ik met een roodgloeiend hoofd. “Ik dacht inderdaad dat u euh… hem bloot wilde zien!” Evelien verdwijnt hoofdschuddend uit de kamer en ik voel hoe de kriebel nu plots heel snel begint toe te nemen. Denkend aan de meest erger, gore en ranzige dingen probeer ik alles in toom te houden.

“Ik heb een adres,” zegt Evelien terwijl ze de kamer binnengelopen komt.

“Mooi,” glimlach ik en sta gelijk op. “Dan ga ik even wat anders doen.”

“Je hebt nog geen antwoordt gegeven,” glimlacht Marthe terwijl ze mijn arm beetpakt en van Evelien naar mij kijkt.

“Vind je dat nodig dan,” zegt Evelien terwijl ik de ogen van Marthe naar mijn kruis zie zakken?

“Waarom niet,” klinkt de stem van Marthe ineens wat heser. “Ik… euh. Ik ben wel…euh… benieuwd.”

“Mam,” roept Evelien hees en geschrokken terwijl ik gelijk een hand de stof van mijn joggingbroek voel aanspannen. “Dit kan niet!”

“Hm…” glimlacht Marthe opkijkend naar mij. De tijd lijkt stil te staan. Tussen de lichtgekleurde lippen van Marthe zie ik het puntje van haar tong bewegen. Dan zie ik dat ze iets tegen mij zegt en Evelien daarop ook wat hoor zeggen. Wat weet ik niet! Het bloed lijkt uit mijn gezicht weg te trekken naar een punt waar ik het nu niet wil hebben. Ik voel weer hoe mijn joggingbroek strak wordt getrokken en nu aan weerzijde van mijn groeiende paal.

“Mam!” Hoor ik Evelien ineens roepen met een nog hesere stem. “Dit gaat te ver!”

“Dat mag toch wel,” glimlacht Marthe met een hese stem en kijkt mij aan.

“Euh… ja…” zucht ik niet wetend wat de vraag eigenlijk was.

“Maarten” hoor ik Evelien roepen met een bekend klankje in haar stem. Dat klankje herken ik als Evelien geil is en ik zie nu ook haar tepels door het jurkje heen duwen. “Maarten,” hijgt Marthe zachtjes. “Laat los dan.” Gehypnotiseerd vouw ik mijn handen achter mijn rug en ineens besef ik wat de vraag geweest kan zijn. Gelijk leg ik mijn handen op de schouders van Marthe om haar weg te duwen. In die zelfde seconde voel ik hoe Marthe mijn groeiende paal aftast. Geschrokken van dit en inmiddels ook geil kijk ik naar Evelien. Met rode wangen en haar handen voor haar mond kijkt ze naar haar moeder en mij.

“Ik wil hem zien,” hijgt Marthe kijkend naar Evelien en gelijk trekt ze mijn joggingbroek omlaag. “Holly shit!”

“Mam,” hijgt Evelien die haar moeder weg wil trekken. “Je gaat te ver mam!”

“Jezus! Eve,” hijgt Marthe “Heb jij…”

“Mam! Hou op!”

“Als allebei de dames even ophouden!” Roep ik en verberg mijn stijve.

“Evelien,” hijgt Marthe hees. “Heb jij die genomen?”

“Ja! Mam,” zucht Evelien en kijkt mij met een rood hoofd aan. “Sorry Maarten!”

“Het is zo,” zucht ik en kijk beide dames voor mij op de bank aan. “Nou Marthe! Je hebt hem gezien!”

“Eh ja,” zucht Marthe. “Vluchtig.” Ik kijk naar Evelien die weer haar schouders op haalt. “Nou,” glimlach ik en duw mijn joggingbroek weer omlaag. “Dan mag je hem nog een keer zien! Ik lijk verdomme wel een kunstwerk.”

“Jouw eigenschuld,” zucht Evelien en gaat weer in haar stoel zitten!”

“Het is jouw eigen schuld,” zucht ik weer terwijl ik met mijn broek onder mijn paal sta. “Jij hebt het verteld! Niet ik!” Marthe lijkt mijn paal helemaal te willen bestuderen als ze ineens met haar vingertoppen over de aders wrijft.

“Ho,” glimlach ik! Gelijk verberg ik mijn paal weer die met een paar schokjes stijver wordt. Ik kijk naar Evelien die lacht.

“Alleen kijken Mam!”

“Ik wil hem ook aanraken,” hijgt Marthe opgewonden. “Dat mag dan toch ook wel even?” Weer haalt Evelien haar schouders op als ik haar aankijk. “Het is jouw leuter,” glimlacht ze.

“En als ze voorzichtig doet?” Vragend kijk ik naar Evelien wat ze bedoelde. Het enige wat Evelien mij laat zien is dat ze niets onder haar panty aanheeft. Ik lach en weet dat Evelien andere plannen heeft voor vanavond. Of niet meer na dit?

“U hoort wat u dochter zegt,” glimlach ik en laat Marthe aan mijn paal voelen.”

“Wat een apparaat zeg,” hijgt Marthe zacht en kijkt van Evelien naar mij om dan voorzichtig mijn joggingbroek omlaag te trekken. “Wat een lekkere dikke zeg! Verdomme Eve! Had je vader de helft maar!”

“Ja! Lekker Mam,” hoor ik Evelien zachtjes hijgen. “Lekkere beeldvorming geef je mij!” Ik zie hoe Evelien wrijvend zichzelf zit op te geilen en voel hoe mijn paal harder wordt. Marthe kijkt ook naar haar dochter en glimlacht als ze weer naar mij kijkt. Ik haal nu op mijn beurt mijn schouders op als ik de vragende blik van Marthe zie. Voorzichtig raakt ze met haar vingertoppen de aders aan. Een zucht volgt gelijk en in mijn ooghoek zie ik Evelien kijken. Ik glimlach naar haar en zij laat mij weer haar kutje zien met nu een natte plek in haar panty. Mijn paal schokt iets op en neer waarop ik Marthe weer hoor zuchten.

“Mag ik…” hijgt ze hees. Zonder afwachten wrijft ze nu langs mijn hele paal. Elk adertje betast ze alsof ze de slingervormen aan het bestuderen is. Weer kijkt ze naar Evelien en ik volg haar blik gelijk. Evelien ligt inmiddels over haar tieten en kutje te wrijven terwijl ze naar ons kijkt. Zacht kreunend blijft Evelien naar ons kijken en glimlacht dromerig. Ik voel de hand van Marthe strakker om mijn paal grijpen en kijk haar aan. Glimlachend ontbloot ze met een zware, zacht kreun van mij mijn eikel. Strelend glijdt ze met haar hand over mijn paal. Vanaf mijn zak omhoog over mijn ontblote eikel waar ze met de muis van haar hand over draait en met een klemmende beweging weer naar mijn zak wrijft. Ik voel mijn paal nog harder worden en opzij kijkend zie ik Evelien met haar benen wijd liggen. Wild en dan weer rustig wrijft ze tussen haar benen over de panty op haar kale kutje. Haar kreuntjes laten Marthe weer opkijken naar haar dochter en dan naar mij. Marthe geeft een knipoog en kijkt dan weer naar haar dochter terwijl ze mijn paal steviger beetpakt.

“Hm… Oh,” kreun ik zacht als Marthe mij steviger begint te trekken. “Heerlijk is dit!”

“Hij is ook heerlijk,” glimlacht Marthe die weer naar haar dochter kijkt die nu haar jurkje heeft geopend. “Ze treft het met zo lekkere pik en zo lekkere knul eraan!”

“U nu toch ook,” hijg ik glimlachend en richt mijn paal iets meer in de richting van Marthe. Marthe gaat mij sneller trekken waarbij ik de nodig kreunen laat horen. Opzij kijkend zien we hoe Evelien zichzelf ligt te vingeren en in haar tieten kneed terwijl zij ons weer ligt aan te kijken. De vinger uit haar kutje zuigt ze af terwijl ze ons blijft aankijken. Marthe knijpt in mijn paal als Evelien haar vinger weer tussen haar kale kutlipjes duwt. Ik kreun zacht en duw mijn paal weer richting Marthe.

“Mag ik jou pijpen,” hijgt Marthe vragend en kijkt weer naar Evelien die haar vingers ligt af te zuigen.

“Graa…”, kreun ik als Marthe gelijk met haar tong over mijn eikel draait!

“Graag,” glimlacht ze vlakbij mijn eikel. “Hoe graag?”

“Heel graag,” kreun ik als Marthe mijn eikel in haar mond neemt en ik toe stoot!

“Zo graag,” hijgt Marthe lachend.

“Oh… Jezus,” kreun ik als Marthe mijn eikel dieper in haar mond laat glijden. Hm… Oh… Lekker!”

“Pijp hem ma,” kreunt Evelien die haar panty verder omlaag duwt. “Zuig zijn paal!”

“Hij is groot Eef,” kreunt Marthe hijgend en trekkend aan mijn paal!

“En,” kreunt Evelien terwijl ze haar kutje open trekt en met haar andere hand begint te vingeren. “Ik oh! Heb hem! Ook overal mm…! Gehad! Dus nu oh…! Jij ook!”

“Overal,” hijgt Marthe en kijkt verschrikt naar mij op.

“Hm… mm…,” kreun ik zacht ja knikkend terwijl Marthe mij trekt. Zachtjes duw ik mijn eikel tegen Marthe haar wang die vervolgens weer over mijn eikel begint te likken. Evelien ligt klaar te komen en kijkt hoe haar moeder de lul van haar huisgenoot likt en trekt. Marthe lijkt te twijfelen en blijft over mijn eikel likken en zuigen. Met beide handen trekt ze mijn paal en kneed ze mijn zak. Bij een enkele uitschieter richting mijn billen probeert ze gelijk mijn eikel zo diep mogelijk in haar mond te krijgen. Luid proestend en hijgend laat ze mijn eikel dan even voor wat het is en kijkt ze naar Evelien. Evelien ligt luid kreunend en hijgend in haar stoel te stuiteren op orgasme na orgasme.

“Ze blijft komen,” hijgt Marthe en kijkt mij aan.

“Lekker toch,” glimlach ik.

“Dat lukt mij niet,” zucht Marthe die naar mijn paal kijkt.

“Dat is spijtig,” zucht ik als Marthe over mijn eikel likt. “Misschien kan ik …”

“Zou jij het willen doen,” zegt Evelien ineens fluisterend bij mijn oor. Ik kijk opzij en gelijk drukt Evelien haar mond op de mijne. Tongend staan we naast elkaar terwijl Marthe voor mij op de bank zit en mij trekt. Zuchtend en kreunend kijk ik omlaag naar Marthe die waarschijnlijk niet verder durft te gaan.

“Kom op mam,” zucht Evelien die haar moeder met haar hoofd over mijn eikel duwt! Marthe zet zichzelf gelijk af en met tranen in haar ogen en kokhalzend kijkt ze naar Evelien en mij.

“Sorry Maarten,” snikt ze. “Ik ben dit formaat niet gewend!”

“Let op mam,” zucht Evelien die naast haar moeder gaat zitten en mijn paal pakt! Met een opengesperde mond laat ze mijn eikel haar mond in glijden en begint ze mij gelijk te trekken.

“Oh… Ja…” hijg ik kreunend. “Dit is het! Oh… Evelien! Oh… ga… ah… door!”

“Mijn moeder nu,” hijgt Evelien die mijn glimmende eikel voor haar moeder houdt. “Kom mam! Zoals ik het deed? Zo krijg je Maarten ook klaar!”

“Wel voorzichtig he,” zucht Marthe kijkend naar haar dochter en dan naar mij.

“Ik doe niets,” glimlach ik en voel de tong van Evelien weer langs mijn nek glijden! Evelien begint mij weer te tongen terwijl ik voel hoe haar hand van mijn borst naar mijn kruis zakt. Marthe neemt weer een poging terwijl de hand van Evelien mijn paal pakt. “Ja…ah,” kreun ik langs de mond van Evelien! Marthe glijdt ver over mijn paal terwijl Evelien zachtjes trekt.

“Zie je wel mam,” lacht Evelien en duwt mijn hand tussen haar benen. “Je ka… an… het… oh… wel!” Evelien lijkt wel te lekken zo nat is haar kutje. Haar sappen lopen langs mijn vingers terwijl mijn paal weer diep in de mond van haar moeder verdwijnt.

“Ze krijgt de smaak te pakken,” hijg ik vlakbij de mond van Evelien en tussen het tongen door!

“Doe je best maar schatje,” zucht Evelien en stapt van ons weg. Ik lik het nat van haar kutje van mijn vingers terwijl ik haar na kijk. Dan kijk ik hoe Marthe mijn eikel steeds weer laat verdwijnen.

“Je doet het goed,” hijg ik kreunend en zoek de tieten van Marthe op. “Heb jij ook van die lekkere soezen?”

“Nog lekkerder,” hijgt Marthe en laat mij haar tieten pakken. “Voel maar!” Knedend in de tieten van Marthe die mij blijft trekken zie ik hoe Evelien foto’s maakt. Ze glimlacht en houdt een vinger voor haar mond dat ik niets moet zeggen.

“Zijn ze lekker,” kreunt Marthe opkijkend.

“Heerlijk ja,” lach ik. “Ik wil ze bloot hebben!”

“Nee! Nee…” hijgt Marthe en duwt mijn handen weg als ik in haar jurk wil doordringen. “Nu niet!” Ze begint gelijk weer te hijgen als ik, jammer genoeg door de stof van haar jurk moet om met haar tieten te mogen spelen. Ik kijk naar Evelien die foto na foto maakt. Evelien kijkt mij aan en glimlacht terwijl ze een beweging maakt van ‘doe het dan!’ Ik kijk naar Marthe die geniet van het gekneed aan haar tieten en tepels terwijl ze mij zachtjes trekt. Weer zie ik Evelien die beweging maken en dan kijk ik weer naar Marthe.

“Pijp me,” kreun ik hijgend terwijl ik steun zoek op de rugleuning achter Marthe. “Zuig me!” Marthe wordt door deze beweging achterover geduwd en mijn paal druk ik gelijk tegen haar mond. Half over haar heen hangend, deels staand en leunend neemt Marthe voorzichtig mijn eikel weer in haar mond. “Hm… Ja… ah,” hijg ik en geef een klein stootje. “Dit is het! Ja… ah goed zo!” Marthe geeft weerstand door haar hoofd te willen draaien wat niet gaat met mijn stok in haar mond. Terugtrekken gaat ook niet omdat ik haar hoofd op de rugleuning druk.

“Goed zo ma,” hijgt Evelien achter de bank staande terwijl ze foto’s neemt. “Je doet het goed mam!” Evelien kijkt mij glimlachend aan terwijl ik haar moeder zachtjes in de mond neukt. “Lekker he mam,” hijgt Evelien als ik een tepel van haar in mijn mond neem. “Hm… Mam! Zuig hem klaar!” Evelien neemt met een hand een tiet van haar moeder in haar hand terwijl ze close-ups maakt van mijn pik in haar moeders mond. De weerstand van Marthe zakt ineens heel snel nu haar tieten en tepels door haar dochter worden gekneed. Langzaam begint Marthe meer te kreunen van genot en merken we dat ze het lekker gaat vinden. “Lekker mam,” zucht Evelien als Marthe even op adem kan komen. “Heerlijk,” hijgt Marthe en trekt mijn eikel weer diep in haar mond terug trekt. “Super!” Een dikke slijmdraad verbindt haar mond met mijn eikel en Evelien veegt hem weg over mijn eikel en paal.

“Laat hem komen mam,” hijgt Evelien. “Laat hem in je mond komen! Daarna laat ik je zien hoe hij in mij verdwijnt.” Glimlachend en verrast kijkt Marthe naar mij en dan weer naar Evelien die nu zachtjes haar moeders hoofd richting mijn paal beweegt. “Laat hem in je mondje komen mam! Kom Maarten! Kom! Spuit mijn moeders mondje vol!”

“Ja… ah,” kreun ik als Marthe mij weer volop zuigt. “Ik ga haar volspuiten!”

“Ja Maarten,” hijgt Evelien en begint mij te kussen. “Goed zo Maarten, naai haar mondje! Spuit haar keel vol! Kom Maarten! Kom dan!”

“Ja… ah,” hijg ik en voel mijn paal pompen.

“Hij gaat komen,” hijgt Marthe. “Eve! Hij komt!”

“Mond open mam,” gilt Evelien en pakt mijn paal. “Houd je mond open!” Met haar armen om mij heen staat Evelien achter mij aan mijn paal te rukken. Marthe zit voor mij en ineens kom ik klaar. Dikke klodder spuwen uit het kleine gaatje in mijn eikel. “Ja… ah” kreun ik met knikkende knieën terwijl ik zie hoe Marthe een paar klodders van haar lippen likt. “Dit is lekker!”

“Super,” hijgt Evelien die inmiddels naast mij is gaan zitten. “Je smaakt goed vriendje!” “Wat zeg jij mam?”

“Het is inderdaad niet smerig,” hijgt Marthe met een grote glimlach.

“Kom op! Mam,” lacht Evelien weer en veegt de laatste druppel van mijn eikel. “Zeg eens eerlijk!”

“Hij smaakt eerlijk gezegd net zo lekker als je vader!”

“Dat wilde ik nu net weer niet weten,” lacht Evelien weer die likkend aan haar vinger opstaat. “Ik ga even bellen!”

“Dit was goed Maarten,” zucht Marthe als Evelien staat te bellen.

“Ja hoor,” glimlach ik en berg mijn paal.

“Ja! Weet je,” gaat Marthe verder. “Jozef! De vader van Evelien…”

“Hm… mm…,” knik ik.

“Hij heeft dan wel niet zo’n grote,” zucht Marthe en fatsoeneert haar haren een beetje. “En dat is ook helemaal geen probleem of zo. Maar we doen ‘het’ ook niet meer zo vaak. En nu zie ik ineens de jouwe dan… euh!”

“Hoe komt het,” vraag ik. “Ik bedoel… Dat jullie niet meer zo vaak…”

“Vrijen? Ik weet het niet,” zucht Marthe. “Toen ik hoorde dat jullie geregeld…’het’ doen. Was ik een beetje verrast.”

“Hoezo dat,” glimlach ik naar Evelien kijkend die met drinken binnenkomt.

“Er is eten onderweg,” glimlacht Evelien die naast mij op de bank gaat zitten.

“Dus euh… mm,” denkt Marthe na. “Oh ja! Jullie zijn huisgenoten.”

“Niet helemaal meer,” lacht Evelien die een been over mijn been slaat.

“Precies,” lacht Marthe. Toen Evelien ook nog eens over jouw… apparaat begon. Toen had ik het helemaal niet meer! Ik moest het zien!”

“En de rest is geschiedenis,” lach ik en leg een hand op het been van Evelien. “We willen gaan samenwonen!”

“Dat doen jullie toch al,” glimlacht Marthe.

“Zonder mede huisgenoten,” lacht Evelien.

“Waar zijn die eigenlijk,” roept Marthe even een beetje angstig. “Ze zullen toch niet…” “Ze zijn de hele week op een of ander kamp en de ander is ziek bij zijn ouders” lacht Evelien die op het geluid van de deurbel op staat. “Ons eten! Denk ik!” Het eten is inderdaad gebracht en rondom de tafel zittend gaan we eten. Het nieuws wordt aangezet en pratend, etend en lachend zijn we een uurtje verder. Er is afgesproken dat wij volgende week worden opgehaald. We vieren dan de verjaardag van Evelien nu haar vader er ook nog is. Twee weken later, dus drie vanaf nu is Evelien echt jarig. Marthe komt ons dan ophalen en dan vieren wij met zijn drieën de verjaardag van Evelien.

“Met zijn drieën mijn verjaardag vieren,” glimlacht Evelien kijkend naar haar moeder en dan naar mij.

“Waarom niet,” glimlacht haar moeder. “We kunnen het nu ook vieren. Alleen dacht ik dat je mij iets anders wou laten zien.”

“Oh…” lacht Evelien naar mij kijkend. “Volgens mij is mijn moedertje een beetje geil.”

“Behoorlijk geil” verbetert Marthe Evelien terwijl ze begint te blozen.

“Je krijgt een voorproefje,” lach ik en streel Marthe over haar been. “Tenzij je hier blijft slapen.”

“Ik zou het zo doen,” glimlacht Marthe al lichtjes hijgend. “Maar ik moet naar huis!”

“Je moet naar papa! Bedoel je,” zucht Evelien die aan de andere kant van haar moeder is gaan zitten.

“Ja,” zucht Marthe terwijl ik hoog op haar bovenbeen wrijf. “Wat doen we?”

“Wat jij wilt” glimlacht Evelien met getuite lippen naar mij kijkend en over haar moeder heen buigt. “Of niet schatje?”

“Hm…” glimlach ik. Mijn hand wrijft ver op het bovenbeen van Marthe terwijl Evelien op haar andere been hetzelfde doet. Pal voor het gezicht van Marthe die haar ogen heeft gesloten beginnen Evelien en ik te kussen. “Hm… mm…” kreun ik zacht als ik Marthe in mijn paal voel kneden! Marthe kijkt ons glimlachend aan en ik zie hoe haar hand tussen de benen van haar dochter verdwijnt. Gelijk duw ik mijn hand tussen de benen van Marthe die even een tel inhoudt. Glimlachend kijkt ze ons weer aan en sluit ze haar ogen. Evelien heeft inmiddels de jurk van haar moeder opgetrokken en kijkt nu hoe mijn hand over de panty en slip van haar moeder wrijft terwijl ze zelf over de hand van haar moeder begint te rijden.

“Hm… mm… mam,” kreunt Evelien hees waardoor ik merk dat Marthe meer doet dan Evelien over haar hand laten rijden. “Oh… oh! Ga… ha… door mam!”

“Kus me Eef,” hijgt Marthe die haar benen spreidt terwijl ze mij aankijkt. Evelien buigt voorzichtig over haar moeder terwijl ik verder tussen de benen van Marthe in wrijf. “Oh… oh…,” hijgt Marthe als ik door haar panty en slip over haar kutje wrijf. “Hm… mm…!” Evelien kust haar moeder en smoort zo het kreunen van haar moeder. “Hm… mm…” hoor ik Marthe kreunen terwijl ze haar dochter ligt te tongen en mijn stijve loslaat. Hm… mm…!” Ik draai tussen de pantybenen van Marthe in en trek de panty kapot. “Wat doe je,” roept Marthe geschrokken! Evelien kijkt op en ziet gelijk waar ik mee bezig ben en begint haar moeder weer te kussen. “Oh… mm…” kreunt Marthe met Evelien op haar lippen. Mijn vingers glijden over haar geschoren bikinilijn langs het kantenrandje van haar slipje. Zachtjes veeg ik over het donkere streepje en de vage vorm van haar lippen in het stukje stof. “Hm… mm” kreunt Marthe en ontsnapt aan de mond van haar dochter.

“Neem me!”

“Nee,” hijgt Evelien als ik haar aankijk. “Bef haar! Ik wil jou vannacht in me!”

“Eef,” hijgt Marthe draaiend tegen mijn hand. “Ik ben zeiknat. Laat hem in mij komen?” “Nee mam! Je wacht maar!”

“Wat!” Lach ik terwijl Marthe ook verbaasd naar Evelien kijkt!

“Met mijn verjaardag! Dan heb je ons het hele weekend!” Verbaasd kijken Marthe en ik elkaar aan. Marthe haar hersens lijken op volle toeren te werken terwijl het mij niets uitmaakt. Als ik nu niet Marthe mag naaien dan naai ik vanavond haar dochter wel.

“Oké,” zucht Marthe die haar benen op trekt. “Maar mag hij mij dan wel anders laten komen?”

“Oké,” glimlacht Evelien nadat ze mij heeft bekeken. “Ze is voor jou Maarten!” Ik heb zo’n flauw idee wat Evelien gaat doen terwijl ik haar nakijk en Marthe onderuit op de bank gaat liggen.

“Maarten,” hijgt Marthe glimlachend en kijkt mij aan! Glimlachend zie ik hoe ze haar slipje opzij trekt en mij haar bijna kale kutje laat zien. “Laat me komen,” hijgt ze en duwt mij bij mijn haren omlaag. “Lik me Oh! Hm…! Ja… Ha! Bef je stiefmoeder jongen! Lik me kut kaal! Likken! Lik me!” Likkend op haar kutje en zuigend aan haar klitje waarbij ik mijn vingers diep in haar duw. Kreunend, hijgend en wild woelend laat ze mij haar kutje bewerken. ‘klik, klik, klik’ hoor ik steeds en zie Evelien foto’s maken.

“Close up,” lacht Evelien zacht bij mijn oor! Gelijk draai ik opzij en neemt Evelien een foto van haar moeders kut met drie van mijn vingers erin. “Nog een met je tong erop,” hijgt Evelien hees! Gelijk trek ik Marthe op mij en duw ik haar middel omhoog. Hierdoor komt Marthe op haar knieën en kan Evelien een foto maken. Een foto van mijn tong tegen de kut van haar moeder. “Maak haar klaar,” hijgt Evelien en ik draai Marthe weer op haar rug draai!

“Oh! Jezus” hijgt Marthe als Evelien haar tieten beetpakt en ik gelijk voel hoe ze begint te komen. “Mijn klitje! Lik mijn klit!” Gelijk komt Marthe klaar als ik haar klitje likt. “Oh… ho… mm… ho!” Gilt ze en zet mijn hoofd klem tussen haar benen. Ja… Ah! Ja… Ah!” Hijgend en rillend kijkt ze versuft van mij naar haar dochter die vingerend bij haar hoofd zit. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt,” hijgt ze glimlachend en gaat langzaam rechtop gaat. “Wat lekker geil is dit!”

“Oh… Oh… ho! Mam,” hijgt Evelien kreunend en laat tussen twee vingers haar klitje trillen. Wacht maar tot hij… Oh…oh … mm… oh… je… oh.. Gespietst! Oh… Maarten! Ik… Oh! Oh… Mam! Ik… Oh… Kom!!” Ook Evelien komt rillend en hijgend klaar waarbij ze op haar zij draait en haar moeder een zoen geeft.

“Dit was super,” hijgt Marthe en kijkt naar mijn paal. “Nu jij weer Maarten!”

“Laat hem maar aan mij over mam,” hijgt Evelien. “Papa heeft een sms gestuurd! Hij vroeg waar jij was!”

“En?” Kijkt Marthe ineens op en doet gelijk haar kleding goed. “Wat heb je terug gestuurd?”

“Dat je nog even druk was en dan naar huis zou komen!”

“Dank je schat,” lacht Marthe. “En jij ook Maarten!”

“Graag gedaan zal ik maar zeggen,” glimlach ik. In een rap tempo is Marthe opgefrist en met zijn drieën lopen we naar beneden. Een kleine knuffelpartij volgt op de stoep bij de auto van Marthe waarna ze wegrijdt. Bovengekomen sluit Evelien het fototoestel aan op de tv en samen ploffen we op de bank om de foto’s te bekijken. De eerste zien we waarna we snel naar bed gaan om nog meer fotogenieke standjes te maken. “Over drie weken! Lief,” zucht Evelien nadat we het zoveelste nummertje hebben gemaakt. “Dan gaan we mijn moeder ook leren genieten, he?”

“Hm… mm…” zucht ik en voel dat ik wegzak!

MaartenS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *