Strippoker

()

Het was weer één van die gezellige avonden, die we beurtelings met ons vriendenkoppel Jan en Marleen deelden. Een lekker champagne-aperitiefje, enkele heerlijke hapjes met garnalen en zalm, waar mijn vriendin Jacqueline het patent op had. En bij een lekker flesje Chablis (ik drink graag een wit wijntje) of Bordeaux (meestal voor de anderen) begonnen we aan de wildschotel… Mmm, lekker en iedereen in opperbeste stemming.

Tijd om aan onze al even klassieke kaartavond te beginnen. Alle eten van tafel en de biertjes – voor de vrouwen de wijntjes – werden boven gehaald. Het kaartspel verliep afwisselend: niet bepaald iemand die steeds verloor, maar ook niemand die altijd won… Zo had iedereen zijn beurt gehad om de kaarten te delen. Jan keek het gezelschap even aan en vroeg.

“Waarom kunnen we eens geen strippoker spelen?” Iedereen keek naar iedereen. Ik had het er al eens met Jacqueline over gehad, maar met z’n tweeën was daar geen lol aan. “En wanneer eindigt dan het spel?” wilde mijn vriendin weten.

“Als er twee personen helemaal naakt bij staan,” legde Jan uit, die er blijkbaar al wel eens meer over nagedacht had.

“En die twee mogen dan boven naar onze slaapkamer stappen?,” vroeg ik nog. Ook hier klonk het antwoord bevestigend.

“Ik doe mee,” hoorden we Marleen tot onze verbazing als eerste zeggen. Marleen was een leuke vrouw, steeds voorzien van een heerlijke décolleté en soms was ik niet altijd zeker of ze ook nog een bh onder haar kleed droeg. Zij was alleszins een vrouw, waarmee ik het steeds gezellig tafelen vond, maar nu de mogelijkheid zich voordeed om nog een stapje verder te gaan, voelde ik dat mijn jongeheer daar ook niet negatief tegenover stond.

“Ik doe ook mee,” glimlachte ik en al spoedig waren alle aanwezigen mee met die spannende gedachte.

“Wie verliest, moet een kledingstuk laten uittrekken door iemand van het andere geslacht van een ander koppel,” verduidelijkte Jan nog.

Eerst mocht Jacqueline zich van haar blouse laten ontdoen door Jan. Ik had er zelf geen aandacht aan geschonken, maar ze droeg er een beeldig, sexy bh’tje onder, dat duidelijk bij Jan ook gunstig onthaald werd en wat hem een ‘prachtig’ ontlokte. Nadat ook hij zich van zijn hemd liet ontdoen na een volgend verliesspelletje, was het mijn beurt om bij Marleen een kledingstuk weg te nemen. Zij had echter geen blouse aangetrokken, maar zoals gezegd een leuk kleedje. Ik geef toe dat ik het een beetje zachtjes aan deed om de tijd te rekken, maar toen ik ter hoogte van haar borsten gekomen was, stelde ik dus inderdaad vast dat ze er niets onderaan droeg. En vermits ik bij het uittrekken eventjes haar tietjes geraakt had, zag ik die dadelijk een kleine sprong naar gespannenheid maken. Daar zat Marleen dan, al lachend om de verrassing en de aanblik van haar vaste kaartvrienden. Ze had een prachtige C-cup en doorheen één tepel had ze een ringetje laten aanbrengen. Mooi. Ik begon al te hopen dat ik met haar naar boven kon gaan of alleszins beneden met haar achter blijven.

Om een lang verhaal kort te maken: na een tijdje stonden we allemaal nog met ons slipje aan. De eerste die verloor, was toch weer ons Marleentje, zeker! Aan mij dus de eer om haar minuscule stringetje uit te doen… En dat leek me al behoorlijk nat. Restte de vraag met wie van de andere drie ze naar boven moest gaan: met Jan, met Jacqueline of met mij… Kreeg ik in die beurt toch wel extra slechte kaarten, zeg! Maar voor één keer vond ik dat niet echt erg en als Marleen mijn onderbroek naar beneden trok, stond mijn penis ook al behoorlijk in ‘geef acht’. We wuifden de andere twee ‘ongelukkigen’ nog even meewarig tot afscheid en hand in hand trokken we naar de slaapkamer, waar het nog behoorlijk warm was. Een lekkere tongkus was mijn eerste ‘beloning’ voor ons… verlies! Onze tongen vonden elkaar alsof ze mekaar al vele jaren kenden. Mm, zalig! Net voor we ons in bed wilden neerleggen, beet Marleen even in mijn oor en fluisterde.

“Eigenlijk heb ik liever niet dat je me penetreert, maar natuurlijk wil ik wel door jou vertroeteld worden.” De vraag verbaasde me een beetje, al had ik vrij snel een toepasselijke vervangoplossing bij de hand. Ik opende het nachtkastje naast het bed en haalde daar een flesje met heerlijk ruikende lavendelolie tevoorschijn. Ik hoorde een goedkeurend gemompel.

“Leg je maar op jouw buik,” gaf ik als toelichting nadat ik eerst een ruime handdoek op het bed gegooid had. Die olie kan soms behoorlijk in de lakens blijven hangen en dat vond Jacqueline niet altijd even leuk.

Marleen installeerde zich alsof ze thuis was, pakte een hoofdkussen, legde het onder haar hoofd en wachtte helemaal ontspannen op wat komen zou. Alvorens mijn handen in te wrijven met lavendelolie, plaatste ik mijn beide handen op haar hoofd en groef ermee door haar haren, niet vergetend regelmatig ook eens aan haar oortjes te sabbelen. Zo’n hoofdmassage zorgt meestal voor een heel goede, rustgevende gewaarwording. En het geknor dat van onder mijn handen te horen was, bevestigde dit alleen maar.

Dan begonnen we aan het volgende deel van de massage. Ik pakte een stevige geut olie en begon daarmee de schouders van Marleen te bewerken. Met de vingers lekker masserend en afwisselend met de volle hand even doordrukken op de schouders en schouderbladen. Nadien volgde de rug. Mijn handen gleden intussen vlot over haar lichaam, want de olie maakte natuurlijk dat het allemaal een beetje gladder en intenser ging. De onderrug krijgt bij mij altijd een extra behandeling, want dat is doorgaans de meest belastende plek van het lichaam voor mensen die veel zitten of zwaar tilwerk verrichten. Ook met de elleboog wrijf ik daar goed stevig over. En oh, wat had die Marleen toch een schattig opstekend kontje; niet te dik, niet te dun, gewoon lekker om ook dat met olie te besprenkelen en heerlijk in te wrijven. Natuurlijk ga ik regelmatig opnieuw naar boven op de schouders, de rug en weer naar het kontje, want de olie maakt een zalige bewerking van deze lichaamsdelen mogelijk.

Dan naar de benen. Marleen heeft ook hier weer de ideale vormen: niet te dikke billen, geen te tengere kuiten en het is alsof ik nu met de olie een sportmassage geef. Beurtelings langs twee kanten: op en neer. Ik vergeet zeker de voetjes niet, die met de kneukels van mijn handen de gepaste verwenning krijgen. Ik smeer opnieuw wat olie op mijn handen en ik ga opnieuw langs de bovenbenen naar dat leuke kontje. Maar deze keer doe ik mijn best om ook de binnenkant van de dijen te verwennen en speels glijd ik langs haar kontgaatje en langs haar kutje… Ik krijg onmiddellijk reactie, want Marleen spreidt nu gewillig haar benen verder uit mekaar. Het is daar al heerlijk nat en ik laat niet na ze nog een stukje natter te maken. Ik steek ‘en passant’ even mijn wijsvinger in haar kontgaatje en dat levert een heerlijk gegrom op. En de bovenkant van haar dijen zijn niet meer alleen nat door de olie, dat kon ik wel voelen en ruiken als ik even aan mijn vingers rook. Zalige meid en heerlijke geur.

“Changez”, zei ik net luid genoeg en Marleen had het dadelijk begrepen. Ze draaide zich nu op haar rug, niet zonder mij bij het omdraaien nog even een korte tongkus te bezorgen.

“Je doet dat za-lig,” fluisterde ze, waarna ze even zalig weer haar ogen sloot. Ze had duidelijk vertrouwen in mij en dat wilde ik niet beschamen. Hier ook eerst de schouders lekker ingesmeerd en zo veel mogelijk masserend… Haar prachtige borsten, een C-cup schatte ik, sloeg ik even over en ik smeerde haar buik in met een ruime portie olie, zonder dat ik voorlopig over haar driehoek met alleen nog fijn getrimde haartjes ging. Eerst ook nog de benen aan de voorkant en wanneer ik de olie in opwaartse lichting smeerde, liet ik niet na haar nog meer open gespreide benen van een extra massage te voorzien met één of twee vingers in de zone van de waarheid. Voorzichtig raakte ik ook haar clitje aan en dat had tot gevolg dat ze met haar lichaam zachtjes naar boven kwam. Eventjes maar.

Tijd voor haar borstjes. Nog niet dadelijk in de olie, maar eerst aftastend met mijn vingers en nadien met mijn tong. Er zachtjes in bijten en de tepeltjes kwamen nu behoorlijk recht staan. Zelf vond ik de tepel met het ringetje door wel opwindend en die gaf ik een extra beurt. Dat bleek in de smaak te vallen en prompt pakte ik haar twee borsten vast en gaf ze eerst een flinke streling zonder olie, maar al snel kregen ook zij een smeerbeurt… Marleen kwam er dadelijk mee in een hogere spanningsfase. Heel haar lichaam zat nu wel onder de olie. Ik kon twee dingen doen: mezelf op dat gladde lichaam wagen en haar zo met mijn knieën en benen op de juiste plekjes in vervoering brengen. Maar omdat haar lichaam toch al kletsnat was, vooral aan haar kutje, besloot ik eerder te kiezen voor een verdere handmatige behandeling. Ik kreeg gemakkelijk twee, drie vingers in haar soppende kutje en al na enkele bewegingen begon Marleen lekker te kronkelen. Toen ik ook nog haar clitje tussen mijn tanden pakte, liet ze een diepe, gelukzalige zucht horen. Mijn handen waren nu overal: aan haar tietjes, in haar spleetjes, af en toe – als toemaatje – in haar kontgaatje en dat zorgde voor een groeiend enthousiasme, dat na enkele minuten uitmondde in een moment van klaar komen, dat allicht tot bij onze andere twee partners beneden moet te horen geweest zijn.

Ze kuste me weer uitgebreid op de mond, haar tongetje ging weer op verkenning en ze pakte me zalig vast en knuffelde me overal… Ze voelde nu ook wel dat ik stilaan onder hoogspanning kwam, want iemand anders doen klaar komen, is ook voor mij een belangrijk deel van de massage. Maar nu was het duidelijk mijn beurt, want ze greep mijn penis stevig vast, proefde van het voorvocht en kuste me daarmee plagerig. Mijn ballen werden bewerkt door haar tedere handen en met haar mond zocht ze haar weg naar mijn steeds harder wordende staaf. Ze likte en zoog er op alle mogelijke manieren aan. Ze had dat duidelijk nog gedaan en ik voelde dat het niet lang meer zou duren, vooraleer in mijn portie in haar mondje zou spuiten. Plots stak ze compleet onverwachts één vinger in mijn kontje en dat zorgde voor zulke snelle uitwerking dat ik mijn sap al uit haar mondhoeken zag komen. Met alweer een tongkus kon ik mezelf ook proeven en ruiken… We knuffelden nog even verder en misschien zouden we nog wel voor een tweede ronde gegaan zijn, mochten we op de benedenverdieping ook geen gegil en kermende geluiden van Jacqueline en Jan gehoord hebben. Op de tippen van de tenen stapten we de trap af en we zagen nog net hoe de keukentafel gevuld werd door twee personen, die nog duidelijk aan een potje stevig neukwerk bezig waren en die ons duidelijk niet gehoord hadden. We trokken ons dan maar weer terug achter het muurtje: onze tongen hadden blijkbaar hun werk nog niet beëindigd.

Wil je geloven dat we ons nadien nog met z’n vieren te goed deden aan een aantal bijkomende spelletjes en dat we de belofte maakten om bij een volgende bijeenkomst gewoon het kaarten links te laten liggen en dat we die kaarten nog hoogstens alleen zouden gebruiken voor fantasierijke strippokerspelletjes.

Profi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *