Hardlopen

()

Driemaal in de week ga ik een rondje hardlopen bij ons in de buurt, er is daar een parcours van twintig kilometer met afslagen op vijf, tien en vijftien kilometer zodat je weer aan het begin uitkomt. Het is er nooit druk en dat is wel zo prettig, loop je elkaar tenminste niet in de weg. Op maandag doe ik twintig en op de andere dagen tien kilometer. Op een dag komt mijn buurjongen Mark van achttien naar me toe en vraagt of ik hem de grondbeginselen kan leren, hij is eerlijk als hij zegt dat ze niet rijk zijn en er dus geen geld is voor sportverenigingen.

“Ga een keer met me mee en ik zal dan een schema maken wat je aan kan houden, neem dus wel een horloge mee met secondewijzer.” Hij laat zijn klokje zien en dat zal prima voldoen, “ik zal woensdag overslaan en met jou meelopen.”

“Super buurvrouw” zegt hij en “hoe laat gaan we.”

“Ten eerste mag je Eva zeggen en we gaan om halfacht op de fiets naar de baan.” Op tijd staat Mark op me te wachten met redelijke kleding maar zeker geen super schoenen maar als begin voldoen ze. We fietsen vijf minuten naar de baan en ik leg uit hoe het schema in zijn werk gaat.

“Ok” zegt Mark “ik begrijp het,” we beginnen met lopen en lassen regelmatig een pauze in volgens schema, zelf heb er niet veel aan maar Mark loopt al snel te hijgen, hij is nog redelijk jong maar heeft een conditie als een dode wijkagent zeg ik altijd. Toch houdt Mark het op wilskracht vol en dat is een goede zaak.

“Zo” zegt hij als we klaar zijn “dat viel niet mee, doe ik het nog een beetje goed” vraagt Mark.

“Prima Mark; maar als je er mee door wil gaan zou ik gaan sparen voor betere schoenen.”

“Je hebt nu een weekje rust en volgende woensdag zie ik je weer toch” vraag ik. “Natuurlijk” zegt Mark “ik vond het best leuk.”

Zaterdag, op de markt kom ik Sascha tegen, Marks moeder, die vertelt mij dat Mark zo lekker enthousiast was de laatste dagen en vroeg zich af of het ook iets voor haar was om wat gewicht kwijt te raken.

“Dan kom je toch lekker mee op woensdag dan kun je het ook proberen Mark is net begonnen dus kunnen jullie samen oplopen.” Als ik op woensdag aan kom fietsen zie ik ze alle drie staan, ook Peter is van plan om het te proberen, hoe meer zielen hoe meer vreugd, “ik kan bijna lesgeld gaan vragen” grap ik.

Mark heeft het schema en loopt voorop, terwijl ik vanachter alles in de gaten houd. Het gaat prima en er worden afspraken gemaakt om verder te gaan. Na een paar weken kunnen ze de eerste vijf kilometer aan en ga ik mijn gang met mijn tien. Ik stel voor om eens een prestatieloop te doen voor een oorkonde of een medaille.

“Leuk” roepen ze in koor en ik ga op zoek naar een geschikte loopwedstrijd waar ze aan mee kunnen doen en ook nog in een mooie omgeving. Ik kom uit in België en op een zaterdag rijden we ernaartoe, we hebben veel plezier het is echt een dagje uit. Het was warm die dag en ik adviseerde om veel water te drinken onderweg. Aan het eind van het parcours stonden douches alleen toen wij klaar waren ergens in de achterhoede was er één verstopt geraakt en konden we allemaal, zowel mannen als vrouwen in één ruimte terecht.

“Ik weet niet wat jullie doen” zei Sasha “maar ik ga niet zo stinkend in de auto zitten,” pakte haar tas en verdween in de ruimte. Peter was de tweede die verdween en toen ik Mark vroeg “en wij”? Pakt hij mijn hand en neemt me mee naar binnen.

Het was er redelijk druk, een twintigtal mannen en vrouwen stonden zij aan zij onder de stralen die uit het plafond kwamen en er was niemand die vreemd op keek. Mark en ik stonden naast elkaar ons te ontkleden en toen ik stiekem even opzij keek zag ik twintig centimeter lul hangen bij Mark, oef dacht ik bij mezelf. Toen ik me omdraaide zag ik Peter staan en die was redelijk normaal tussen zijn benen. Sascha was inderdaad wat mollig maar ook daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten op zondagmorgen.

Vele weken later liepen zowel Mark als Peter inmiddels de vijftien kilometer en het zou niet lang meer duren voor ze de halve marathon liepen, alleen Sasha is blijven steken en loopt nu pas zes kilometer en dat is niet genoeg. Ik vroeg aan haar wat de reden was dat ze zo achterbleef, Sasha wist het niet maar zou proberen om twee keer in de week te gaan.

“Loop lekker vrijdagmiddag met me mee” bood ik aan.

“Top dank je” zei Sasha en ging nu naar huis om te douchen. Vrijdag was Sasha verder gegaan dan ik voor mogelijk had gehouden en doodmoe zat ze later bij mij aan de keukentafel met een glas water.

“Ik zou een moord doen voor een lekker warm bad” zei ze jammer dat wij alleen een douche hebben.

“Dat treft, ik heb een bad en ik zou zeggen maak er gebruik van als je het niet erg vindt kom ik bij je zitten en kunnen we lekker verder praten.” Ik liet het bad vol lopen en Sasha kleedt zich al uit en gaat op het randje zitten, ze is inderdaad een paar kilootjes te zwaar maar voor de rest ziet ze er geweldig uit. Als ze in bad zit met haar tieten boven het schuim uit zegt ze.

“Kom er lekker bij, het kan volgens mij gemakkelijk.” Ik had het al eens eerder gedaan met een toenmalige vriend dus ik wist dat het kon. En ik begon mezelf onder toeziend oog van Sasha te ontkleden.

“Jezus Eva” zegt Sasha “wat heb jij een lekker lijf.” Ik bedank haar en laat mezelf zakken in het water dat rijst en nu zijn onze tieten bedekt met schuim. We genieten van het warme water en van onze conversatie en voor je het weet is het laat. We drogen elkaar af en in een jogging pak van mij gaat Sasha naar huis.

Zoals elk jaar is er in Duitsland een gratis loop met erna een feest, ik loop al jaren mee en reserveer al vroeg een hotelkamer als ik weet wanneer de loop is. De loop heeft verschillende afstanden en is geschikt voor iedereen. Ik vraag of de rest daar zin in heeft en het is unaniem dat ze mee willen. We schrijven ons in maar ik bedenk dat een kamer krijgen niet eenvoudig zal zijn. Misschien moeten we mijn kamer delen al zal dit officieel niet mogen van het hotel, we zien wel hoe het loopt. Eerst doen we nog een paar trainingen tot ook de mannen de halve marathon aankunnen, Sasha zit ondertussen op vijftien kilometer dus die zal op een andere tijd starten, op de laatste training met Sasha vraagt ze of ze nog een keer in mijn bad mag en of ik er dan weer gezellig bij kom zitten.

“Is goed” zeg ik en ik loop naar boven om het bad vol te laten lopen, ik hoor de wc doortrekken en voetstappen komen de trap op, intussen was ik al ontkleed en daar kwam Sasha binnen en zij begon zich ook uit te kleden. Naakt naast me staande sloeg ze een arm om me heen en zei; Eva ik ben blij dat ik je heb leren kennen en ook de jongens zijn blij met jou.” Voor het eerst wassen we elkaar en ook regelmatig elkaars tieten en kontje, verder gebeurt er niets.

We vertrekken op vrijdag, zaterdag is de loop en zondag weer naar huis. Helaas is Sasha ziek geworden en ga ik alleen met de mannen op stap. Ik leid ze naar de kamer en we kleden ons om ergens te gaan eten. Hoe gaan we slapen vroeg Mark en ik zeg dat ik wel op de bank slaap, Peter wil hier niets van weten en zegt dat het bed breed genoeg is voor ons drieën dus laten we niet moeilijk doen. We gaan akkoord, ik lig aan de kant en Mark ligt in het midden.

We lopen de volgende dag allemaal de halve marathon en zijn laat in de middag weer in het hotel. Moe maar voldaan laten we ons op het bed vallen tot ik besluit om te gaan douchen. Met mijn badlaken omgeslagen kom ik weer tevoorschijn en gaat Peter zich wassen. Mark klaagt over vermoeide beenspieren aan de achterzijde en vraagt of ik er misschien iets aan kan doen. Ik pak wat olie uit mijn tas en Mark trekt zijn sportbroek uit, in boxer neemt hij op zijn buik plaats op het bed. Ik masseer zo goed als ik kan zijn bovenbenen en neem ook maar even zijn kuiten mee. Voor ik klaar ben hoor ik Peter zeggen.

“Kan dat bij mij ook even?”

“Ga er maar naast liggen” zeg ik en Peter laat zich op zijn rug vallen. Ook Peter heeft zijn badlaken om zijn onderlichaam gedrapeerd en als ik klaar ben met Mark stap ik over naar Peter en gaat Mark douchen. “Dank je Eva” en weg is hij.

“Ook bovenbenen” vraag ik aan Peter en ik denk nog ‘doe ik hier verstandig aan’. Ik doe het toch en begin de benen van Peter ook te masseren en zie ik plotseling een tentje ontstaan onder de handdoek. “Sorry” zegt Peter en probeert hem iets te verleggen, ik ben wel iets gewend dus ik maak me er niet druk om. Mark komt terug als ik net klaar ben met Peter en Mark vraagt.

“Moeten we jou ook even doen,” eigenlijk moet ik nee zeggen maar het lijkt me ook wel lekker. Ik geef de fles aan Mark en ga op mijn buik liggen. Mark begint bij mijn kuiten even later voel ik de handen van Peter op mijn andere been. Als ze klaar zijn word ik zonder vragen omgedraaid en doen ze mijn benen aan de voorkant ook, ik heb nog steeds mijn badlaken om maar dat is van korte duur, Peter knoopt het open, legt het opzij en handen gaan verder naar boven via mijn heupen over mijn tieten tot aan mijn schouders. Als ik mij ogen opendoe zie ik dat de mannen ook hun handdoeken af gedaan hebben en al had ik het gewild ik kon ze niet meer laten stoppen, ik moest geneukt worden.

Beiden lieten zich op hun rug vallen toen ik beiden stijve lullen vastpakte en er zachtjes aan begon te trekken, ik wilde meer en zet mezelf boven op die dikke van Mark en begin op en neer te gaan, Mark sluit zijn ogen en Peter volgt al onze bewegingen. Mark trekt me naar zich toe tot ik met mijn tieten op zijn borst lig, trekt mijn billen van elkaar en voel ik de lul van Peter tegen mijn kringspier en hij duwt door, het is al even geleden dat ik daar iets in gehad heb maar Peter doet het heel voorzichtig.

Dan beginnen beiden te bewegen en ben ik een slappe pop tussen hen in, we rollen op onze zij en zo kunnen de jongens mij vol stoppen met lul. Ik geniet vreselijk tot we allen klaarkomen en ik leeg achter blijf, het zaad uit mijn gaten druipend. Even dacht ik dat het hiermee gedaan was maar Peter liet me op zijn lul plaatsnemen en stond op, ik sloeg mijn benen om hem heen en plots bedacht ik dat nu Mark waarschijnlijk vanachter bij me binnen zal komen. Wilde ik dit want Mark was veel groter geschapen dan Peter en zou het me heel veel moeite kosten hem te verwerken.

Ik werd uit mijn gedachte gerukt door een eikel die tegen mijn kontgaatje duwde en zachtjes zijn weg vond naar binnen, vol was het juiste woord toen hij de volle lengte bij me binnen had en daarna zachtjes begon te stoten. Eerst was het Mark die een tijdje in en uit ging; toen nam Mark mijn gewicht over en kon Peter zijn gang gaan. Doordat beiden rustpauzes hadden en het dus heel lang vol konden houden kreeg ik het ene orgasme na het andere te verwerken. Toen ze voor de tweede keer hun lading in me losten legde ze me op bed neer en lieten me met rust.

De volgende morgen liep ik het hotel uit en voelde het of ik niet een halve maar een hele marathon gelopen had, volledig uitgewoond, bevredigd en stijve spieren vooral tussen mijn benen, maar ik had het niet willen missen.

Eva.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *