Zweeds natuurschoon

()

Afgelopen zomervakantie ging ik met mijn ouders op vakantie. Ik had lang getwijfeld of ik wel mee zo gaan, want ik ben enige kind en dan is twee weken met je ouders op de achterbank van een auto wel erg lang. Mijn ouders hadden een hotelvakantie geboekt naar Scandinavië, elke drie dagen naar een ander hotel in rustige omgevingen. Ik kon wel een beetje rust gebruiken aangezien ik nog studeer, en ik ga eigenlijk te vaak uit om een biertje te doen met me vrienden. Daardoor leek mij die twee weken elke avond uiteten en rustig wandelingen wel een goed idee. Zodoende kom ik mezelf een beetje opladen voor het komende jaar en wat meer zakgeld lospeuteren bij mijn ouders.

De eerste week was voorbij voor ik er erg in had, de vakantie beviel eigenlijk wel, af en toe een stukje autorijden wandelen, en lekker chillen in het hotel zwembad. Alleen jammer dat de alcohol er zo duur is, een biertje drinken kost in Zweden echt een fortuin. Aan de andere kant was dat wel zo gezond.

Na die week kwamen we aan in Amotfors een klein plaatsje in Zweden. Hier zouden we een paar dagen blijven om uit te rusten. Ook ligt het niet ver van Oslo dus wellicht dat we daar nog een dagje heen zouden gaan. In Zweden was net als de rest van Europa sprake van een echte hittegolf, het was er wel vijfentwintig graden, heerlijk weer om van de zon te genieten dus. Het duurde ook niet lang of ik ging een van de vele meertjes in de omgeving opzoeken. Het was al wat later op de middag en bij een stukje recreatiestrand waren dan ook niet veel mensen. Heel moedig besloot ik een stukje te gaan zwemmen, naar een soort van vlot ongeveer vijfentwintig meter uit de kust. Het water was nog ijskoud, dit kwam door het vele smeltwater uit de bergen. Op het vlotje ging ik lekker in de zon liggen en dommelde in slaap door de zachte golfslag. Mijn slaap werd echter verstoord door een soort plonzend geluid. Eerst dacht ik dat er een vis uit het water sprong. Maar tot mijn verbazing liep er een beeldschoon meisje het water in. Met de slaap nog in mijn ogen zag ik hoe de lage zon schitterde over haar gele bikini en haar lange blonde haar. Haar borsten golfden zachtjes mee met elk stap die ze in mijn richting nam. Van verbazing viel mijn mond open en ik kon het niet helpen om te staren naar dit goddelijk mooie meisje.

Met een elegante duik verdween ze onder water en kwam circa tien meter voor het vlot weer boven water. Ze kwam in rustig tempo met mooie lange slagen naar het vlot toe gezwommen. Heel gemakkelijk klom ze op het vlot en gooide in een soepele beweging haar blonde haar naar achter. Ze kwam naast me zitten op het vlot, ik kon goed zien dat het koude water haar tepels goed hard hadden gemaakt. Ze waren duidelijk te zien door de strakke gele stof van haar goed gevulde bikini. Ze liet een lichte zucht en begon toen tegen mij te praten in het Zweeds. Ik excuseerde mij in het Engels en zei dat ik geen Zweeds kon. Ik bad op dat moment dat ze ook een beetje Engels kon. Dat kon ze gelukkig ook, ze vroeg waar ik vandaan kwam, ze kende namelijk elk jongen van het dorp en haar rustige omgeving. Ik vertelde haar dat ik uit Nederland kwam en met mijn ouders op vakantie was. Ze vertelde me dat ze Vivina heette en hier elke dag heen ging om naar de zonsondergang te kijken.

De zonsondergang was er dan ook werkelijk spetterend, het water glinsterde als duizend diamantjes en de bergen lieten een verpletterden schaduw zien. Niets van dit natuurgeweld kon echter op tegen haar prachtige lichaam, met haar prachtige ronde borsten, blonde haar, lieve gezichtje en strakke buik. Ik vervloekte mezelf dat ik niet elke ochtend een paar setup deed om nog enigszins een gespierd lichaam te krijgen. We praatten nog eventjes over de koetjes en kalfjes van het Zweedse plattelands leven, totdat we werden aangevallen door de bekende muggen van Scandinavië. De schemering was al gevallen en de hordes muggen begonnen me van alle kanten aan te vallen. Anne zei dat ze wel een middeltje had tegen die muggen. Ik kon wel even bij haar boerderijtje langs voordat ik weer naar het hotel zou gaan. We zwommen weer door het koude water naar het strandje waar ze snel een wit topje en broekje over haar bikini aandeed. Zo met haar kleren aan schatte ik haar rond de twintig jaar. We liepen door de weilanden naar een klein huisje met een hooischuur en een paar stallen. Ze liet me binnen in, wat leek op een lege koeienstal. Ze vertelde dat hier inderdaad koeien stonden, maar deze nu aan het grazen waren in de weide. In de zomer verhuurde haar familie de stallen aan toeristen als kampeerlocatie, maar vandaag waren er geen gasten.

Op de grond lag dan ook een laag hooi on de vloer wat zachter te maken. Ze rende snel weg om het muggenbeet middel te halen. Ik keek een beetje om mij heen, en besloot rustig op de vloer te gaan zitten. Met mijn mobiel belde ik snel nog even mijn ouders op om te zeggen dat ik wat later zo gaan komen. Het was ook alweer zes uur geworden, en ik wilde niet dat ze ongerust zouden worden. Anne kwam terug met een soort van zonnebrandcrème fles. Ze vroeg waar ik allemaal gebeten was. De meeste beten zaten op mijn benen en armen en die begon ze dan ook rustig te behandelen. Ik weet niet of het op de gebruiksaanwijzing stond maar ze masseerde de crème zachtjes in op mijn huid. Ik besloot het er van te nemen, je wordt niet elke dag behandel door een schone Zweedse en ging lekker met mijn rug in het hooi liggen. Ze neuriede zacht een liedje dat ik niet kende terwijl ze mijn benen masseerde. Na een paar minuten was ze klaar met mijn benen, en ging op mijn kruis zitten om mijn armen en schouders in te smeren. Ik kon het niet verhelpen een erectie te krijgen van de zachte bewegingen van haar kruis over mijn kruis en haar prachtige geneurie. Vol toewijding bleef ze smeren en masseren, maar ze leek mijn erectie wel te hebben opgemerkt, aangezien ze steeds iets meer met haar kont heen en weer ging over mijn kruis. Met haar handen maakte ze heerlijk lange bewegingen van mijn borst naar mijn onderbuik en weer terug. Langzaam ging ze met haar tong over mijn buik naar mijn borst en eindigde in een krachtige tongzoen. Ze draaide langzaam haar tong om de mijne heen.

Ik pakte haar kont vast en trok haar dicht tegen mij aan. Mijn handen zweefden over haar slanke lichaam heen, van haar zachte ronde kont naar haar heerlijke slanke nek. We bleven in een verstikkend lange tongzoen zitten. Ik masseerde zacht haar kont en kuste haar in haar nek. Anne kwam een beetje overeind en trok haar topje uit, haar lekkere borsten golfte nog wat na, terwijl ik het strikje van haar bikini lostrok. Twee sappige borsten straalden koplampen, met twee mooi roze tepels. Ze dook weer naar mijn borst en begon haar weg langzaam naar beneden te kussen. Mijn zwembroek trok ze naar beneden en ging weer door met haar weg naar beneden. Ze zat mij heerlijk te pijpen voor ik het west en ze maakte lange diepe slagen. Met haar handen masseerde ze zacht mijn ballen en met regelmaat zoog ze even wat harder op mijn eikel om daarna weer lange bewegingen met haar tong langs mijn penis te maken. Als ik mijn hoofd een beetje optilde kon ik nog net zien hoe haar borsten zacht heen en weer bewogen op het ritme van haar mond.

Ik raakte in een trance van dit onverwachte genot veel te snel kwam ik klaar. Ze kreeg de volle lading in haar mond, maar had het kennelijk door mijn kreun al verwacht. Alles verdween dan ook in een keer in haar mond. Ze ging weer boven op mij liggen en we raakte weer verstrikt in een lange heftige tongzoen. Als een elegante man, wist ik dat het nu mijn taak was haar te verwennen en na een paar kussen in haar nek werkte ik via haar borsten mijn weg naar beneden. Snel deed ik haar broekje en bikini uit en zag haar zacht schaamhaar in een streepje op haar venusheuvel zitten. Haar schaamlippen glommen van het vocht en waren heerlijk gezwollen. Langzaam bewoog ik met mijn vinger over haar schaamlippen, zonder echt binnen te dringen. Ze bewoog haar benen iets verder uit elkaar, en de lippen opende een klein beetje.

Langzaam bewoog ik een vinger steeds iets dieper in haar vagina terwijl ik rustig over haar klitje likte, ze kreunde lichtjes. Met een snelle beweging stak ik een keer mijn hele vinger in haar vagina en Anne gaf een klein gilletje, gevolg door een diepe kreun. Ik begon mijn vinger in haar vagina als maar sneller te buigen en weer strekken, terwijl ik haar klitje bleef likken. Ze begon steeds heftig te kreunen en mompelde iets in het Zweeds. Ik drukte steeds iets meer op de binnenkant van haar vagina totdat ze met een diepe kreun en een klein gilletje zinderend klaarkwam. Ik wilde nog een keer over haar lippen likken, maar ze dook vol op mij.

Ik had ondertussen weer een goede erectie gekregen en ze duwde mijn penis snel in haar vagina terwijl ze bovenop mij was gaan zitten. Als snel was Vivina bezig me wild te berijden. Ze bewoog als maar sneller met haar heupen heen en weer, en haar borsten vlogen mooi met het ritme heen en weer. Zo af een toe spande ze haar onderbuik spieren aan en dan voelde ik mijn penis in haar lichaam gezogen worden. Haar bewegingen werden steeds wilder, terwijl ik mijn duim op haar klitje had geplaatst. Ze kreunde en zuchtte erop los, allerlei dingen riep ze in het Zweeds die ik niet begreep.

In een keer dook ze vol op mij, mijn penis verdween helemaal in haar vagina en met een heftige gil kwam ze klaar. Mijn penis werd helemaal vast gezogen en met een diepe kreun kwam ook ik klaar. Ik spoot mijn sperma diep in haar lichaam.

Als een zoutzak viel ze neer op mijn borst en gaf me met een glimlach een lekkere tongzoen. Na tien minuten zag ik op mijn mobiel dat het alweer half acht was. We wisselden e-mail adressen uit, en ik vertrok snel naar mijn hotel. Ik was net nog op tijd voor het diner met mijn ouders.

De rest van de vakantie heb ik met een grote glimlach op de achterbank gezeten en genoten van de Scandinavische natuur schoonheden.

MaartenS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *