Zomerhitte 1.3

()

Zomerhitte 1.3

Tijdens hun de enorme verbouwing van een oude boerderij naar bed and breakfast nemen Mike en Bente wel de tijd voor een korte break. Hier is hun eerste van drie avonturen op een oer Hollandse camping.

Tijdens het afdrogen ben ik weeral klam en is mijn huid vochtig van het zweet. Vanuit het douchehokje naast me klinkt gegiechel. Alsof iemand mijn poging om fris en schoon te worden grappig vind. In ieder geval is het zand wel overal weggewassen. Samen met Mike heb ik heel de dag op het strand gelegen, genietend van de zon, het verfrissende water en lauwe Corona”s. De avond bracht met de schemering wat zeer gewenste verkoeling. Al blijft het nog warm. Een schaduw glijdt over mijn gezicht. Donkere wolken pakken zich samen boven het douchegebouw op de camping. Tik tik tik doet de regen enkele minuten later. Nog meer gewenste verkoeling. Ik hoor hoe de wind aantrekt.

In alleen een oversized joggingbroek en sweater droog ik de vloer van het douchehokje uit en verkas met al mijn spullen. In een ander compartiment hangt een spiegel, is een wasbak en kan ook op slot. Wel zo handig. Ik trek snel mijn joggingspul uit en doe naakt mijn make up. Niet te veel, net het juiste. Mooi vol rood op de lippen en zwarte smokey eyes. Vijf minuten later ben ik weer aangekleed en trippel ik op mijn instappers het toiletgebouw uit.

Vanonder afdakjes en tentzeilen kijken mensen me aan terwijl ik over het onverharde pad over de camping loop. Mannen kijken keurend en waarderend, hun vrouwen afkeurend en jaloers. Ik heb geen modellenfiguur maar het strakke roze jurkje laat me er sexy uitzien. Ik vraag me af of de lijntjes van mijn ondergoed zich aftekenen onder het jurkje maar ga er in de schemering, die nu snel inzet vanuit van niet. En als het wel zo was, het zij zo. Het is in ieder geval sexy lingerie wat ik hieronder aanheb. Er is namelijk nooit een excuus voor een slipje onder een strak jurkje of strakke broek. Al ben ik vast wel de enige op heel de camping die in deze temperaturen met panty”s aanloopt…

Bij de tent aangekomen kruip ik wat onhandig naar binnen, de tent achter me dicht ritsen. Mike slaapt al. Maar die krijg ik wel wakker. Onder het steeds luidere getik van de regen haal ik zijn pik tevoorschijn uit zijn boxer. Er volgt wat gekreun maar hij wordt niet wakker. Nog niet. Dat veranderd snel als ik een lange lik van zijn ballen tot aan zijn eikel geef waarbij ik mijn tong zo breed mogelijk maak. In één keer knipperen zijn ogen open. Verwachtingsvol kijkt hij me aan. Ik kijk terug en neem zijn eikel zacht tussen mijn tanden terwijl ik het puntje van mijn tong gebruik om zijn kopje te strelen.

We staan op een veld met veel andere tenten dus Mike weet dat hij enigszins zachtjes moet zijn. Toch ontsnapt er zacht gekreun uit zijn mond. Ik laat mijn hoofd dieper zakken en begin met mijn linkerhand zijn ballen te kneden. De rechterhand trekt mijn jurkje omhoog zodat Mike mooi zicht heeft op mijn roomwitte billen. Teder woelt zijn hand door mijn rode haren terwijl ik zijn harde penis aflik, ermee kus en in-en-uit mijn mond laat glijden.

Opeens pakt hij me aan mijn schouders en trekt me bovenop zichzelf. Zijn handen kletsen op mijn billen en ze pakken het zachte vlees stevig vast. Een warme tong glijdt mijn mond in. Het roze jurkje wordt van me afgestroopt zodat ik in mijn lingerie op hem lig. Buiten tikt de regen alsmaar harder op het tentzeil.

Speciaal voor deze vakantie heb ik een setje gekocht. Een zwarte jarreteltop van mesh en kant met kwartcups die mijn B-cup parmantig profileert. Een bijpassende string, ook van mesh en zwarte kousen met brede band.

Ik hoef niet aan Mike te vragen wat hij ervan vindt, zijn gezicht spreekt boekdelen. Met zijn harde tussen mijn benen gedrukt begint Mike vanonder af tegen me aan te duwen. Zijn hard geworden lust druk stevig tegen mijn clitje aan en doet me zweven. Mike drukt harder op mijn billen om me steviger tegen hem aan te hebben. Onze tongen blijven intussen om elkaar heen dansen. Mike maakt intussen meer en meer geluid. En hij is niet alleen…

In mij bouwt de spanning op en op, om uiteindelijk te ontladen in een orgasme wat me van top tot teen overweldigd. Van tussen mijn benen verspreid zich een weldadig gevoel door heel mijn lijf. Het kan zijn dat ik kreun, het kan ook niet zo zijn. Ik weet het gewoonweg niet. De opgebouwde spanning is de baas. Hijgend plof ik naast Mike neer, mijn tepels hard omhoog stekend vanuit de jarretel top, mijn string verzadigd met mijn vocht. In de na-durende roes van mijn klaar komen laat ik Mike zijn gang gaan als hij zichzelf aftrekt op mijn blote borsten.

Onder een zacht, “o shit Bente” uitbrengend voel ik zijn warme lading gelost worden op de met roze knopjes getooide roomwitte rondingen die ik mijn borstjes noem. Zijn zaad is plakkerig en warm in de schemer die steeds donkerder word. Buiten roffelt de regen harder en harder op het tentzeil terwijl mijn vriend, minnaar en zielsverwant naast me ploft. Een bliksemflits doorklieft de lucht en verlicht zijn gelukzalige gezicht.

“Je hebt toch nog niet genoeg gehad”, zeg ik plagerig.

“Als je er zo bij ligt ben ik zomaar niet klaar met jou hoor!” Om zijn woorden kracht bij te zetten glijd zijn hand over mijn top naar beneden en trekt m’n string opzij. Op zijn knieën komt Mike naast me zitten en begint me zacht te vingeren. Eerst op mijn clitje maar al snel glijden twee vingers bij me naar binnen en vinden mijn g-spot. Met mijn bekken kantelen duw ik mezelf tegen zijn vingers. Ik draai mijn nek een kwartslag en kus zijn half-slappe penis, in de verte proef ik de weeïge smaak van zijn zaad. Mike bukt nu ook voorover en begint me al vingerend te likken.

Al rollend met mijn heupen krauw ik met mijn nagels door zijn haar. Ik weet dat ik, in een tent op een veld stil moet zijn maar ik kan het hijgen wat in me opborrelt niet tegenhouden. Een nieuwe bliksemflits verlicht de tent. Ik zie dat hij zichzelf zachtjes aftrekt terwijl hij mij blijft likken en vingeren. Ik zou willen dat hij nooit meer stopte! Als kers op de taart krijg ik nog een extra vinger. Na een beetje vochtig gemaakt te zijn in mijn poesje glijdt hij gemakkelijk vanachter bij me naar binnen.

Ik kreun terwijl het tweede orgasme me nog heftiger dan het eerste overweldigd. Ik heb wat tijd nodig om bij te komen maar dat krijg ik niet van Mike, hij zet me op handen en knieën en komt met zijn, nu volledig stijve penis voor me zitten. Als een nieuwe bliksemflits de tent voor de derde keer kortstondig verlicht heeft mijnheer een weelderig uitzicht op mijn achterhoofd, de sexy top die ik aanheb, het fijne reepje stof wat terug tussen mijn billen zit en twee lange benen in sexy zwarte kousen. Nog wazig van mijn tweede orgasme ga ik met mijn hoofd op en neer en laat zijn paal in en uit mijn mond glijden. Met één hand speel ik met zijn gladgeschoren zak. Na hem zo behoorlijk geil en klaar voor de tweede ronde gemaakt te hebben draai ik me om.

Mijn gezicht rust op het kussen, mijn billen fier de lucht in gestoken. Mike trekt mijn string een stukje naar benden en drukt zijn eikel tegen mijn lipjes. Buiten regent het nu echt hard. De donder rolt door de lucht en galmt na in mijn onderbuik. Het weer draagt alleen maar bij aan de romantiek tussen mij en mijn vriend. Ik voel hoe Mike zijn eikel tussen mijn lipjes door laat glijden. Dat is natuurlijk niet genoeg voor een vrouw die zo geil is als ik. Mijn hand leidt hem dan ook snel bij me naar binnen. Hard begint hij in me te stoten, de top van zijn lans duwt tegen mijn baarmoedermond, zijn duim wrijft over mijn andere gaatje.

Mijn billen ontvangen lekkere slagen van zijn vrije hand terwijl Mike me stevig door blijft nemen. Het interesseert me niet meer of andere mensen me horen. Bij elke stoot slaak ik een kleine “ah”. Aan mijn schouders word ik recht getrokken. Mijn rug tegen Mikes borst. Even houdt hij stil en is er niets dan de razende regen, de rollende donder en hij in mij. Dan gaan zijn handen weer aan het werk. Ze smeren het zaad van zojuist verder uit over mijn borsten. Een vinger wordt in mijn mond geduwd. Ik lik hem schoon. De smaak van Mike vult nu mijn mond. Ik wil meer en begeleid zijn vinger terug naar mijn borsten en weer naar mijn mond. Zijn andere hand zoekt opnieuw mijn clit en wrijft er zachtjes over.

Ik neem nog een likje en laat me dan voorover vallen en rol op mijn rug, mijn string kan nu wel helemaal uit. Achteloos gooi ik het minieme stukje doorweekte stof in een hoekje van de tent. Met mijn benen uitnodigend in de lucht lok ik hem terug bij me naar binnen.

Mijn tenen kriebelen achter zijn oortjes terwijl ik opnieuw energiek genomen word. Nu speel ik zelf met mijn pareltje. Niet omdat ik nog eens wil komen maar omdat ik weet hoe geil Mike dat vind. Ik zou ook een van mijn vibrators uit m’n tas kunnen pakken maar ik wil hem niet onderbreken.

In een nieuwe flits zie ik aan zijn gezicht en hoor ik aan hem dat hij bijna komt. Ik neem nog een likje zaad van mijn borsten en kijk hem, voor zover dat gaat in de steeds donker wordende schemer in zijn ogen aan.

“Kom waar je wilt”, fluister ik.

Het is me enigszins een teleurstelling als hij plotsklaps uit me gaat maar ik snap zijn beweegredenen wel. Mike hurkt opnieuw over me heen en houdt zijn eikel voor mijn mond. Met het puntje van mijn tong draai ik rondjes over de gezwollen top. De smaak in mijn mond van Mike wordt vervangen door die van mezelf. Gretiger geworden laat ik hem dieper toe in mijn mond. Zijn gekreun is muziek in mijn oren. Als hij echt hard kreunt, trekt hij zich terug. Net op tijd om voor de tweede keer op mijn borsten te komen. Nu is hij echt klaar. Hard ploft hij naast me neer en houdt me stevig vast.

Na een kwartiertje ongeveer word zijn ademhaling rustiger en lijkt hij me in slaap gevallen.

De regen neemt langzaam af om uiteindelijk helemaal te stoppen. Ik neem nog een klein likje en laat me dan ook meevoeren naar een droomloze slaap.

Was getekend;

Lidnaë

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *