Ongekend genot II

()

Na Sylvia ‘s verwenbeurt zijn we beide in slaap gevallen, met haar hoofd nog steeds op mijn borstkas word ik wakker. Zachtjes streel ik haar rug en kontje, langzaam gaan haar grijze ogen open.

“Hey schat lekker gedut?”

“Ja heerlijk.”

Zichzelf uitrekkend geeft ze me een zoen eerst een kleintje, gevolgd door een heerlijke tongzoen waar het eerst vooral lust was is het nu eerder een begin van verliefdheid.

Traag maar zeker spelen onze tongen een rondedans, een spel van verkenning en aanraking, waarbij onze handen elkaar zachtjes strelen. Afsluitend met een aantal kleine zoentje kijkt ze me diep in mijn ogen aan.

“Lieverd? Ga je mee met me voor de rest van het weekend? Ik heb een tweede huis in de Ardennen.”

“ O, lijkt me leuk, ik wist niet dat je daar een huis had?”

“Nee, niemand hoefde dat te weten, tot nu.

“Neem je ook kledij mee we gaan tot maandag morgen. Ene de collega’s dan als we samen aankomen met een auto?”

“Ach, lieverd zijn zorgen voor later nu eerst wij” klinkt het lachend.

Terwijl ze rechtstaat en heupwiegend weg wandelt kijk ik haar na, ik kan me niet bedwingend en fluit haar na.

“Hey Sylvia! Je ziet er zo heerlijk uit lekkere meid van me.”

Een verliefde en dankbare blik van haar is mijn cadeau. Snel sta ik recht neem een aantal kleren mee evenals een aantal seksspeeltjes. Even later staan we beide klaar aan de auto, we besluiten dat ik rijd. Sylvia heeft een luchtig kleedje aangetrokken dat tot halfweg haar boven benen komt en met een heerlijk diepe decolleté. De rit naar daar duurt ongeveer 1.5 uur. Onderweg praten we over elkaars leven, beide gescheiden af en toe hebben we een losse scharrel maar nooit de behoefte gehad aan meer.

“Bij jou kan ik mezelf zijn en hoef ik niet de harde tante te zijn, zelfs praten over seks is zo gewoon met je. Mijn ex wou enkel neuken nooit zou hij me likken. Zolang hij maar klaarkwam, en na hem heb ik niemand gehad.” klinkt het eerlijk maar zacht uit haar mond. Verbaasd kijk ik naar haar, een licht roze blos siert haar gezicht.

“Meen je dat nou? Ben je nooit gebeft?” Haar gezicht word roder en roder.

“Nee, nooit hij wou enkel neuken de rest vond hij vies.” Verlegen kijkt Sylvia weg. “Jij doet alles waar ik van droomde lieverd, daarom dat ik je die weddenschap voorstelde, nu je vrouw weg is wou ik enkel jou.” Met stijgende verbazing hoor ik naar Sylvia en leg mijn hand op haar been.

“Maar schat toch jij bent zo…” stamel ik.

“Onervaren ja, ook al lijkt het misschien niet zo, maar ik ben gewoon op mijn gevoel af gegaan.” Van schaamte durft Sylvia niet kijken. Ik stop even aan de kant, leg mijn hand op haar wang en draai haar gezicht naar me toe, zonder een woord druk ik mijn mond op de hare.

“Hey schat, komt goed wacht maar.”

Met mijn hand op haar been rij ik verder. We zijn nu half weg, zwijgend zit Sylvia naast me langzaam verplaats ik mijn hand van haar knie naar haar dijen, eerst buitenkant om vervolgens bovenkant te strelen en beetje bij beetje de binnenkant. Hoe verder mijn hand de binnenkant van haar dijen raakt hoe verder haar Sylvia haar benen opendoet, langzaam streel ik haar benen, als ik langs haar kutje streel voel ik het bloed haar kutje vullen, haar lipjes komen uitnodigend open te staan. Opeens duwt Sylvia mijn hand weg.

“Laat mij maar doen lieverd” klinkt het plots geil, alle schaamte en verlegenheid van juist is verdwenen als sneeuw voor de zon. Ze heft haar kontje op, haar jurkje stropt ze op haar buik.

“Jij geil sletje geen slipje dus he.”

“Mm… nee dit wou ik eens zo graag doen.”

Onderuit gezakt en met open benen zit Sylvia naast me op de passagiers zetel, een met bloed gevulde kutje staat ver open en haar clitje komt uitnodigend kijken.

“Ik zal je laten zien hoe ik me klaar vinger.” kreunt Sylvia. Haar handen strelen haar kutje, dat natter en natter word.

Een hand streelt haar lipjes haar andere vingers spelen met haar clitje.

“Mm… mm… ho… mm… ho… hm… mm…” Haar gekreun werkt opwindend op mijn ondertussen keihard geworden pik die gevangen zit in mijn broek, door een beetje heen en weer te schuiven op mijn zetel probeer ik mijn paal meer plaats te geven in zijn gevangenis.

“Oo! Ho, ja mm… je pik is hard en stijf he, oh… ho… oh… hm… mm…” met drie vingers in haar kledder natte spleet vingert Sylvia vol overgave zichzelf terwijl ze draait trek en wrijft over haar gezwollen clitje.

“Mm… mm… ja… ha… ho… oh… mm… ja… ho… oh… ja… ho… oh… ik kom… mm… oh”. Rillend, schokkend, bevend en luid kreunend komt Sylvia klaar, met veel moeite rij ik verder, af en toe kijkend naar dat natte grotje waar nog steeds drie vingers in pompen.

“Oh! Vind je dat geil? Hou je ervan als ik me klaarmaak zo?” Natte vingers vol met haar geile sappen komen uit haar kutje, een voor een duwt ze haar vingers in mijn mond. Haar warme nectar proeft heerlijk.

“Vind je het lekker lieverd?” Vraagt ze met hese stem.

“O, ja! Dat is zo geil om je zo bezig te zien geil schatje, en je proeft heerlijk, proef zelf ook maar van je sappen.” Met een geile blik verdwijnen haar vingers weer in haar sappige kutje om dan haar vingers in haar mond te zuigen.

“Mm… straks mag jij lieverd, maar nu wil ik je zien!” Met beide handen opent ze mijn broek even hef ik me op en Sylvia trekt m’n broek een stukje naar beneden. Mijn bevrijde harde pik springt te voorschijn uit zijn cel. Haar tong likt haar lippen af terwijl ze met een hand m’n paal omkneld. Traag gaat haar hand over de volle lengte van mijn mannelijk gereedschap, ze kan m’n pik maar net omknellen.

“Zo liet ik me vaak klaarkomen terwijl ik aan jou dacht, maar deze jongen is nog beter dan ik durfde dromen net als jij”. Met moeite kan ik me bedwingen om niet te spuiten.

“Mm… ho, je maakt me gek we zijn er bijna net als ik oh…”

“Haha! Ga je komen? Wil je paal spuiten? Mm ja he!”

“Ho… oh… ja… ha… ja… ik… wil!” Snel verdwijnt de hand van mijn paal.

“Stop hier even lieverd” zegt ze wijzend naar een kleine parking. Ik doe wat ze vraagt, als we stil staan stapt ze uit.

“Kom maar mee lieverd.” Snel stap ik ook uit snel mijn broek optrekkend.

“Mm… nee dat hoeft niet” klinkt het opgewonden, ze legt haar beide handen op de motorkap, steekt haar kontje achteruit en heft haar jurkje op, een nat neukgrotje wordt mijn richting uitgeduwd.

“Neuk me hier, neuk me hard, spuit me vol, ik wil je sletje zijn, maak me je hoer!”

Met een harde diepe stoot verdwijnt mijn 19cm lange vleespaal in haar nat gesmeerde kutje. Met diepe halen neuk ik haar, niet lettend op eventuele toeschouwers.

“Jij geile slet je wilt mijn pik he” hard en snel neuk ik haar. Door haar schouwspel en haar hand om mijn paal hou ik het niet lang uit. Net als ik ga spuiten begint Sylvia te beven en te rillen.

“Mm… oh… ho… ja… ha… ja… ik ben je hoer! Ja… ha… ja… ho… ik voel je zaad, mm… ja!”

Straal na straal spuit ik haar kutje vol onder enthousiast gekreun van mijn geile bazin. Hijgend blijven we even staan m’n half stijve leuter nog in haar glibberige kutje.

“Dat was geweldig, kom we gaan lieverd nog 10 minuutjes rijden, maar ik moest je pik in me hebben.”

“Zo, je kon niet wachten dus!” Plagend geef ik een klets op haar nog steeds blote kontje, een klein kreetje ontsnapt aan haar.

“Maar lieverd het is zo heerlijk dat ik niet meer kon wachten”

“Ja en ik kon ook niet meer wachten op je” antwoord ik lachend terwijl ik haar even tegen me aandruk. Met haar kutje bloot rijden we het laatste stukje verder, een alleenstaand huis, omgeven door bomen is ons eindstation.

“Zo lieverd hier is het, ons plekje en dit is voor jou.” Sleutels bengelen voor mijn neus.

“Hoe bedoel je schat?”

“Die zijn voor jou, een van hier en een van bij mij thuis, je wilt ze toch hé.”

“Ja, tuurlijk wat dacht je?” Van blijdschap wordt een stevige knuffel en een zoen mijn deel.

“Kom we gaan kijken, je gaat het leuk vinden.”

Terwijl we uitstappen is de poort achter ons dicht gegaan, Sylvia loopt voor me op. Aan de deur aangekomen stappen we binnen, het is een gezellig ingericht, Sylvia geeft me een volledige rondleiding, in de badkamer staat een grote inloopdouche en een groot dubbel bubbelbad. Als laatste komt de slaapkamer aan bod die grenst aan de badkamer, een zwoele kamer met kingsize bed en rode satijnen lakens staat centraal. Tot mijn verbazing sieren drie grote spiegels de muren vooraan, links en rechts van het bed.

“Pas ingericht zo” lacht Sylvia “leek me wel leuk en vooral geil.”

“Hm… ja, pas ingericht dus he?” ik probeer ongeloof in mijn stem te leggen wat me aardig lukt.

“Ja, nog maar pas toen ik op het idee kwam van de weddenschap, ik hoopte om je mee te krijgen.”

“Zozo een poging om me te verleiden schat?”

“Is toch gelukt lieverd? Hier kunnen we heerlijk vaak ongestoord samen zijn en vooral ook lekker neuken, ik wil zo veel ontdekken met jou.”

“O, ja! Kom mee.”

Sylvia draait zich om en loopt voorop ondertussen ronduit pratend een gangetje door naar wat ik denk een garage is.

“Zo ga maar binnen” ze zet een stapje opzij om me door te laten. Als ik de deur open draai sta ik in een ruimte die eerst garage was voor twee auto’s, maar nu volledig is ingericht als welness ruimte. Sauna, jacuzzi, stoombad, regendouche en aan een kant trappen naar een mezaninne.

“Ga maar kijken lieverd” lacht ze.

Als ik de trappen op ga en boven kom staat er een half rond bed in een hoek een grote hoekbank en een koelkast gevuld met champagne witte en rode wijn, en aan de muur een reuzegrote tv.

“Ook net ingericht misschien” lach ik.

“Nee, dit was er al ik heb alleen een beetje drank aangevuld.” Als ik me naar haar toe draai klinkt er zacht muziek uit kleine speakers. Traag laat Sylvia de bandjes van haar jurk van haar schouders glijden, haar handen houden het jurkje voor haar vrouwelijk gebergte.

“Wil je meer zien lieverd?”

“Tuurlijk ik krijg geen genoeg van je heerlijke lijf!”

“O is dat zo? Ga je me likken?”

“Ja, je gaat ook heerlijk komen wacht maar.” Haar handen laten traag het jurkje zakken, haar zachte boezem met stijve tepels wijzen recht naar me, een gebronsde huid van haar buik met onderaan een streepje boven haar liefdesgrot ontvouwen zich, enkel hoge hakken aan haar voeten. Snel laat ik alle kleren vallen en ga naar haar toe.

“Al in een sauna klaargekomen schat?” Ik hef Sylvia op, haar benen slaat ze rond me terwijl mijn handen haar stevige kontje vastgrijpen. M’n pik streelt bij elke stap haar kutje en haar clitje. Met alle moeite van de wereld kan ik me beheersen om haar niet op mijn paal vast te pinnen. Met mijn rug duw ik de deur van de sauna open en stap met Sylvia nog steeds boven mijn paal de sauna in. De hitte van de sauna overvalt ons. Voor ik Sylvia op een bankje neerzet geven we elkaar een vurige tongzoen ondertussen beweegt ze met haar heupen zodat mijn pik haar hele kutje streelt haar sappen voel ik langs mijn pik aflopen.

“Jij bent heerlijk nat, ik vind het zalig om je zo te likken je proeft zo lekker”.

“Lieverd ik ben hier nooit gekomen en mijn kut is er zo nat van enkel al het idee om gelikt te worden door je” Voorzichtig leg ik Sylvia neer, de eerste zweetdruppeltjes parelen over onze lijven, elke plekje van haar goddelijke lijf verken ik met mijn tong, een voor een zuig ik haar tepels in mijn mond welke ik groter en stijver voel worden, met mijn handen kneed ik haar malse bollen. Ook haar buik en benen komen aan bod terwijl mijn mond cirkeltjes maakt rond haar venusheuvel.

“Ho! Je maakt me gek lik me toe ik wil je tong op mijn kutje” klinkt het met schorre stem. Plagend lik ik over haar van het geil glimmende lipjes een heerlijk zilte smaak vult mijn mond als ik mijn tong dieper dat kleddernatte spleetje induw, kromt Sylvia haar rug van genot. Haar neukend met mijn tong duw ik haar benen ver naar voor zodat haar kontje een beetje hoger komt. Op haar genotsknobbeltje begin ik te zuigen en zachtjes te knabbelen, met elke hand om de beurt geef ik een lichte klets op haar kontje. Bij Sylvia stijgt het genot zienderogen dus besluit ik nog een versnelling hoger te gaan. Terwijl ik met een hand blijf op haar kontje kletsen, duw ik twee vingers diep in haar natte kutje, eenmaal in haar kutje krom ik mijn vingers om op zoek te gaan naar haar meest gevoelige plekje haar g spot.

“O! Ja! Ouw! Ha, dat is he… emels ja… ha… ja, zo!” Ik stop met likken maar blijf haar verder vingeren.

“Scheelt er wat schat? Vind je het goed zo? Moet ik zo verdergaan of niet?” Vraag ik haar met een geile stem.

“Mm… ja, ja nog toe! Zo… ja dat is heerlijk!” Lik me bef me ook toe!” Snel ga ik verder met haar spleetje te likken, haar grotje is nu een stromend kutje geworden gulzig lik ik al haar sappen weg, haar lipjes, in haar kutje, over haar clitje. Er loopt zoveel lekkere nectar uit haar genotsplek dat ik het niet opgelikt krijg, onder haar kontje word het bankje langzaamaan natter en natter. Als ik een derde vinger in haar poesje duw is het voor Sylvia teveel, gillend, kermend en schokkend komt ze klaar me smekend op niet te stoppen. Ik blijf verder gaan maar een tweede orgasme volgt op enkele tellen na het eerste en is zo nog feller.

“O lieverd! Oh… ja… ja… ha… mm… ha… ah… ha, ho… ja!” Mijn hoofd word weg geduwd, en ik word door Sylvia op de bank gewerkt.

“Je maakt me zo geil, elke keer weer laat je me zo hard komen m’n geile vent, ik krijg maar niet genoeg van je”.

“Je bent eenmaal ook een mooie en knappe vrouw met een goddelijk lijf, je volle stevige tieten, je buik, je kutje en je kontje is zo fantastisch” zeg ik haar zacht terwijl het zweet van onze lijven afloopt.

“Vleier… je vergeet iets” klinkt het streng terwijl ze met het puntje van haar tong haar lippen likt, gaat ze naar mij kijkend richting mijn gezwollen lid.

“Weet je al wat je vergeten bent mijn geile hengst?” Het puntje van haar tong flitst over mijn glimmende eikel.

“Oh, ja! Je tong en je mond zo… pijp me sletje.” Trager door de warmte begint Sylvia me diep te pijpen, aan een rustig tempo schuift mijn pik in en uit mond, haar ene hand trekt me mee af en haar andere kneden mijn ballen.

“Oh! Zo… ja, heerlijk.” Sylvia haar kutje brand nog steeds van verlangen, gezwind zet ze haar kutje boven mijn paal, om haar ineens neer te ploffen.

“Ha… o… je pik vult me helemaal ja… mm… zo! Vul me op… ja… houw ik voel je zo diep… mm…” Wippend op mijn paal nadert Sylvia opnieuw haar hoogtepunt. Met mijn vingers begin ik haar gezwollen clitje te bewerken, met ver open gesperde ogen snakt Sylvia naar adem.

“Oh… oh… wat… wat… doe je… oh… houw… ik kom… mm… oh… ja!”  Sylvia haar kutje spant zich hard op rond mijn paal waardoor ik het ook niet meer kan houden en ik stoot mijn pik diep in haar grotje.

“Mm… oh… ja… blus mijn kut, mm… ja… mm… oh… ik voel je zaad in me…” Uitgeput valt Sylvia voorover haar kutje nog rond mijn paal. Hijgend en met schorre stem probeert Sylvia te praten, ik druk een vinger op haar mond.

“Rustig schat.”

“Ja, ja… oh jee… wat deed jij nu allemaal lieverd?”

“Jou eens goed verwennen” grinnik ik

“Dat is je wel gelukt mijn grotje tintelt er nog van.” Een dankbare tongzoen is mijn beloning van haar welke ik graag beantwoord? We besluiten even te ontspannen in de jacuzzi.

“Lieverd?”

“Ja Syl?

“Gaan we morgen zorgen dat je niet meer met koffers moet sleuren?”

“O, oké op één voorwaarde.”

“En dat is?” Vraagt ze met twinkelende ogen.

“Dat we elkaar nog vaak kunnen verwennen” lach ik haar toe.

“Wees daar maar zeker van jou laat ik niet meer ontsnappen lieverd.”

Boudewijn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *