Testrijder

()

Ik heb een nieuw bed nodig en ben via een site bij een beddenwinkel terecht gekomen. Al hoewel het bijna sluitingstijd is kan ik gewoon rond lopen en kijken volgens een van de verkopers. Indien nodig willen ze graag helpen. Als ik maar snel ophoepel denk ik bij mezelf. Ondanks dat ik al diversen sites heb bekeken en de nodige informatie heb bestudeerd is het nu toch een twijfel tussen drie verschillende soorten van matrassen. Ik besluit hulp te gaan zoeken.

“Heu… mevrouw,” zeg ik tegen een van de dames. “Kunt u me helpen?”

“Ja natuurlijk,” zegt de vrouw die zich omdraait terwijl ik op mijn horloge kijk. “Over de tijd hoeft u zich niet druk te maken.” Ik herken haar van de site en zij moet dan Nadine zijn, de eigenaresse van deze winkel. We stellen ons voor en ik blijk inderdaad gelijk te hebben. Met een kopje thee praten we verder ondanks dat de tijd van sluiten al even is geweest. Uiteindelijk is het een half uurtje later dan de sluitingstijd.

“Ik geef u deze informatie mee,” zegt ze terwijl ze een van de mannelijke collega wenkt die is gebleven en vraagt om alles af te sluiten. “U gaat thuis even nadenken over wat ik u heb aangeboden. Als u interesse heeft gaan we kijken of het inderdaad een bed voor u is.”

“Met mijn werk is lastig op de tijd iets af te spreken en daarom stel ik voor dat ik bel voor een vervolgafspraak.” Nadine begrijpt het na de nodige uitleg en stemt in op mijn voorstel. Eigenlijk is het haar idee dat zij eventuele klanten teruggebeld worden alleen nu maakt ze dan de uitzondering om te wachten. Een aantal weken gaan voorbij en ik weet in welke bedsysteem ik verder wil. Een belletje en wat afspreken is zo gedaan. Aankomende woensdag eind van de dag.

Twee dagen later loop ik de winkel weer in.

“Ah meneer Jansens,” wordt er al geroepen vanuit een hoek in de winkel. “Ik kom eraan! Gelijk zie ik Nadine met een gestrekte arm om te begroeten op me afkomen lopen.

“Goedemiddag,” zeg ik en steek ook mijn hand uit om de hand van Nadine schudden. “Ik ben eruit!”

“Zullen we eerst even gaan zitten,” zegt Nadine die naar een stoel in de hoek waarvan ze kwam gelopen aanwijst. “Iets drinken? Thee, koffie of wat fris?”

“Doe maar een kopje thee alstublieft,” zeg ik en de stoel naar achteren trek. Een paar minuten later komt Nadine weer terug met thee en een paar koekjes.

“U mocht wel gaan zitten hoor,” zegt ze met een glimlach en de thee neerzet. “Hoe is het met u?”

“Goed,” zeg ik en nadat Nadine is gaan zitten ook direct gaat zitten. “En met u?”” “Prima,” zegt ze en ze slaat een dun kladblokje open. “Zo! U hebt wat op het oog!” Ik leg uit wat ik had gelezen en inmiddels ook al wat verhalen heb gehoord over het ene systeem. Het andere systeem zag er mooi uit maar is vrij onbekend blijkt tenzij iedereen die ik erna vraagde het onder een andere naam kent.

“Het lijkt mij wijsheid als we gaan proberen,” zegt Nadine die aanstalten maakt om op te staan. “Ik moet even de deur afsluiten. Dan kan mijn collega ook naar huis.”

“Sorry,” zeg ik en sta ook gelijk op. “Dat ik zo vervelend ben met deze rottijden!”

“Och,” zegt ze half omkijkend en lachend. “Het valt wel mee hoor!” Haar collega, een aantrekkelijke brunette glimlacht naar me. Nog even omkijkend naar mij zie ik haar samen met Nadine richting de deuren lopen en smoezen.

“Weet je het zeker,” hoor ik de brunette zeggen als ik even mijn benen strek en half in de richting van het tweetal loop.”

“Ja joh,” zegt Nadine lachend. “Ik kan hem wel aan. Zie je morgen, Peet!” Ze draait de deur op slot en loopt weer mijn richting uit.

“Zullen we eerst bij het eerste systeem gaan kijken,” zegt ze wijzend richting de andere zijde ten opzichten van de zithoek waar we net zaten. “Het staat aan deze kant!”” Luisterend naar de uitleg van Nadine neem ik plaats op een zijde van het door haar aangewezen bed. Draaiend en wiegend meld ik dat dit systeem inderdaad goed ligt. Er blijkt nog een bijna hetzelfde systeem alleen goedkoper iets verder door te staan. Ook dit test ik uitgebreid wat volgens mij beter ligt dan de eerste duurdere versie. Lachend om mijn opmerkingen lopen we een trap op. Het tweede en volgens zeggen een onbekend systeem staat op de verdieping. Ik volg Nadine die op haar hakken bijzonder snel trap kan lopen. Bovenaan word ik bijna verblind door een felle lamp die recht in mijn gezicht schijnt. Daardoor draai ik mijn hoofd iets. Nog net zie ik door de felle lamp en het dunne rokje de silhouet van haar stevige bovenbenen. ‘Wow’ denk ik bij mezelf en de aandacht van het gepraat van Nadine kwijt ben. Wat een mooi paar benen. Nadine blijft door praten en lijkt niets van mijn afwezigheid te merken.

“Nou ga maar eens liggen,” zegt ze en een transparant matje onder mijn voeten schuift als ik ga liggen. “En?”

“Heerlijk,” zeg ik terwijl ik snel naar de benen van Nadine kijk die voorover buigt om iets op te pakken. Helaas net niet ver genoeg om meer te kunnen zien.

“En hoe bevalt het,” vraagt ze weer.

“Oh heu…” zeg ik en iets ga verliggen in de hoop mijn aandacht bij de test te houden. “Het ligt goed. Maar toch?”

“We hebben nog een bed op uw lijst je staan,” zegt ze en trekt haar rokje goed doet om gaat zitten. “Dat staat beneden.” Vol over haar uitleg en haar benen kijk ik haar aan. Steeds als ze even de andere kant op kijkt kijk ik snel haar benen. ‘Jeetje’ denk ik terwijl Nadine maar doorratelt. Tussen die benen zou ik wel even willen liggen. Trouwens, ze ziet er helemaal lekker uit. Blond haar wat met grove slagen tot net over haar schouders valt. Donkerblauw grijzige ogen met een licht kleurtje make-up. Een smalle mond met volgens mij een lichte lipstift. Smalle schouders, redelijke tieten, netjes in verhouding met haar lichaam en haar redelijk stevige kont. En dan haar heerlijke benen waar ik heel even…

“Zullen we beneden kijken,” dringt Nadine ineens tot me door.

“Ja natuurlijk,” zeg ik met volgens mij een beginnend rood hoofd. “Het derde systeem staat dus beneden?”

“Heu… ja,” antwoordt ze. “Vlakbij de spreekhoek!” Zonder mijn nek te breken komen we bij het derde en laatste bedsysteem waar ik interesse in heb. Het ligt lang niet zo lekker als de tweede, die boven staat. Na nog wat draaien en wiebelen gaan we weer naar boven om toch nog eens een ander systeem te bekijken. Dit op aandringen van Nadine. Volgens haar is dit dan een nog beter systeem dan waar ik op heb gelegen. Vreemd dat ze dit dan niet gelijk aanprees toen we nog boven waren. Weer hetzelfde ritueel op de trap en nu struikel ik toch bijna wel. Met de nodige verontschuldigingen en toch het nodige sarcasme helpt Nadine mij volkomen onnodig overeind. ‘Verdomme’, denk ik. Als ik beter oplet en niet zo naar haar benen kijk was dit niet gebeurd.

“Zo, zegt Nadine terwijl ze weer zo’n voetenmatje neerlegt. “Hier mag u wel gaan liggen!

“Nou eindelijk,” zeg ik met een beetje zelfspot. “Die vloeren van u liggen niet zo comfortabel als dit bed.” Nadine gaat op het bed ernaast zitten en vergeet waarschijnlijk dat ik lig en zijzelf een rokje draagt. Tot ver onder haar rokje kijk ik over haar bovenbeen. Direct merkt ze haar fout en draait ze haar benen zo dat ik geen inkijk meer heb. Alsof er niets is gebeurd vertelt ze over de voor en nadelen over dit systeem. Natuurlijk zijn er veel meer voordelen dan nadelen.

“Heel eerlijk gezegd,” onderbreek ik Nadine op een ogenblik en met mijn hand over mijn schouder wijst, “ligt dat andere systeem hierboven lekkerder. Mag ik daar nog eens op liggen?”

“Natuurlijk,” zegt Nadine die gelijk opstaat. “Mag ik u dan een andere opstelling laten zien met precies hetzelfde systeem. Het voordeel bij deze opstelling is dat ik u een ingesproken stuk tekst kan laten horen. Het duurt ongeveer vijf minuten en is van de fabrikant!”

“Prima,” zeg ik en sta in een beweging naast haar. “Laat maar zien!” Met een paar passen zijn we bij de opstelling die Nadine bedoelde.

“Gaat u maar liggen,” zegt ze en ze weer hetzelfde voetmatritueel herhaald. “En hiermee bedient u het volume.” Ik krijg een afstandsbediening aan een krulsnoer in mijn handen geduwd met twee knopen erop. “Terwijl u hier ligt te luisteren ga even iets doen, zegt ze. Als u mij nodig heeft kunt u gewoon een gil geven. Er is verder niemand dus… Is dit goed?”

“Prima,” zeg ik en druk op de startknop.

“Ik zie u zo wel weer!” Wel jammer dat ze wegloopt, en gelijk ook leuk. Ik kan haar stevige billen extra lang bekijken terwijl ze van mij wegloopt. Jammer dat ik nu haar kan bekijken terwijl ze bij me zit. Met vijf minuten is inderdaad de tekst afgelopen en Nadine komt bijna direct erna weer aangelopen.

“En,” vraagt ze terwijl ze nu wel oplet met het gaan zitten.”

“Veelbelovend,” zeg ik en even op en neer wip. “Misschien een hele gekke en idiote vraag. Waarschijnlijk hoor je het ook nooit meer. Maar heu… Zou je eens naast me willen gaan liggen.”

“Zo’n idiote vraag is het niet hoor,” zegt Nadine terwijl lachend opstaat en naar de andere zijde van het bed loopt. “We horen wel vaker dit soort vragen.” Ze gaat eerst zitten en dan gaat ze liggen terwijl ik haar bekijk. “Zo en nu,” zegt ze met een glimlach terwijl ze op haar zij draait. “Wat denkt of vindt u er nu van?” Ik wiebel even heen en weer.

“Nu we toch zo bezig zijn,” zeg ik met een glimlach. “Kunt u misschien dit ook eens doen?”

“Ja natuurlijk,” zegt ze en ze gelijk mijn vraag uitvoert. “Zo goed of wilt u nog meer proberen?”

“Nou nee,” zeg ik. “Liefst andere dingen want we zijn tenslotte nog steeds in een winkel. Er is weliswaar niemand meer maar toch.”

“Zeker weten,” zegt Nadine nog steeds op haar zij liggend en een glimlach van oor tot oor heeft. “Nu kan het.”

“Nou… heu… ja… nee,” zeg ik twijfelend met een vraag in mijn hoofd.

“Ja? Nee?” Vraagt ze lachend. “Ik ben wel wat gewend hoor!”

“Oké,” zeg ik dan lachend. “Kan je…heu… Hoe voelt het als… ik heu… Kan het systeem. Je weet wel?” Gelijk maak ik met een arm heen en weer gaand het bekende gebaar.

“Het bedsysteem,” zegt Nadine lachend en het gebaar ook maak, “kan dit ook aan. Het lijkt een slap systeem maar als u onder de rand voelt u een goed en degelijk frame. Dus u kunt u zeker uitleven zal ik maar zeggen!”

“Oké, als u het zegt,” zeg ik en draai ook op een zij.

“Wilt u misschien even oefenen,” zegt Nadine ineens na een paar tellen stilte. Ik kijk haar aan en denk ‘zal ze bedoelen wat ik denk. Of begrijp ik het verkeerd, moet ik hier niet op in gaan om een flater te voorkomen.

“Nou,” zegt ze terwijl ze zich uitrekt. “Wilt u nog nadenken of zo?”

“Ik heu… begrijp u niet helemaal,” zeg ik toch twijfelend.

“Zou ik een hint geven,” zegt ze vragend. Zonder antwoordt af te wachten legt haar hand op mijn knopenrits. “Nu wel duidelijk,” zegt ze terwijl er onder haar hand een flinke bult in mijn broek komt. “Volgens mij wel.” Ze knijpt in de bult in mijn broek.

“Ik heu… “stotter ik volkomen van de wijs!

“He,” zegt Nadine die direct mijn broek met een ruk open trekt. “Ik ga geen relatie met je aan of zo. Jij wilde het bed testen en ik heb er wel trek in. Dus wat wil je?” Gelijk duwt ze haar hand in mijn boxer en begint over mijn stijve te wrijven.

“Hm…, likt ze langs haar mond. “Ik wil hem wel even goed beethouden.” Weer zonder antwoordt af te wachten trekt ze mijn boxer verder omlaag terwijl ze met haar andere hand mijn broek nog verder omlaag duwt. Even kijkt ze naar mijn glimmende eikel en trekt verder. “En bevalt het… heu bed,” zegt ze met een lach.

“Ja heerlijk,” zucht ik en ga op mijn knieën zitten terwijl Nadine zich op haar rug draait. “Ik…” Haar telefoon die op het nachtkastje naast het bed ligt begint te zoemen. Met een uitgerekt arm pakt ze haar mobieltje terwijl ze mijn stijve niet loslaat. “Even stil aub,” zegt ze terwijl ze rustig door blijft trekken en mij aankijkt. “Het is mijn man!”

“Wat,” roep ik en terug wil trekken.

“Sssttt,” doet Nadine en duidelijk zichtbaar op opnemen drukt terwijl ze met een wat stevigere greep aan mijn pik blijft trekken. “Hoi schat!” Stil en steeds geiler wordend van deze situatie laat ik Nadine doortrekken. Nadine blijft rustig doortrekken en kneden in mijn zak terwijl ze met haar man een gesprek heeft. “Ja, schat ik schiet op,” zegt ze en een knipoog naar mij geeft. “Ik kom zo snel mogelijk naar huis! Dag lief!” Nadat ze nog een keer kijkt op ze daadwerkelijk op de juiste knop heeft geduwd draait ze zich weer naar mij.

“Je had geen relatie,” zeg ik gelijk.

“Ik ga geen relatie aan,” zegt ze lachend. “Ik zeg toch niet dat ik geen relatie heb. Sorry hoor,” zegt ze en met twee handen mijn pik begint te bewerken. “Maar ik wil gewoon even lekker een avontuurtje. Alleen moeten we nu opschieten. Mijn man vindt dat ik te lang doorga met de administratie bijhouden!”

“Administratie bijhouden,” zeg ik lachend.

“Ja,” zegt Nadine lachend en gaat iets onderuit zitten. “Ik moet toch wat verzinnen om een lekkere kerel als jij te pakken te krijgen. En volgens mij zit jij er ook niet echt mee als ik even diep buk!” Gelijk buigt Nadine nog verder voorover en neemt ze mijn eikel in haar mond.

“Oh… ja… ah,” hijg ik als ik voel hoe Nadine rustig mijn lul verder in haar mond laat glijden terwijl ze mijn zak kneed. “Oh ja… ah pijp me maar!” Met lange en rustige bewegingen glijdt Nadine met haar tong draaiend over mijn lul heen en weer. Trekkend aan mijn stijve als ze rond mijn eikel draait om vervolgens klemmend met haar lippen om mijn stijve weer diep terug te glijden. “Oh… Ja… ah,” hijg ik en trek Nadine aan haar haren nog iets verder over mijn stijve duw. “Oh… ja… ah… ik oh… ga zo… oh… komen!”

“Kom maar,” hijgt Nadine die trekkend aan mijn lul haar mond open houd. “Spuit maar!” Gelijk met pulsende klodders spuit ik in haar gezicht en mond. “Hm… mm,” likt Nadine. “Ik wil meer van dit!” Ik duw haar op haar rug en schuif gelijk haar rokje omhoog terwijl ik mijn pik stijf hou.

“Oh… nee,” zegt ze en trekt haar rokje terug. “Niet nu!”

“Niet nu,” vraag ik verbaasd. “Jij wilde toch…”

“Ja, maar niet nu,” zegt ze en legt mijn hand op haar been. “Je mag me klaar likken maar niet neuken!” Gelijk trekt ze haar string onder haar rokje vandaan en schuift ze haar rokje weer iets omhoog. “Graag of niet,” zegt ze en ze zich uitnodigend uitrekt!” Ik zak tussen haar benen en kussend over haar benen en kijkend hoe ze reageert schuif ik onder haar rokje. “Oh… Kom maar,” zucht ze als ik haar middel beetpak en hoog op haar dijbeen een kus geef. “Kom lik me maar klaar!” Onder mijn neus zie ik een bijna kaal kutje met een kleine glinstering van haar vocht. Even wrijf ik met mijn duim lichtjes over haar kutje naar haar klitje. “Umm… Ja… ah,” kreunt ze en duwt mij aan mijn haren omlaag. “Bef me!” Likkend en vingerend ga ik tussen haar wijd opgetrokken benen liggen. “Uh… mm Ja… ah… oh… lekker,” kreunt Nadine als ik over haar brede streep haren over haar klitje omlaag lik en gelijk mijn vinger diep in haar duw. “Oh… Ja… ah…ho… ga… ah…oh… door! Ik… oh, ik ga… ah… komen!” Gelijk begint ze rond mijn vinger te knijpen en met een diepe zucht laat ze zich slap neer vallen. “Oh dat was lekker,” zucht ze en met haar hand haar string zoekt. “Wanneer heb je weer tijd liefje?”

“Weet ik nu even geen antwoordt op te geven,” zeg ik en knoop mijn broek dicht. “Zal ik bellen?”

“Ja, fijn,” zucht ze en staat met een draai naast het bed. “Ik wil je graag… hm… nog een keer… zien.”

“Ja, ik ook,” zeg ik en met een glimlach erachteraan. “Zorg je dan wel voor meer tijd voor je boekhouding!” Lachend lopen we naar beneden en wacht ik even tot Nadine alles af heeft gesloten.

“Hopelijk tot snel dan,” zegt ze en stapt in haar auto. Twee maanden later stap ik na afgesproken te hebben de winkel weer in. Het is zoals afgesproken ook weer net voor de sluitingstijden en dit keer op de zaterdag.

“Oh Meneer Smit,” zegt een collega. “U hebt een afspraak.”

“Heu… ja,” zeg ik tegen de man. “Met Nadine!”

“Heu… ja,” zegt de man dat klopt. “Wilt u wat drinken terwijl ik even bel?”

“Nee, dank u meneer,” zeg ik netjes en neem weer aan de spreektafel plaats. “Ik wacht wel even!” Na een paar minuten is de man weer terug alleen in een regenpak. Alsof ik de man niet geloof door zijn regenpak kijk ik achterom naar de entree. Een grote regenmassa is het buiten.

“U kunt naar boven lopen als u wilt,” zegt de man terwijl hij lopend een sleutel aan zijn sleutelbos zoekt. “Kunt u misschien gelijk doorgeven dat ik de deur al op slot doe.”

“Ja natuurlijk,” zeg ik en blijf bij de trap wachten tot de man de deur op slot draait! ‘Zo en nu Nadine,’ zeg ik in mezelf en loop de trap op. ‘Ben benieuwd wat ze in petto heeft.’ Nadat we hebben afgesproken voor vandaag kreeg ik later een berichtje om –niet te twijfelen-. –Twijfelen in wat– had ik gevraagd. –Zie je wel als het zover is– kreeg ik als antwoordt weer terug. –Zorg er ook voor dat er verder niemand meer is-.  Nou die meneer van daarnet was de laatste die deur uitging. Dus ben ik nu benieuwd.

“Hallo! Roep ik hard en luister naar een reactie. “Waar ben je?” Geen antwoordt. En dit herhaald zich nog een paar keer. Dan ineens hoor ik beneden wat. Beetje twijfelend loop ik de trap af richting het geluid achter in de winkel. Een briefje ligt op de grond met daarop geschreven. – Ga op het bed liggen en maak je broek open-. Ik trek mijn broek open en ga op het bed liggen. Ineens zie ik achter het kamerscherm in de hoek van deze opstelling een gedaante. Eerst schrik ik even maar gelijk besef ik dat Nadine een spelletje wil spelen.

“Trek jezelf,” hoor ik en ik doe wat er gevraagd wordt. Dan wordt er een stuk scherm opzij geduwd en staat die vrouwelijke collega, die Peet werd genoemd daar. Ik schrik me rot natuurlijk en gelijk wordt me duidelijk gemaakt dat dit niet nodig is.

“Nadine heeft mij verteld dat je nog een paar bedden met haar wilde testen,” zegt ze direct om mij duidelijk te maken dat ze meer weet. En als onnodig bewijs trapt ze haar hakken uit en gaat wijdbeens over mijn benen zitten. “En inderdaad heb jij het juiste gereedschap ervoor.” Gelijk buigt ze voorover en rukt ze met een hand mijn boxer onder mijn ballen. Gelijk pakt ze met haar andere hand mijn half stijve en sluit ze gelijk haar mond erover.

“Oh jeeh…,” hijg ik bij het geweldig zuigende gevoel op mijn eikel. “Oh… ja… ah lekker. Oh… ja… ah!” Binnen een paar tellen is mijn stijve nog harder gezogen.

“Lekker,” vraagt de brunette waarvan ik alleen nog weet dat ze Peet werd genoemd. “Of wil je gelijk neuken?” Wat de vrouwen in deze winkel hebben weet ik niet maar ik vindt het wel best.

“Nee… heu… Peet,” zucht ik en mijn stijve voor haar mond hou. “Dit is heerlijk!”

“Kathleen heet ik”, zegt ze en aan mijn eikel likt. “Maar iedereen zegt Peet!”

“Oh… ja… ha… ja, Peet,” hijg ik als mijn stijve weer diep in haar mond verdwijnt. “Oh… jee Peet… ik ga je… Oh… mondje… oh… vol spuiten Peet!”

“Ja… ah,” hijgt Kathleen hees en sjort aan mijn stijve. “Spuit mijn…mm… mondje vol!” Gelijk woord bij daad voegend spuit ik diep in haar mond.

“Mm…,” hijgt Kathleen. “Nadine heeft… mm… gelijk. Heerlijke lul heb je!”

“Ja Peet,” hijg ik als ze mijn pik schoon likt. “Heb jij dan net zo lekker kutje als Nadine?”

“Nog lekkerder,” hijgt Kathleen die haar bloesje open maakt en van het bed stapt. “En ook lekkerdere tieten!” Ik sta ook op en schuif haar bloesje van haar schouders. Een zwarte kanten bh mooi gevuld met lekkere tieten laat ze me zien. “Mooi,” vraagt ze en gooit haar haren met een draai van haar hoofd opzij.”

“En je kutje,” zeg ik terwijl ik haar tieten beetpak en even stevig kneed.

“Mm…” kreunt Kathleen zwaar en draait tegen mij aan. “Die is nog lekkerder!”

“Oh ja,” zeg ik en schuif haar rok omhoog over de zwarte nylons terwijl ik met mijn andere hand de tepels door de bh heen bewerk. “Laat eens voelen!”

“Doe je best maar, hijgt Kathleen en begint stevig met haar billen tegen mijn weer stijve te rijden.” Ze pakt mijn handen beet en knijpt erin. “Mm…” hijgt ze. “Ik ben oh… niet van… hm… suiker hoor!” Ik schuif haar rokje helemaal omhoog. Een zwarte jarretel houdt de nylons omhoog. Gelijk draai ik met mijn hand onder haar string.

“Mm… een kaal kutje,” hijg ik en een vinger tussen haar natte lippen duw. “En lekker nat!”

“Oh…” hijgt Kathleen. “Ik ben oh… de hele dag al ho.. oh… geil! Wachten op oh… jou geilde me oh… ho… op!” Ze duwt me naar achteren en buigt gelijk voorover. Ik trek haar rokje op haar billen en schuif gelijk haar string opzij. Kathleen zet een voet op de rand van het bed en ik begeleid mijn lul onder haar billen door. “Ja… ah…,” kreunt Kathleen als ik met een stoot diep in haar verdwijn. “Oh… Ja… ah… oh… ho… oh… ja… ah.. oh… ik ga… ah… oh… komen… mm… oh… ja! Ah… ha… oh…!”

“Shit zeg,” hijg ik en probeer door te stoten. “Jij bent me nat!”

“Ja,” hijgt Kathleen terwijl ze op de rand van het bed gaat zitten en mijn broek nog verder omlaag duwt. “Ik was al geil na het verhaal van Nadine.”

“Heeft ze alles verteld,” vraag ik.

“Ja jo en vandaag was ik bijna de hele dag al nat,” zegt Kathleen terwijl ze verder het bed opschuift. “Ik had verdomme bijna Jasper een beurt gegeven. Maar deze lekkere dikke jongen maakt alles goed. Kom, neuk me eens lekker hard!”

“Jij bent echt supergeil he,” zeg ik lachend.

“Altijd,” zegt Kathleen. “Maar alleen als ik zo’n lekkere paal kan krijgen!” Ik ga voor Kathleen op mijn knieën zitten terwijl zij haar benen ver uiteen spreid. Haar kutje opent bijna voor me als ik mijn paal iets omlaag duw.

“Weet je het zeker,” lach ik en mijn eikel tegen haar soppende kutje zet. Als antwoordt legt ze haar benen op mijn schouders en duwt me gelijk omlaag terwijl ze languit gaat liggen.

“Nou kom op,” kreunt ze en duwt met twee vingers haar kutje open. “Er in met die leuter van je! En ah… ho… ah… ja… ah,” gilt ze als ik hard en diep in haar stoot. Met harde lange en diepe stoten neuk ik Kathleen naar nog een hoogtepunt. “Nee, ik ah… ha ja… ah wil niet ah… klaar…mm… oh… komen… ah… gilt ze en kneed zelf hard in haar eigen tieten. Ik oh… kom… mm… mm!” Gelijk spuit ik ook mezelf weer leeg.

“Hoeveel oh… bedden staan hier denk je,” zucht Kathleen terwijl ze zich omdraait.”

“Weet ik niet,” hijg ik en draai op mijn rug.

“Genoeg voor Nadine jou en mij” hijgt Kathleen “om maandag niet meer te kunnen lopen!”

“Heb je plannen voor dit weekend?” Hoor ik Nadine naderbij komen.

“Nu wel” zeg ik en ik trek Kathleen op me, terwijl Nadine tussen de benen van Kathleen duikt!

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *