Sarah II

()

Je kwam heerlijk klaar en lag na te genieten. Een pijnlijke stilte voor beiden, dus ging ik maar de badkamer gaan opruimen en alles klaarzetten voor de volgende dag. Toen ik terugkwam had je al je badjas stevig toe gespannen. Durfde me niet aankijken. De blinddoek was verdwenen. De spanning tussen ons was weg, alsof er nooit iets gebeurd was. Je negeerde me, gaf korte antwoorden, alsof je boos was. Even later verliet ik het huis met gemengde gevoelens.

De volgende dag.

De dag was vlotjes verlopen, hoewel je geen seconde uit mijn gedachten was gegaan en alweer kwam ik, als laatste halte aan bij je woning. Je ziet me en geeft me teken binnen te komen. Onzeker kom ik binnen. De herinnering van de vorige avond nog fris in mijn achterhoofd. Er staat een kruk naast je bed waarmee je kleine afstanden kon afleggen en zo te zien had je reeds wat meters achter de boeg. De kamer is mooi opgeruimd en je straalt als ik je er een opmerking over geef. Als je je laken wegtrekt zie ik dat je een T-shirt en kort shortje draagt dat wordt samengehouden met een touwtje vooraan. Mijn fantasie wordt direct geprikkeld maar geen van ons beiden haalt aan wat er gisteren was gebeurd, gewoon wat praten over het huis, haar studies, de opvolging van de operatie en allerlei algemeenheden. Net voor ik ga vertrekken neemt ze mijn hand vast en kijkt me aan, probeert haar woorden te zoeken.

“Gisteren” begint ze aarzelend.. zoekt haar woorden terug maar ze komen niet dus besluit ik maar te helpen.

“Je bent een mens Sara. En ieder mens heeft behoefte aan ontspanning en genot. Wat er hier gebeurde blijft tussen deze muren, dus je hoeft geen angst te hebben. Voor alle duidelijkheid. Ik had dit nog nooit gedaan hoor, hoort niet echt bij mijn takenpakket” lach ik en knijp zachtjes in haar hand. Ze kijkt me aan.

“Je liet me genieten, ik ben nog nooit zo klaargekomen weet je? Ik heb de hele dag aan je gedacht, aan je vingers op mijn lichaam.” Ze laat me blozen en ik voel hoe mijn lans met schokjes reageerde toen ik er aan terug denk. Lachend, met een uitdagende blik in haar ogen kijkt ze me aan en trekt me dichter naar haar toe.

“Ik heb zin naar meer” fluistert ze in mijn oor terwijl ze mijn hand, die ze nog steeds vast heeft tegen haar borst drukt. Terwijl ze zachtjes mijn wang kust duwt ze haar borst tegen mijn hand. Ze draagt geen beha en ik voel haar tepel direct reageren en harder worden tegen mijn handpalm als ik langzaam haar borst begin te strelen, omvat ze en kneedt ze zachtjes terwijl mijn lippen de hare vinden en we verloren raken in een hartstochtelijke kus. Langzaam trek ik haar T-shirt omhoog, ontbloot haar heerlijke borsten. Onze lippen lossen elkaar een moment en snel trek ik het stofje over haar hoofd voor onze lippen elkaar terug vinden en onze tongen hongerig een steekspel uitvechten. Haar hand glijdt over mijn been, verkent de binnenzijde en gaat hoger en hoger, voelt de contouren van mijn harde lans. Je kreunt verlangend, streelt hem, terwijl ik je tepels zachtjes tussen mijn vingertoppen rol.

“Ik heb nog niet veel ervaring” fluister je, een beetje verlegen terwijl je probeert de knopen van mijn broek te openen. Langzaam neem ik wat afstand, bewonder je gelaat, je lichaam, je borsten bekroond met die heerlijke stijve tepels die het bijna uitschreeuwen van verlangen en kijk je in de ogen.

“We gaan het langzaam doen, ok?”

Je knikt en onze lippen vinden terug elkaar terwijl je onhandig mijn broek naar beneden trekt en je hand in mijn short laat glijden en mijn lans omvat en verkent.

“Ik wil hem zien” fluister je en je duwt me wat naar achteren. Laat me uit mijn broek stappen en vraagt me mijn T-shirt en schoenen uit te doen. Gefascineerd kom je voor me zitten op je bed. Je benen gespreid, je hoofd ter hoogte van mijn buik. Je handen glijden langs mijn middel, haken zich onder de elastiek van mijn short en trekt deze langzaam naar beneden. Mijn harde lans hapert aan de voorzijde floept plots uit mijn short terwijl je hem helemaal naar beneden trekt. De warmte van je gezicht dicht bij mijn lans. Staalhard nu, die je langzaam omvat, net alsof het de eerste keer is dat je er ééntje ziet van dichtbij. Aarzelend verkennen je vingers mijn lans, ontdekken mijn ballen en omvatten ze zachtjes. Kneden ze een beetje.

Je kijkt me aan, niet goed wetend wat te doen, maar ik knik je bemoedigend toe terwijl ik voel hoe je mijn lans omvat het langzaam het vel over mijn gezwollen eikel trekkend waardoor hij bloot komt. Een druppel voorvocht komt uit het spleetje en ik voel hoe je vingertop het open smeert over mijn eikel. Bemoedigend kreun ik en zie hoe je me aankijkt.

“Ik heb nog nooit iemand gepijpt, weet je. Vond het vies tot nu toe”. Lachend, je ogen verlangend naar genot lust richt je je aandacht op mijn eikel die je met het topje van je tong verkent. Duizenden prikkeltjes verspreiden zich door mijn lichaam en ik voel hoe je lippen mijn eikel verkennen en langzaam omvatten. Zacht kreun ik en voel hoe je me dieper laat glijden. Je hand streelt mijn ballen terwijl je tong me gek maakt. Onzeker kijk je omhoog, ziet me genieten verwent me harder terwijl je me langzaam aftrekt. Je doet het zalig, maakt me gek van verlangen, brengt me naar mijn hoogtepunt.

“Stop” kreun ik. “Stop…” Je stopt, laat mijn lans los en kijkt me onzeker aan. Heb ik iets verkeerd gedaan vraag je? Ik trek je omhoog. Duw mijn lippen op de jouwe, proef mezelf. “Nee” fluister ik. “Je deed het te goed, ik kwam bijna.”

“Wel,” zeg je uitdagend, “wie zegt er dat ik je zaad niet had willen proeven?” Ze kust me opgewonden, duwt haar buikje tegen mijn harde lans en ik laat mijn handen glijden in haar shortje. Voel het slipje en streel haar billetjes, kneed ze zachtjes terwijl mijn hand haar borsten verder verkennen en haar tepeltjes rollen. “Hm…” kreunt ze terwijl ze zachtjes in mijn oorlelletje bijt, je maakt me gek. Ik duw je achterover op het bed en trek het touwtje open. Mijn vingers grijpen de randen van het shortje en trekken het naar beneden, het slipje eveneens meenemend. Hongerig kijk ik naar je, nestel me tussen je benen en streel je borsten, pluk je tepels. Druk mijn lippen er op en zuig ze hongerig één voor één binnen.

Je kreunt luid en laat je hoofd op de matras zakken terwijl je voelt hoe ik je borsten kneed en je tepels verwent. “Neem me,” fluister je zacht, terwijl je mijn haren streelt en langzaam maar nadrukkelijk mijn hoofd naar beneden duwt om je brandend verlangen daar te blussen. Kussend verlaat ik je borsten die ik overlaat aan mijn kundige vingers en zak langzaam, terwijl mijn lippen en tong een vochtig spoor achterlaten op je huid.

Het heerlijke aroma van lust, van je honing, overspoelt me, maakt me nog gekker van verlangen dat ik al ben.

Ik spreid voorzichtig je benen, zie hoe je gezwollen lipjes hun schatten vrijgeven en druk mijn lippen zachtjes op je genotsknopje, dat hard en verlangend zijn kopje uitsteekt. Gulzig laat ik mijn tong glijden, proef je honing die overvloedig druipt uit je grotje. Duw ze diep in je. Voel je warmte en verlangen terwijl je het uitschreeuwt van genot. Eén hand verlaat je borst en verkent je lipjes, duwt ze open, speelt zachtjes met je knopje. Je houdt het niet meer, schreeuwt het uit en komt schokkend klaar. Even ben je volledig weg van de wereld terwijl je lichaam na-schokt van je orgasme. Je bent mooi zo, fragiel, opent je ogen en kijk me aan met grote ogen. Ogen die meer vragen.

“Kom” zeg je, “ik wil hem in me voelen.”

Langzaam kruip je wat verder, de matras op, laat me tussen je benen komen, mijn lans, staalhard van verlangen tegen je buikje. We kussen elkaar, ik voel je tepels priemen tegen mijn borstkas, maar je wilt meer en wilt het nu.

“Neem me,” fluister je nog een keer en neemt mijn lans vast en duwt hem tussen je benen, tegen je heuveltje. Ik voel de hitte van je verlangen, kom wat overeind en laat mijn eikel plagend tussen je lipjes glijden terwijl je je benen wat meer spreidt. Je kijkt me ongeduldig en verlangend aan en voelt hoe mijn eikel over je klitje glijdt voor ik hem laat zakken en tegen de ingang van je grotje duw. Langzaam duw je je bekken naar voor, voelt hoe mijn eikel je lichaam binnendringt hoe je langzaam wordt opgevuld. Je bent nauw, maar door je honing, wat onophoudelijk druipt uit je grotje als was het een onuitputbare bron, glijdt hij er dieper en dieper in, langzaam, je aan zijn formaat te laten aanpassen tot hij er volledig in zit.

Even is het stil, lijken we beiden te wachten, samen te smelten tot één geheel, daarna voel ik hoe je handen mijn billen omvatten en langzaam het ritme aangeven. Eerst langzaam, daarna steeds heviger en harder. Mijn lans glinstert van je honing in het diffuse licht terwijl je borsten meedeinen met iedere stoot die ik doe. Harder kreun je. “Neem me diep en hard” hijg je, blozend van de inspanning terwijl je vingers hard mijn billen tegen je bekken trekken zodat ik je diep kan nemen.

“Ik ga het niet houden” kreun ik terwijl mijn handen onder je benen verdwijnen en deze op mijn schouders leggen om je zo harder te kunnen nemen.

“Laat je zaad op me vloeien, ik wil het op mijn huid voelen,” kreun je terwijl je hard in mijn billen knijpt. Hard neem ik je, voel dat je ook op de rand staat te komen, dring nog een laatste keer diep in je goddelijk lichaam en voel hoe mijn zaad onstuitbaar als de lava van een vulkaan opborrelt. Voel mijn eikel zwellen en trek hem uit je schokkende lichaam om direct straal na straal op je lipjes en borsten te spuiten. De laatste harde stoot bracht je ook over de grens en ik zie, terwijl ik mijn zaad op je spuit, dat je ook hijgend klaarkomt.

Ik laat me naast je vallen. Nahijgend. En draai mijn hoofd. Je borsten, bedekt met druppels wit zaad deinen onder je snelle ademhaling omhoog en omlaag terwijl je met je vingertoppen mijn zaad over je mooie lichaam open wrijft waardoor het glanst. Ik kijk je aan, jij mij.

Beiden weten we dat dit nog niet het einde is.

Djinn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *