Seksverslaafde

()

Dit jaar werd ik veertig. Ik woon sinds enkele maanden samen met mijn vriendin Katrien. Ik leerde haar kennen op een avondje uit met ex-collega’s in het Kortrijkse. Voor ik haar kende woonde ik in een dakappartement in Brugge. Katrien was ook vrijgezel en woont in een rijhuisje in Kortrijk. Zij is 38 jaar oud, knap gezicht en een mooi figuur. Heeft half lang blond haar met een rosse schijn, is 1m50 groot, weegt 42 kg, maatje 36 en een BH-maat 70B. Naast haar mooie lichaam heeft zij een aangenaam karakter en zij houdt net als ik van dieren en van seks. Nu ik al haar een paar maanden intiem ken, durf ik zelf te stellen dat zij een sexaholic is of wat men in de volksmond benoemt als “verslaafd aan seks”. Persoonlijk vind ik dat men beter verslaafd aan seks kan zijn dan aan alcohol, nicotine of andere drugs. In de hierna volgende verhalen ga ik trachten een beeld te geven van onze relatie die vooral op seks gebaseerd is.

De eerste kennismaking.

De bewuste avond, toen ik haar leerde kennen, was ik uitgenodigd door een paar ex-collega’s om naar de Kortrijkse Sinksenfeesten te komen. We spraken af in een pub dicht bij de schouwburg. Toen ik daar aankwam zat men mij op te wachten. Het groepje ex-collega’s bestond uit vier vrouwen en een man. Eén van deze vijf dames was Katrien. Ik heb haar slechts een paar weken gekend als collega.

We halen herinnering op, vragen naar nieuwtjes van andere collega’s. De avond vliegt voorbij. We wandelen in de stad rond. Om het gezellig te maken geven we elkaar een arm. Ik loop afwisselend met de ene dame en dan met een andere arm in arm. Later op de avond, wanneer het aardig begint af te koelen, loop ik arm in arm met Katrien.

Ze vertelt één en ander over haar leven. Ze is vrijgezel, heeft geen kinderen, werkt al heel haar leven in de verkoop. Ze heeft vroeger geturnd op competitie niveau. Ze vindt een mooi en goed verzorgd lichaam belangrijk. Je kunt dat dan ook aan haar zien. Ik kan haar verschijning het best omschrijven als een “mooi poppemieke”.

Ik vertel ook het één en ander over mezelf. Ik benadruk vooral het feit dat ik vrijgezel ben en dat vrouwen voor mij belangrijk zijn.

“Ik hou ook van mannen.” Zegt ze “Maar een mooie vrouw is ook leuk. Vrouwen weten beter wat vrouwen willen en leuk vinden” voegt ze eraan toe.

Het wordt tijd om naar huis te gaan. Katrien woont in Kortrijk, niet ver van het centrum en zegt dat ze te voet gekomen is en al wandelend zal terugkeren.

“Waar woon jij?” Vraag ik haar.

“Niet ver van St-Jan, aan de visserskaai” antwoordt zij. Daar mijn auto ook in de buurt van de St Janskerk staat, stel ik voor om een stukje met haar mee te lopen. Wanneer we aan haar woning, een rijhuisje, komen, hoop ik dat ze mij mee binnen vraagt. Ik steek mijn hand uit om haar een hand te geven.

“Kom je niet even binnen? Ik heb nog een fles witte wijn openstaan.” Zegt ze. Ik knik, Katrien opent de deur en we stappen in haar knusse woning binnen. Katrien nodigt mij uit om te gaan zitten. Terwijl ik mijn jas uit doe, kijk ik even rond. In de woonkamer staat een L-vormige lederen hoekfauteuil, zo één met een diepe zitting en een lage rug, zonder harde scherpe hoeken. Op de zetel liggen enkele plaids en een paar volumineuze kussens. Kortom een zetel die niet gemaakt is om in te zitten maar om in te liggen of te luieren. Ik ga in de hoekfauteuil zitten en maak het mij gemakkelijk. Katrien doet haar jas ook uit. Ze gaat naar de keuken, komt terug met de fles wijn en twee glazen. Ze schenkt onze glazen vol. We klinken op de mooie avond.

“Ik ben direct terug, ik ga even iets makkelijker aantrekken.” Zegt Katrien. Zelf draag ik een zwart T-shirt met lange mouwen en een V-hals, een zwarte nauw aansluitende jeans en bruine, gevlochten mocassins zonder sokken. Katrien verlaat de woonkamer. Even later komt ze terug. Ze heeft haar stadkledij uitgedaan, draagt nu een mooie karmijnrode satijnen, weinig verhullende, kamerjas met daaronder haar rode schoenen met stiletto hakken en zwarte nylonkousen. Haar mooie bruine lichaam komt volledig tot haar recht. Door het dragen van de hoge hakken staan haar kuiten gespannen waardoor ze nog mooier stapt. Ze komt naast mij zitten. We praten ongedwongen voort. Ik geniet met mijn ogen.

Wanneer Katrien even van houding verandert, komen haar dijen zichtbaar. Ik zie dat ze jarretelkousen draagt. Zij doet alsof zij mijn schalkse blik niet merkt. Wanneer ik mij lichtjes voorover buk, kan ik tussen haar benen kijken en zie dat zij onder de kamerjas enkel deze kousen draagt. Ik vang een glimp op van haar jarretelgordel en van haar schaamhaar. Een klein driehoekje, rosblond haar, netjes getrimd. Katrien bemerkt mijn blik. Ze glimlacht, opent haar benen nog iets wijder. Voor mij is dit het teken dat zij meer wil.

Ik schuif dichter bij haar. Ik leg mijn hand op haar dij. Al strelend schuift mijn hand hoger. Ik buig mij naar Katrien en zoen haar op de mond. Ze beantwoordt mijn zoen. Ze streelt mijn dij. Ik trek haar tegen mij aan. We tongzoenen, ik streel haar kleine maar harde borsten en tepels. Ik laat haar tepels rollen tussen de wijsvinger en duim van mijn ene hand, met de andere hand oefen ik masserende bewegingen uit op gans de borst. Soms nijp ik er iets harder in. Wanneer ik dit doe, merk ik dat Katrien een grommend geluid maakt. Ik lik aan haar oorlel, zij buigt het hoofd zodanig dat ik haar nog makkelijker kan zoenen in de hals.

“Ik hou van seks!” zegt ze.

“Ik ook!” antwoord ik.

Ondertussen heeft zij haar hand verplaatst naar mijn kruis en streelt zij de harde bult die door mijn zwellend lid is ontstaan. Ze opent mijn gulp, duwt mijn boxerslip naar beneden en streelt met haar vinger langs het topje van mijn eikel. Hierdoor wordt mijn penis nat van het voorvocht. Ze voelt dit en begint nog sneller cirkeltjes te maken op mijn eikel.

Ze laat haar hand van mijn eikel naar de schacht van mijn penis schuiven en begint mij met een draaiende beweging af te rukken.

Ik verleg nu mijn aandacht van haar borsten naar haar kutje. Ik duw Katrien zachtjes achteruit zodanig dat zij gedeeltelijk op de zitting, gedeeltelijk tegen de rugleuning van de zetel ligt. Ik schuif uit de zetel en ga op mijn knieën zitten tussen de benen van Katrien. Terwijl ik dit doe, stap ik uit mijn mocassins, laat mijn broek en boxershort zakken en trek deze uit. Ik trek aan de gordel van de kamerjas, welke vervolgens open valt. Nu kan ik Katriens mooie lichaam bewonderen. Ik zie dat zij in haar lies, vlak bij haar venusheuvel een kleine mooie tattoo heeft staan. Het is een afbeelding van de “Rollingstone’s tong”, een grote rode likkende tong met daaronder de tekst “Satisfaction”. Een hint?

Mijn hand schuift van haar borst, over haar strakke buik naar haar venusheuvel. Even til ik de elastische jarretelgordel op, laat die vervolgens los zodanig dat hij tegen haar venusheuvel kletst. Op deze plotse tik reageert Katrien grommend. Ik laat mijn hand verder over haar venusheuvel, door haar blond-rosse schaamhaar glijden tot ik haar schaamlippen voel.

Even krijg ik een flash back en denk ik terug aan mijn jeugdjaren en aan mijn roodharig vriendinnetje. Zij had ook ros maar dan bijna koperrood schaamhaar. Ik had een kort avontuurtje met haar maar herinner mij nog goed dat zij in die tijd, toch al heel wat, heet bloed had. In onze streek zegt men ‘Rost bloed, poept goed!’ en dit bleek nog waar te zijn ook.

Terug naar Katrien! Ik laat mijn middenvinger tussen de schaamlippen glijden en voel bijna onmiddellijk haar clitoris. Hoewel ze kleine schaamlippen en dus waarschijnlijk een nauw spleetje heeft, heeft ze een buiten proportie, grote clit.

Ik laat haar clit rollen tussen mijn midden- en wijsvinger. Haar vulva zwelt en wordt nat.

Ik schuif mijn middenvinger bij haar binnen. Vervolgens begin ik haar te beffen. Ik wil haar poesje smaken. Met mijn lippen op haar clitoris, knabbelend en zuigend, kijk ik over haar venusheuvel heen naar haar borsten. Ze heeft prachtige borsten, niet te klein, niet te groot. Op deze mooie gebruinde borsten staan haar donkerbruine tepels die omhooggericht staan. Met mijn ene hand bespeel ik haar vagina met de andere streel ik haar borsten. Ik rol haar linker tepel tussen de duim, wijs- en middenvinger van mijn rechterhand. Wanneer haar tepel hard geworden is van lust, knijp ik er hard op en trek hem omhoog. Ik zie op haar tepel kleine littekentjes, net alsof er een klein dier met scherpe tandjes heeft ingebeten. Zou zij tepelklemmen gebruiken?

Katrien geniet zichtbaar. Ze rolt haar hoofd opzij, haar ogen gesloten, het topje van haar tong komt van tussen haar lippen en bevochtigt deze. Wanneer ik mijn middenvinger, die diep in haar zit, naar boven richt in de richting van haar venusheuvel, dan voel ik haar G-spot. Ik begin deze te masseren. Al snel versnelt de ademhaling van Katrien. Ze begint kleine cirkelende bewegingen te maken met haar heupen waardoor ik haar G-spot en andere erogene zones nog beter kan strelen. Mijn tong draait rond haar schaamlipjes, nu en dan laat ik haar dieper in haar grotje flitsen. Haar clit wordt harder en nog groter. Wanneer ik eraan knabbel en lik, begint Katrien zachtjes te kreunen. Daar ik geniet met mijn ogen, word ook ik alsmaar heter. Mijn lid zwelt, mijn eikel is nat en gezwollen.

Katrien buigt zich voorover. Ik zie hoe haar buikspieren zich opspannen. Ze blijft zonder problemen half geplooid rechtop zitten zonder te steunen op haar armen. Ik merk dat duidelijk dat zij nog steeds de souplesse van een turnster heeft. Terwijl ze zich voorover buigt, trekt zij met twee handen mijn T-shirt over mijn hoofd. Nu ben ook ik naakt. Katrien heft haar gespreide dijen op en legt deze op mijn schouders. Eén been links en één been rechts. Voor mij is dit het teken dat zij mij in zich willen voelen.

Ik schuif met mijn torso omhoog. Katriens benen volgen mijn torso waardoor haar bekken kantelt. Katrien ligt met haar bips op de rand van de zetel, ik schuif geknield dichterbij. Mijn jongeheer die stijf staat van de goesting raakt haar poesje. Ik neem mijn jongeheer vast en sla met mijn schacht hard op de grote schaamlippen. Eén keer op de ene kant, vervolgens de andere. Ik herhaal dit een paar keer. Katrien kreunt.

“Harder, harder!” Ik voeg de daad bij het woord. Mijn penis en de venusheuvel van Katrien worden rood en warm. Katrien geilt, kreunt, duwt haar bekken nog hoger. Ik beslis dat dit het ogenblik is om haar te penetreren. Ik duw mijn eikel tegen haar grotje om hem nat te maken zodanig dat hij vlot haar kan penetreren.

Ik duw mijn lid zachtjes bij haar binnen. Doordat zij met haar bekken naar omhoog gekanteld ligt, raakt mijn eikel bijna onmiddellijk Katriens G-spot. Katrien trekt haar knieën nog meer op zodanig dat de hoek tussen haar dijen en buik zeer scherp wordt. Ik schuif mijn lid bij haar binnen, zo diep als ik kan. Katrien plaatst haar voeten, die nog in haar schoenen met naaldhakken zitten, op mijn borst. Vervolgens duwt zij mij voorzichtig van haar weg. Stopt met duwen, ontspant haar dijspieren waardoor ik terug dieper in haar schuif. Zo bepaalt zij hoe diep en aan welk ritme ik haar mag penetreren. Ik volg haar ritme en pomp mijn lid in haar grotje. Steeds opnieuw!

Na enkele minuten voel ik mijn orgasme naderen. Ook Katrien begint sneller te ademen en te kreunen. Ze rolt met haar bekken, verhoogt het ritme alsmaar meer en sneller.

Katrien schreeuwt het uit.

“Ja, ja, ja!” Ik voel hoe ze heel nat wordt in haar grotje. Ook ik heb bijna de finish gehaald. Ik versnel nog mijn pompende beweging. En plots kom ik klaar. Het sperma spuit uit mijn schacht, diep in het grotje van Katrien. Ik blijf nog even na bewegen om vervolgens mijn slapper wordende penis nog even tot rust te laten komen in Katriens warme vagina.

“Ik wil dat je mijn borsten ook nog vol spuit” zegt Katrien.

“Je vraagt dat wel een beetje laat” antwoord ik.

“Waar een wil is, is er een weg! Laat mij maar even doen en mijn borsten zullen glimmen van jouw sap” antwoordt zij.

Ik ga naast haar liggen, streel haar borsten. Haar tepels worden terug harder. Ik kijk naar haar en geniet van het uitzicht. Een mooi gebruind lichaam, alles in de juist proporties. Ik voel hoe het verlangen naar meer seks bezit van mij neemt. Mijn slappe pik wordt iets harder. Katrien heeft dit ook gezien. Ze begint met mijn penis te spelen. Ze neemt hem in de hand en, net zoals een boerin een koe melk, begint zij mij te melken. Ze buigt zich naar mijn lid, likt aan mijn balzak, wrijft even met haar vinger langs mijn anus waarvan ik toch schrik. Ik trek haar hand weg en zeg.

“Liever niet!”

“Oké” antwoord ze en doet verder met het masseren van mijn, ondertussen hard geworden, jongeheer. Mijn eikel is roodgloeiend, mijn schacht is purper van de gezwollen aderen. Katrien begint aan mijn eikel te likken en te zuigen. Alsmaar sneller. Ze stopt mijn penis, van gemiddelde lengte, heel diep in haar mond. Ze slaagt er bijna in om hem tot aan het eind in haar te schuiven. Ze pompt en pompt. Ik voel een hevig stuwen. Mijn climax is nabij. Katrien stopt met zuigen, glijdt van mij af, gaat op haar rug liggen en gebruikt mijn beenharde jongeheer als een stuurknuppel. Zij loodst mij bovenop haar. Ik ga met gespreide knieën over haar zitten. Mijn ballen kletsen tegen haar middenrif, mijn eikel duwt ze tussen haar borsten.

Wanneer ik begin te schokken, swaffelt zij met mijn schacht tussen en tegen haar borsten. Net op dat ogenblik spuit ik. Mijn sperma verlaat mijn eikel aan een hoge kracht en vliegt in het rond. Overal op en tussen haar borstjes zie ik klontertjes sperma. Katrien glimlacht, wrijft met haar wijsvinger door het sperma, steekt vervolgens haar vinger in haar mond en zuigt hem proper.

“Lekker! Een beetje zoutig maar lekker! Veel beter dan kaviaar.” zegt zij. Ik schuif van haar af en vlij mij naast haar neer. Na een poosje vraag ik.

“Mag ik een douche nemen?”

“Ja, natuurlijk, ik kom direct ook.” Antwoordt zij. Ik begeef mij poedelnaakt naar de badkamer. Een laatste druppel sperma verlaat mijn slap geworden lid en valt op vloer. ‘souvenirtje’ denk ik en wandel verder. Ik betreed haar badkamer en zie de instapdouche. Er staan verschillende flacons met onder andere shampoo, douchecrème en douchegel. Ik draai de kraan open, wacht even en stap onder het hete water.

Terwijl ik mij inwrijf met douchegel, zie ik in een zilverkleurige staafvibrator en een kleine zwarte butplug staan. ‘Ah, de jonge dame is blijkbaar goed uitgerust om zichzelf te behelpen in geval van nood’ denk ik.

Katrien betreedt de badkamer, stapt in de douche, rijkt mij het flacon met douchezeep aan en draait haar rug naar mij toe. Ik zeep haar rug in, vervolgens laat ik mijn handen naar beneden glijden, zeep haar bips en dijen in, schuif mijn handen langs haar bips naar haar venusheuvel. Ik wrijf deze ook in met de, naar bloemen ruikende, douchezeep totdat haar schaamhaar verdwijnt onder een laag schuim. Vervolgens glijden mijn handen naar boven. Aan haar middenrif gekomen oefen ik enige druk uit en duw haar lichaam opwaarts. Katrien voelt dit en zoals het een turnster betaamt springt zij omhoog. Ik hou haar 42 kilo even omhoog om haar vervolgens zachtjes langs mijn borst naar beneden te laten glijden.

Haar poesje beroert, mijn ondertussen terug hard geworden penis. Ik zorg dat hij haar daar niet penetreer maar laat haar nog iets verder zakken. Mijn eikel raakt nu haar sterretje. Ik voel hoe haar kontje zich volledig ontspant. Ik trek haar iets krachtiger tegen mij aan en laat haar nog iets zakken. Mijn eikel duwt haar kontje open en ik laat hem binnen dringen tot hij ongeveer half weg in haar zit. Ik zorg ervoor dat haar strakke sluitspier mijn eikel niet kan omsluiten. Ik til Katrien op, laat haar verder zakken totdat zij terug op de grond staat. Ik stap vanachter haar vandaan, geef haar een zachte tik op de poep en zeg.

“Wil je meer, dan zal je volgend weekeinde eens naar Brugge moeten komen”.

Katrien kijkt even met een pruillipje, net een klein meisje dat een lekker snoepje heeft gemist. Ik droog mij af, ga naar de woonkamer, trek mijn boxershort, jeans, T-shirt, mocassins aan en ga nog even zitten in de zetel. Katrien vervoegt mij, we drinken nog een glas wijn.

“Tijd om naar Brugge te gaan” zeg ik. Ik sta recht, doe mijn jas. We begeven ons naar de deur. Ik geef Katrien nog een lange zoen, zeg.

“Hopelijk tot volgende week” en wandel blij haar straat uit naar mijn auto. Katrien zwaait nog even en stapt terug haar woning in. Ik vraag mij af, zou zij gaan slapen of gaat ze nog troost zoeken bij haar vriendjes in de badkamer?

Louis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *