10) Tweede huwelijk 2.2

()

Zoals ik had gehoopt, hadden vele gasten zich even teruggetrokken om te rusten of zich te verkleden. De tuin was bijna verlaten, en we vonden moeiteloos een bankje met een schitterend uitzicht op de heuvels. Voor het eerst waren Johan en ik alleen en in staat om alleen maar te praten, ons verlangen op een laag pitje door de belofte van wat er later die avond zou volgen. We praatten over zijn baan, mijn baan, ons wijk in Mechelen, films, muziek. Alle normale dingen waarover een jongen en een meisje geacht worden te praten, gewoonlijk voor ze clandestiene seks in de buitenlucht hebben, maar beter laat dan nooit.

Het enige waar we niet over praatten was Johan ‘s aanwezigheid hier, alleen om mij te zien. Dat was zo vreemd, zo griezelig. Misschien was het een verhaal dat hij had verzonnen om iets anders te verhullen, maar, stel dat het waar was? Als hij, na die ene ontmoeting op het huwelijk van Esmeralda, hierheen was gekomen om mij te zien, het hele eind naar Oostenrijk had gereden met het risico te worden afgewezen, om vervolgens weer naar huis te rijden… was het vleiend, ja, maar tevens indrukwekkend. Of was het alleen een goed excuus voor een lange rit op een fraaie motor? Daar wilde ik nu niet over nadenken. De zon scheen steeds lager in de tuin terwijl wij praatten. Het was gemakkelijk om met Johan te praten; slim, grappig, maar niet bang om serieus te zijn. Binnen de kortste keren hadden we het over moeilijker zaken als familie en politiek. We keken naar de prachtige, rode ondergaande zon, maar hadden niet de neiging in beweging te komen, tot de avondbries me deed huiveren. Het was Johan die meteen reageerde. “Kom op, je krijgt het koud. Laten we naar binnen gaan en warm worden.”

Toen we terugliepen naar het vest sloeg hij heel soepel een arm om me heen. Het was niet te geloven dat ik hem voor vandaag nog maar één keer had ontmoet. Omdat we geen kamer hadden om ons terug te trekken, slenterden we de hal binnen. Onder de galerij waren instrumenten en een drumstel opgezet, en de tafels waren aan de kant gezet om ruimte te maken voor de dansers. “Het lijkt erop dat er een band komt,” zei ik tegen Johan. “Ja, ik zie het.” Op dat moment verscheen er een vrouw in een zwart broekpak op de galerij, die vervolgens de trap af liep die naar het podium leidde. Toen ze opkeek, zag ze Johan en mij, en glimlachte stilletjes. Ik herkende de zangeres van het huwelijksfeest van Esmeralda. “Het is dezelfde band!” zei ik. “Dat klopt,” zei Johan, en hij sloeg een arm om me heen. “Hoe dacht je dat ik jou had gevonden?” Op dat moment kwam de zangeres naar ons toe.

“Hallo, Johan,” begroette ze hem. Zelfs zonder de make-up en de jurk was ze een waanzinnig aantrekkelijke vrouw. “Hallo, Lorena,” zei Johan. “Dit is Anja.” Het was de eerste keer dat ik hem mijn naam hoorde uitspreken. “Hallo, Anja.” Ze stak haar hand uit. “Hallo.” Ik gaf haar een hand. Hij was koel en glad, de nagels perfect gemanicuurd. Ik voelde me een slons naast haar. Ze leek lief naar mij te glimlachen, maar persoonlijke voelde ik haar onder onze handdruk in een ijssculptuur veranderen. “Ik zie jullie later wel,” zei ze, en liep weg. “Ik moet die knullen een soundcheck laten doen voordat de gasten arriveren.” Ik was volkomen verslagen. Johan kende dus kennelijk de zangeres. Maar hoe had zij geweten dat ik hier zou zijn? En wat had hij haar over mij verteld? Dit alles, plus het feit dat ik me naast haar slonzig en gewoontjes voelde. Dat zij zo ijzig lief was maakte dat ik me onzeker voelde. Alsof hij mijn gedachten las, sloeg Johan zijn andere arm ook om me heen, “Lorena en ik zijn oude schoolvrienden. Rudy ontmoette Esmeralda voor het eerst toen ik hem meenam naar een van haar optredens. Daarom wilde Esmeralda de band op haar huwelijksfeest. Zoals alle oude vrienden die nooit met elkaar zullen slapen, hebben we erg weinig geheimen voor elkaar.”

Ik ontspande me een beetje. Zelfs als hij het alleen maar zei om me te kalmeren, was het feit dat hij mijn ongemak had gezien een goed teken. Ze hadden blijkbaar nooit met elkaar geslapen. Maar, of ze niet meer dan “vrienden” waren was voor mij nog de vraag. We maakten ons uit de voeten terwijl de band aan de soundcheck begon, omdat Johan zei dat als we bleven, het door de combinatie van zelfbewustzijn en opschepperij twee keer zo lang zou duren. “Maar het barpersoneel is er al,” protesteerde ik, terwijl hij me naar de deur voerde. “Die tellen niet mee,” zei Johan vastberaden. “Op een huwelijksfeest zitten de band en het barpersoneel in hetzelfde schuitje. Ze worden allemaal als bedienden behandeld, althans dat zegt Lorena altijd.”

Ik kon me niet voorstellen dat iemand Lorena als een bediende zou behandelen, zelfs niet wanneer ze op tuinklompen door de modder baggerde. We kwamen Tania tegen die met een zelfgenoegzaam gezicht de trap af kwam, met een verbaasd kijkende Mark achter zich aan. Ze had er kennelijk geen gras over laten groeien. “Willen jullie onze kamer gebruiken om je op te frissen?” bood ze aan. “Wij wilden net naar de nachtegalen gaan luisteren.” Tania kennende was dat kennelijk een eufemisme voor iets dat de jonge Mark zich in zijn wildste fantasieën niet had kunnen voorstellen. Ik nam de kans echter met beide handen aan, en pakte de sleutel die ze voor me ophield. “Jullie hebben een halfuur,” zei ze ten afscheid. We sloten de deur achter ons af, eindelijk alleen, hoe kort ook. Ik kon het gewoon niet geloven en stond verloren in het midden van de kamer.

Johan was besluitvaardiger. Hij pauzeerde alleen om de gordijnen dicht te trekken en begon me vervolgens meteen van mijn kleren te ontdoen, alsof het laatste halfuur was dat we ooit zouden hebben. Hij kuste me niet eens, maar knoopte en ritste me uit mijn kleren, trok mijn armen uit de mouwen en bandjes. Ik bleef passief staan, plotseling verlegen nu we echte privacy hadden. We kenden elkaar nauwelijks en hadden elkaar nog nooit naakt gezien. Ik liet me door hem ontkleden, bood geen weerstand en geen hulp. Juist mijn passiviteit leek hem aan te sporen. Toen ik naakt voor hem stond, deed hij een stap achteruit, alsof hij mijn lichaam in één oogopslag wilde bekijken. “God, je ziet er fantastisch uit.”

Hij gooide zijn eigen kleren van zich af, ik kan het niet anders omschrijven, en wierp zich tegen me aan. De lange, koele vingers waren overal tegelijk en hij kuste me. Zijn mond gleed over mijn schouders, mijn borsten, mijn hals. Ik voelde zijn lange, gladde pik tegen me aan wrijven en ik werd overspoeld door diezelfde drang als we op die eerste avond in die donkere tuin hadden gevoeld. Deze keer was ik degene die zijn pik nam en hem in me duwde, zodat we weer verenigd stonden, bijeengehouden door zijn penetratie. Elkaar omklemmend om niet te vallen. Zonder die handige boom die me steunde kon ik me alleen in evenwicht houden door me aan hem vast te houden, en hij aan mij. Gedurende enkele ogenblikken bleven we zo staan, heftig, onzeker, en tegelijkertijd verdrinkend en vallend. Johan trok zich uit me terug, duwde me tegen de muur, plaatste mijn handen aan weerszijden van een grote spiegel, zodat ik mezelf steunde. Ik zag mijn hele lengte weerspiegeld, blozend van opwinding, borsten zacht deinend en tepels gezwollen, zacht glinsterend vocht in mijn schaamhaar. Achter me trok Johan ‘s gezicht samen van opwinding. Ik zag dat zijn ene hand over mijn buik gleed, naar beneden, naar het koperkleurige haar, me openhield terwijl hij van achteren bij me binnendrong.

Terwijl hij me met één hand steunde om zijn stoten op te vangen, leunden we samen tegen de spiegelmuur. We keken naar onszelf terwijl hij me snel en heftig neukte, mijn borsten zwaaiden op het ritme van zijn stoten, zijn pik even zichtbaar waar hij in en uit me drong, glanzend van mijn sappen. Met zijn ogen halfdicht kuste hij mijn nek, nam kleine lokjes haar tussen zijn tanden en trok mijn hoofd naar zich toe.Mijn benen stonden iets uiteen en mijn rug boog om hem toegang te bieden tot mijn diepere delen. Ik voelde hem tegen mijn baarmoederhals stoten. Zijn hand was nog op mijn buik, zijn vinger wreef zacht over mijn klit, zodat ik met iedere stoot een dubbel genot voelde, heftig en subtiel. Ik was na al dat wachten zó opgewonden dat ik mijn orgasme als een vloedgolf voelde naderen. Ik zag dat ik helemaal in vervoering was, sloeg mezelf gade terwijl de verrukking bezit van me nam en zag dat het mijn opwinding alleen maar versterkte. Ik begon ritmische geluiden te maken. Johan fluisterde: “Dat is het, kom maar, kom voor mij. Kom maar Anja. Je wilt jezelf zien klaarkomen.”

Het orgasme overspoelde me als een Tsunami. Mijn hele lichaam beefde, mijn handen gleden langs de muur naar bene­den tot Johan mijn ene hand pakte en hem vasthield. Ik zag mijn climax, mijn lichaam kromde onwillekeurig, en mijn kut trok samen rond zijn pik. Naar mij kijkend in de spiegel verhevigde hij zijn stoten, hij verloor zijn controle toen hij in me pompte, hield me vast met zijn hand, zijn ogen gevestigd op de mijn in de spiegel. Tot hij ook kwam, huiverend toen de ontlading kwam. Mijn armen gaven mee en ik boog me naar voren tegen de spiegel, genietend van het koele glas tegen mijn koortsige huid. Johan leunde een ogenblik tegen me aan, hief vervolgens zijn hoofd om het zweet weg te likken dat langs mijn rug droop. “Mm…, ziltig,” mompelde hij. “Hebben we nog tijd voor een douche, denk je?”

“Ik kan nergens heen zonder een douche,” antwoordde ik. We wankelden naar de badkamer. Gelukkig had Tania, na wat ze ook met Mark had uitgespookt, schone handdoeken voor ons achtergelaten. Johan ging onder de douche staan en stak een hand naar me uit. De douche was heerlijk, heet en krachtig. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van het gevoel toen Johan mijn haar inzeepte, zijn krachtige vingers masseerden mijn schedel en daarna spoelde hij mijn haren uit. Vervolgens zeepte hij mijn lichaam in, met lome ongehaaste bewegingen alsof hij van elke centimeter van mijn huid genoot. Ik was nog helemaal in de wolken over onze heftige neukpartij en mijn huid was zo gevoelig dat iedere aanraking als een kus aanvoelde. Ik liet mijn vingers over hem heen dwalen, genoot van mijn eerste kans hem zonder kleren te verkennen.

Hij was slank, maar niet mager, met de spieren van een man die niet sport. Maar, die niet bang is om zoiets zwaars als een motorfiets op te tillen. Een paar krulletjes bruin haar kleefden tegen het midden van zijn borst, waarna ze een lijn vormden die naar zijn pik leidde tot waar hij in een nest bruin haar lag genes­teld. Nu zijn natte haar tegen zijn schedel zat geplakt, zag hij er veel jonger en zelfs kwetsbaar uit. Onze natte, ingezeepte lichamen glibberden tegen elkaar aan. De nieuwigheid van volledig lichaamscontact was ongelooflijk opwindend. We konden er geen genoeg van krijgen. Tot mijn verbazing voelde ik zijn pik weer zwellen terwijl hij tegen mijn glibberige buik drukte. Ik wreef mezelf opzettelijk tegen hem aan, en ik voelde zijn reactie toen hij zich als een hongerig dier tegen me oprichtte. Ik knielde neer, mijn borsten drukten licht tegen zijn pik, en ik nam het eind in mijn mond. Het water spoelde over mijn hoofd en gezicht terwijl ik zoog, en liep langs mijn lichaam en Johan ‘s benen. Hij smaakte schoon, bijna zepig, en voelde zo glad als gepolijst hout. Ik nam hem diep in mijn mond, zo diep mogelijk, tot hij bijna helemaal in me was. Het gevoel toen hij me vulde, achter in mijn keel stootte, was enorm opwindend.

Ik zoog zacht, liet mijn tong langs de onderkant gaan, en keek op naar Johan ‘s gezicht. Hij leunde half tegen de wand, zijn hand rond de douchekop om zijn evenwicht te bewaren, een uitdrukking van nieuwsgierige fascinatie op zijn gezicht. Terwijl ik aan zijn pik zoog woelde ik met mijn vingers door de haartjes op zijn ballen. Ik hief ze op en kneep ze zacht. Hij zei iets wat ik vanwege het lawaai van de douche niet verstond, zoiets als: “0, God,” of “Niet stoppen…” Ik veranderde mijn ritme. Zoog nu langzaam zijn lengte tussen mijn lippen, drukte mijn heupen snel omhoog en omlaag, alsof ik hem neukte. Ik voelde zijn harde billen in mijn handen terwijl ik de zepige rondingen volgde. Johan ‘s ogen waren nu dicht, zijn lippen waren iets vaneen en zijn handen lagen plat tegen de tegelwand, alsof hij probeerde zich stil te houden. Ik verhevigde mijn bewegingen, voelde zijn reagerende ballen toen zijn orgasme naderde. Plotseling hoorde ik een aanhoudend kloppen op de kamerdeur. Tania ‘s stem was boven het geluid van het stromende water uit te horen.

“Anja! Anja!” riep ze. “Laat me erin; ik weet dat je er bent!” Ons halfuur was kennelijk om, maar ik ging nergens heen, niet voordat ik Johan hetzelfde genot had geschonken als hij mij. Ik voelde Johan ’s ruggengraat verstijven en stak een zeperige vinger in zijn aars. Zijn sperma explodeerde in mijn mond, hij was niet in staat zijn stoten te beheersen. Het spoot heet en ziltig in mijn keel en het droop over mijn kin, mengde zich met het warme water. Hij knielde naast me neer, kuste me, proefde zijn eigen zaad op mijn lippen en tong, het water stroomde over ons gezicht. Tania stond nog steeds te roepen. Onwillig draaiden we de kranen dicht en trokken een zachte badjas aan. Terwijl Johan zich in de badkamer aankleedde, ontsloot ik de deur om Tania binnen te laten. Ze keek me beschuldigend aan. “Sorry,” flapte ik eruit. “We stonden onder de douche, heb je lang staan kloppen?”

“Hmmpf,” was haar enige reactie. Johan kwam te voorschijn, zijn kleren enigszins gekreukeld, en ik nam de gelegenheid waar om weg te glippen en mezelf ook aan te kleden. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *