14) Een toeschouwer speelt mee

()

De gordijnen zoefden open en ik voelde een kille luchtstroom. Johan had het gedaan. Hoewel ik Guido niet kon zien, zag ik hem in gedachten tegen de balustrade geleund staan, het licht van de slaapkamer bescheen zijn geschoren hoofd en de bleke vlek van zijn hand die zijn pik omvatte. Ik hoorde hem in de hoorn zuchten. “0, dat is prachtig. Zoals je er wijdbeens, voor iedereen zichtbaar, bij ligt. En die man, Johan, heeft een geweldige paal, is het niet? Ik wed dat je niet kunt wachten tot hij hem in je kut schuift.” Nu was het zijn beurt om mij verslag te doen. Geblinddoekt als ik was, zag ik mezelf door zijn ogen, machteloos op het bed liggend terwijl Johan bij me stond. “Wat doet hij?” vroeg ik aan Guido, en kreeg alleen zijn zachte, spottende lach te horen. “Dat is voor ons een weet en voor jou de vraag,” fluisterde hij terug. “En trouwens, wat heeft vragen voor zin? Wat hij ook met je gaat doen, je kunt hem toch niet tegenhouden.”

De gedachte was zo opwindend dat ik het gevoel had te kunnen komen zonder dat hij me had aangeraakt. Het beeld van mezelf dat Guido ’s ogen me verschaften, was veel opwindender dan elke pornofoto die ik ooit had gezien. Het bed deinde weer onder Johan ’s gewicht, en ik hoorde zijn stem boven mijn hoofd, maar hij raakte me nog steeds niet aan. “Zo, nu is het jouw beurt om te worden bekeken. Jij houdt er toch van om toe te kijken, nietwaar? Laten we nu dan maar eens zien wat voor show we jouw vriend kunnen geven.” Er klonk een lichte dreiging in zijn stem, die de verwachting van mijn kloppende geslacht alleen maar vergrootte. “Hij wil me zien terwijl ik je neuk, toch?” fluisterde Johan, terwijl zijn duim zachte cirkels trok rond mijn klit, tot ik op de rand van een climax trilde en hem bijna om ontlading smeekte.
“Laten we eens zien of dit animerend genoeg is.” Zonder waarschuwing ramde hij in me, zo hard dat mijn enkels aan de touwen trokken. Onmiddellijk beefde ik van een intens orgasme, alle spanning die zich in mijn lichaam had opgebouwd explodeerde, golven overspoelden mijn kut en resoneerden in mijn ledematen, nog steeds vastgehouden door de touwen. Toen de ontladende golven mijn polsen tegen de touwen schuurden, hoorde ik Guido ’s stem, alsof hij in mijn hoofd zat.

“Je bent zo mooi als je klaarkomt, wanneer je die schacht in je voelt stoten en je niets anders kunt doen dan daar liggen en hem in je nemen…” Terwijl zijn woorden mijn beeld vormden, voelde ik nog een climax naderen. “Ga door,” hijgde Johan, “vertel hem wat je doet.”
“Ik kom klaar,” snikte ik in de hoorn, terwijl mijn botten vloeibaar leken te worden en mijn huid in brand stond. “Hij neukt me en ik kom klaar.”
“Dat klopt,” zei Guido zacht, “hij neukt jou maar kijkt naar mij. Hij wil zien hoeveel ik hiervan geniet. Hij zorgt ervoor dat ik elk detail kan zien, iedere centimeter die in en uit jouw natte, glibberige poesje schuift. Je hebt het goed gedaan, showmeisje, door een dubbele act voor me op te voeren.” Ik dacht dat dit orgasme nooit meer zou ophouden. Iedere keer dat het begon af te nemen, veranderde Johan zijn ritme en voelde ik weer een piek naderen. “0, God, ik kom nog steeds klaar,” schreeuwde ik tegen Guido, “kun je het zien? Kun je mij zien?”
“Ik zie je,” antwoordde hij, “ik zie alles van je.” “Natuurlijk kan hij je zien,” zei Johan. “Hij ziet alles wat ik met je doe en hij rukt zich af terwijl hij toekijkt. Kom op, laten we hem een show geven die hem zal bijblijven.” Met deze woorden stootte hij als een gek in me, hield de ijzeren bedstijlen vast zodat hij er meer kracht achter kon zetten, en ik voelde zijn climax heet en sterk in me spuiten. Mijn poesje klopte nog van de laatste vlammen van mijn climax toen Johan zich uit me trok en van het bed stapte.
“Johan,” riep ik hulpeloos, “waar ga je naartoe? Guido?”

Maar terwijl ik zijn naam zei hoorde ik zijn telefoon uitschakelen. Wat deden ze? Lieten ze me hier zomaar liggen? Het was stil in de kamer. Uitgeput en gekweld lag ik op iets te wachten, zonder te weten wat het was. De werkelijkheid van wat we net hadden gedaan begon tot me door te dringen. Johan en Guido wisten nu van elkaars bestaan, en ze wisten veel meer over mij dan ik misschien ooit van plan was geweest hun te vertellen. Wat meer was, de omstandigheden van hun ontmoeting was volkomen buiten mij om gegaan. Ik trok aan de touwen rond mijn polsen, maar ze bleven stevig zitten. Het bed deinde weer onder het gewicht van een tweede persoon. Opgelucht wachtte ik tot Johan me zou losmaken, maar in plaats daarvan voelde ik een zachte, warme tong langs de binnenkant van mijn dij glijden. Mijn huid leefde weer op door het gevoel, bijna te gevoelig om de lichte, koele aanraking te verdragen. Onwillekeurig spande ik me in om de strelende tong te ontwijken, maar mijn touwen hielden me stevig vast. Ik kon haast niet geloven dat Johan nog steeds met me wilde vrijen na de verhitte hartstocht die we net hadden ervaren. Langzaam voelde ik het natte pad dat de tong langs mijn dij veroorzaakte, en hij wachtte even bij de holte waar mijn schaamhaar begon. “Ga door, ze is helemaal van jou,” kwam Johan ’s stem vanachter mijn hoofd.

Ik verstijfde ogenblikkelijk. Als dit niet Johan ’s tong was die me likte, wiens tong was het dan wel? Mijn verstand zei me dat het Guido was, uitgenodigd door Johan om van rol te wisselen, toeschouwer werd speler. Hoe dan ook, de blinddoek bezorgde me een kwetsbaarheid die alles mogelijk maakte. Want voor zover ik wist was deze stille man een vreemde, iemand die door Johan van de straat was geplukt om op een perverse manier wraak op me te nemen. Wie hij ook was, hij plaatste zijn mond over mijn geslacht, nog steeds sappig van Johan ’s sperma, en stootte zijn tong in me.
Mijn hele lichaam trok samen, en voor het eerst deed ik echt moeite om me van de touwen te bevrijden. “Let maar niet op haar,” zei Johan kalm. “Ze vindt niets lekkerder dan door iemand te worden gebruikt die ze nog nooit heeft ontmoet.”
Als het Guido was speelden hij en Johan een aardig spelletje. De mond vervolgde zijn werk, zoog aan mijn klit, de tong likte mijn schaamlippen en perste zich in en uit me.
Ik probeerde in deze golf van passie iets bekends te ontdekken, iets om me ervan te verzekeren dat dit echt Guido was, maar het enige waaraan ik kon denken was het beeld van een onbekende man van de straat, met zijn jas nog aan, die zijn gezicht tegen het sperma natte poesje van een geblinddoekte vrouw drukte. “Zie je?” zei Johan, “ze vindt het heerlijk, de smerige slet.”

Ik kon het niet verhullen. Het vakkundige beffen van mijn weerloze lichaam, gecombineerd met het idee dat Johan me werkelijk het genot van een vreemde man bood, overweldigde me. Zelfs mijn worstelingen tegen de touwen verhoogden alleen maar het gevoel dat ik een hulpeloos object van hun verlangens was. Ik wist dat ik op de rand van een climax was. De gedachte een orgasme te krijgen van deze man was op een of andere manier erger dan alleen maar door hem te worden gebruikt, alsof het me een laatste bewijs van mijn hoerige zwakheid gaf. Het idee de controle over mijn lichaam op zo’n vernederende manier te verliezen, gaf de laatste draai aan de degradatie van mijn mentale beeld en dat op zich was genoeg om een orgasme te veroorzaken. Nutteloos rukkend aan mijn touwen voelde ik mijn lichaam onwillekeurig reageren en ik hoorde mijn stem schreeuwen. “Ja, ja!.” Johan sloot zijn mond over de mijne, kuste me heftig, dus terwijl mijn climax afnam, voelde ik twee monden op me. Alle zenuwen die van mijn mond naar mijn geslacht liepen, maakten kortsluiting door de dubbele stimulering, zonden stuiterende naschokken door me heen. Toen waren de beide monden weg.

 Ik lag stil en machteloos, spande mijn oren in om te weten te komen wat er vervolgens met me gedaan zou worden. De tweede man was nog steeds op het bed, maar gedurende enkele seconden zei hij noch Johan een woord. “Jij mag kiezen,” hoorde ik Johan ineens zeggen. “Je kunt haar zo neuken, of we draaien haar om en je neukt haar van achteren.” Het feit dat hij zo tegen een andere man over mij sprak, alsof ik er niet was, was vreemd opwindend. De man zei niets, maar hij moest een of ander gebaar hebben gemaakt, want ik voelde twee paar handen op me, die mijn polsen en voeten losmaakten en ze stevig vasthielden. Ik deed een korte poging om los te komen, maar omdat ik verzwakt was door het overdonderende genot, kon ik niet op tegen de twee mannen. Ze tilden me snel op, draaiden me om, zodat ik met mijn gezicht op het bed kwam te liggen, mijn benen bungelend over de zijkant. Terwijl mijn armen werden uitgestrekt en mijn polsen weer werden vastgebonden, genoten mijn geslacht en dijen van het feit dat ze niet waren open gerekt, maar niet voor lang. Zodra mijn handen weer vastzaten, voelde ik dat mijn enkels uiteen werden getrokken, zelfs nog verder dan ervoor, waarna mijn benen weer aan het bed werden vastgebonden.

Ik was nu in een echt vernederende positie, gezicht tegen de matras gedrukt, benen wijd gespreid, en mijn poesje voor iedereen zichtbaar. Ik was zo nat van opwinding dat ik mijn sappen in gedachten op de vloer zag druipen. Nu zou hij me gaan neuken, deze vreemde man die achter me stond, en hij zou me nemen als een dier. Ze noemden het de – werkmeid positie -, en zo voelde ik me ook, als een bediende die door de meester en de vrienden van de meester werd genomen. Voor zover ik wist zouden er verscheidene mannen kunnen staan, zwijgend, kijkend naar mijn natte pijnlijke gat en wachtend op hun beurt om te genieten. Mijn poesje hunkerde naar een pik, verlangde naar een grote, stijve schacht die naar binnen ramde. Johan had gelijk, het kon me niets schelen wiens schacht het was. Ze namen er de tijd voor, wetend hoe gefrustreerd ik was, genietend van mijn aanblik, zo gedegradeerd en weerloos. Wat ze ook met me van plan waren, ik kon ze niet tegenhouden. Ik wilde dat ze me neukten, een van hen of beiden, maar mijn hele lichaam was aan hun grillen overgeleverd. Door mijn hoofd op te tillen kon een van de twee mannen zijn penis in mijn mond duwen, zelfs terwijl de ander me neukte. Of, in plaats van mijn kut te vullen, konden ze een pik in de nauwe ingang van mijn anus persen, de maagdelijke diepte penetreren. Terwijl de beelden zich in mijn hoofd ontrolden, wilde ik bijna dat Johan het tafereel filmde, waardoor het een echte pornografische voorstelling zou worden.
 

Vlak achter me hoorde ik het gerammel van een riem alsof de tweede man zijn broek losmaakte. Het was absoluut Guido. In plaats van een penis werden er abrupt drie dikke vingers in me gestoken en ik probeerde me vergeefs om te draaien. Ze kwelden me door zich stil te houden, weigerden te doen alsof het harde stoten van een pik kwam en ik deed het weinige dat ik doen kon door tegen ze aan te wiegen en aan mijn behoefte te voldoen. Johan lachte zacht, nu achter me. “Zie je? Ze kan niet wachten om je penis in zich te voelen.” Het kraken van een stoel vertelde me dat hij was gaan zitten en ik stelde me voor dat hij het zich gemakkelijk maakte, zich voorbereidde om toe te kijken hoe de pik van die andere man me penetreerde.
De vingers trokken zich terug, en ik kon niet voorkomen dat een kreun aan mijn mond ontsnapte toen ik leeg werd achtergelaten. Maar slechts een seconde later werd ik gevuld door de erectie van de man. Hij drong in me, slechts een klein stukje en toen stopte hij weer. Hij kwelde me, wist ik, liet me wachten op mijn vervulling, genietend van de absolute macht die hij over me had. Hij bewoog zich behoedzaam in en uit me. Nooit helemaal uit me, maar nooit dieper dan een paar centimeter of zo. Tot ik me nauwelijks kon inhouden hem te smeken me goed te neuken.
Wat dacht Johan, vroeg ik me af, nu hij zag dat ik zo werd geplaagd?
Ik zag mezelf door zijn ogen, mijn opgeheven achterste toonde mijn natte, roze geslacht en mijn borsten prangden plat tegen de matras. Kon hij het punt zien waar de pik van de man in mij verdween? Ik voelde mijn poesje samentrekken bij de gedachte, en toen hoorde ik hem zeggen.

“Ja, dat vindt ze lekker. Neuk haar langzaam makker, neem je tijd. Je kunt met haar doen wat je wilt, ze vindt alles lekker.” En weer gaf het feit dat er over me werd gepraat alsof ik er niet echt bij was, me een soort schuldig opwindend gevoel.
De man achter me stootte een beetje dieper in me en stopte toen met bewegen, liet mij wanhopig onder hem kronkelen. Johan lachte weer, maar de man bleef stil.
En weer begon hij zacht te stoten, trok zich af en toe terug zodat de kop van zijn penis over mijn gevoeligste plekje wreef. Ik voelde dat ik zijn ritme volgde terwijl zich een volgend orgasme aankondigde. Woordeloos dwong ik hem het ritme te versnellen, maar in plaats daarvan bracht hij me op de rand van een climax en stopte helemaal. Ik snikte van onvervuld verlangen, mijn gezicht verzonken in de matras. “0, ja,” zei Johan, “dat is geweldig. Het is prachtig om toe te kijken. Laat haar maar wachten.”

Ik wist dat hij zijn eigen pik in zijn hand moest hebben, hem langzaam strelend, terwijl de man me neukte, net zo genietend van de aanblik als Guido had genoten toen hij door het raam naar binnen had gekeken. Plotseling stootte de man zijn hele lengte bij me binnen, vulde me en tegelijkertijd duwde hij zijn duim in mijn anus.
De dubbele penetratie leek zo diep in me door te dringen dat ik het gevoel had binnenstebuiten te worden gekeerd. Zijn pik bleef bewegingloos, pinde me vast, maar zijn duim wipte in me, zond elektrische vonken naar diepere punten dan ik ooit had gevoeld. Rond de twee stevige schachten brak mijn orgasme, als golven tegen twee rotsen in een storm. Ik voelde mijn kut en anus tegelijkertijd samentrekken rond duim en pik toen ik kwam. “Dat is prachtig,” zei Johan schor van opwinding. “Kijk naar die strakke anus, hoe die van je duim geniet. Dit kunnen we delen, jij neukt haar kut en ik steek mijn pik in dat heerlijke gaatje.”
Het idee schokte me tot op het bot en de naschokken van mijn climax waren zo hevig dat ik in mijn gevoelens leek te verdrinken. Terwijl dat gebeurde, trok de man zijn duim uit me, pakte mijn heupen en stootte zich genadeloos in me, ramde me tegen de matras zodat mijn klit tegen de rand sloeg.

Niet in staat me te bewegen, liet ik me op het ritme meevoeren, de golven van mijn orgasme braken telkens weer door tot ik dacht dat ze nooit meer zouden ophouden. Zelfs nadat hij zijn eigen climax had bereikt, met kracht in me exploderend, beefde ik nog van genot. Ik lag voorover op het bed, uitgeput en drijfnat van het zweet en onze vermengde sappen, zonder energie om me zelfs maar af te vragen wat er hierna zou gebeuren. Nog steeds zonder een woord te zeggen trok de andere man zich uit me terug, maar Johan mompelde. “Kijk naar haar. Zie wat je met haar hebt gedaan. Ze wilde een goede beurt en ze heeft er een gekregen.”
Weer een stilte, maar in plaats van me in te spannen om te horen of ze nog steeds in de kamer waren, lag ik passief te wachten.
De voordeur ging dicht en ik hoorde Johan in de kamer terugkomen. Ik vroeg me af of hij zijn climax had bereikt door naar mij te kijken of naar de man, of dat hij nu zijn genot met mij zou bevredigen. Misschien zou hij me van achteren nemen, zoals hij had gezegd terwijl hij ons gadesloeg. Ik bleef slap liggen, wachtend om erachter te komen, maar ik voelde dat mijn enkels en polsen werden losgemaakt, de blinddoek werd verwijderd en hij ging naast me op het bed liggen, zijn armen om me heen.

We zeiden geen van beiden iets. Met mijn ogen nog gesloten liet ik mijn hoofd tegen zijn borst rusten. Ik had het gevoel alsof we beiden voor een beslissend gevecht hadden gestaan en beiden hadden gewonnen. Er waren te veel dingen om te bepraten, maar dit was er niet het juiste moment voor. In plaats daarvan knipperde ik met mijn oogleden tegen het scherpe licht en glimlachte naar hem. Hij glimlachte terug en streelde teder mijn rug, daarna omvatte hij mijn polsen en wreef zacht over de striemen die de touwen in mijn huid hadden achtergelaten.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “14) Een toeschouwer speelt mee”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *