22) Derde huwelijk 3.3

()

Ik lag in het donker, weer alleen, het gevoel van een geheime ontmoeting gloeide nog in me na. Hoe had Johan geweten dat dit spel iets duisters in mezelf zou raken? Of was het echt slechts een fantasie van hem die toevallig mijn meest verborgen verlangens aansprak? Veel mannen hadden me lichamelijk opgewonden, maar Johan had ook sleutels naar de duistere, opwindende delen van mijn brein gevonden. Ik herinnerde me de droom die ik in Oostenrijk had gehad, dat Johan de duivel was, gekomen om mijn ziel te stelen. Misschien was hij het. Het enige dat ik wist was dat ik alles zou nemen wat hij me te bieden had, en als mijn ziel verbeurd was, was het een prijs die ik bereid was te betalen. Er werd op de deur geklopt en ik schudde mijn vreemde gedachten van me af terwijl ik opstond om open te doen. Johan glimlachte naar mijn gezwollen gezicht, knipperend met mijn ogen tegen het felle licht, en hij kuste me luchtig.

“Goed geslapen?” vroeg hij opgewekt. Ik knikte slaperig, met een innerlijke huivering bij het idee dat Johan werkelijk al die tijd in de bar was geweest, en niets wist van mijn slapende ontmoeting. Hij verdreef de stemming door op zijn rug op het bed te gaan liggen, nog steeds geheel gekleed. “Jouw beurt,” zei hij, met een vonk van verwachting in zijn goudbruine ogen. “Kleed je uit en ga op het bed liggen.” Ik liet hem zich uitkleden en ging naar de badkamer. Nadat ik het verkreukelde nachthemd had uitgetrokken en koud water tegen mijn gezicht had gespat, opende ik de draagtas waarvan ik de inhoud onlangs op een middag in een seksshop in de Leopoldstraat had gekocht, terwijl Johan bij de afhaal Chinees in de rij stond. Wetend dat ik maar enkele minuten had voordat Johan zich weer bij me zou voegen, was ik naar binnen gegaan en had botweg gezegd wat ik wilde hebben, genietend van de verrassing op het gezicht van de verkoper. Waarschijnlijk waren er in Mechelen niet veel vrouwen die gewoon naar binnen kwamen, glimlachten en een serie van zijn dubbelzijdige dildo’s te zien vroegen. Het werkte echter.

Toen Johan er aan kwam, had ik er niet alleen een uitgekozen, maar ik had ook een tweedehands boek over ophaalbruggen uit de winkel ernaast gekocht om de bult van de doos te verhullen. Ik haalde hem uit zijn verpakking en onderzocht hem, liet een duim over de plastic ribbels gaan. Er was iets chirurgisch aan wat hem perverser maakte, alsof het een product was uit een fabriek voor kunstledematen. Ik plaatste de koude, stijve kop van de ene kant tegen mijn kut en duwde hem naar binnen. Zij was nog nat van ons laatste spelletje en de dildo gleed erin alsof hij ervoor op maat was gemaakt. Mijn binnenste plooien grepen hem instinctief vast. Ik bekeek mezelf in de badkamerspiegel. Een vreemde hermafrodiet staarde me aan, een grote, roze erectie boog omhoog onder volle borsten en vrouwelijke gelaatstrekken. Er was geen enkel haartje om de basis van de namaakpik te verhullen. Hij scheen als een oversized klit tussen de seks-lippen te ontspringen. Ik was gefascineerd. Ik had er vaak over gefantaseerd een pik te hebben, waarbij ik me afvroeg hoe het zou voelen om al mijn gevoeligste delen aan de buitenkant te hebben, een andere persoon te penetreren of mijn vuist rond mijn geslacht te slaan en in de lucht te ejaculeren. En nu had ik het. Ik bewoog mijn vuist op en neer en ik voelde de reacties die vanbinnen vibreerde.

Johan lag naakt op zijn rug op het bed zoals ik hem had bevolen, met zijn armen langs zijn zijden. Toen hij me met mijn nieuwe pik zag binnenkomen, klemden zijn vuisten zich onwillekeurig ineen, maar hij protesteerde niet. Zijn ogen stelden allerlei vragen, maar het enige dat ik tegen hem zei was. “Draai je om.” Johan gehoorzaamde, zijn gezicht in het kussen en zijn handen in een gebaar van overgave tegen de achterkant van zijn hoofd. De kwetsbaarheid van zijn omgekeerde kont was zeer opwindend voor mijn nieuwe identiteit, mijn ontuchtige zelf. Ik voelde de wellust in me omhoogrijzen. Ik zou hem lang achteren nemen, ja, maar dat was niet genoeg. Johan ’s broek met de leren riem lag op de grond. Ik bukte me en raapte hem op, waarbij ik de dildo tegen mijn inwendige plooien voelde drukken. Johan lag bewegingloos op bed. Maar, toen ik de riem uit de broek had getrokken en er een klap mee tegen mijn handpalm gaf, schrok hij. Mijn hand stak van een brandende hitte, die hevig was maar snel verdween. Ik zag de spanning in zijn lichaam terwijl hij in afwachting was van de eerste klap op zijn huid, maar hij maakte geen geluid, geen beweging.

“Ja,” siste ik tegen hem, “heel gehoorzaam nu. Maar vanmiddag hebben we ons niet zo best gedragen, toch? In de provisiekamer aan de pik van een ober zuigen. Is dat wat een goed opgevoede jongeman op het huwelijk van zijn nichtje doet?” Johan gaf geen antwoord. Mijn zwaai met dezelfde kracht richtend als waarmee ik mijn hand had geraakt, liet ik het leer tegen zijn huid kletsen. Zijn hele lichaam huiverde en ik zag een rode zwelling ontstaan op de plek waar de riem was terechtgekomen. “Geef antwoord. Is dat wat een nette jongen doet?” “Nee,” antwoordde hij zacht, geobsedeerd door de pijn of de opwinding, dat wist ik niet precies. “Ik denk dat je gestraft moet worden, denk je ook niet?”

“Ja,” antwoordde hij. Ik was in vervoering door het gevoel van macht en het feit dat Johan, die elk moment zou kunnen opstaan en de riem moeiteloos uit mijn hand rukken, gehoorzaam bleef liggen en zich overgaf aan mijn bevelen. Ik zwaaide de riem weer omhoog en hoorde de bevredigende klap toen ik hem sloeg. Hij knipperde met zijn ogen, maar zei niets. Twee rode striemen liepen nu over zijn billen. Ik streek er met een vinger over, zag dat zijn gevoelige huid onder mijn aanraking huiverde. Genoot Johan hiervan of dreef ik het te ver door? “Sta op,” beval ik. Met verrassende gratie en zijn handen nog steeds tegen zijn achterhoofd, ging hij met zijn gezicht naar me toe voor me staan. In de spiegel zag ik de rode striemen op zijn kont en aan de voorkant een erectie die mijn plastic lul evenaarde. Het scheen dat Johan er erg van genoot. “Buig je over de stoel,” zei ik, ervoor zorgend dat de vreugde die ik voelde niet zichtbaar was op mijn gezicht.

Hij boog zich voorover en steunde met zijn handen op de zitting van de stoel, zijn houding weerspiegelde de mijn van de avond ervoor. Ik zwaaide de riem weer omhoog, deze keer boven zijn schouders in het besef dat hij hem in de spiegel zag naderen en de pijn verwachtte. Zoals ik had verwacht was de schrik minder nu hij de klap zag aankomen. Ik liet de riem drie keer op zijn rug terechtkomen en zag de pijn en het genot achter elkaar over zijn gezicht flitsen. Drie keer voelde ik een steek van opwinding toen het leer zijn huid raakte. Er was een sprankje teleurstelling in Johan ’s ogen toen ik de riem weg legde. Ik lachte spottend naar hem. “Je dacht toch zeker niet dat dit je straf was? Nee, de riem is slechts iets om de eetlust op te wekken, hoor schat. Nu gaan we verder met het hoofdgerecht.” Ervoor zorgend dat hij elke beweging van me kon zien, pakte ik de fles lotion van de toilettafel waar Johan hem had laten staan en ik liet er wat van op Johan ’s achterste druppelen, in de donkere spleet tussen zijn billen. Zijn anus trok samen toen de koele vloeistof eroverheen liep en ik zag zijn pik als reactie opwippen. Ik goot nog wat van de witte lotion in mijn handpalm en wreef het over de grote plastic pik, genietend van de manier waarop het bij iedere beweging tegen mijn innerlijke ribbels drukte. Mijn handen leken klein op Johan ’s billen toen ik ze vaneen drukte en het eind van de dildo tegen de ster van zijn anus plaatste. Ik zag de angst en het verlangen over zijn gezicht flitsen.

“Wees maar niet bang,” fluisterde ik, “het zal niet veel pijn doen. Ontspan je en onderga het als een man.” Ik greep zijn heupen stevig vast en duwde de dildo bij hem binnen. Aanvankelijk was de weerstand zo sterk dat ik dacht dat ik hem niet met zoiets groots kon penetreren en Johan ’s ogen waren gesloten tegen de pijn. In plaats van dat het me tegenstond, deed het besef dat ik hem pijn deed en dat hij die pijn en de vernedering vrijwillig onderging een vurige vlam in me ontstaan. Ik duwde harder, het andere eind van de dildo ramde met dezelfde kracht in mij zodat ik tegelijkertijd de penetranter en de gepenetreerde was. Johan jammerde even toen ik in hem gleed, de plastic schacht rekte hem open terwijl ik toekeek. Zodra de dildo voorbij de kringspier bij zijn ingang gleed, was er minder weerstand. Het gladde plastic glipte in Johan ’s achterste terwijl ik duwde, iedere ribbel voelbaar in mijn kut. Zijn knokkels waren wit toen hij de rand van de stoel greep, maar hij uitte geen klacht, zijn ogen waren gefixeerd op zijn spiegelbeeld, sloegen mij gade terwijl ik de penis in hem dreef, zijn hulpeloze vlees binnendrong. Kijkend naar zijn, naar mijn opgeheven billen, voelde ik een golf van macht en stootte mijn lengte brutaal dieper, voelde zijn anus vergeefs samentrekken tegen de binnendringende schacht. Ik kon nauwelijks geloven dat hij de volle lengte van de gigantische dildo in zich opnam, maar op een of andere manier lukte het. Tot mijn klit tegen de ronding van zijn achterkant perste, glibberig van de lotion. Mezelf steunend op de rugleuning van de stoel begon ik in en uit hem te bewegen, de weerstand van zijn nauwe doorgang veroorzaakte eenzelfde serie stoten in mijn kut. Johan beefde, zijn gezicht vertelde me duidelijk hoe hij overweldigd werd door de gevoelens.

“Ja,” mompelde ik terwijl ik in hem pompte, “je vindt het lekker om te worden geneukt, is het niet? Ik wed dat je het lekker zou vinden wanneer Alex zijn pik in je kont zou rammen.” Johan kreunde ten antwoord en ik gaf hem een klap tegen zijn zijkant die maakte dat zijn anus in een reflex de dildo greep. “Ja,” hijgde hij, “ja, ik wil zijn pik in mijn kont!” Toen kwam hij, huiverend door mijn stoten. Zijn pik stotend in het ijle terwijl zijn sperma in lange stralen naar buiten spoot. Dat ziende, voelde het voor mij alsof het werkelijk mijn pik in zijn anus was, alsof ik ook mijn sperma in zijn gat spoot en ik ramde genadeloos verder tot ik ook kwam, de dildo bonkte in me terwijl ik in hem pompte. Toen ik de dildo uit Johan ’s anus trok zag ik vol ongeloof de witte lotion eruit druppelen alsof ik hem echt met zaad had gevuld. De dildo zag er nu hij zijn werk had gedaan ongerijmd uit, ik trok hem ook uit mezelf en gooide hem de badkamer in. Johan trok me in zijn armen en kuste me intens, wat hij vaak deed nadat we een van onze wat extremere spelletjes hadden gedaan, alsof hij me wilde verzekeren dat onze band van onderling vertrouwen er nog steeds was.

Hij viel op een knie en ik probeerde hem overeind te helpen, bezorgd dat ik hem deze keer echt pijn had gedaan. Hij wapperde me lachend weg. “Jij sufferdje, zie je niet wat ik doe?” Ik tastte in het duister en hij moest nog meer lachen waarbij hij mijn hand bleef vasthouden. Toen werd zijn gezicht heel ernstig.

“Anja? Wil je met me trouwen?” 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *