27) Huwelijksnacht

()

Voordat we afscheid namen van onze gasten was de nacht over de rivier gevallen en stonden de masten boven ons zwart tegen de sterren afgetekend. De maan scheen, groot en laag boven de lichten van de torenflats. We stonden alleen aan dek, genietend van het moment van stilte na alle drukte van vandaag. Terwijl we bij de boeg naar de Schelde keken die in zee stroomde, had ik echt het gevoel dat we samen op reis gingen. Johan boog zijn hoofd om me te kussen, een lome, intense kus die mijn hele lichaam met trage vlammen verwarmde. Dronken gebral onderbrak ons. Een op de wal passerende groep feestgangers applaudisseerde ons toe. We moeten een fraai plaatje hebben gevormd, dacht ik, bruid en bruidegom in vol ornaat, kussend op een pittoresk oud schip. We maakten een spottende buiging, en toen tilde Johan me op en droeg me benedendeks, achtervolgd door meer gejuich en opmerkingen. We waren het middelpunt geworden van iedere dubbelzinnige grap, het pasgetrouwde paar op hun huwelijksnacht. Dit was de kern van ieder huwelijk, het moment dat de bruidegom de bruid zijn huis binnen draagt en op het bed legt, klaar om haar de zijne te maken. Johan duwde een kleine eiken deur met zijn voet open en manoeuvreerde me behoedzaam door de smalle ingang, waarbij hij erin slaagde de deur achter ons te sluiten. Voor ons stond een ouderwets hemelbed, met gedrapeerde witte mousselinen gordijnen, de bruidskamer uit een boek. In honderden jaren tijd waren bruiden waarschijnlijk op dezelfde manier naar binnen gedragen. Hij kuste me weer, teder.

Het volgende moment gooide hij me op het bed. Ik lag op mijn rug, mijn sleep om me heen gespreid, en hij was meteen boven op me, schijnbaar opgewonden door de aanblik van zijn bruid die op het huwelijksbed op haar echtgenoot lag te wachten. Zijn handen waren overal op mijn borsten, kneedden ze tot de pareltjes in mijn vlees drukten en ik met mijn ogen knipperde. Hij pakte mijn polsen vast en hield ze boven mijn hoofd, liet zijn andere hand onder de lagen van mijn rok en onderrokken verdwijnen. Dwingend streek zijn hand over mijn benen, naar de rand van mijn witte kousen, de jarretel ketste tegen mijn dij voor hij verderging, over de naakte huid, tot waar mijn witkanten slipje al vochtig werd.
Zijn vingers streelden mijn poesje door de stof heen, alsof hij van het tere materiaal genoot dat me bedekte. Ik kreunde en probeerde mijn heupen tegen zijn hand te duwen, maar hij lag boven op me en ik werd belemmerd door de jurk. “Dat is niet erg maagdelijk,” zei hij zacht.

“Wil je uw man de indruk geven dat je een losgeslagen vrouw bent?” Gehoorzaam bleef ik stilliggen, spreidde alleen mijn benen een beetje zodat zijn hand ertussen kon strelen. Hij stak een vinger in mijn slipje en streek langs mijn glibberige spleet.
“Dat is heerlijk,” mompelde hij. “Je hebt er nog nooit een pik in gehad, toch? Misschien ben je daar zelfs nog nooit aangeraakt, niet door een jongen. Ik wed dat je vriendinnen je zoete poesje niet konden weerstaan, is het wel?”
“Dat klopt,” fluisterde ik, en speelde Johan ’s spelletje meteen mee. “Ik heb mijn vriendin gevraagd wat er op mijn huwelijksnacht zou gebeuren, en zij hield haar vinger daar en raakte me op een grappige manier aan. Ik werd vanbinnen helemaal tintelig.”
“Heeft ze je daar ook gekust?” vroeg Johan. Zijn vingers staken nu in mijn poesje, rekte hem open, alsof hij me voorbereidde op mijn eerste penetratie door een mannelijk lid. “Ja,” fluisterde ik weer, met in gedachten Tania ’s mond tegen mijn geslacht. “Ja, ze heeft me daar gelikt tot ik dacht dat ik zou sterven van genot.” Met een plotseling heftig gebaar pakte Johan mijn sleep en gooide hem over mijn gezicht, zodat ik niets meer zag. Ik voelde dat hij mijn kanten slipje naar beneden trok en mijn benen uiteen duwde. Ik stelde me voor hoe opwindend die aanblik moest zijn, mijn gezicht bedekt, maar mijn poes ontbloot boven de witte kousen en witsatijnen schoenen. Ik voelde zijn tong in me glijden en zijn vingers vibreerden tegen de glibberige knop van mijn klit, en ik riep vurig opgewonden uit.
“Ja! O ja, net als dit!” Het enige wat ik voelde waren Johan’ s mond en handen en een zee van zijde tegen mijn gezicht, mijn handen en benen. Ik verdronk in de sensuele aanraking.

Johan ’s tong trok zich terug en onmiddellijk voelde ik de hete, gladde kop van zijn pik tegen mijn onderste lippen. Hoe zou dat aanvoelen als ik werkelijk een maagd zou zijn. Als ik, verborgen onder mijn jurk, niet zou kunnen zien wat er gebeurde.
“0,” riep ik, met dit in gedachten, “wat is dat? Wat doe je nou?” Dit scheen Johan ’s hartstocht te wekken. “Dit is wat een man met zijn vrouw doet,” fluisterde hij, “dit is hoe een meisje een vrouw wordt.” Hij duwde zijn pik met één enkele stoot diep naar binnen. Ik voelde iets dreigends van hem uit gaan, een oude vreugde van verovering en overmeestering, en een of ander diep verborgen instinct vanbinnen schreeuwde het als reactie uit. Ik was nu de zijne, zowel door een wettig huwelijk als lichamelijk, en mijn lichaam verwelkomde het zijne diep vanbinnen. Zijn schacht dreef in en uit me, onze heupen bonkten tegen elkaar, en terwijl hij telkens dieper in me stootte, raakte mijn klit met iedere ritmische stoot zijn lichaam. Hij legde zijn handen op mijn benen, duwde ze verder uiteen, en ik wist dat hij naar beneden keek om zijn pik naar binnen te zien gaan, hoe hij bezit van me nam. Diep vanbinnen voelde ik golven van bevrediging ontstaan, en toen ik klaarkwam riep ik zijn naam, waarop Johan ’s stoten heftiger werden tot hij zichzelf in mij verloor.

Nadat hij boven op me was geploft, trok hij de rok van mijn gezicht en kuste me liefdevol. We bleven een paar minuten stilliggen, armen om elkaar heen geslagen, en gingen toen rechtop zitten. Aan het voeteneind van het bed stond een camera op een driepoot met de lens op ons gericht, Tania zat ernaast en bekeek ons met openlijke belangstelling. “Wel,” zei ze, “ik begrijp wat je in hem ziet.” Ik was stom verbaasd.
“Je vindt het toch niet erg, hè?” vroeg Johan. “Ik dacht dat je het leuk zou vinden om een paar huwelijksfoto’s te hebben met een wat… persoonlijker karakter. Je zag er geweldig uit met je witte kousen zonder slipje aan.”
Ik was nog steeds verbaasd, maar ik moest erkennen dat het idee om tijdens de seks te worden gefotografeerd me erg opwond. Uiteindelijk was er erg weinig wat Tania niet al over me wist, zowel lichamelijk als maatschappelijk. “Ga door,” zei ik, mijn geslacht klopte bij de gedachte. “Waarom,” zei Johan luchtig, “neem zelf eigenlijk niet een paar foto ‘s?” Ik keek naar Tania, niet zeker of zij besefte wat hij bedoelde, maar ze scheen hem uitstekend te begrijpen. “Ga je gang,” zei ze, en ze verwisselden van plaats, alsof ze tijdens een diner van stoel verruilden.

We zagen er vreemd toepasselijk uit, samen op het bed, Tania in haar kostuum en ik in mijn trouwjurk. Johan ging op haar stoel zitten, de sluiterontspanner in zijn hand.
Ik voelde me plotseling verlegen nu Johan toekeek. Het was één ding om samen met Tania te rollebollen, maar ik had het nog nooit voor een publiek gedaan. Ze scheen mijn nervositeit te voelen en nam de leiding, kuste me vol op de mond, haar hand onder mijn kin om mijn gezicht naar het hare op te heffen. Ik sloot mijn ogen en liet me ontspannen onderdompelen in het gevoel, de onbekende zachtheid van haar kus en de lichte aanraking van haar tong die met de mijne speelde. Instinctief tastte mijn hand in haar jasje en voelde de ronding van haar borsten door het katoenen overhemd heen. Ik deed mijn ogen open om haar knoopjes los te maken en zag Johan ’s gezicht, gefascineerd en opgewonden, kijkend naar mij.

Toen ik Tania ’s das los had en hem opzij gooide, en haar overhemd knoopje voor knoopje losmaakte, zorgde ik ervoor dat Johan, en de camera, elk detail kon zien. Het idee voor de camera op te treden gaf me een smerig gevoel, heet, als een pornoster.
Ik trok Tania ’s overhemd helemaal open, drukte mijn gezicht tussen haar borsten en hoorde haar kreunen van genot toen ik mijn tong over haar weelderige rondingen liet dwalen. Ik was nog steeds omhuld door mijn kanten lijfje, maar ik trok Tania ’s kleren zo snel mogelijk uit, trok haar broek naar beneden en bevrijdde haar van het jasje en het overhemd. Ze ging in haar ondergoed achterover liggen, en nu was het mijn beurt om de leiding te nemen. Mijn mond dwaalde over haar borsten, langs haar zachte oksels en over haar platte buik. Ik maakte haar beha los met een handigheid die maar weinig mannen ooit verwerven, en bevrijdde haar borsten die uiteen deinden, de tepels donker en stijf.

Ik had een vrouwenlichaam nooit eerder zo grondig verkend, genoot van de bekendheid ervan. Met iedere aanraking van mijn tong of vingertop vertelde mijn verbeelding me wat Tania moest voelen. Ik wreef mijn borsten over de hare, wetend dat de pareltjes verrukkelijk over haar tere huid zouden schrapen.
De muskusachtige geur van haar poes dreef in mijn neus en mijn vingers vonden hun weg naar haar G-spot, ploegden soepel in haar glibberige spleet. Terwijl mijn duim over haar klit wreef volgde mijn tong het ritme over haar tepel, wat haar een kreet van genot ontlokte. Ik zorgde ervoor dat we zijwaarts voor de camera waren, zodat Johan elk detail kon zien van wat ik met Tania deed. Aan de zwelling in zijn broek zag ik dat hij enorm genoot, maar hij zei niets, klikte alleen om de paar seconden op de knop. Ik wilde hem opwinden tot een punt dat hij zijn beheersing verloor, zodat hij zich als een dier op me zou storten, en ik wilde dat Tania onder mijn hand de climax zou vinden die ze mij in de paskamer had bezorgd.

Ik trok haar slipje uit en begroef mijn gezicht tegen haar poes, tilde haar rechterknie op zodat hij gebogen was voor de camera. Mijn handen hieven haar bekken als rijp fruit naar mijn mond, mijn duimen openden haar lippen wijd om me te ontvangen, ik duwde mijn tong in haar en voelde dat ze zich in extase naar me ophief. Mijn lippen knabbelden aan haar klit, zogen eraan alsof het een tepel was, en ik stak een enkele vinger diep in haar, raakte haar gevoeligste plekje, waarop ze ineenkromp van genot. Ze kronkelde over het bed, draaide zichzelf zo dat haar gezicht tussen mijn benen was, onder de zijden rok verdween. Terwijl ik haar huiverende geslacht met mijn tong bewerkte, voelde ik dat ze het mijne zocht, en een ogenblik later ervoer ik de heerlijkste weerspiegeling van mijn eigen daden.

De opwinding was bijna ondraaglijk; iedere aanraking van mijn tong of vinger werd beantwoord in mijn eigen poesje, niet alleen in mijn verbeelding, maar in werkelijkheid. We dreven elkaar op, de aanzwellende heftigheid van onze verlangens dreef ons naar een gezamenlijke climax. Ik dacht niets toen ik voelde dat Johan mijn rok uit de weg trok, mijn achterste onthulde, alleen dat hij een beter zicht voor de camera wilde. Toen de eerste golf van mijn climax doorbrak voelde ik echter zijn pik in mijn huiverende kut, die me met heet vlees vulde, terwijl Tania ’s likkende tong op mijn klit me over de rand bracht. Ik had hem tot dit punt van onweerstaanbaar verlangen gebracht, maar het kon me niet meer schelen. Het enige dat ik ervoer waren de intense gevoelens die door mijn lichaam schoten. Tania was ook overspoeld door een hevig orgasme, haar lichaam trilde onder het mijne.

Johan ’s vingers grepen mijn heupen waarna hij me tegen zijn stoten trok, maar hij scheen zijn eigen climax uit te stellen. Toen hij de mijne voelde afnemen, vertraagde hij zijn bewegingen, maar hij trok zich niet uit me terug toen Tania wegrolde en op het bed naar ons bleef liggen kijken. Hij stak een hand uit, ogenschijnlijk op zoek naar steun, maar ik hoorde een bel rinkelen toen hij aan een hendel trok die daar hing. “Roomservice,” zei hij. “Ik dacht dat we wel een drankje zouden kunnen gebruiken.” Ik maakte aanstalten om mijn blote achterste te bedekken, maar hij greep me stevig vast. “Niet bewegen,” beval hij. “Maar.” Ik wilde protesteren omdat er iemand zou binnenkomen, maar ik kreeg een brandende tik tegen mijn zijkant.
“Denk je dat ze nog nooit eerder een pasgetrouwd stel hebben gezien?” zei Johan.
Tania lag naakt op het bed, het idee dat een personeelslid haar zo zou zien, liet haar kennelijk koud. Ik hoorde de deur opengaan en boog beschaamd mijn hoofd tegen Johan ’s borst, om zo te worden aangetroffen, op de schacht van mijn man gespietst.

“Uw champagne, mijnheer,” zei een stem, die op een of andere manier bekend was.
“Dank u,” zei Johan. “Kunt u het alstublieft voor ons inschenken? Zoals u ziet hebben we het een beetje druk.” Ik hoorde de kurk knallen en het geluid van inschenken, maar Johan hield me nog steeds stevig tegen zich aan. “Dank u,” hoorde ik hem weer zeggen. “Wilt u misschien met ons meedoen?” Wie nodigde Johan zo nonchalant uit om te blijven? Ik rekte mijn nek, maar kon nog steeds niets zien. “Dat zou buitengewoon plezierig zijn,” zei de bekende stem, en toen ging Alex op de rand van het bed zitten om zijn schoenen en sokken uit te doen. Tania was maar al te bereid om Alex uit zijn kleren te helpen, en liet een roze tongetje over zijn gladde, chocoladebruine borst dwalen terwijl ze zijn overhemd uitdeed. We zagen dat hij achterover op het bed ging liggen, waarbij Tania haar mond en vingers over zijn slanke lichaam liet gaan, en ik voelde weer een golf van opwinding, mijn kut kneep zich rond Johan ’s pik. Hij hervatte zijn stoten echter niet, in plaats daarvan trok hij zich uit me terug en maakte de achterkant van mijn jurk los. Mijn lichaam was eindelijk bevrijd van het strakke lijfje, en ook Johan trok zijn kleren uit, waarna we allemaal naakt waren.

Tania nam Alex ’s lange, gladde pik in haar mond, haar rode lippen bewogen omhoog en omlaag, maakte hem glanzend met haar speeksel. Haar blonde haar lag over zijn buik gedrapeerd en haar vuurrode nagels krasten over zijn borst. Hij zwol in haar mond, maar maakte zelf geen bewegingen, bleef achterover liggen en keek hoe zijn lengte tussen haar lippen verdween. “Kom hier met je kut,” zei hij, en Tania draaide zich om zodat haar poes boven Alex ’s mond hing. Ik keek toe terwijl Alex ’s tong tussen Tania ’s intieme plooien gleed, en wist precies wat hij zou proeven en voelen. Terwijl hij zijn mond vaardig over haar poes bewoog, begon ze te kreunen en wreef zich tegen zijn gezicht. Johan stond naast me, zijn handen streelden me terwijl we het paar op het bed gadesloegen en van onze champagne nipten. Hij reikte achter zich naar de ijsemmer en nam er een ijsblokje uit dat hij over mijn naakte borsten wreef terwijl hij me stevig tegen zich aan hield. Ik snakte naar adem toen de kou in mijn huid brandde, waardoor mijn tepels omhoogkwamen. Het ijs dwaalde naar mijn buik en drukte tegen mijn klit; het gevoel was bijna te intens om te verdragen.
Johan stak het ijsblokje in zijn mond en voegde zich bij Alex en Tania op het bed, duwde Tania ’s hoofd opzij en schoof zijn lippen rond Alex zijn stijve paal. Aan de ruk van Alex ’s heupen zag ik dat het koude ijs zijn pik net zo’n sterke reactie ontlokte als het mijn kut had gedaan.

Tania ging rechtop zitten en strekte haar armen naar me uit, haar vochtige poes nog tegen Alex ’s zachte mond gedrukt. Ik omhelsde haar, kuste haar intens en streelde haar borsten, kneep in haar tepels tot ze hardop kreunde. Ze raakte mijn tepels aan en streelde vervolgens zacht met haar vinger over mijn geslacht. Toen ik Johan ’s handen aan mijn heupen voelde trekken, verzette ik me, probeerde in contact te blijven met Tania ’s sensuele lippen en vingers, maar hij was sterker dan ik en ik viel achterover op het bed. Zijn handen hieven mijn heupen op en zetten me schrijlings op Alex, de pik van de jongere man drukte tegen de ingang van mijn gat. Ik had geen aanmoediging nodig: al dit toekijken had me nat van opwinding gemaakt en ik verlangde ernaar door een dikke schacht te worden gevuld. Ik nam hem diep in me op, schoof mezelf over zijn volle lengte en wiegde toen op mijn hielen zodat hij in en uit me gleed.

Tania leunde op haar handen naar voren en hervatte haar kussen, haar zachte mond een verrukkelijk ontmoetingspunt voor Alex ’s harde lid. Ik wreef mezelf heen en weer over Alex zodat zijn pik mijn diepste delen raakte en mijn klit tegen zijn lichaam perste. Alex en Tania hadden nu alle twee hun handen op mijn borsten, de sterke handen en de zachte kneedden en knepen me, zonden scherpe pijlen van genot door mijn lichaam. Alex drukte een vinger tegen mijn klit en ik duwde mezelf er zacht kreunend tegenaan. Terwijl ik mijn rug strekte, mijn borsten naar voren duwde, nam Tania mijn tepel in haar mond en zoog er hard aan, beet erop met haar tanden. Johan was nu achter me, kuste mijn nek, zijn erectie drukte tegen mijn achterste. Ik hief mijn armen en liet hem mijn lichaam strelen, mijn borsten en buik en rond mijn middel. Er waren drie mensen die met me vrijden en ik was bijna te opgewonden om een climax te bereiken, in zo ’n hoge staat van sensuele opwinding dat ik me alleen bewust was van de gevoelens van dat moment.

Johan leunde zwaar tegen mijn rug, duwde me tegen Alex ’s borst en pakte tegelijkertijd mijn polsen vast en legde ze in Alex ’s handen, waar ze stevig werden vastgehouden. Ik voelde Johan ’s pik tegen mijn achterste, glijdend over de nattigheid die Alex ’s penetrerende schacht had achtergelaten. Hij scheen de glibberige sappen te zoeken, zich met mijn kleverigheid te bedekken. Toen voelde ik zijn kop tegen mijn anus drukken, en ik verstijfde toen ik besefte wat Johan van plan was. Hij wachtte. “Wil je het?” fluisterde hij in mijn oor, en ik knikte. Ik wilde het, meer dan wat ook, deze dubbele penetratie, deze twee palen die me tegelijkertijd zouden bezitten, zodat alleen het teerste vlies in mijn binnenste Johan ’s stoten van die van Alex zou scheiden.

Ik zat nog steeds schrijlings op Alex toen Johan tegen mijn strakke opening duwde. Zonder glijmiddel moest hij zich naar binnen wringen, en een scherpe pijnsteek flitste door me heen toen hij mijn verdediging brak. Hulpeloos, mijn polsen gevangen en mijn benen stevig vast onder Johan ’s gewicht, probeerde ik mijn kringspier te ontspannen toen hij zijn lengte in me stootte, me oprekte, tot ik tot barstens toe vol zat met deze twee mannen. Terwijl de twee pikken in mij tegen elkaar wreven, voelde ik het meest intense orgasme van mijn leven diep vanbinnen ontstaan, dat mijn hele lichaam deed beven. Elk onderscheid tussen binnen en buiten mijn lichaam, tussen genot en pijn, scheen te zijn samengesmolten, opgebrand in de oven van genot. Terwijl Johan en Alex, opgewonden door mijn overgave en door het gevoel van andermans pik tegen hun eigen pik, hun stoten verhevigden, leek mijn orgasme steeds maar voort te duren, even af te nemen, en weer een nieuwe piek te bereiken. Tania, opgewonden door Alex ’s likken en door de aanblik van mij tussen twee mannen geklemd, bezorgde zichzelf een climax. Slechts enkele seconden na elkaar voelde ik beide mannen hun zaad in me spuiten, huiverend door de ontlading.

Ik weet niet op welk moment Tania en Alex waren weggeglipt, maar ik weet wel dat ik in Johan ’s armen in het bruidsbed wakker werd. Ze hadden zelfs de camera en de champagne weggehaald. Zoals gewoonlijk sliep Johan nog, en ik lag naar het geluid van het water tegen het schip te luisteren en de zeemeeuwen erboven, waarbij ik me verbeeldde dat we in de Stille Zuidzee lagen afgemeerd. Onze ontdekkingsreis was nog maar net begonnen. Ik wist dat Johan zich dadelijk zou bewegen. Dan konden we opstaan en wegrijden op onze nieuwe motoren, op weg om onze huwelijksreis op de steile, kronkelende bergwegen van Europa door te brengen. Iedere bergpiek zou een nieuw uitzicht bieden, voor ons uitgespreid, vol beloften en onbekende verrukkingen. Er waren geen beperkingen voor wat we samen zouden kunnen doen.
Ik keek naar zijn slapende gezicht, de volle lippen iets vaneen en zijn ontspannen voorhoofd bedekt met zijn zijdeachtige lokken, en ik glimlachte toen ik tegen mezelf zei: Dit is mijn man.

Einde
Voor de Lust, liefde en Summertyme

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

3 reacties op “27) Huwelijksnacht”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *