Carambole

()


Tradities moet je niet verkwanselen, heeft mijn moeder me ooit geleerd. En sommige tradities staan bij onze familie dan ook hoog in het vaandel. Eerste kerstdag, bijvoorbeeld. Ieder jaar gourmetten we die dag met de gehele familie bij elkaar. Soms bij ons, soms bij mijn moeder maar dit jaar bij een van mijn broers.
En ik heb geluk, want deze editie zit ik tegenover Jennifer, mijn favoriete schoonzusje. Jennifer is een lekkere, spontane meid met een stralende lach. En met een paar ogen, die je bijna dwingen om aan seks te denken. Ze heeft een mooie brede mond, omgeven door zachte lippen en ze is gezegend met een paar voluptueuze borsten. Gulzig staar ik naar haar deinende decolleté als ze het eten opdient en geniet ik van mijn perverse gedachten. De bovenkant van haar borsten, hier en daar versierd door een verdwaald glittertje, glimmen in het zachte kaarslicht. Stiekem fantaseer ik over haar weelderige tieten en haar harde tepels, die uitdagend door haar strakke jurkje priemen. Wat zou ik ze graag in volle glorie aanschouwen en wat zou ik ze graag in mijn handen voelen. En tussen mijn lippen. We zitten nog maar net aan tafel en ik ben al zo geil als een geile makreel.

Ooit hebben Jennifer en ik elkaar innig gezoend. In een vlaag van wederzijdse geilheid en dronkenschap. Het kwam uit het niets en we schrokken er best van. Sindsdien bezit Jennifer een speciaal plaatsje in mijn hart. Als we samen op een feestje zijn, zoeken we elkaar steevast op. We praten wat en tijdens die gesprekken probeer ik haar ongezien aan te raken. Mijn handen strelen stiekem haar dijen, haar kont en haar borsten. En gelukkig flirt Jennifer graag terug. Op haar beurt duwt ze haar borsten subtiel tegen me aan als ze iets in mijn oor fluistert. Ik geniet daarbij vurig van haar harde punten die behaaglijk tegen mijn bovenarmen schurken. Meer dan eens groeit mijn lul daarbij tot grote hoogte. Ook tijdens dit kerstdiner vrijen onze voeten clandestien onder tafel. Maar verder dan dit soort flirtgedrag gaan we nooit. Als het feestje voorbij is, gaan we ieder weer ons eigen weg. Naar ons eigen partner, in ons eigen bed, in ons eigen huis.

Zo ook deze Eerste kerstdag. Na een oergezellige en toch wel geile avond belanden we ‘s nachts gewoon weer netjes in onze eigen bedjes. Hoe spijtig ook… Als ik de volgende dag wakker word, blijk ik zelfs alleen in bed te liggen. Mijn vrouw is eerder opgestaan om met de kinderen te gaan schaatsen en Jennifer is helaas alleen nog aanwezig in mijn vunzige gedachten. Als ik maar even aan haar denk, springt mijn pik meteen in de houding. Ik ben zo geil als een aap, maar ik weiger vooralsnog om me te gaan aftrekken. Dromerig stap ik uit mijn bed en zet een potje koffie. Als ik een half uurtje later de gratis zondagskrantjes heb doorgenomen, besluit ik om een uurtje te gaan biljarten.

Naast mijn huis heb ik een schuur omgebouwd tot biljartzaal. Een prachtige ruimte, waarin ik naast een biljart ook een driezitsbank, een bureau met computer en een grote TV heb staan. Vaak ben ik in mijn ‘biljartpaleis’ te vinden. Een heerlijke plek om even tot rust te komen in deze hectische tijden. Als ik een minuut of tien aan het biljarten ben, hoor ik plotseling de deur opengaan. Ik kijk op en tot mijn verbazing zie ik Jennifer glimlachend in de deuropening staan.
“Is er iemand thuis?” Roept ze lachend en vrolijk stapt ze naar binnen. “Ik heb wat gevonden voorwerpen van jullie mee!” Onder haar arm draagt ze een doos met daarin ons gourmetstel met aanverwante artikelen. “Oh, ja… Die zijn we gisteren na het kerstdiner vergeten.” Zeg ik lachend. ‘En wat ben ik toch een geluksvogel.’ Denk ik bij mezelf. Ik voel dat mijn hart meteen sneller begint te kloppen en haal even diep adem… Jennifer zet de doos op tafel en kijkt me glimlachend aan. “Jeetje joh,” zegt ze met een jolige blik in haar ogen. “Het is echt koud buiten. Het vriest dat het kraakt.”
“Ja, eigenlijk is het ideaal schaatsweer,” antwoord ik grijnzend. “Maar ik heb vandaag gekozen voor de biljartsport. Ik heb de kachel in ieder geval flink opgestookt; hier is het warm.”

“Het is hier zeker lekker warm.” Zegt Jennifer met blosjes op haar wangetjes. “En als je wilt kun je zo weer verder gaan met gourmetten. Het was gisteravond weer gezellig, hè.”
“Ja, zeker weten,” reageer ik enthousiast. “Ik heb heerlijk gegeten… Maar, euh… Ben je alleen? Geen aanhang mee?”
“Nee hoor,” antwoordt Jennifer baldadig. “Die zijn naar opa en oma. En daarna zouden ze naar de ijsbaan gaan.”
“O jee,” zeg ik grinnikend. “Jennifer alleen op stap?”
“Jep.” Zegt Jennifer lachend.
“Dat is ook wel eens lekker, toch? Ik zeg, ga jullie maar weg, ik ruim de bende thuis wel op…”
Met een ondeugende glimlach op haar mooie smoeltje kijkt ze belangstellend richting de biljarttafel. “Wow,” roept ze enthousiast na een korte stilte. “Dat heb ik altijd al eens willen doen. Maar dat is waarschijnlijk heel slecht voor het laken, hè?”
“Nee hoor,” antwoord ik koel. “Zolang je normaal afstoot kan er niets gebeuren. Je mag het wel even proberen?”
“Oké,” lacht ze breeduit. “Dat lijkt me hartstikke leuk…”
Jennifer hangt haar jas aan de kapstok, trekt haar jurk netjes recht en komt resoluut op me aflopen. “Alle Jezus,” denk ik bij mezelf. “Als iemand de zonde waard is…”

Jennifer is gekleed in een sexy jurkje met een laag decolleté. Daaronder draagt ze zwarte kousen en laarzen met hoge hakken. Haar borsten deinen uitdagend op en neer in haar strakke jurkje. “Nou…! Kom maar op met die stok.” Zegt ze resoluut. Een beetje verdwaasd overhandig ik haar de keu en kijk met bewondering naar de rondingen van Jennifers magistrale lichaam. Ze pakt de keu soepel beet en huppelt frivool richting de biljarttafel. Stijlvol buigt ze voorover en legt haar linkerhand voorzichtig op het groene laken. Met veel gevoel laat ze de keu enkele malen over haar duim glijden, waarbij haar ronde kont hoog boven het biljart uit torent. Tot mijn genoegen schuift haar jurkje een paar centimeter omhoog en zie ik haar blote dijen en haar zwarte kousenband onder haar jurkje tevoorschijn komen. Het is een traktatie die ik voor geen goud had willen missen. Ik vang zelfs een glimp op van haar paarse slipje. Een wirwar van geile fantasieën kronkelen door mijn verdorven brein. In mijn hoofd ontstaat een onweerstaanbare drang om haar aan te raken en gelukkig is de smoes daarvoor niet zo moeilijk te bedenken. Jennifers keuvoering is verre van perfect. Haar voorhand staat er wat losjes bij en ze staat niet echt stevig op haar mooie benen.

“Doe ik het goed? Mag ik al stoten?” Vraagt ze terwijl ze over haar schouder kijkt. “Laten we het stoten nog even uitstellen, schat,” zeg ik dubbelzinnig. “Ik kom je even helpen.” Ik ga naast haar staan en druk voorzichtig haar voorhand iets steviger op het biljartlaken. “Oké, Jennifer. Laat de keu nu maar rustig over je duim glijden en probeer dan in het hart van de bal te stoten. En proberen te blijven staan na de afstoot.” Wankelend op haar iets te hoge hakjes buigt Jennifer voorover. Ze stuurt de biljartkeu richting de bal en stoot dan tamelijk onbesuisd af. Het geluid van een onvervalste afketste stoot galmt luid door de biljartruimte. “Hoepla,” lacht Jennifer terwijl ze bijna omvalt van plezier. “Hoe kan dat nou, die bal vliegt gewoon de andere kant op…”

“Nou, Jennifer,” zeg ik lachend. “Dat noemen we in de biljartsport een ‘afketser’.” Jennifer kijkt me aan met fronsende wenkbrauwen. “Ketsen…? Maar dat is toch heel iets anders?”
“Dat klopt,” zeg ik lachend. “De biljartsport kent een arsenaal aan dubieuze termen. Wat denk je van doorstoten, trekken en masseren. Ik ga het je vandaag trouwens allemaal leren,” zeg ik met een grijns van oor tot oor. “Maar eerst gaan we een carambole maken. Ik zal de ballen iets gemakkelijker neerleggen. Maar je moet eerst even krijten.”
Ik geef Jennifer het krijtje en ze krijt de pomerans hemelsblauw. Haar tieten wiegen daarbij lustig op en neer en zorgen er voor dat mijn pik nog harder wordt. Ik haal even diep adem en probeer me te vermannen.

“Oké Jennifer. Leg je linkerhand maar op de rand van het biljart en laat de keu op het biljart rusten. Schuif de keu heen en weer tussen je middel- en wijsvinger. Goed zo, dan nog even bukken en je gezicht recht boven de keu proberen te houden. Dan kun je het beste de richting van de stootbal bepalen.” Ik ga achter Jennifer staan en pak haar losjes bij de heupen. Voorzichtig druk ik haar lichaam een klein stukje naar rechts. Zachtjes leg ik mijn hand op haar achterste. Haar kont voelt zacht en warm. “Oké, Jennifer, zo gaat ie goed.” Zeg ik met een brok in mijn keel. “Nu drie keer pompen en dan secuur afstoten.”
Ik pak haar heupen steviger vast en positioneer mijn stijve pik vlak achter haar fantastische kont.

“Goed zo.” Zeg ik bemoedigend terwijl ik mijn ogen even sluit. “We tellen gezamenlijk af. Eén, twee drie, en stoot…” Precies op het goede moment stoot Jennifer af, maar helaas. Weer mist de bal hopeloos zijn doel. “Oh, kut,” roept ze teleurgesteld. Jennifer doet een forse stap achteruit zodat ze in ieder geval wel met haar prachtig gevormde achterwerk een duidelijk punt scoort. Ik voel haar zachte kont tegen mijn ondertussen bokharde paal en ballen caramboleren. Mijn schoonzusje kijkt me aan als een krolse merrie. Haar ogen, gedeeltelijk verscholen achter een wilde haarlok, lijken om zaad te smeken. Maar ze geeft het nog niet op. “Ik wil het nog één keer proberen, Joey. Het moet toch een keer lukken.”
Ik leg de ballen nog een keer in positie en nadat Jennifer heeft ‘gekrijt’, buigt ze haar goddelijke lichaam weer over het groene laken. Haar ronde tieten lijken steeds mooier te worden en ik kan amper nog een woord uitbrengen van geilheid.

“Je moet nog iets meer door je knieën zakken, schat,” stamel ik dan maar. Ik laat mijn handen over de achterkant van haar dijen glijden en duw voorzichtig de binnenkant van haar knieën naar voren. Daardoor komt Jennifer iets dieper te zitten. “Oké,” giechelt ze. “Ik overzie het nu wel iets beter dan net.“ Ik leg mijn handen nog even op de flanken van haar lichaam en stuur haar warme lijf voorzichtig in de juiste houding. Ik hoor Jennifer naar adem happen als ik mijn hand ‘per ongeluk’ langs haar tieten laat glijden. Haar knoppen zijn keihard en haar buik is bloedheet. Ik kan me nauwelijks nog beheersen; het water loopt in mijn mond.

“Nou, kom op, schoonheid.” Brabbel ik hees. “Je kunt het.” We gaan weer aftellen… Eén, twee, drie, en stoot…” Jennifer stoot de bal beheerst af en nu wordt de carambole wel gemaakt. Triomfantelijk komt ze overeind en botst met haar heerlijke kont wederom tegen mijn beenharde knots.
“Hey!” juicht ze trots en ze kijkt me schalks aan. Met ogen die het zaad uit mijn lul vandaan lijken te trekken. Mijn geest dwaalt verder af en ik denk nog maar aan twee dingen: seks en Jennifer… “Hey..! Nu niet wegdromen, hè trainer,” roept Jennifer als ze ziet dat ik sta te suffen. Jennifer schept er waarschijnlijk genoegen in om me nog even te laten kwijlen als een geile hond. Totdat ik ben geworden tot een slaaf zonder eigen wil. Ik schrik wakker uit mijn geile droom en richt me weer tot mijn rondborstige leerlinge.
“Hoe doe ik deze bal?” Vragend kijkt Jennifer me aan.

“O ja,” zeg ik dan quasi geduldig. “Leg maar aan schat, ik zal je wel bijsturen.” Jennifer bukt weer voorover, legt de keu over haar duim en kijkt me over haar schouders aan met glazige, ontuchtige ogen. “Gaat het zo goed coach?” Zucht ze hunkerend. “Ja, heel goed Jennifer,” zeg ik terwijl ik mijn handen weer op haar zachte kont leg. Ik voel mijn fallus kloppen in mijn steeds nattere onderbroek en ik merk dat ik de controle compleet aan het verliezen ben. Mijn lul wint het moeiteloos van mijn verstand, daar ben ik ondertussen wel achter. Bovendien hoor ik Jennifer zwaar ademen en merk ik aan alles, dat ook zij zo geil is als een geile Vlaamse reus. Bij mij is de ban in ieder geval gebroken en ik besluit dat ik het er op ga wagen. Ik streel haar kont zachtjes met mijn rechterhand en laat mijn linkerhand heel langzaam onder haar rokje verdwijnen. Jennifer sluit haar ogen en spreidt maar al te graag haar fraaie benen. Ze geeft me alle ruimte om haar gevoelige plekjes te raken. Als ik haar onderbroekje bereik wordt mijn vermoeden bevestigd. Jennifer is inderdaad bloedgeil; haar slipje is drijfnat. Soepel komt ze overeind. Ze laat de keu op het biljart vallen en zoekt met haar mond de mijne.

Ik leg mijn handen op haar kont en druk haar kut stevig tegen mijn snoeiharde pik aan. Mijn tong verdwijnt in haar mond en we beginnen te vrijen als twee verliefde pubers. Luid zuchtend streel ik alle lichaamsdelen die ik maar kan vinden. Onze lijven krioelen tegen elkaar als palingen in een emmer. Mijn handen verdwijnen onder haar jurk op zoek naar haar natte spleet en haar weergaloze tieten. Jennifers hand gaat richting mijn kloppende pik. Handig knoopt ze mijn gulp open waarna mijn vurige hengst fier naar buiten springt. Ik grijp het jurkje van Jennifer aan de onderkant vast en trek het zuchtend over haar hoofd. Terwijl ik uit mijn broek stap scheurt Jennifer mijn onderbroek omlaag.

Ze daalt neer op haar knieën, pakt met beide handen mijn pik beet en masseert mijn kletsnatte eikel met haar zachte vingers. Dan likt ze het voorvocht van mijn toorts en ze laat ze haar tong over de gehele lengte van mijn knots glijden. Beetje bij beetje neemt Jennifer mijn paal in haar mond. Ik slaak een kreet van verrukking en woel met mijn handen door haar ondertussen verwilderde kapsel. Jennifer laat haar tong ritmisch rond mijn eikel rollen en masseert mijn ballen met haar warme handen. Ik sluit mijn ogen en voel hoe ze mijn pik naar binnen zuigt. Steeds dieper verdwijnt mijn paal in haar keel totdat hij helemaal binnen is. Haar speeksel en mijn voorvocht vermengen zich en na een halve minuut intensief pijpen heeft Jennifer de slierten aan haar kin hangen. Dan begin ik haar mondje te neuken.

Terwijl ik haar hoofd vasthoud schuift mijn pik steeds sneller in en uit haar mond. Jennifer kijkt me daarbij zo geil aan, dat ik binnen de kortste keren klaar kom. Kreunend en zuchtend spuit ik mijn zaad in haar geile strot. Golven zaad stromen weelderig haar mondje binnen. Het lijkt alsof er geen einde aan komt. Jennifer slikt het sperma vervolgens door als een godendrank. Als ik uitgespoten ben, slurpt Jennifer geduldig mijn pik schoon. Ze zuigt aan mijn ballen en likt mijn eikel totdat ik weer helemaal zaadvrij ben. Met een glimlach op haar gezicht slikt ze het laatste restje sperma door en kijkt me voldaan aan. “Oh, Jennifer,” stamel ik zuchtend. “Nu wil ik jouw lekkers proeven.”

Ik geef Jennifer een hand en trek haar zachtjes overeind totdat ze tegenover me staat. Ze kust me op mijn borst en haar mond beweegt langzaam omhoog. Dan open ik mijn mond en laat haar tong langzaam naar binnen glijden. En terwijl onze tongen heftig vrijen, streel ik haar rug en haar zachte kont. Ik ontdoe Jennifer van haar beha en streel haar grandioze tieten en beenharde tepels. Daarna verdwijnt mijn rechterhand via haar onderrug in haar slipje. Mijn middelvinger vindt al gauw haar spleetje en glijdt met gemak naar binnen. Jennifer is zo nat als een verzopen katje. Als ik mijn vinger in en uit haar kutje schuif, begint ze zachtjes te kreunen. En als ik daarna haar clitoris beroer, piept ze het uit van genot. Haar lichaam kronkelt en haar benen beginnen te trillen. Langzaam schuif ik haar paarse slipje naar beneden, waarna Jennifer er gewillig uit stapt. Ze draagt nu alleen nog haar laarzen en haar zwarte kousen. Ik leg mij rechterhand op haar kont en druk mijn ondertussen weer beenharde paal tegen haar roze schaamlipjes. Ik kneed haar borsten en streel haar warme buik.

Dan dalen mijn handen af. Totdat mijn hand haar zachte, blonde donsje voelt dat ze boven haar kutje in de vorm van een hartje heeft geschoren. Ik duw mijn middelvinger diep in haar gleuf en voel haar lichaam sidderen. Mijn duim druk ik zachtjes op haar stijve knobbeltje, waarna ik een straaltje kutsap uit haar doosje voel stromen. Jennifers trillende benen kunnen haar lichaam amper nog dragen. “Oh godverdomme, oh my fuckin’ God,” roept ze hees. “Ik ben zo vreselijk geil… Je moet me nu echt neuken, Joey. Ik heb lang genoeg op je pik gewacht. Duw hem in mijn kut. Nu meteen. Ik ben er klaar voor.” Ik begeleid haar twee stappen achteruit en laat haar vervolgens op de driezitsbank neerdalen. Gewillig valt ze achterover en spreidt langzaam haar benen. “Wat een plaatje.” Denk ik bij mezelf. “Verboden liefde is toch extra lekker.”

Hevig opgewonden stort ik me daarna op deze overheerlijke kerstsurprise. Met beide handen streel ik haar in nylonkousen verpakte dijen en laat mijn mond op haar hete gebakje zakken. Ik druk mijn tong tegen haar kittelaar en knijp in de achterkant van haar dijen. Jennifer beeft van genot en duwt haar poesje wulps omhoog om niets van mijn fijnzinnige befpraktijken te hoeven missen. Onophoudelijk dwarrelt mijn tong door haar zilte kutje en zorgt voor een overdadige aanvoer van vers geperst kutsap. Haar verrukkelijke godinnendrank druipt langs mijn kin naar beneden en vormt een stromend riviertje op Jennifers hete dijen. Ik merk aan het schokken van haar lichaam dat ze geiler en geiler wordt en als ik haar clitoris onverwacht naar binnen zuig begint haar onderlichaam te trillen. “Oh God, oh God,” prevelt Jennifer zachtjes en ik voel dat haar lijf zich tot het uiterste spant.

“Ja, lik mijn klit, Joey… Ja, ga door… Zuig eraan…” Roept ze luid terwijl ze ijverig met haar tieten speelt. Jennifer beweegt haar kutje steeds wilder op en neer en haar orgasme kan niet lang meer op zich laten wachten. Ik duw mijn vingers weer in haar kletsnatte spleetje en ga op zoek naar haar diepst verborgen genotsplekjes. Daarbij beweeg ik mijn tong over haar clitoris en duw een vinger in haar ondertussen aalgladde kontje. Dan houdt ze het niet meer. “Ah, ah, ah… Aah! Ik kom, ik kom…” Gilt ze zangerig. “Ah, shit, ik kom, ik ko… ik kom… Ze deint met haar lijf op en neer en duwt haar kont omhoog. Schuddend en bijna huilend komt ze klaar. Haar tenen gekromd en haar handen wrijvend over haar majestueuze tieten.
“Oh, my God, wat lekker,” gromt ze luid…“Wat is dat fuckin’ lekker…” Ze gooit haar hoofd achterover en na een diepe zucht opent ze langzaam weer haar ogen. Verschrikt kijkt Jennifer me aan alsof ze ontwaakt uit een kwade droom. Haar geilheid lijkt ze plotseling te hebben ingeruild voor angst. “Oh, shit. Wat heb ik gedaan?” zegt ze met een treurig stemmetje. “Dit is geen flirten meer Joey… Kut, dit was helemaal mijn bedoeling niet,” zegt ze zachtjes. Ze staart me vol schaamte aan en kijkt geschokt naar de kledingstukken die her en der verspreid op de grond liggen. “Jezus,” zegt ze bijna huilend. “Wat nu…?”

“Wat nu?” zeg ik haar na… “Relax Jennifer, geniet ervan. Geniet van het moment…”
Ik neem haar in mijn armen en kus haar schouders. Dan kruip ik bij haar op de bank en neem knielend plaats tussen haar benen. Heel voorzichtig duw ik mijn keiharde paal tegen haar natte, glinsterende schaamlipjes.
“Wat voelt je kutje lekker zacht, Jennifer.” Fluister ik.
“Zo zacht als zijde. We gaan hier gewoon van genieten, schat. Het kan wel voor het laatst zijn, dat we dit durven. We zijn nu toch al in de fout gegaan…”

Enigszins gerustgesteld laat Jennifer zich weer achterover vallen. Ik lik haar buik, haar borsten en haar tepels en al snel worden ze weer beenhard. Ik kus haar op de mond en onze tongen krioelen iets later weer zinderend door onze monden. Dan pak ik mijn keiharde lul vast en alsof ik een kwast in mijn hand heb ga ik het poesje van Jennifer te lijf. Ik duw mijn eikel tussen haar hete schaamlipjes en beweeg hem krachtig op en neer. Kreunend opent ze haar mooie ogen die al rollen van opwinding. Na een aantal streken over haar kittelaar is Jennifer alweer zo heet als een bosaap. Vol overgave drukt ze haar klit hijgend tegen mijn eikel. Ik kneed en knijp in haar snoeiharde tepels en hoor haar steeds sneller ademen. Haar kutje trilt en haar benen beven. Jennifer lijkt zichzelf niet meer onder controle te hebben. Hortend en stotend komt ze kermend voor de tweede keer klaar, net voordat ik mijn pik in haar spekgladde doosje schuif. Na een aantal stoten spuit ik haar buikje vol. Mijn hete zaad stroomt met volle kracht in de heetgebakerde kut van mijn allerliefste en geilste schoonzusje. En we kunnen er geen genoeg van krijgen. Na haar vierde orgasme ligt ze uitgeput op de bank met een tevreden glimlach op haar gezicht.

“Jezus. Wat heb ik hier naar verlangd.” Zegt ze zachtjes…
“Anders ik wel Jennifer,” zeg ik schalks. Ik buig voorover en lik haar zoete lippen. Ik heb er nog lang geen genoeg van.
“Biljarten is een prachtige sport,” fluister ik in Jennifers oor. “Zullen we volgende week les twee inplannen…?”

Joey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 reacties op “Carambole”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *