Iets moois

()


Onderweg naar de auto kunnen mijn vriendin Tess en ik al niet van elkaar afblijven. Haar handen glijden over mijn rug als we bij de auto staan. Voor we in de auto stappen steekt ze nog een sigaretje op. “Zo even bij komen van al het lekkers en wat er nog komt.” We weten even niet wat we tegen elkaar moeten zeggen. Alles wat er is gebeurd, hadden we denk ik allebei niet verwacht. Ik kan jullie alleen zeggen dat ik er geen moment spijt van heb en dat ik hoop dat we snel verder zullen gaan.

De geur van mijn vriendin Tess en haar sigaret verdwijnt in mijn neus. Ik ben nu een aantal maanden gestopt maar als ik dit ruik begin ik er toch weer trek in te krijgen. Ik pak haar hand beet en neem een trekje van de sigaret. Ze begint te lachen. Ik maak hem wel uit zegt mijn vriendin Tess en ze loopt naar de andere kant van de auto. “Kom stap in we gaan verder!” Ik had het niet door dat de deur al van slot af was en stap een beetje zenuwachtig in. Haar hand legt ze neer op mijn bovenbeen en ze laat hem langzaam naar boven glijden. “Zo lieverd! Waar gaan we heen. Ik weet wel een plekje, maar wil je dat wel?” Ik breng geen woord uit en knik alleen maar. “Is dat een ja vraagt Tess.”

“Uhm, ja we gaan ervoor.”

“Oké, dan moeten we even een stukje rijden maar ik weet zeker dat we daar ongestoord onze gang kunnen gaan.”

Hier kan ons geile spel alleen maar meer worden. Twintig minuten verder rijden we een afgelopen bospaadje op. Wat uiteindelijk uitkomt op een kleine parkeerplaats tussen de bomen. “Hoe weet je dit plekje vraag ik met een verbaasde blik.”

“Haha, Jos en ik kwam hier vaker vandaar dat ik het weet.” We parkeren de auto en mijn vriendin Tess stapt uit. Ik ga ook naast de auto staan en leun tegen de auto aan. “Zo nu hebben we lang genoeg gewacht.” Tess komt dicht tegen mij aan staan en laat haar vingers door mijn haar heen glijden. Ik voel haar lippen in mijn nek verdwijnen en daar beneden begint bij mij al iets te kriebelen. Kleine kusjes in mijn nek die langzaam richting mijn mond gaan. Voor ik het weet, staan we geil met elkaar te zoenen. Ik voel haar tong bij mij naar binnen willen en we gaan ervoor. Onze tongen kronkelen. Ik weet het zeker, we zijn allebei heel erg geil aan het worden. Nog geiler dan dat we net bij de wellness werden.

Bij de wellness met mijn vriendin Tess was pas het begin! We wisten allebei dat het daar niet zou stoppen en om het nog geiler te maken heb ik mijn slipje niet meer aangetrokken. Haar hand glijdt naar beneden eerst langs mijn borsten. Ze pakt mijn tepels beet die nu al erg hard geworden zijn. Na even te hebben gespeeld glijdt haar hand verder naar beneden. Haar vingertoppen glijden over mijn schaamlippen heen. Stiekem er elke keer even tussen, tot dat ze mijn klitje raakt. Ze stopt en doet het achterportier van de auto open. Gooit de spullen die er op de achterbank liggen in de achterbak en duwt mij de auto in. Daar lig ik dan op mijn rug met mijn benen nog buiten de auto.

Ik duw haar met mijn voeten achteruit en speel met mijn kutje. Ik laat mijn vingers over mijn klitje glijden en haal het vocht naar boven. Als ik met mijn klitje speel pakt ze haar eigen kutje ook beet. We spelen samen een paar minuten tot dat Tess het niet meer kan houden.

Mijn benen duwt ze uit elkaar en ik zie haar hoofd er tussen verdwijnen. Kusjes die over mijn schaamlippen gaan zijn zo geil. Ik ben daar gevoelig en voel dat ik steeds natter aan het worden ben. Dan schuift ze mijn lippen uit elkaar. Haar tong glijd over mijn klitje en het enige wat ik alleen nog maar kan doen is genieten. Mijn gekreun wordt steeds meer en meer. “Niet alleen ik maar ook jij moet genieten van al het lekkers. Ik wil ook heel erg graag verwennen.”

Ik vraag of ze haar onderkleding uit wilt trekken en of ze boven mij wil gaan zitten zodat ik haar kutje kan likken. Ze denkt er geen moment over na en komt met haar natte kutje boven mijn gezicht hangen. Een likje en haar lichaam trekt samen. Dit is een goed teken en ik ga rustig steeds een beetje sneller. Standje negenenzestig in een auto op een verlaten parkeerplaats met mijn beste vriendin. Wie had dit allemaal ooit verwacht. Ik wil samen tot het geile hoogtepunt komen!

We blijven likken en ik hoor aan haar gekreun dat zij tot haar hoogtepunt gaat komen. Ik ga steeds een beetje sneller en ik voel haar tong ook steeds sneller gaan. Hm… allebei ons gekreun samen is zo geil. Nog even en dan komen we samen klaar. Ik stop even zodat we tegelijk kunnen komen en ja hoor daar is het moment. Eindelijk komen we allebei tegelijk klaar en het geluid is oorverdovend. Alleen hoe gaan we nu verder. Dat is wat ik graag wil weten.

Tess klimt van mij af en we gaan allebei rechtop zitten. Het eerste wat ze doet is een sigaret opsteken. “Ja,” zegt ze “dit smaakt dan het lekkerste na een goed potje seks.” Ik krijg een hele rode kleur en begin te lachen. “Nu vraag ik mij toch iets af Tess. Dit gebeurt toch allemaal niet zomaar?” Nu ik het gevraagd heb, twijfel ik of ik dat had moeten doen. Zetten we hiermee onze vriendschap niet op het spel? Ze draait zich naar mij toe. “Schat dit is wat ik al jaren wil. Ik ben gek op je en nee ik wil niet bij mij man weg en jij volgens mij ook niet toch? Waarom houden we dit dan niet geheim. Laat ons gewoon genieten van de momenten dat we samen zijn. Onze mannen zullen er nooit achter komen.”

Daar heeft ze een punt onze mannen weten niet beter dan dat we goede vriendinnen zijn en veel met elkaar opschieten. Ja! We gaan dit samen aan. Ik geef haar een kus op der mond en stap uit om voorin te gaan zitten. Tess stapt ook uit en we rijden samen weer terug naar huis.

Dit is hoe het allemaal begonnen is voor ons twee. Iets wat ik nooit had verwacht maar nu al een lange tijd duurt. Geil hebben we het gehad en dat is nu nog niets anders geworden. Alleen dat we steeds meer dingen uitproberen. Speeltjes ontbreken bij ons ook zeker niet. Alleen hebben we allebei nog een ding dat we willen.

Een keer in de zoveel tijd logeren we bij elkaar en houden we een filmavond. Nu zaten we van de hele week al te bedenken welke film we zouden gaan kijken. Honderden titels kwamen er voorbij. Tot nu toe hadden we nog steeds niets uitgekozen. Vanmiddag had ze ineens een heel ander idee. Ze had een lesbische seksfilm gezien bij de videotheek en of ik zin had om die met haar te kijken.

“Zullen we een lesbische seks film kijken?” Misschien is dit voor haar wel een manier om te ontdekken wat ze echt wil. Ik weet het niet. Eigenlijk heb ik haar ook nog nooit met een vriendje gezien. Op haar vraag heb ik dan ook maar ja gezegd. Als zij dat graag wilt zien is dat geen probleem. Lesbische seks kan misschien best spannend zijn om naar te kijken. Ik stuur haar alvast een appje dat ik de boodschappen doe voor vanavond. Berichtje aan Tess: Ik loop zo even naar de videotheek. Breng iets lekker mee voor vanavondIs twintig uur een mooie tijd bij mij thuis?

Binnen enkele seconden krijg ik een appje terug. Berichtje van Tess: is goed hoor ben om twintig uur bij jou. Neem de lesbische seks film mee en dankjewel voor al het lekkers alvast.

Vijf voor acht gaat de deur bel. Daar is ze dan. Allereerst krijg ik drie zoenen en ze loopt de woonkamer in. Ik heb alles al klaar gezet voor de filmavond. Hapjes, drankjes alles staat er al. Voor we film kijken gaan we eerst altijd douchen en onze nachtkleding aan. Omdat het bij ons altijd laat wordt als we film kijken kunnen we dat maar beter van te voren doen. Geen van ons twee heeft dan nog zin om te douchen als het zo laat is. Gedoucht en omgekleed komen we beneden weer aan. Tess doet de film in de dvd-speler en ik ga alvast onder het dekentje op de bank zitten. Dan begint onze lesbische seksfilm.

In de film spelen twee knappe dames. Het gaat om een rollenspel waarbij de ene dame de dokter speelt en de andere de patiënt. Ze beginnen elkaar uit te kleden en ja ze beginnen te spelen met elkaar. Ik moet stiekem eerlijk zeggen dat dit toch wel iets met mij doet. Maar dat ga ik natuurlijk niet tegen Tess vertellen. We kijken de film helemaal uit en hebben ondertussen goed zitten snoepen van al het lekkers op tafel.

“Ik moet het toch aan je vragen Tess waarom hebben we nu naar deze film zitten kijken?” Ze krijgt een heel rood hoofd en begint met haar haar te draaien. “Ik wilde gewoon weten of ik het wat vond.” Zegt ze dan heel zachtjes. “Nou en wat vind jij er van?” Ik krijg niet gelijk antwoord ze bukt voorover en pakt het glas drinken wat er nog stond van tafel. Omdat ik zie dat ze niet weet wat ze moet zeggen ga ik wat dichter bij zitten en pak haar hand beet. “Je weet dat je tegen mij alles eerlijk kunt zeggen he?”

“De lesbische seks die we stiekem wilden.”

Het is heel raar maar ik kan mij niet inhouden en begin Tess te zoenen. Ze stribbelt niet tegen en de kleine zoen wordt steeds heftiger. Ik schuif haar badjas van haar armen af. Haar ontblote bovenlijf is lekker om naar te kijken. Ze heeft niet al te grote borsten maar precies genoeg om lekker beet te pakken. Dit doe ik dan ook en als ik haar borsten in mijn handen heb geef ik langzaam kleine kusjes via haar hals richting haar tepels. Als ik bij haar tepels aankom speel ik met mijn tong eerst langzaam en dan sneller. Tepels die heel gevoelig zijn. Als ik er mee speel begint het zachte gekreun al langzaam op gang te komen.

Dit doet er alleen maar toe, dat ik steeds meer zin krijg in dat natte kutje van haar. Ik laat mij dan ook verder naar beneden zakken. Als ik aankom bij haar kutje voel ik eerst met mijn vingers. Ja, hoor ze is kletsnat van alles. Ik ga dan ook verder en laat mijn vingers in haar kutje glijden. Haar klitje bewerk ik met mijn tong en begin haar steeds geiler te beffen. Ineens duwt ze mijn hoofd weg en ze wil mij omdraaien. Ze wil dat ik boven haar kom hangen zodat ze mijn kutje ook kan likken. Voor ik mij om kan draaien trek ik alles uit en zet mijn kutje op haar gezicht. Dit is echte lesbische seks en ik vind het wel lekker.

Hoe sneller zij gaat likken hoe geiler ik word en ik haar kutje helemaal op wil eten. Haar kutje is zo nat aan het worden dat ik het vocht er zie uit lopen. We gaan steeds sneller en het gekreun wordt steeds harder. Je voelt dat we op elkaar wachten om samen klaar te kunnen komen. Daar is dan ook het moment. Met hard gekreun komen we tegelijk klaar. Ik laat mij van haar af glijden na deze geile lesbische seks.

We gaan naast elkaar op de bank liggen en zijn nog aan het bijkomen van wat er net allemaal gebeurd is. Gelukkig staat er nog drinken op tafel en ik neem snel een paar grote slokken. “Ben je ook zo moe?”

“We kunnen anders nog een film in bed kijken.”

Allebei vinden we het een goed idee en we pakken onze spullen. Kruipen ons bed in en zetten de film aan. Zonder na te denken kruip ik dicht tegen haar aan en geef ik haar een kus op de mond.

Is dit het begin van iets heel moois?

Anja

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *