De advertentie

()


Het begon met een advertentie op internet. Om de dagelijkse sleur te doorbreken lieten wij onze fantasie werkelijkheid worden. We hadden er regelmatig over gefantaseerd en vonden het een leuk idee om te ervaren hoe het zou zijn om seks met twee mannen te hebben. Omdat ik zelf nieuwsgierig was naar welke man er zou reageren schreef ik een advertentie waarin wij, stel van rond de 30, op zoek waren naar een man voor haar. In de advertentie vroeg ik mannen te reageren met een foto, bij voorkeur van het gezicht. Ik wist dat als ik haar wou verleiden om aan ons verlangen toe te geven ik met meer moest komen dan alleen een paar foto’s van pikken en wat woorden van geile mannen.

Het zal je niet verbazen dat op deze advertentie ontzettend veel reacties kwamen, eerst las ik deze advertenties alleen en het idee dat een van deze mannen bezig zou zijn met mijn vrouw wond mij ontzettend op. Op dat moment wist zij nog van niets, zij wist niets van mijn advertentie op het internet en dus ook niet welke mannen er smachten om haar blote lijf aan te raken. Na heel wat afwijzingen te hebben gestuurd uit naam van mij en mijn vrouw was er een advertentie die mijn aandacht bleef trekken. Het was er een van Henk. Een goedlachse jongen. Zijn reactie sprong eruit omdat deze niet was opgebouwd met allerlei verhalen hoe goed hij mijn vrouw zou kunnen neuken of klaar kon likken, maar een gewone reactie waarin hij zich voorstelde als een jongen van 28 die alleen was. Die redelijk veel seksuele ervaringen had gehad en op zoek was naar iets nieuws in de vorm van een trio. Biseks ervaring had hij niet, maar ook dit hoorde bij iets nieuws ontdekken. Henk mocht er wezen vond ik, hij had een vrolijk gezicht en voor zover ik mijn vrouw kende wist ik zeker dat zij hem ook een aantrekkelijk persoon zou vinden.

Op een avond toen mijn vrouw en ik met elkaar in bed lagen en wij onze fantasie over trioseks met elkaar bespraken terwijl wij elkaar streelden vertelde ik haar van mijn advertentie waarin wij op zoek waren naar een man voor trioseks. Ik vertelde haar dat er al ontzettend veel mannen hadden gereageerd waarvan, ik kon begrijpen dat zij nog steeds op zoek waren naar een vrouw.

Dadelijk haastte wij ons naar de dating site om de reacties te lezen. Ik had niet verkeerd gegokt, ook zij vond Henk een aantrekkelijk persoon met een leuke reactie op onze advertentie. Met een hart dat ontzettend bonkte schreven wij een reactie terug. Wij vertelden hem dat wij ontzettend veel reacties hadden gekregen vandaar dat wij laat terug reageerden, maar dat wij geïnteresseerd waren om hem te ontmoeten. De ontmoeting moest in de eerste plaats op neutraal terrein plaatsvinden, ik liet niet iedere gek aan mijn vrouw komen en ik moest zeker weten dat zij veilig zou zijn.

De afspraak was gemaakt, Henk reageerde dezelfde avond nog terug. Hij moest uit Tilburg komen maar dat had hij er graag voor over. Zij zou met hem gaan eten in een restaurant in Amsterdam en vervolgens zouden ze zien of er wel of niets meer stond te gebeuren. Ikzelf zou de eerste keer hier niet bij aanwezig zijn, zodat zij eerst met zijn tweeën konden kijken of zij elkaar lagen.

Op de avond van de afspraak zocht ik samen met mijn vrouw, nadat zij zichzelf lekker had gedoucht, leuke kleding uit. Een mooi lingerie setje, een strak rokje en een shirtje waarin haar borsten mooi tevoorschijn kwamen. Ik was gek op deze kleding, maar in mijn ogen droeg zij dit te weinig, zelf vond zij zich hier niet altijd prettig in terwijl haar lichaam dit zeker kon hebben getuige mijn opwinding en de vele hongerige mannen blikken wanneer zij dit wel droeg. Ze had om 20:00 uur afgesproken in een restaurant in Amsterdam om 19:15 uur trok zij de deur achter zich dicht nadat ze mij een kus had gegeven en ik haar veel plezier had gewenst, het lange wachten voor mij was aangebroken.

Het was een vreemd gevoel, ik keek een beetje televisie maar mijn gedachte dwaalden regelmatig af, het was ondertussen 20:20 uur en ik wist dat zij mij over 10 minuten zou bellen, dat hadden we afgesproken zodat zij mij eerst kon vertellen of alles oké was. Om 20:35 uur ging de telefoon, ze vertelde dat ze lekker aan het eten was en dat Henk in het echt nog leuker was dan op de foto en dat alles goed ging.

Vervolgens bleef het lang stil in ons huis, ik bleef maar denken of wij er wel goed aan hadden gedaan om te reageren op de advertentie van Henk en of ikzelf niet bezig was om mijn vrouw voorgoed kwijt te raken omdat zij een leuke kerel had gevonden. Aan de andere kant was dit gevoel ook prettig het was een gevoel wat ikzelf niet kon begrijpen, iets waar ik al heel lang zeker van was. Zij zou er altijd voor mij zijn was opeens niet meer zo vanzelfsprekend, natuurlijk kon zij verliefd worden op een ander. Misschien had ik haar wel in de armen van een minnaar geleid. Ik werd van de ene emotie in de andere emotie gesleurd van opwinding en geilheid in verdriet en onzekerheid.

Opeens ging de telefoon, het was mijn vrouw het was ondertussen 22:20 uur ze was met Henk nog even een bar in geweest en Henk had gevraagd of het goed was als hij mij deze avond nog zou ontmoeten. Zij vroeg of het goed was als zij Henk mee naar ons huis zou nemen. Ik stemde toe, ik zou dan in ieder geval weer wat meer controle over deze ontmoeting tussen mijn vrouw en Henk hebben dan tot nu toe het geval was geweest.

Om 22:50 uur hoorde ik de sleutel in het slot, ik zat op de bank, keek wat televisie en had een fles koude witte wijn opengemaakt. Henk stapte samen met mijn vrouw de huiskamer binnen en zij stelde Henk aan mij voor. Hij zag er inderdaad leuker uit dan op de foto. Henk nam naast mijn vrouw plaats op de bank en zat zo schuin tegenover mij. We wisselden wat woorden met elkaar en Henk zat vol bewondering naar mijn vrouw te kijken. Zij had ook een bepaalde blik in haar ogen die ik lang niet gezien had. Henk legde zijn hand op de knie van mijn vrouw en streelde langzaam haar benen. Het voelde raar om dat te zien, ik ervaarde dat als opwindend maar vond het eigenlijk ook wel heel vreemd om te zien hoe iemand waar ik gek op was dit zo gemakkelijk liet gebeuren. Na een beetje met elkaar gepraat te hebben draaide Henk zijn hoofd richting mijn vrouw en liet hij zijn mond op haar mond vallen. Een warme tinteling drong door mijn lichaam, het was opwindend om te zien hoe mijn vrouw daar met een wildvreemde man op de bank zat te zoenen.

“Willen jullie niet naar boven gaan” hoorde ik mij vragen. Ik schrok zelf van deze vraag. Henk vroeg mij of ik dan ook mee ging maar ik antwoordde dat ik wel wat later zou komen, het leek mij prettiger dat Henk eerst het lichaam van mijn vrouw kon verkennen alvorens ook met mij geconfronteerd te worden. Henk ging samen met mijn vrouw naar boven en ik bleef beneden zitten.

Ik bedacht hoeveel tijd zij nodig hadden om elkaar uit te kleden en elkaars lichaam te verkennen en toen ik mij echt niet meer kon bedwingen haastte ik mij naar boven en de slaapkamerdeur. De deur was niet dicht getrokken maar stond op een kier. Ik bleef eerst aan de deur staan luisteren en hoorde licht gekreun van Henk. Toen ik langzaam de deur op een kier zette, zag ik hoe mijn vrouw druk in de weer was met de pik van Henk. Langzaam liet zij haar mond zakken over de stijve pik van Henk en ze raakte met haar neus de onderbuik van Henk.

Zij had gezien dat ik in de deuropening stond te kijken en ze keek mij aan terwijl ik de pik van Henk weer in haar mond zag schuiven. Zelf had zij alleen nog haar slipje aan. Henk probeerde aan de zijkant van haar slipje een opening te vinden om met zijn vingers op ontdekkingstocht te gaan naar haar kutje. Het was een vreemd gevoel van opwinding om dit te aanschouwen. Ik bleef nog een tijdje in de deuropening staan en zag hoe zijn hand eindelijk onder haar slipje terecht was gekomen en hoe hij langzaam haar lippen streelde. Zij sloot haar ogen van genot en ondertussen ging zij met haar hoofd op en neer en liet ze zijn pik in haar mond glijden.

Zachtjes liep ik de kamer binnen en ik begon mij uit te kleden. Ondertussen had Henk een manier gevonden om ook haar laatste kledingstuk uit te doen en geheel naakt lag zij aan zijn pik te zuigen. Henk ’s vingers verdwenen in haar geschoren kutje en bewoog deze heen en weer.

Ik was geheel ontkleed, ik ging ik op mijn knieën zitten bij haar hoofd en ik stuurde mijn pik richting haar mond. Ze keek een beetje opzij liet de pik van Henk zachtjes uit haar mond glijden en nam vervolgens mijn pik in haar mond. Met een hand speelde ze met mijn ballen, terwijl ze met de andere hand aan de pik van Henk begon te trekken. Henk was ondertussen met zijn hoofd tussen haar dijen, gaan liggen en begon haar te likken. Mijn pik liet ze weer uit haar mond glijden en de pik van Henk nam ze weer in haar mond. Vervolgens begon ze mij met haar hand af te trekken. Henk liet zijn tong over haar gladde kutje glijden. Ik zag hoe zij hiervan genoot, ze duwde met haar hand zijn hoofd harder tegen haar kutje aan en begon mee te bewegen. Toen ze bijna kwam stopte Henk, pakte hij zijn pik met zijn hand vast en duwde hem tegen haar schaamlippen aan.

Zij nam zijn pik over en drukte hem naar binnen. Het was een mooi gezicht te zien hoe ze met mijn pik in haar mond een pik in haar kutje naar binnen duwde. Ik zag hoe Henk alles deed, om zijn pik zover als hij kon naar binnen te duwen. Om die er vervolgens weer uit te halen. Dit ritme volgde sneller en ik besefte dat ik keek hoe mijn vrouw geneukt werd door een pik die niet van mij was. Zij kreunde en ik zag hoe zij genoot. Ze was mij aan het pijpen en ondertussen voelde ze de pik van Henk heen en weer stoten in haar kutje. Toen ik dacht dat Henk klaar zou komen trok ze zijn pik uit haar kut en ze kroop met haar mond naar zijn pik toe. Ik bedacht me geen moment en ging de andere richting op en duwde mijn pik in haar natte dikke gleuf, ik voelde hoe warm en nat haar kutje was en dacht eraan dat een paar seconden hiervoor een andere pik nog in deze gleuf heen en weer schoof.

Ik zag hoe zij begon te schokken en ik zag opnieuw de pik van Henk in haar mond verdwijnen. Ik kwam bijna klaar van deze aanblik en trok snel mijn pik uit haar kutje. Vervolgens dook ik met mijn hoofd naar beneden en ik begon haar kutje te likken. Ik speelde met haar clitoris en duwde mijn tong bij haar naar binnen. Zij nam dit van mij over met haar vingers en begon haar klitje met haar vingers te strelen. Ze draaide haar vingers snel over haar klitje en als ik erbij kon, raakte ik met het puntje van mijn tong haar kutje aan. Ondertussen zag ik hoe zij met gesloten ogen de pik van Henk afzoog. Haar lichaam golfde heen en weer en er volgde een aantal schokken van haar lichaam, ze kwam klaar terwijl ze aan die pik van Henk zat te zuigen. Vervolgens duwde ze mijn hoofd weg en ze dirigeerde de pik van Henk naar haar kutje.

Ik pakte mijn pik in mijn hand en begon mezelf af te trekken, terwijl ik zag hoe Henk zijn pik in en uit haar kutje bewoog en uiteindelijk met een luide kreun klaarkwam in haar kutje. Henk bleef even bovenop haar liggen maar vervolgens pakte ze mij bij mijn arm en zei ze, nu jij.

Henk haalde zijn pik uit haar kutje, en ik zag een klein golfje sperma uit haar kutje komen. Ik wist dat er nog sperma in haar kutje zou zitten, ik pakte mijn pik vast met mijn hand en duwde mijn pik in haar kutje. Dat voelde raar, het was heel nat en warm van binnen en ik voelde hoe dieper ik mijn pik in haar duwde, het sperma van Henk langs mijn pik naar buiten komen. “Ik wil dat jij ook in mijn kutje spuit,” riep ze en ik ramde mijn pik heen en weer. Na alle opwinding duurde het niet lang of ook ik spoot haar kutje vol en drukte mijn borstkas tegen haar borsten aan. Toen ik mijn pik terug trok zag ik een grote golf sperma uit haar kutje komen. Het sperma van Henk en mij mengde zich samen tussen haar billen en gleed naar beneden op het bed.

Moe en voldaan gingen we naast elkaar liggen, zij in het midden en wij speelden nog wat met haar lichaam. Ondertussen was het al middernacht geworden. Henk moest nog terug naar Tilburg, dus hij douchte zich bij ons en kleedde zich aan, we spraken af om snel weer een keer bij elkaar te komen en namen afscheid. Wij kropen weer terug in bed en bespraken de avond nog even met elkaar, zij had ervan genoten, ze vond het heerlijk om te voelen hoe twee mannen haar verwenden. De terugblik op deze avond wond ons opnieuw op en voordat wij gingen slapen genoten wij nog eens van elkaars naakte lichaam.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *