Werken met voldoening

()

Het werk dat ik (Lola) doe, geeft mij plezier en voldoening, en niet te vergeten dat er maandelijks geld op de rekening staat. Mijn man en ik kunnen van de beide salarissen goed leven, leuke dingen doen, zoals uitgaan, vakanties en shoppen. Over mijn figuur heb ik ook niet te klagen, hoef er weinig voor te doen om slank te blijven, en mijn borsten in de maat D zijn nog stevig.

In mijn functie heb ik bijna wekelijks contact met klanten en mijn eigen directie, dus correcte kleding is dus gewenst. Het bedrijf wordt gerund door vader (Teun)en zoon (Karel), twee mensen die eerlijk en recht door zee zijn, maar je ook waarderen voor de goede resultaten die je behaalt. Teun was dan ook in zijn nopjes toen ik een order voor de neus van de concurrentie wist weg te kapen, en dat werd in de directiekamer even onder het genot van een drankje gevierd. Tijdens de omhelzing gleden zijn handen dan ook over mijn rug naar mijn billen, een tel later voelde ik dat hij lichtelijk in mijn bil kneep, en dat deed mij toch wel wat, ook al weet ik dat eigenlijk niet kan. We keken elkaar aan, toen ik plotseling een klein kusje op mijn lippen kreeg, het leek wel of ik door de bliksem getroffen werd. Wat een opwindend en zalig gevoel gaf mij dat.

Toen we even relaxed gingen zitten met ons drankje, zaten we wel dicht bij elkaar, en de spanning was ook voelbaar. Het was Teun die de eerste stap nam, door een hand op mijn knie te leggen. En weer kreeg ik een schok die kippenvel over mijn hele lichaam bezorgde. Teun merkte dit op en wreef met z’n hand langzaam over mijn been, en ondertussen kreeg ik het van binnen warm. Maar aan de andere kant wilde ik dat het stopte. Langzaam gleed zijn hand naar de binnenkant van mijn been, waardoor ik geleidelijk aan mijn benen iets van elkaar deed. Dit was voor hem denk ik het sein om het wat hogerop te gaan zoeken. Plotseling voelde ik één van zijn vingers het randje van mijn string optilde, zodat een andere vinger vrije doorgang had tot aan mijn kale kutje. De rillingen gingen over mijn rug, wat zalig was dit. Ondertussen hadden onze lippen elkaar ook weer gevonden, en de eerste tongzoen was een feit.

Eén lichtte, kreun van mij was hoorbaar. En Teun was met zijn vingers al in mijn drijfnatte kutje op ontdekkingstocht gegaan, en dit was hoorbaar. Hoe hij het deed, weet ik niet meer, maar met een ruk trok hij de string stuk, en wierp deze door de kamer. Teun duwde mij verderop op de bank, en behendig maakte hij de knoop van mijn rok los, en even later hoorde ik de ritssluiting. Langzaam stroopte hij de rok over mijn benen, en ook deze belandde ergens in de kamer. Terwijl ik daar lag, spreidde ik mijn benen, en één van mijn benen belandde op de rugleuning, terwijl de andere op de grond rustte. Teun maakte zijn broek los, en ondertussen keek hij verlekkerd naar mij, dit was voor mij een seintje om mijn blouse knoop voor knoop los te maken.

Een machtige oude dikke pik kwam uit zijn boxershort. Wat een apparaat! Die wil ik voelen in mijn grotje. Toen mijn bh ook uit was, kon Teun zich niet meer inhouden, en verdween met zijn mond richting mijn kutje. Ik voelde zijn adem tegen mijn klitje aan, en een tong vond zijn weg in mijn zeiknatte kutje. Opnieuw kreeg ik een rilling over mijn lichaam.

“Neuk mij, neuk mij” waren mijn woorden, “alstublieft, neuk mij diep met je heerlijke dikke pik van je. Spuit mij vol.” Even later voelde ik enige druk op mijn schaamlippen, en langzaam verdween zijn mega-dikke pik in mijn grotje. Wild pompend lagen we op de bank, en we gingen zo op in de seks dat we niet hadden gemerkt dat Karel binnen gekomen was, totdat een bungelende pik zich melde bij mijn mond, ik schrok daar even van. Maar zonder enige aarzeling nam ik deze in mijn mond, en zoog hem tergend langzaam naar binnen. Of het toeval was weet ik niet, maar we kwamen allemaal gelijktijdig klaar. Mijn kutje werd gevuld met verscheidene ladingen sperma, terwijl mijn mond overuren moest maken om alles weg te krijgen. Ik werd letterlijk heerlijk gevuld aan alle kanten.

Uitgeput ging Teun van mij af, en Karel ruste tegen het bureau van zijn vader even uit, terwijl zijn broek op zijn enkels lag. Een lach van voldoening verscheen op het gezicht van Teun, en Karel keek nog verlekkerd naar mij. “Mag ik ook even gebruik maken van je kutje” vroeg hij vriendelijk. “Natuurlijk” zei ik. “Je vader is al op ontdekkingstocht geweest, dus waarom jij niet”. Even later voelde ik een iets slappere pik in mijn kutje inglijden, maar die was na een paar stoten weer op oorlogssterkte. Het duurde nu iets langer, maar ook Karel kwam klaar in kutje, terwijl hij al zuigend de tepels van mijn borsten naar binnen werkte. Lachend keken we elkaar aan, en uit het niets zei Teun. “Jij krijgt een flinke salarisverhoging als je ons beiden wekelijks een aangename middag kan bezorgen. En dat je zonder slip dagelijks op je werk verschijnt, hoort ook bij de deal,” voegde Karel daar aan toe.

Lola

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *