Sam, de zwerver en Taric

()


De bel ging. Veronique ging klaarliggen. Ze lag op haar zij, haar hoofd ondersteund door haar hand en haar grote borsten vooruit. Ze voelde zich een Playboy-model! In de gang hoorde ze Sam ‘s stem. Hij klonk verbaasd, maar ze kon niet verstaan wat hij precies zei. Veronique voelde haar hart in haar keel bonken. Het ging gebeuren, ze zou weer gepakt worden door haar zwerver!

Sam kwam als eerste binnen met een grijns op zijn gezicht. Hij gaf Veronique een vette knipoog die Veronique niet kon plaatsen. Ze dacht er niet meer aan toen ze haar zwerver de slaapkamer in zag lopen. De zwerver werd gevolgd door een andere man! Uit een schrikreactie sprong ze uit haar Playboy-pose en bedekte ze haar grote borsten en kutje, ook al droeg ze nog haar setje. De zwerver en de andere man lachten en porden elkaar. Sam vertelde vanuit zijn stoel.

“Hij is een Syriër uit Syrië. Onze vriend heeft hem uitgenodigd en ergens dacht ik dat jij het wel geil zou vinden om er nog een man bij te hebben.” Veronique bekeek de man, hij liep er niet veel schoner bij dan haar zwerver en aan het vettige haar op zijn hoofd en op zijn borst kon ze zien dat hij minstens net zo lang niet gedoucht moest hebben als zij. Zijn broek vertoonde een groeiende bult. Toen Veronique bedacht dat hij ook geil werd, voelde ze weer de vlinders in haar buik. “I want to fuck you too,” hijgde de Syriër met een zwaar accent. Wanneer was hij in Nederland aangekomen, vroeg Veronique zich af. Hoe lang was het geleden dat hij voor het laatst een vrouw had geneukt? Veronique keek de Syriër in de ogen en beantwoordde hem met een hese stem, “Okay.”

Veronique kroop op haar handen en knieën over het bed naar haar zwerver en de Syriër toe. Ze wilde hen de kleren van het lijf trekken, maar nog voordat ze binnen Veronique ‘s handbereik waren, hadden ze al hun schoenen afgetrapt en hun jassen en T-shirts uitgetrokken. Achteloos gooiden ze hun kleren van zich af. De kleren verspreidden de geur van oud zweet en pis door de slaapkamer. Veronique haalde haar neus op. Het stonk, maar de geur van de vieze, ongewassen lichamen maakten haar duidelijk dat het echt ging gebeuren. De zwerver wachtte met het uittrekken van zijn versleten sportbroek, waardoor Veronique de kans had om hem te helpen. Ze keek op naar de zwerver en lachte hem toe en de zwerver lachte terug. Veronique wist het zeker, hij had ook de dagen afgeteld naar dit moment! Ze wurmde haar vingers tussen zijn onderbroek en trok hem in een ruk naar beneden. Gebiologeerd bestudeerde ze zijn hal stijve lul, was hij weer zo vies als de vorige keer? Ze pakte voorzichtig zijn pik vast en trok de voorhuid naar achter. Ze zuchtte toen ze zag dat zijn voorhuid weer bedekt was met smegma!

“Hm, die lekkere lul van je moet weer schoongemaakt worden!” Lachend nam ze de lul van haar vieze oude man weer in haar mondje. Het was Veronique niet opgevallen dat de Syriër ondertussen op het bed achter haar was gekropen. Pas toen ze voelde dat de sluiting van haar beha kapot werd getrokken, had ze aandacht voor hem. Haar mooie beha! De Syriër gaf er niets om. Hij trok de beha van haar schouders af en gooide hem op het hoopje vieze kleren in de hoek. Daarna greep de vieze Syriër haar kanten slipje en jarretels en rukte ze van haar benen af. Aan de ene kant wilde ze tegenstribbelen, hij pakte haar zo hard aan en hij had haar mooie lingerie-setje kapot getrokken! Aan de andere kant vond ze het geil om als een slet gebruikt te worden. Ze keek naar Sam en haar zwerver, die allebei glimlachten en goedkeurend knikten. Dat was de laatste zet die ze nodig had! “You want to fuck me? Fuck me!” riep ze.

De Syriër had haar goedkeuring niet nodig, hij had zijn eikel al tussen haar billen geperst. Ongeduldig zocht hij naar de ingang van haar kutje. Veronique voelde zijn eikel tegen haar kontje drukken, maar ze leidde zijn lul naar beneden. Toen de Syriër zijn lul tussen haar schaamlipjes had gewerkt, duwde hij hem in een keer naar binnen. “Ja!” kreunde Veronique. Het voelde alsof zijn lul nog groter was dan die van haar zwerver, wat vulde hij haar heerlijk op! Ze moest wennen aan de dikke lul, ze kreunde met iedere stoot die haar kutje oprekte. Pas na een paar stoten viel het Veronique op hoe soepel zijn pik haar kutje in gleed. Ze was drijfnat! Het had de vieze Syriër niks uitgemaakt als ze kurkdroog was geweest, hij ragde zijn lul haar kutje in. Hij pakte Veronique met een hand bij haar heupen om haar op haar plek te houden. Met zijn andere hand sloeg hij op Veronique ‘s volle billen. “You dirty whore!” hijgde hij. Wat sloeg hij hard! Veronique voelde zijn hand op haar billen branden. “Whore!” Hij deed haar pijn, maar Veronique vond het lekker! Ze wilde gebruikt worden!

Ondertussen trok de zwerver zich voor haar ogen af. Ze was hem bijna vergeten! Veronique legde haar hand op zijn heup en geleidde hem om dichterbij te komen. Terwijl de Syriër op haar in beukte, probeerde Veronique hem te pijpen. Ze proefde weer zijn opgedroogde zaad. Het smegma van de zwerver was voor Veronique een delicatesse en ze deed haar best om al zijn oude sperma van zijn lul af te likken. Dat hij het lekker vond was voor Veronique bijzaak, ze vond het zelf lekker! Terwijl ze zijn lul in haar mondje nam, keek ze naar Sam. Hij had zijn broek al op zijn knieën, hij was zich aan het aftrekken! Hij trok zich af terwijl hij toekeek hoe zijn vriendinnetje werd geneukt door een Syriër en een zwerver pijpte! Het idee dat haar vriendje meekeek en zich aftrok maakte alles nog spannender voor Veronique.

Het was voor Veronique duidelijk dat de Syriër haar alleen gebruikte voor zijn eigen lust, maar zijn lul voelde zo lekker voor Veronique. Ze voelde de vlinders in haar buik, ze voelde hoe gevoelig haar kutje werd voor de strelingen van de lul van de Syriër, ze kwam klaar! Veronique moest de lul van de Syriër uit haar mondje laten glippen om naar adem te happen. Voor een fractie van een seconde rook ze de penetrante zweetlucht in haar slaapkamer, wat stonk hij! “Oh…Oh… Ja!” schreeuwde Veronique! De vieze Syriër had er geen boodschap aan, hij bleef haar neuken alsof ze geen kik had gegeven! Als hij haar niet stevig bij haar heupen vast had gehouden was ze alle kanten op gekrioeld door haar orgasme. “Oh…Ho! Ah… Ja!” Veronique zag sterretjes, de Syriër hield maar niet op met haar klaar neuken! Plotseling trok de Syriër zijn lul uit haar kutje. Terwijl Veronique uit lag te hijgen, hoorde ze achter haar, “You can fuck her now.”

Ze voelde vingers door haar haar glijden. Nog suf van haar orgasme keek ze omhoog. Ze zag eerst een stijve lul en daarna het gezicht van de zwerver die naar haar lachte. “Gaat het wel?” Veronique knikte. Wat was hij zorgzaam! Veronique kreeg niet veel tijd om hem te bewonderen. De Syriër ging naast de zwerver staan en wees naar Veronique ‘s kutje. De zwerver knikte en ging op bed zitten. Hij wilde plaats namen achter Veronique, maar zij pakte hem vast. “Wacht,” hijgde ze. Ze drukte hem op het bed en glimlachte naar hem. Ze was suf geneukt, maar ze wilde hem neuken op haar manier! Veronique ging op de zwerver zitten. Ze pakte zijn lul en geleidde zijn eikel voorzichtig tussen haar lipjes. Ze voelde hoe gevoelig haar kutje nog was na haar orgasme, maar het maakte haar niet uit. Langzaam liet ze zich over zijn lul zakken.

De Syriër wachtte niet op Veronique. Hij ging op het bed staan, pakte Veronique bij haar haar en duwde zijn lul tegen haar lippen. Veronique proefde zijn vieze lul. Ze zat in een dilemma, ze wilde de zwerver neuken en zijn lul in haar kutje voelen, maar ze wilde ook het smegma van de lul van de Syriër proeven. Ze kon niet anders dan proberen het allebei te doen. Rustig bereed ze haar zwerver, schuurde ze met haar heupen over zijn schoot, terwijl ze de vieze lul van de Syriër likte als een lolly. De vieze Syriër gaf haar niet de tijd om zijn lul schoon te likken. Hij pakte Veronique bij haar haar en neukte haar mondje zo hard als hij haar kutje had geneukt! Veronique deed haar best om niet te kokhalzen. Ze ademde door haar neus, waardoor alle geuren op haar af kwamen. Ze rook de geur van zweet en opgedroogd zaad en van pis. Ze voelde zich zo vies, maar het was zo lekker! “Suck my dick, you filthy slut!” riep de Syriër.

Veronique deed haar best om haar zwerver te berijden ondanks de Syriër die haar mondje neukte. Ze kon niks zien van wat de zwerver deed, maar ze voelde een hand op haar buik en een hand op haar borsten. Zelfs haar buik was gevoelig! Zijn ene hand gleed naar beneden, tussen haar benen. Met zijn andere hand kneedde hij haar dikke tieten. Ze voelde zijn duim over haar klitje strelen. O god! Als Sam dat bij haar deed, kwam ze altijd het hardste klaar! Ze was nog zo gevoelig! Veronique wilde haar zwerver smeken om het niet te doen, ze wist dat ze te gevoelig was, maar ze kon geen woord uitbrengen met de lul van de Syriër in haar mond en hij liet haar niet los! Ze voelde de duim van de zwerver cirkeltjes draaien over haar klitje zoals ze het lekker vond. Binnen een paar tellen had hij haar al bijna over het randje gebracht. Veronique bereed hem driftig, ze wilde zijn lul alle plekjes in haar kutje voelde strelen, maar ze wilde ook zijn duim van haar klitje af hebben! Het lukte haar niet, hij bleef maar over haar klitje wrijven! Ze wilde het uitschreeuwen, maar met de vieze lul van de Syriër in haar mondje kon ze niets anders uitbrengen dan “Mm… Mm…!” Zo was ze nog nooit klaargekomen! Haar kutje was nog nooit zo gevoelig geweest, ze voelde iedere ader van de lul van de zwerver in haar kutje. “Mm…! Mm…!” De Syriër trok zich niks aan van haar gekreun, hij bleef haar maar in haar mondje neuken!

Veronique voelde de lul van de zwerver in haar kutje kloppen. Hij ging klaarkomen! Ze hoorde in de verte zijn gebrul en even later voelde ze zijn warme zaad in haar kutje spuiten. Veronique zat stil op zijn schoot. Ze wilde neervallen, ze was kapot! Gelukkig trok de Syriër zijn lul uit haar mondje. Opgelucht hapte ze naar adem. Ze voelde dat hij zijn zaad in haar mondje spoot. Hij spoot zijn zaad over zijn gezicht en veegde zijn lul af over haar dikke tieten. Ze sloot haar ogen en liet de Syriër zijn gang gaan.

Uitgeput liet Veronique de pik van de zwerver uit haar kutje glijden en liet ze zich naast hem op het bed vallen. De vieze Syriër ging naast haar liggen. Het sperma van de Syriër liep van haar gezicht af op het bed en het zaad van de zwerver vloeide uit haar kutje. Toen Veronique haar open ogen deed, zag ze Sam naar haar lachen. Sam! Hij had het allemaal gezien! Hij had gezien hoe de zwerver en de Syriër haar hadden uitgewoond, haar hadden gebruikt om hun lusten op uit te leven, haar vol en onder hadden gespoten met hun sperma! Ze kon niks anders doen dan terug lachen. Na wat een paar uur leek voelde Veronique weer dat ze iets kon doen. Ze ging op het bed zitten en zag de Syriër en de zwerver naar haar kijken.

“Jullie moeten wel honger hebben,” lachte Veronique. De zwerver knikte. Veronique stond op en liep naar het hoopje vieze kleren om haar kleren eruit te vissen. Toen ze haar beha in haar handen had, besefte ze dat de Syriër hem kapot had getrokken. Hij ging ook zitten en pakte haar bij haar arm. “Stay naked,” beval hij. Ze had geen puf om hem tegen te spreken. Ze liep in haar blote kont de slaapkamer uit en voelde de ogen van haar zwerver, de Syriër en haar vriendje op haar billen branden. Ze voelde ook iets anders op haar billen branden! Veronique lachte, pas toen ze de slaapkamer uit was drong het door dat ze een trio had gehad met een zwerver en een Syriër waar haar vriendje bij zat! Het sperma op haar gezicht en tussen haar benen maakten het nog duidelijker. Ze ging naar de keuken.

Veronique pakte brood uit de kast en beleg uit de koelkast. Terwijl ze het brood smeerde, voelde ze een arm om haar heen. Hij had haar stevig vast, dus ze kon zich niet omdraaien. Ze keek om en keek in de ogen van de Syriër. Ze voelde zijn stijve lul tegen haar billen. O god! “Please no,” smeekte Veronique, “my pussy is too sensitieve.” De vieze Syriër grijnsde. Pas toen rook ze dat hij niet alleen naar zweet rook, maar ook uit zijn mond stonk! “I’m not going to fuck your pussy.” Hij duwde haar voorover en drukte zijn eikel tussen haar billen. “O! O!” kermde Veronique uit. Ze voelde hoe hij zijn eikel tegen haar anus duwde. “Sam!” riep ze. De Syriër sloeg haar op haar kont. “Shut up! You’re mine now,” hijgde hij. Ze hoorde voetstappen, maar niemand hield de Syriër tegen. De vieze Syriër perste zijn lul haar anus in. Hij neukte Veronique in haar kontje over het aanrecht!

“Ouw,” kreunde Veronique. Ze was nog nooit in haar kontje geneukt en nu werd ze liefdeloos gepakt door die Syriër! Met zijn ene hand pakte hij haar bij haar heupen en met zijn andere hand kneep hij in haar dikke tieten. “I love your tits,” hijgde de Syriër in haar oor. Ze kreeg de rillingen van zijn stem! Veronique liet zich op het aanrecht vallen, ze liet zich weer gebruiken door de Syriër. Ze keek achterom en zag haar vriendje en haar zwerver staan. Ze zagen niet dat zij naar hen keek, ze hadden alleen maar aandacht voor de Syriër die haar in haar kontje neukte. “Ah Sam! Sam! Hij neukt me in mijn kont!” kirde Veronique. “Shut up!” riep de Syriër. Hij sloeg haar weer op haar kont. Dit waren niet de tikken de Sam of de zwerver haar gaven, dit was een lijfstraf! Ze voelde iedere slag op haar billen branden. Tegelijkertijd voelde ze hoe de vieze Syriër in haar tieten kneep. Hij deed haar pijn, maar de pijn voelde zo lekker!

Plotseling haalde de Syriër zijn lul uit haar kontje en trok Veronique naar de grond. “I want to fuck your tits!” Veronique was weer geil, ze wilde hem wel gehoorzamen! Ze klemde zijn lul tussen haar dikke tieten en spuugde erop. Doldriftig liet ze zijn pik tussen haar borsten glijden. Het duurde niet lang voordat de Syriër klaarkwam tussen haar tieten. Het sperma vloeide over haar grote borsten. Veronique pakte haar kans en molk zijn pik met haar borsten zelfs nadat hij zijn laatste zaad had gespoten. Ze lachte totdat de Syriër haar bij haar haar pakte en haar zo dwong om hem in zijn ogen te kijken. “Remember, you’re mine now.”

Stiekemerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *