Zonnen en luieren

()

Het was een drukkend warme dag in september. De nazomer sloeg nog eens een keer genadeloos toe. Mia was bezig aan haar laatste week vakantie en daarna zou ze beginnen bij haar nieuwe baas. Al haar vrienden waren alweer aan het werk of weer naar school, en daarom verveelde ze zich een beetje thuis. Ook haar vader en moeder waren weer aan het werk. Zo besloot ze een stukje te gaan fietsen. Ze had een route uitgestippeld langs het kanaal omdat het daar toch wel ietsje koeler is, maar ook omdat er altijd van die prachtige jachten en van die hele grote vrachtboten langs kwamen.

Na een half uurtje fietsen kwam ze aan op een stuk waar struiken en bomen stonden en ze dacht bij zichzelf dat dit een perfect stukje was om wat te zonnen en luieren. De fiets verstopte ze achter de struiken, niet dat het nodig was want hier kwam bijna nooit iemand langs. Ze had een deken meegenomen die ze uitspreidde in het hoge gras, zodanig dat de mensen op de jachten en andere schepen haar niet konden zien.

Ze had zo hard gefietst dat ze eerst maar eens even ging liggen in de schaduw van de boom. Ze voelde het zweet op haar voorhoofd parelen. Het T-shirt dat haar mooie platte buik vrij liet, plakte aan haar rug en borsten waarvan de tepeltjes iets harder waren door het afkoelen van het zweet. Toen ze dit zag, wond haar dat een beetje op en wreef ze met de wijsvinger over het tepeltje van haar rechterborst. Dit maakte dat het tepeltje nog harder werd en dat er een zalig gevoel door haar onderlichaam ging. Ze keek naar haar borsten, die trouwens niet zo groot waren, maar ja ze was ook pas 18 geworden. Toen zag ze het harde tepeltje dat duidelijk door het T-shirt heen stak. Dit wond haar steeds meer op en ze voelde dat ze een nat en opgezwollen poesje kreeg.

Intussen was ze al helemaal vergeten waar ze was. Het enige dat ze wilde was zich helemaal laten gaan in haar fantasie. Het was natuurlijk niet de eerste keer dat ze zichzelf verwende. Thuis had ze al vaker voor de TV gemasturbeerd. Meestal was dat bij het zien van vrouwen, niet dat ze een hekel aan mannen had, nee. Toch vond ze vrouwen veel mooier, erotischer. Ze begon nu zachtjes in haar tepeltje te knijpen, waardoor haar een zacht kreetje ontsnapte. Geschrokken van dat kreetje, opende ze haar ogen. Om te zien of iemand haar gehoord kon hebben. En inderdaad, een meter of vijf van haar vandaan zag ze een meisje staan. Het meisje had een kleine bikini aan en stond met de hand voor haar mond aan de grond genageld.

“Hé, wat sta jij daar te kijken” riep Mia verschrikt uit, en probeerde haar kleren snel wat te fatsoeneren. “Ben je uw tong soms verloren” zei ze tegen het meisje. In die tijd had ze het meisje van boven naar beneden al bekeken. Het was haar opgevallen hoe mooi het meisje eigenlijk was. Ze had lang krullend bruin haar tot bijna op haar billen en ze was behoorlijk gebruind alsof ze net terug was van een of ander warm land. De kleine bikini die ze droeg was maagdelijk wit, en ze dacht een klein donker plekje te zien waar het schaamhaar zou moeten zitten. Dit wondt haar ontzettend op, vooral omdat ze zoveel gefantaseerd had over seks met een ander meisje. “Wat ik sta te kijken?” zei het meisje opeens waardoor Mia plots haar ogen van de navelpiercing van het meisje afsloeg. “Ik kan beter vragen wat jij aan het doen bent?” riep het meisje. “Waar kom jij zo plots en zo stil vandaan, ik heb je helemaal niet horen aankomen” repliceerde Mia een beetje verontwaardigd tegen het meisje. “Wij hebben onze boot aangemeerd hier 100 meter vandaan en ik dacht eens lekker in de zon te liggen.”

“Wel” zei Mia tegen het mooie meisje, “wat mij betreft, mag je gerust hier bij mij op het deken komen liggen hoor.” Het meisje aarzelde even en nam Mia heel aandachtig op. Dit viel Mia direct op en ze voelde de ogen van het meisje over haar sexy body gaan, wat haar best een lekker gevoel in haar buik gaf. “OK.” zei het meisje dat ze ongeveer van haar leeftijd schatte. Terwijl het meisje in de richting van Mia liep, zag ze tot haar genoegen dat het meisje van dichtbij nog mooier was dan van afstand. Het viel haar op dat ze mooie lange slanke benen had en mooie vrouwelijk rondingen. De borsten van het meisje waren net als die van haar, geen grote maar wel mooi rond.

“Hoi, ik ben Anja” zei het meisje vriendelijk en stak haar hand uit naar Mia. “Ik ben Mia” zei ze en keek Anja recht in de mooie bruinige ogen. Ze voelde weer dat lekkere gevoel in haar mooie platte buik. “Ga hier maar zitten,” zei de zwartharige Mia. Anja ging in kleermakerszit precies tegenover Mia zitten. Mia kreeg het er een beetje warm van, ze kon zo in het kruis van het meisje kijken. Ze wist even niet waar ze moest kijken toen het meisje zei “wat ben je eigenlijk aan het doen hier.”

“Ik ben aan het zonnen” zei ze snel zonder na te denken. “Met je kleren aan?” vroeg Anja een beetje plagerig. “O, maar, ik wilde eigenlijk net mijn bikini aantrekken” zei ze een beetje beschaamd. “Ah, doe maar even hoor, ik kijk wel even de andere kant op als je dat wilt” meende de mooie Anja. “Hoeft niet kost wat kost” blufte Mia stoer. In haar fantasie zag ze de mooie Anja ook naakt voor zich, wat haar tepeltjes weer een beetje hard deden worden. Mia ging met haar rug naar het meisje toe staan en begon haar schoenen uit te trekken. Ze ging toen recht staan en begon haar korte spijkerbroek los te knopen. “Dit vind ik echt sexy” riep Anja plots uit. “Hoezo sexy” zei Mia geschrokken en draaide zich naar het jonge meisje toe. “Wel dat jij je gaat uitkleden en ik hier eerste rang mag zitten.”

“Vind je mij mooi” vroeg de slanke Mia. “Mooi? Super sexy ben je. En dat meen ik. “Jij bent ook wel een stuk” meende Mia en trok haar T-shirt uit waardoor haar borstjes vrij in het zicht van Anja kwamen. “Wow” was alles wat deze uit kon brengen. Het is nu of nooit dacht Mia en stroopte als laatste kledingstuk, haar string, omlaag. Haar mooie geschoren kutje was op nog geen twee meter afstand van de super geile Anja, die een goed uitzicht had op het gladde kutje. “Hé, ben jij ook geschoren” riep Anja bijna blij uit. “Natuurlijk” zei Mia en pakte haar tas omdat haar bikini erin zat, “is toch veel mooier zo’n kaal kutje vind ik.” Anja keek haar ogen uit op het mooie naakte lichaam van Mia. “Shit” riep Mia hard. “Ik ga zonnen en vergeet natuurlijk mijn bikini weer, stomme trut dat ik toch ben” voegde ze er nog aan toe.

“Och… dat maakt toch niet uit, ga je toch lekker naakt zonnen. Hier kan toch niemand je zien en mij maakt het niet uit. Sterker nog. Ik zie je liever naakt dan in een bikini naast me liggen, heb ik ook nog iets moois te zien vandaag.” Mia wist weer even niet wat ze moest zeggen. Dit gaf Anja de kans om te roepen “weet je wat, ik trek mijn bikini ook uit. Dan ben je niet alleen” voegde ze er nog met een lieve stem aan toe. Ze sprong op en deed haar bovenstuk af voordat Mia iets kon uitbrengen. “Mij goed” zei Mia toen ze met grote ogen naar de borsten van het meisje keek. “Vind je ze mooi” vroeg het meisje. “Prachtig zei ze” stotterde Mia een beetje onzeker.

“Kom eens hier” zei Anja zacht met trillende stem. Mia ging vlak naast het meisje staan. “Je mag ze wel aanraken hoor, toe maar.” Mia stak haar hand uit en legde hem op de mooie gespierde buik van het langharige meisje. De platte buik van het meisje ging vrij snel op en neer omdat ze opgewonden raakte door die hand op haar buik. Langzaam ging de hand van Mia omhoog tot haar duim en wijsvinger de onderkant van de kleine harde borst raakten. “Kus me” zei Anja hees en draaide haar hoofd naar Mia. Deze keek haar recht in die mooie bruine kijkers en draaide haar hoofd iets schuin zodat hun geile mondjes precies op elkaar pasten. Hun tongen vonden zich al snel en maakten de wildste bewegingen terwijl Mia nu de borst van het meisje bijna helemaal in haar hand sloot. Ze begon langzaam rondjes met haar vlakke hand over het tepeltje te draaien dat al snel keihard werd.

Anja slaakte een zucht van genot tijdens het tongen. Mia kneep nu zachtjes in de tepel, ging achter het meisje staan en stopte abrupt met zoenen. “Niet stoppen” siste Anja zacht. “sst…” was alles wat Mia zei. Ze legde haar handen op de heupen van het bijna naakte meisje voor zich en liet ze langzaam naar voren schuiven over de platte buik. Langzaam ging ze zo omhoog. “Ja! Knijp lekker in mijn tietjes, ja zo.” Ze voelde een rilling door het prachtige lichaam van het jonge meisje gaan toen ze de beide borstjes in haar handen sloot. Wat waren ze lekker zacht en warm. Mia begon nu ook sneller te ademen door de opwinding. “Wat heb jij lekkere geile tietjes” fluisterde ze in het oor van Anja.

“Mm…” was het enige wat deze uitbracht. Anja drukte uit opwinding haar borst steeds verder vooruit waardoor je haar ribben zowat kon tellen en haar buik nog platter werd. Haar navel werd langgerekt doordat ze haar handen op haar hoofd had gelegd om Mia beter toegang tot haar borstjes te geven. Mia liet de tepels nu tussen haar wijs en middelvinger doorgaan en hoorde hoe het meisje begon te zuchten. Langzaam gingen haar handen nu naar beneden. Langs de nog steeds uitgeprinte ribbenkast naar de navelpiercing. Hier stopte Mia even om voorzichtig aan de piercing te draaien en te trekken. “Mm… wat is dit lekker geil” zuchtte Anja zacht. “Wat heb ik hier lang op gewacht” vulde de mooie Mia haar aan.

Met de linkerhand ging Mia terug naar de borsten en met de ander richting bikini broekje. Voorzichtig stak ze haar wijsvinger onder het bandje en bewoog van links naar rechts. Heel traag ging ze toen helemaal naar achter toe en duwde plots haar hele hand in het kleine broekje. Haar wachtte daar een heerlijk strak kontje waar ze zacht in kneep en toen met haar vingers door de bilnaad naar voren ging. En daar voelde ze opeens hoe geil het meisje geworden was. Lekker glibberig vocht op haar vingers. Ze trok haar hand uit het broekje en bracht hem naar de mond van Anja. “Hier lik maar lekker je eigen vocht van m’n vingers” beval Mia. Gretig nam het meisje de vingers een voor een in haar mond en likte ze helemaal schoon. “Ik wil dat je mijn poes vingert” gromde het meisje.

“Natuurlijk” fluisterde Mia in haar oor terwijl ze nog steeds de borsten en tepels aan het bewerken was. Nu ging ze met beide handen naar beneden terwijl ze nog steeds achter het meisje stond. Ze nam het broekje in beide handen en langzaam trok ze het omlaag. Nu zat ze op haar knieën met haar gezicht vlak bij het lekkere kontje van Anja. Een huivering van genot ging door haar jonge lichaam bij het zien van zo’n mooi kontje. Haar mond ging als vanzelf naar die mooie billen en ze begon ze zachtjes te kussen. ‘Heerlijk,’ dacht ze, ‘zo’n lekker kontje.’

Langzaam begon ze nu de billen te likken. Nu was de bilnaad aan de beurt. Eerst heel zacht maar langzaam steeds harder en dieper tussen die mooie ronde wangen. Anja had geen geduld meer en ging een beetje voorover staan zodat haar poesje vanachter wat meer bloot kwam. Mia had dit in de gaten en zei heel lief “moet ik je nu likken schat. Kom boven mijn gezicht zitten” vroeg Mia. En meteen deed ze dat ook. Mia legde haar handen onder de lekkere billen en begon het kutje van het meisje te likken. Eerst langs het kutje, met lange halen. Toen begon ze de kut lippen langzaam te likken. Anja was achter het hoofd van Mia op haar handen gaan steunen en keek haar vurig aan. “Ja, lik m’n kutje. Oh! Ja, lekker. Steek je tong in me zo diep als je kunt. Oh ja, oh, ja m’n klitje.” Mia draaide kleine cirkels op het opgezwollen klitje en verhoogde de druk langzaam.

“Oh ja, ik ga komen” riep Anja opgewonden en begon te schokken met haar onderlichaam.” 0h! Ja! Oh, ik kom” ze drukte plots haar poesje hard op de mond van Mia en schokte hevig. Haar orgasme bereikte een hoogtepunt en ze kon nauwelijks een schreeuw onderdrukken. Mia voelde de kutsappen over haar tong en mond vloeien. Ze probeerde alles op te likken, wat haar alleen maar geiler maakte. Ze merkte dat het meisje nu wat begon te ontspannen en reikte omhoog naar de prachtige borstjes van Anja. Haar tepels waren keihard van opwinding en Anja liet zich naast Mia op het deken vallen. Ze had slecht eventjes een paar heftige cirkelbewegingen nodig rond haar eigen speelknopje om eveneens klaar te komen. “Oh, wat was dit ontzettend lekker en geil.” Ze richtte zich weer wat op en begon hartstochtelijk te tongzoenen met Mia. Na zo’n 5 minuten tongzoenen keek ze Mia opeens diep in de ogen. “Zullen we even gaan zwemmen dan anders ruikt mijn moeder zo meteen wat we deden”

“OK, even dan” zei Mia en ze doken samen spiernaakt in het water. Na enkele minuten kwamen ze weer uit het water en Anja vleide zich lekker tegen het hete lichaam van Mia aan. Haar hand legde ze op de mooie nog natte buik van de geile langharige Mia en begon hem te strelen. ” Wat heb je toch een prachtig body” zei ze tegen de met gesloten ogen genietende langharige beauty. “Dank je schatje” fluisterde ze en ging door met zonnen en genieten.

A & M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *