De reünie

()

Op een dag vertelde mijn man me dat er over twee weken weer een klasreünie zou zijn. Hij is al vier jaar directeur van de plaatselijke basisschool, en organiseert sindsdien de reünie op zijn school. De laatste jaren was ik echter niet met hen meegegaan, omdat ik dit eeuwige ‘en weet je nog,’ van een bepaalde leraar niet kon uitstaan, maar vooral ook omdat ik geen van de andere leraren kende. Dit jaar was het echter anders. Hij vertelde me steeds over zijn zogenaamde soort, dus besloot ik toch naar de klassenreünie te gaan. Hij was erg onder de indruk van deze gedachte, want dan kon hij zijn vrouw, die achttien jaar jonger was dan hij, trots aan de anderen voorstellen.

Op de bewuste zaterdag koos ik voor een beetje uitdagende kleding. Ik deed mijn korte rode rokje aan, een dunne zwarte panty, mijn favoriete rode pumps, een witte blouse en een rood jasje. Ik koos voor een kleine zwarte Bh, omdat deze dan mooi zichtbaar was onder de witte blouse, en mijn volle borsten goed liet zien. Hij was totaal perplex toen hij me zag. “Man, Petra,” zei hij tegen mij, “ik wist niet eens dat ik zo’n opwindende en hete vrouw had.”
“Je wilt toch zeker geen grijze muis voorstellen aan je kameraden,” zei ik tegen hem. Hij ontkende dit ten stelligste. We reden om zeven uur naar zijn basisschool. De vergadering zou pas om 20.00 uur plaatsvinden, maar hij had vooraf met een paar vrienden afgesproken, om alle spulletje, zoals bier, wijn, diverse salades, enz. binnen te zetten. Toen we daar aankwamen werden we al door zeven personen opgewacht. Allereerst stelde hij me voor aan de anderen.

Van één man was ik vooral onder de indruk. Zijn naam was Rolf, en hij vertelde dat hij advocaat was. Hij had een verzorgde, mooie uitstraling, en een prettige stem. Nadat mijn man alles had geopend, en we alle meegebrachte spullen hadden weggezet, kwamen er gaandeweg steeds meer mensen binnen lopen. Hij liet ons vervolgens zijn directeurskamer zien, en beschreef het als ‘de tafel die de wereld betekent,’ terwijl hij naar zijn bureau wees. ‘Een bekend verhaal,’ dacht ik meteen toen ik het hoorde. Ik nipte al van mijn derde glas wijn, toen Rolf bij ons kwam staan. Hij bekeek me onopvallend van top tot teen, zodat er een koude rilling over mijn rug liep. Mijn man noemde Rolf terloops, en noemde hem een waaghals, hoewel hij een bekende advocaat was. Ik keek belangstellend uit naar de rest van de avond.

Ik was in ons tienjarig huwelijk nooit ontrouw geweest aan mijn man, en ik was ook niet van plan dit te veranderen. Maar dit tintelende gevoel dat opkwam toen hij me alleen maar aankeek, zorgde voor ongecontroleerde trillingen bij mij. Ik ging aan een schooltafel zitten, en had een prettig gesprek met Roland. Die stond recht voor me. Ik wilde het weten, ik wilde weten wat hij van me vond, ik wilde zelfs meer dan dat. Ik spreidde mijn benen een beetje, zodat hij zonder problemen bijna tot aan mijn string kon kijken. De grote bobbel in zijn broek vertelde me dat hij genoot van wat ik hem liet zien. Toen kwam er nog een stel bij ons staan dat ik tot dan toe niet kende. Natuurlijk sloot ik toen mijn benen! We praatten heel nonchalant verder over ditje en datjes, maar ik merkte dat hij nog steeds heimelijk naar mijn benen bleef kijken. “Ik ga even een frisse neus halen,” zei hij opeens. Ik liep op mijn beurt weer naar het groepje waar mijn man bij stond. Hij ging zo op in het gesprek dat hij me niet eens opmerkte. Ik pakte toen mijn tas, en liep de klas uit.

Rolf stond voor het raam, en rookte zijn sigaret met smaak. Ik liep naar hem toe, en zei: “Roken is schadelijk voor je gezondheid.” Daarbij keek ik hem verleidelijk in de ogen. “Ik kan nog wel iets bedenken dat gezonder is,” antwoordde hij. “Dus wat is dat dan?” Vroeg ik onschuldig, terwijl ik heel goed begreep wat hij daarmee bedoelde. Hij wachtte tot een vrouw die uit de klas kwam, de trap afliep. Toen pakte hij mijn hand, en liep met me naar de trap. Op de tweede verdieping, liep hij met mij rechtstreeks naar de kamer van mijn man, die hem niet op slot had gedaan. Hij deed de deur achter me dicht, en trok me mee naar het bureau. Hij tilde me gewoon op het bureau, zonder nog een woord te zeggen, gingen zijn handen onder mijn rokje, trok mijn string en de panty naar beneden. Hij duwde mijn verdedigende handen gewoon opzij.

Ik was opgewonden, als nooit tevoren in mijn leven. Mijn hartslag versnelde in een hoog tempo, en ik was klaar om tot het uiterste te gaan. Hij streek met zijn hand langs mijn kut, die al droop van het kutgeil. Toen deed hij mijn pumps weer aan mijn voeten. Hij pakte de panty, rolde deze weer op, en precies waar het kruis begon, legde hij de panty over zijn lul, die hij uit zijn broek had gehaald. “Hij gaat je neuken met je eigen panty over zijn lul,” dacht ik nog bij mezelf, toen ik zag hoe hij zijn lul, gehuld in mijn panty, tegen mijn kut aandrukte. Zijn lul was lekker groot, met een dikke paarse eikel, en het ongewone gevoel van nylon tegen mijn kut aan, zette mijn kut nog meer in vuur en vlam.

Tot dat moment, had hij nog steeds geen woord gesproken. Dat kon me ook niet schelen, want ik wilde maar één ding. Ik wilde zijn grote lul in mijn kut hebben! Toen voelde ik hem ook. Hoewel de panty nog steeds tussen mijn kut en zijn lul zat, gleed hij gewoon in en uit mijn kletsnatte kut. Ik was zo nat dat had ik bij mijn man nog nooit gehad. Hij haalde toen het voetgedeelte uit mijn panty, en wreef ermee over mijn klit. Mijn orgasme was zo heftig dat ik alleen nog maar gekleurde lichtjes om me heen zag. Ik legde mijn hand voor mijn mond, en kreunde als een dier. Er was niets menselijks meer aan mij, alleen pure lust. Hij bleef me met harde stoten neuken, totdat hij plotseling begon te kreunen, en een grote hoeveelheid sperma in mijn kut spoot. Hij trok voorzichtig zijn lul uit mijn kut, en ik zag dat hij een enorme hoeveelheid sperma in het kruis van mijn panty had gespoten. Daarnaast was er mijn kutsap dat zich met zijn sperma vermengde.

Hij pakte toen mijn string, stopte die in zijn zak, en zei: “Je bent klaar om weer door mij geneukt te worden, ik bel je nog.” Toen was hij weg. “Wat is dat varken,” dacht ik. Ik was murw gebeukt op het bureau van mijn man, mijn panty was doorweekt door zijn sperma en mijn kutgeil, en ik had geen string meer om aan te trekken. Ik kwam van het bureau af, haalde wat tissues uit mijn tas, en maakte geïmproviseerd mijn kut schoon. Daarna deed ik mijn panty weer aan. De met sperma besmeurde plek, kwam meteen op mijn kut te liggen, en ik voelde een vreemd, geil gevoel. Daarna maakte ik het bureau schoon, want er was behoorlijk veel sperma op de tafel gedruppeld. “Wat als hij nu mijn string aan mijn man zou laten zien?” Dacht ik geschrokken.


Met gemengde gevoelens ging ik terug naar beneden, naar de klas. Zonder string, alleen met een panty besmeurd met sperma onder mijn rokje, kwam ik weer bij de groep staan. Hij was nu met mijn man aan het praten. Gelukkig over irrelevante zaken. Ik staarde hem met hatelijke ogen aan, wat hij nogal amusant vond. Toen sprak ik even met mijn man. Tijdens dit gesprek merkte ik dat ik mijn dijen samen kneep, en genoot van het gevoel van nat vreemd sperma op mijn kut. Rolf nam een uur later afscheid van ons, en vertelde mijn man dat hij weer zou bellen. Hij vertelde er niet bij wie hij zou bellen, mij natuurlijk.
Twee dagen later lag ik in zijn bed, en werd ik compleet van de wereld geneukt! Waar een reünie al niet goed voor is…

Evelien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *