Ontrouw van Mia

()


Mia kleedde zich aan voor de barbecue op de camping in Linköping. Haar man en twee dochters waren al vooruit gegaan. Ze besloot een strak wit shirtje met diepe V-hals en een kort groen rokje aan te trekken. Ze zag er nog goed uit voor een 44-jarige dacht ze terwijl ze haar hand door haar donkerblonde bob-coupe haalde. Mooi vakantiebruin over heel haar lichaam verfraaien het plaatje des te meer. Ze mengde zich onder de gasten waaronder ook Gerrit. Gerrit zit ook al jaren op de camping en “woont” een straatje verder dan Mia en haar man. Ze kennen elkaar voornamelijk van dag, hallo en een kort praatje. Wat Mia niet wist, was dat Gerrit altijd wel een oogje op haar heeft gehad. En nu keek Gerrit helemaal zijn ogen uit! Die heerlijke B- cup borsten en haar verrukkelijke bilpartij, werden Gerrit echt te veel. Zijn vrouw was dit weekeinde even naar huis dus dit was de ultieme mogelijkheid om iets ‘uit te vreten’.

Na een uurtje of twee merkte Gerrit dat Mia enigszins aangeschoten begon te raken. Hij keek goed rond of haar man en kinderen niet in de buurt waren en begon nog eens een praatje met haar te maken. Hij had nog spareribs thuis liggen en nog wat drank. Of ze misschien zou willen helpen om dat op te halen. Behulpzaam als ze is, zei Mia ja en liep met Gerrit mee naar zijn huisje. Onderweg praatten ze honderduit en al vlot kwam het onderwerp kleding aan bod. Net op dat moment liepen ze het huisje van Gerrit binnen. Mia vervolgde het gesprek en vertelde dat ze er aan twijfelde, of ze wel de goede kleding had aangetrokken. Gerrit antwoordde lachend dat ze er prima uitzag en dat het goed was dat Mia dertien jaar jonger was dan hij. Mia boog zich ondertussen over de eettafel en ontfermde zich over de in folie verpakte spareribs. Haar heerlijke billen staken uitdagend naar achteren en Gerrit had het niet meer! Hij ging schuin achter haar staan, legde brutaal zijn hand op haar billen en zei: “Dit bedoel ik nu, in dit rokje zien je billen er heerlijk uit.”

Mia schrok van de actie, maar het enige wat ze kon uitbrengen was: “Vind je dat…?” Gerrit wreef nu over haar billen en zei: “Jazeker, je hoeft je echt nergens voor te schamen. Ik zou er graag meer van willen zien”. Mia voelde dat de drank zijn werk had gedaan want het voelde eigenlijk wel fijn. En in deze naïeve toestand dacht ze dat alleen kijken geen kwaad kon. Langzaam trok ze haar rokje omhoog en een heerlijke ronde zongebruinde kont met een klein slipje kwam tevoorschijn. Gerrit kreeg spontaan een stijve lul in zijn broek en legde nog eens zijn hand op haar billen. Weer schrok Mia en ze zei: Hey! Alleen kijken buurman!” Maar Gerrit ging door en begon over haar kont te wrijven. Mia vond het stiekem wel spannend, maar vreemdgaan was nog bij haar niet opgekomen. Ze liet het maar toe en boog nog iets dieper over de eettafel. Mia voelde dat zijn hand richting haar kutje ging en inderdaad, hij legde zijn hand nu vol op haar kruis! Ze voelde nu zelf dat ze een beetje nat was en slaakte een kreetje.

Met een verbaasd gezicht voelde ze dat Gerrit haar slipje opzij schoof en plotseling twee vingers in haar kutje stopte. “Ah!” kreunde Mia zacht, “Gerrit, wat doe je?” Gerrit begon langzaam haar kutje te vingeren. “Ik geil op je …! Voel eens hoe hard ik ben van jou… “. Mia voelde dat Gerrit haar linkerarm beetpakte en deze naar achteren leidde. Ze voelde dat Gerrit zijn broek al half uitgedaan had en daarna belandde zijn grote harde pik in haar hand. Het enige wat ze op dat moment dacht was dat die zo groot en hard was. Gerrit liet Mia hem aftrekken door haar pols op en neer te bewegen. Mia liet het toe en besloot al haar remmingen los te laten. Ze voelde de harde pik van Gerrit heen en weer in haar hand bewegen. En het leek wel of hij steeds harder werd! Gerrit haalde nu zijn vingers uit haar kutje en ging achter haar staan.

Ze voelde dat zijn hand nu naar borsten beetpakte. Nog steeds liet Gerrit Mia zijn lul aftrekken en ze hoorde hem zachtjes in haar oor kreunen: “Ik wil je! Ik wil je neuken.” Voordat ze kon antwoorden voelde Mia dat ze stevig met één hand op de tafel werd gedrukt en dat Gerrit zijn keiharde lul in haar kutje stopte. “Ah! Gerrit…!” Riep Mia uit maar overmand door opwinding liet ze het maar toe. Ze voelde hoe Gerrit haar heupen greep en hard zijn lul in en uit haar kutje stootte. Het geklets van zijn buik op haar kont en de sappige geluiden van haar kutje dat gepakt werd maakten haar alleen maar geiler. Deze man is gewoon geil, dacht Mia. En als hij mij nu snel wil pakken dan laat ik hem maar. Gewillig ontving ze de keiharde stoten van Gerrit in haar soppende kutje en ze voelde dat ze zou gaan klaarkomen. “Oh… ik ga komen buurman… oh jee!“ Kreunde Mia in trance.

“Kom maar klaar Mia…” zei Gerrit terwijl hij bij elke stoot zijn best deed om Mia zo diep mogelijk te penetreren, “ik kom… kom ook bijna… ik wil je helemaal volspuiten!” Kermend en kreunend kwam Mia klaar. Ze voelde dat haar kutje zich spande om de keiharde lul van Gerrit. Precies op dat moment kwam ook Gerrit grommend klaar. Hij trok Mia bij haar heupen stevig tegen zich aan, en spoot zijn zaad diep in haar kutje. Mia voelde de explosie van warm sperma in haar kutje en de harde stoten van Gerrit deden haar bijna weer klaarkomen. Half uitgeput plofte Gerrit op Mia. Mia voelde zijn gewicht op haar rug, maar voelde ook dat zijn lul nog steeds in haar kutje zat, niet veel slapper werd.

Plotseling trok Gerrit zijn lul uit haar kutje en duwde Mia naar het bankstel. Hij liet haar zitten en ging zelf voor haar staan. Mia was een beetje verrast van de ruwe aanpak maar aangezien ze nog steeds een beetje opgewonden was, was die grote pik voor haar gezicht niet echt een straf. Ze voelde de handen van Gerrit op haar achterhoofd en haar gezicht werd richting zijn lul geduwd. Mia opende haar mond en Gerrit stopte zijn hele lengte naar binnen. “Zuigen Mia” gromde Gerrit streng, “pijp me maar weer keihard.” Mia had nooit verwacht dat ze zo kon genieten van een vreemde man die ongegeneerd haar mond neukte! Gewillig liet ze Gerrit haar mondje neuken. Ze voelde dat zijn lul weer op volle oorlogssterkte begon te komen. Gerrit haalde zijn lul uit haar mond, trok snel haar strakke shirtje uit en duwde Mia achterover op de bank. Mia lag nu half onderuit op de bank met haar rokje op haar heupen, in haar blote tieten en met zaad dat langzaam uit haar kutje druppelde.

Gerrit knielde voor haar tussen haar benen en legde deze op zijn schouders. Nu boog hij over haar heen zodat haar kont een klein stukje los kwam van het bankstel. Mia wist al wat er ging gebeuren. Gerrit zou zijn harde paal diep in haar kontje stoppen. En inderdaad voelde ze zijn eikel voor haar gaatje. “Ik ga je kont neuken” gromde hij in haar oor, “dat wil ik al zo lang met je doen.” Mia was een beetje nerveus daarvoor, maar vond het wel best. Ze voelde dat Gerrit langzaam zijn eikel naar binnen duwde en toen deze er eenmaal in zat, stootte hij plotseling zijn hele lul in haar kontje. “Ah…!” Kermde Mia geil, “je zit er helemaal in… oh!” Haar benen gleden van zijn schouders naar zijn bovenarmen en vonden daar rust. Gerrit leunde over haar heen en ramde hard met veel gekreun en gegrom zijn lul in het kontje van Mia.

Mia was nog nooit in haar kont geneukt. Haar man deed dat nooit. Maar ze vond het heerlijk om rauw door een vreemde pik in haar kontje geneukt te worden. Gillend en kreunend kwam ze nog twee keer klaar. Ze werd gek! “Neuk me dan, geile vent!” kreunde ze, “neuk die reet van me met die harde lul van je!” Ze voelde dat het tempo van Gerrit omhoog ging. “Ik ga weer komen Mia!” Gromde hij haar toe terwijl hij haar aankeek, “ik wil op je gezicht klaarkomen!” Dat had Mia nog nooit gedaan, maar voordat ze er überhaupt over na kon denken haalde Gerrit zijn lul uit haar kontje en knielde op de bank met zijn lul voor haar gezicht. Ze zag hoe Gerrit met een hand haar haren greep en met zijn andere hand snel zijn lul aftrok voor haar gezicht. Mia keek Gerrit aan en wist dat haar gezicht bedolven zou worden onder zijn zaad. “Ik ga komen!” Gromde Gerrit terwijl haar haar streng aankeek, “ik ga heel dat gezichtje van je vol spuiten!”

Grote klodders zaad belandden op het gezicht van Mia. Ze voelde het warme goedje terecht komen op haar wangen, tussen haar ogen, haar voorhoofd en in haar mond. Gerrit zorgde er wel voor dat geen plekje werd overgeslagen. Plotseling stopte hij ruw zijn lul in haar mond en stootte nog enkele keren zijn lul leeg in haar mond. Ze kon niets anders doen dan dit in te slikken. Haar haren werden losgelaten en ze viel achterover op de bank. Gerrit knielde nog steeds boven haar. Druppels sperma dropen van haar gezicht af op haar tieten. Ze vond het heerlijk! Nog nooit was ze vreemd gegaan maar, om door een vreemde man op deze manier gebruikt te worden was het einde. Gerrit gaf haar een handdoek en nadat ze zich enigszins schoon had gemaakt liep ze weer terug naar het feest. Terug naar haar man en dochters die niets in de gaten hebben gehad.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *