Een nacht

()

Ik ben een man van nu eenenveertig jaar en maakte het onderstaande mee toen ik eenendertig was, en nog dikwijls denk ik terug aan de trouwerij van mijn broer. Mijn broer had het geluk een hele lieve mooie vrouw tegen het lijf te lopen en na een paar jaar vroeg hij haar ten huwelijk en Femme accepteerde. Op meer dan een verjaardag was ik het zusje van de vriendin van mijn broer tegen gekomen, Estelle en ik hadden altijd gezellige maar wat oppervlakkige gesprekken met haar gehad. Elke keer als ik haar tegen kwam moet ik bekennen dat ik het niet na kon laten even in haar decolleté te gluren. Ik ben een beetje een stiekem type op dat vlak en heb niet zo heel veel durf. Maar tegen die cup C kan geen enkele zelfbeheersing op. Ik hoopte altijd dat ze het niet zou zien. Ook toen ik later weg ging en haar drie zoenen gaf had ik altijd zin het daar niet bij te laten. Maar ik durfde daar niet zoveel mee, zeker niet in een volle kamer met familie.

Maar voor de organisatie van het huwelijk van mijn broer hadden we vaker contact dan tevoren en aangezien we tegelijk de vrijgezellenfeestjes voor onze broer en zus regelden, hadden we afgesproken om de plannen eens door te spreken. Mijn broer hield niet van al die poespas en was zeker geen “bananenbar type” en Femme was wel een dondersteen, maar ook niet echt het type “he, daar is de politie en de muziek staat te hard”. Dus de geijkte sjablonen voor vrijgezellenfeestjes zaten er niet in. Maar gaven wel aanleiding samen af te spreken wat dan wel.

Ik woonde alleen in een bejaardenflat, toen die gebouwd werd waren er niet genoeg bejaarden in mijn gemeente om alles te vullen, en zo kwam het dat er tijdelijk ook veel jongeren woonden in die flats. Om negen uur ‘s avonds kwam ze aan bij mij. Het was koud en ze kwam binnen met een dikke winterjas en spijkerbroek. Nadat ik haar jas had aangenomen kwam er een witte blouse onderuit met doorkijk, eronder had ze een wit-kanten body of iets dergelijks aan. Toen ik haar voor mij de woonkamer in liet gaan zag ik voor het eerst haar perfecte kont in een Levi 501. Die spijkerbroek is dan misschien wel uit de tijd, maar bij haar voelde ik mij weer die zestienjarige jarige uit 1989 die net iets te katholiek was opgevoed.

We spraken over koetjes en kalfjes en ik bood haar een glaasje wijn aan. Op de een of andere manier was zij ook iets gespannen en hoewel ze met de auto was wilde ze wel een glaasje. Ik begon te vermoeden dat ik niet de enige was die wel wat positieve spanning voelde en nam zelf een glas Whisky. We praten over wat we zouden gaan doen voor de vrijgezellenfeestjes en al snel maakten we grappen over onze broer en zus die we toch zouden confronteren met strippers. Ik zij lachend dat ik mijn broer wel in een leren broek met een open voorflap zou laten lopen die dag. Speels meldde ze dat dat bij ons in de familie naar haar idee niet zou misstaan. Voor ik het in de gaten had dat dit dus ook voor mij zou gelden had ik er al overheen gepraat. Uiteindelijk kwamen we op keurige feestjes uit met een pikant dingetje her en der, maar niets wat onze broer en zus gênant zouden vinden. Hoewel voor ons grappiger, was het feestje toch voor hen bedoeld natuurlijk. Na de gebruikelijke drie zoenen bij de deur liep ze weg in haar winterjas, maar gelukkig kon ik nog even mijn hand over de Levi laten afglijden en zeggen dat als ze vragen had, ze altijd kon bellen. Even bleef ze een seconde staan, haar ogen gleden even naar mijn kruis waar zich al een behoorlijke bobbel begon te vormen, schonk mij een hele mooie glimlach… maar ze draaide zich toen om en ging ervandoor.

De weken erna hadden we helemaal geen contact meer en hoewel ik graag weer af wilde spreken kwam het er niet van omdat ik gewoonweg niet durfde bellen. Na de vrijgezellenfeesten had ik pas de moed haar te bellen omdat ik een geldig excuus had, en ze was oprecht blij dat ik belde en vertelde over het feest en dat alles een succes was. We zouden elkaar de week erop op de bruiloft zien, dus afspreken vond ik een beetje raar. Wel zei ik haar nog dat ik heel benieuwd was wat zij zou dragen op de bruiloft en ze vertelde mij dat ze speciaal iets had met een geweldig uitzicht… Ik zat onmiddellijk met een stijve aan de telefoon en vroeg een beetje stamelend ‘voor of achterkant’. “Beide… en speciaal voor jou.” Ik kon geen woord meer uitbrengen en geloof dat ik nog gezegd heb dat ik erg benieuwd was. Nadat ik opgehangen had heb ik mijzelf voor mijn kop geslagen dat ik daar niet meer van kon maken.

De dag van de bruiloft hadden we het beiden erg druk met zorgen dat het bruidspaar er een superdag van kon maken, maar toen ik haar de eerste keer zag, voelde ik meteen mijn lul groeien. Haar lange blonde haar opgestoken, zilveren make up die haar prachtige blauwe ogen benadrukten en een zalmkleurige strakke body, fantastisch decolleté, en een best hoog boven de knieën stoppend jurkje. Alsof ze zo uit mijn fantasieën gestapt was voor vandaag. Ik heb haar eerst met open mond een paar seconden aan staan kijken voordat ik een woord uit kon brengen. Waarna ik haar heel snel in een adem zei dat ze er geweldig uitzag en dat het niet alleen een goed uitzicht was maar zelfs een geweldig schouwspel. Ze kleurde en gaf mij een compliment terug. Ik was driedelig met pandjes en zag er echt piekfijn uit vond ze. Ze gaf mij een zoen en kwam even heel dichtbij. Ik voelde haar grote borsten tegen mijn borst aan drukken en had op dat moment wel spontaan dwars door mijn pak heen kunnen prikken en haar nemen waar ze stond. Blijkbaar hield ik mijn adem in, want ze zei “haal gerust adem, volgens mij heb je al geen bloed meer in je hersenen, dus als je dan ook nog geen zuurstof in je longen brengt zou deze dag zeer goed verpesten voor zowel het bruidspaar als mij.”

Lachend ging ze door met voorbereidingen voor het huwelijk, mij compleet perplex achterlatend. Het duurde zeker tien minuten voor ik in staat, was weer normaal te denken i.p.v. haar naakt proberen voor te stellen in allerlei posities.

Pas na het avondeten zag ik de kans weer in haar buurt te komen. Al het georganiseer was voorbij en er waren alleen nog een paar uur feesten voor de boeg. Ik kwam naast haar staan, legde een hand op haar rug en wilde net iets zeggen toen er allerlei familie bij kwam staan om ons te bedanken voor de goede zorgen voor het bruidspaar. En telkens als ik toenadering wilde maken kwam er iemand bij of was ze alweer in gesprek met een andere man. Ze leek ineens heel ver weg een besteedde compleet geen aandacht meer aan mij. Ik dacht even alles verkeerd begrepen te hebben en besloot een flinke whisky te nemen aan de bar. Ik had net mijn tweede glas leeg toen ik plots een hand bij mijn heup voelde. Estelle stond naast mij met een glas wijn en een whisky in haar handen. Ik nam het glas van haar aan en sloeg direct een arm om haar heen. Ik wilde haar op dat moment zoenen maar realiseerde mij dat ik nog steeds niet geheel zeker wist of dit wel was wat zij ook wilde. En ik maakte de beweging af door haar met die arm richting de dansvloer mee te nemen waar de band net begonnen was. We dansten wat en ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Met elke beweging kwam haar perfecte lichaam fantastisch uit. Haar borsten bewogen nauwelijks in die strakke body, maar haar jurk ging wel heen en weer waardoor ik kon zien dat ze weer dat witte kanten dingetje aanhad dat ik eerder gezien had. Ze kwam iets dichterbij dansen en ik sloeg mijn whisky achterover. Zij sloeg haar wijn achterover en ik had het gevoel dat dat het laatste restje verlegenheid wegnam. Ik danste nu heel dicht bij haar en schuurde steeds met mijn kruis dicht tegen haar aan. Zij liet zich dit welgevallen en door haar dijbeen steeds zachtjes naar voren te duwen, werd ik keihard en zij leek dit ook in het geheel niet vervelend te vinden. Ze keek mij diep in de ogen en ik zag dat ook zij flink aangeschoten werd. Ik vroeg haar of ze nog een wijntje wilde en nam haar mee naar de bar. Maar i.p.v. aan de voorzijde te blijven, nam ik haar mee naar de achterzijde waar het rustig was en we door de bar zelf gescheiden waren van de zaal met een muur in onze rug.

Meteen liet ik mijn hand over de zachte stof van haar jurkje glijden langs haar billen. Die waren heerlijk stevig en ik bestelde tegelijk een wijn en nog een whisky. Ik liet mijn hand op haar billen rusten en pakte heel zachtjes met een hand een bil vast en kneedde hem zachtjes. Haar lippen gingen iets uiteen en ze schuifelde weer dicht tegen mij aan. Toen de barman onze drankjes neerzette keek hij even naar ons, lachte even nadat ik hem aankeek en dimde het licht iets aan onze zijde van de bar. Als ik beide handen op dat moment niet op betere plaatsen had, had ik hem een high five gegeven. Noch Estelle, noch ik leken van plan te zoenen in die zaal met onze volledige familie erbij, dus ik fluisterde in haar oor dat ze mij een ongelofelijk gevoel gaf en dat ik niets liever wilde dan haar jurkje voorzichtig uit te doen. Ze lachte schalks en zei dat dat hier niet zo gepast was, maar dat waarschijnlijk zo ook zou lukken. Ze kwam voor mij staan en deed haar handen achter haar rug tegen mijn kruis aan. Ik liet mijn handen langs haar borsten aan de zijkant van haar jurk gaan en langzaam naar beneden naar haar benen, net waar haar jurkje ophield. Haar handen masseerden al langzaam mijn lul en ik had het gevoel alsof ik daar al klaar van zou komen. Ik pakte stevig haar dijen vast en stroopte het rokje iets op. Ik wreef over haar kruisje van de body stocking en voelde meteen dat er onderin knoopjes zaten. Ik frummelde ze direct los en voelde dat ze zeiknat was. Ondertussen trok ze mij af en ze ging op de verhoging van de bar staan. Ze wipte haar kontje omhoog zodat ze perfect met haar natte kut voor mijn steigerende lul kwam te staan. Ik wist niet hoe snel ik hem erin moest doen en voelde hoe ik ineens tot halverwege naar binnengleed. Ik ben niet heel groot geschapen, maar mag er toch zijn, maar ze had er geen moeite mee en duwde zich daarna ineens op mijn paal met haar warme kut. Echt druk bewegen durfden we echter ook niet dus we schommelden heel zachtjes wat misschien wel het meest geile was wat ik ooit meegemaakt heb. Ik kon mij niet beheersen en greep beide borsten volledig vast. Haar keiharde tepels duwden in mijn handen en ze kreunde flink toen ik mijn heupen nog eens flink tegen haar aanduwde. Ze holde haar rug en ik begon steeds steviger te neuken. Ze kreunde in mijn oor en ik voelde dat ze steeds heftiger begon te knijpen. Ik kon een hoogtepunt niet langer ophouden en gaf aan dat ik haar helemaal vol ging spuiten. Dat bracht haar op haar hoogtepunt en tegelijk kwamen we daar aan de bar klaar. Ik voelde straal na straal in haar verdwijnen en elke keer kreunde ze en kneep mij helemaal fijn.

Mijn handen zaten ondertussen op haar heupen zodat de schokken niet zouden zorgen dat mijn lul uit haar zou glijden. Ik was nog lang niet klaar met haar en fluisterde in haar oor dat ik hem nog lang niet van plan was eruit te halen en het liefste daar nog een weekje zo door zou blijven willen gaan. Ze keek in mijn ogen en de geilheid droop er vanaf. Ze begon weer zachtjes achteruit te duwen en ik werd geen moment slap. We deden het nog een keer en genoten intens van de beleving elkaar daar stiekem, met al onze familie op een paar meter afstand die alles konden opmerken. Nog een keer bereikte ze een hoogtepunt en weer voelde ik alsof ze mijn lul eraf zou knijpen, geweldig. Daarna moesten we stoppen en ons weer een beetje gedragen, het zou op een moment natuurlijk wel iemand opvallen, en de angst voor dat gênante moment leek de overhand te krijgen nadat onze initiële geiligheid was bevredigd. We namen allebei nog een glas en nadat we kleding iets gefatsoeneerd hadden begaven we ons nog even onder de gasten.

Maar al snel kwamen we weer bij elkaar om elkaar op te hitsen. Ik gaf haar mijn kamernummer en zei dat ik er over 5 minuten zou zijn. Die avond op de hotelkamer waar zij mij opzocht hebben we nog meer intens gevreeën, gedoucht, weer gevreeën en elkaar helemaal genomen op manieren die ik niet voor mogelijk had gehouden. Heel het katholieke verlegen gedeelte was geheel verdwenen en uit datzelfde katholieke frustratie van jaren keurig gedrag kwamen er ineens uit.

Het hoogtepunt was dat ze bovenop mij zat en zei dat ze niet meer kon, helemaal rauw was en niet durfde verder te gaan. Ik pakte mijn stijve lul en drukte hem voorzichtig tegen haar kontgaatje aan. Met grote ogen en een bevende stem vroeg ze mij voorzichtig te zijn, en ik beloofde dat en drukte zacht, beetje bij beetje steeds verder mijn lul erin. Haar ogen leken weg te rollen en ze kreunde harder dan ze die avond had gedaan. Waar ik voorzichtig begon, nam ze al snel over en ze spietste zich volledig op mijn lul totdat die volledig in haar kont verdween. Keer op keer liet ze zich volledig omhoog komen om zich dan met redelijke kracht omlaag te stoten met haar heerlijke kont, mij volledig in zich te neuken. Ik pakte haar kont met een hand en haar lange haar met de andere en trok aan beide zodat ik nog steviger in haar kwam. Ze was zo strak dat ik vrij snel mijn laatste zaad in haar spoot en even later kwam ze weer kreunend klaar. Daarna begon ze zenuwachtig te lachen en gaf aan dat ze niet meer kon. We vielen tevreden op bed naast elkaar. En de avond eindigde zoals ik hoopte dat ik ooit een avond zou beleven. Met durf en een ongelofelijke ervaring rijker met een ongelofelijk mooie vrouw.

Jammer dat ze al getrouwd was.

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *