Vervolg op ‘Cockhold’

()

Mijn vrouw ontdekte mijn voorgaande verhaal op mijn tablet en las het. Daarna confronteerde ze mij ermee. Ik heb wat stotterend mijn erotische dromen trachten uit te leggen. En haar toen het vervolg laten lezen. Het werd daarna een natte avond! Met een min of meer toezegging van een trio….

Vervolg op Cuckold?

Zoals ik in het voorgaande verslag al meldde, heeft mijn vrouw een onverwachte kant aan haar seksualiteit ontdekt. Ze blijkt zich wat betreft seks dominant te gedragen, wat mij in de rol van cuckold dwingt. Maar ik vond uit dat het zien van mijn eega die seks heeft met een volslagen vreemde vent mij gigantisch opwond. Van dichtbij te zien hoe een vreemde pik haar penetreert doet mij handsfree klaar komen.

Na onze eerste ervaring met een wildvreemde donkere man had ze vergelijkingen gemaakt tussen mijn piemel en die van haar lover. En inderdaad, ik beschik over een middelmatige 16cm, in stijve toestand. Veertien dagen na ons avontuur gaf ze me ‘s morgens te kennen wel weer in te wezen voor seks met iemand anders dan mijzelf. Ze liet doorschemeren dat ze, indien ik me behulpzaam gedroeg, misschien wel door twee mannen tegelijk wilde laten berijden! Ze nam me mee naar boven, naar ons kantoortje (ik werk soms vanuit huis) naast de slaapkamer en zette mijn laptop aan. Toen trok ze haar slipje en rok uit en ging in haar blote kont op mijn stoel zitten.

“Kleed je uit,” commandeerde ze, “helemaal.” Ik voldeed snel aan haar wens, in afwachting van wat ging komen. Ze opende een datingsite en ik concludeerde dat er van haar al een wachtwoord bestond! Op het scherm verschenen een lijst van jongemannen, in allerlei kleurvariaties en sommigen zelfs ZEER jong, ze moeten nog op school gezeten hebben. Hun overeenkomst was duidelijk, allen waren beschikbaar zonder betaling voor seks, ze waren zwaar geschapen en vaak zeer gespierd. En allemaal toonden ze hun pik in volle erectie. Sommigen hadden een klein fotootje erbij van hun eikel, waar het voorvocht uit hun gleufje droop!

“Onder het bureau en likken,” gebood Cynthia en spreidde haar dijen. Ik deed zoals gezegd en begon haar te beffen. Ik hoorde haar tikken. Ze was bezig een online contact te openen, want ik hoorde plotseling een man zeggen.

“Hallo daar, lekker ding”. Ze antwoordde “met jou ook, lekker ding. Als je gaat staan en me je pik laat zien trek ik wat uit.” Ze trok haar blouse en beha uit en trok haar knieën op, zodat ik bij haar kontgaatje kon komen. Ze zei. “Zo, jij hebt een lekkere jongen, beter dan die van mijn man”.

“Oh,” hoorde ik het antwoord, “dus je bent getrouwd?  Wil je vreemd gaan?”

“Welnee,” zei ze, “mijn man ligt op dit moment op zijn knieën mijn kutje en anus te likken. Als jij jezelf nou eens voor mij aftrekt en klaarkomt. Misschien kom ik dan ook wel.” Het duurde een paar minuten, maar Cynthia begon schokkende bewegingen te maken. Ik hoor de man zeggen “ik kan me niet meer inhouden.”

“Wacht even,” zei ze, “stop. Ik wil dat mijn slaafje hier ziet hoe een echte pik klaar komt.” Ze duwde mij met een voet onder het bureau vandaan. Ik ging naast haar staan en zag een zeer jonge jongen met een erectie van, naar ik schatte over de 20cm. in zijn hand. Het voorvocht liet zijn eikel glimmen, hij was besneden. Cynthia begon zichzelf te vingeren en zei, “ga maar door, laat zien wat spuiten is.” De jongen ging verder met zich af te trekken, terwijl hij naar mijn vrouw ’s borsten staarde. Na een minuut kwam Cynthia, gefixeerd op de pik voor haar neus, klaar. Ze hijgde en vloekte, de jongen kreunde en schoot zijn lading tegen de camera. Ik telde 6 dikke stralen. Ik keek omlaag, mijn eigen pik stond te wippen van opwinding en verdomd, weer zonder er aan geweest te zijn kwam ik ook klaar. Het verschil met de jongen was dat mijn zaad langs mijn paal omlaag droop, in 3 straaltjes. De jongen zag het en grinnikte: “meer eieren eten of zo?”

Cynthia keek opzij en haalde met twee vingers het sperma van mijn lul. De jongen maakte de camera schoon en zei “wat doe je nu?” Ze hield haar vingers vlak bij de camera en zei: “kijk eens wat ik met zaad doe.” En likte uitgebreid haar vingers af.

“Wauw,” zei hij, “jij bent een geile donder. Maar bedankt voor de voorstelling, heel geil.”

“Wacht even,” zei mijn vrouw, “we zijn nog niet klaar. Ik zie dat je niet ver weg bent. Zin om vanavond langs te komen?”

“Nou, eh, ja, graag. Vindt je man het niet erg?” Ik schudde mijn hoofd.

Cynthia had zich voor de gelegenheid uitgedost in iets waarvan ik niet wist dat ze het had, en liep er al vanaf 6 uur in rond. Zwarte netkousen met jarretels, hoog gehakt laarzen, een push-up beha die haar tepels vrij liet en geen slipje aan. Ik liep vanaf die tijd met een dikke paal in mijn broek. Om 9 uur riep ze me bij zich, trok mijn broek omlaag en pakte een leren veter, waarmee ze mijn ballen afbond. “Zo, geen prematuur klaarkomen meer voor jou. Je kunt spuiten wanneer ik daar toestemming voor geef.” 

Om half tien ging de deurbel. “Ga maar open doen,” zei ze.

De jongen van die ochtend op het scherm stond op de stoep. “Eh, dag meneer,” wist hij uit te brengen. Hij was zeker een kop groter dan ik en breed gebouwd. “Uw vrouw heeft mij uitgenodigd” voegde hij er aan toe. “Dat weet ik,” zei ik, “ik was er bij.” Hij werd rood. Ik liet hem binnen. Cynthia zat met gekruiste benen op de bank. Ze klopte naast zich.

“Trek je broek uit en geef hem aan hem daar, en kom naast me zitten.” De jongen trok zijn spijkerbroek en boxer uit en gaf ze aan mij. Ik legde ze weg. “Wat wil je drinken” vroeg ze aan hem. “Een biertje is ok,” zei hij.

“Schenk jij even een biertje in en voor mij iets zoets, Baileys of zo.” Ik liep maar de keuken en schonk het in. Ik pakte de fles wodka uit de ijskast en nam drie grote teugen uit de fles. Toen bracht ik de twee glazen naar binnen. Mijn vrouw zat naar hem over geleund en was bezig in zijn oor te likken. Ik bleef in de deur staan en zag dat zijn pik langzaam met rukjes omhoog kwam. Ik zette de drankjes op de salontafel, haalde mijn eigen pik uit mijn gulp en ging tegenover hen zitten. Ze legde haar hand op zijn lul en trok hem af, nog steeds in zijn oor likkend. Toen stopte ze. “Drink je bier,” gebood ze. En ze nam zelf een slok van haar Bailleys. Toen hij twee slokken genomen had zakte ze wat onderuit, trok haar knieën op en goot wat likeur op haar buik. Het droop aan beide zijden van haar gleuf omlaag op de leren bank.

“Beffen jongen, van voren en van achteren, het hele alfabet en je tong er diep in.” Hij schoof de tafel opzij en ik keek nu tegen zijn billen aan. Hij begroef zijn gezicht tussen de dijen van mijn vrouw en begon haar te likken, vanaf haar kontgaatje omhoog naar haar klit. Ze lag met gesloten ogen achterover. Hij zat met gespreide dijen, het enige wat ik kon zien waren een paar enorme ballen, zijn pik moest recht overeind tegen zijn buik staan. Ach, de jeugd, dacht ik. Ik had gezien dat zijn pik en ballen geschoren waren, maar nu ik van achteren tegen zijn wat gespreide billen keek constateerde ik dat hij iets vergeten was. Zijn anus was rondom voorzien van blond haar. Omdat Cynthia toch haar ogen dicht had nam ik mijn eigen lid ter hand en begon mezelf langzaam en luxueus te bevredigen. Ik voelde mijn ballen strak komen, maar omdat ze afgebonden waren, werd ik wel steeds geiler, maar kwam niet klaar. Mijn vrouw zuchtte diep en zei.

“Steek je vinger in mijn kont.” Hij deed als gevraagd, maakte zijn middelvinger nat met haar witte slijm dat nu op de bank droop en begon haar in haar anus te vingeren. Eerst met een, maar al gauw kwam zijn wijsvinger erbij. Ik deed mijn broek en T-shirt uit en ging naakt naast hen zitten. Ik keek onder hem, en inderdaad er stond een 22 cm. enorm dikke kloppende pik op en neer tegen zijn buik te wippen. Cynthia zag mij en strekte een voet uit. “Zuig aan mijn tenen, slaafje.” Ik nam haar grote teen in mijn mond. “En help hem ook een beetje?” Ik strekte mijn hand uit en pakte zijn stam beet. Hij was glad van het voorvocht, dat ruim uit zijn pisgaatje stroomde. Ik trok hem langzaam af, terwijl ik Cynthia tussen haar tenen likte. Ze begon te schokken, drukte zijn hoofd tegen haar kut en kwam grommend klaar.

Ik keek omlaag, eerst naar mijzelf en toen naar de pik in mijn hand. We dropen nu allebei voorvocht in straaltjes op het tapijt. Ze trok haar tenen uit mijn mond en duwde hem weg. Ik zag dat haar anus nu nat en rood, nog na-krampend van haar orgasme, nu uitnodigend open stond. Ik dacht aan haar toezegging, wel twee mannen tegelijk te willen hebben… We stonden nu naast elkaar, haar onetime lover en ik, haar eigen man. Hij torende boven mij uit. Ze ging rechtop zitten bekeek onze pikken van dicht bij, nam ze allebei in haar hand en zoog om beurten op onze eikels. Toen keek ze ons allebei aan en zei. “We gaan naar boven, we gaan neuken.” Ze trok haar beha uit, gespte haar kousen los en gooide ze op de bank. Ze ging ons naakt en wiegend met haar kontje voor, de trap op. In de slaapkamer duwde ze de jongen achterover op het bed. Ze trok de veter rond mijn ballen los en zei. “Hij van voren, jij in mijn gat, en nu mag je spuiten.”

Ze besteeg hem en, net als voorheen zei ze, “help hem er maar in.” En weer pakte ik de pik van een vreemde vent beet en leidde hem tussen haar schaamlippen. Ze liet zich met een soppend geluid op hem zakken en boog toen voorover. Zo presenteerde ze haar openstaande anus aan mij. Ik kon het niet laten, ik bukte en stak mijn tong diep in haar kont. “Je pik, ik wil je pik, niet je tong” hoorde ik haar zeggen. Toen begon ze de knaap uitgebreid te tongen. Ik haalde wat acrobatische toeren uit, schoof zijn dijen uiteen, knielde er tussen en richtte mijn kloppende erectie op haar anus. Moeiteloos gleed ik er in.

“Jezus,” mompelde ze. “Oh wat lekker, gevuld met twee pikken.” Het duurde even voor we een gezamenlijk ritme gevonden hadden om haar te neuken, maar het ging als vanzelf. Iedere keer als mijn vrouw zich verhief trok ze ook mijn lul uit haar kont, en als ze zich weer op hem liet zakken schoof ik als vanzelf weer in haar darm. We hoefden niets te doen, ze neukte zichzelf met twee pikken. “Probeer eens tegelijk te spuiten” hoorde ik haar zeggen. Ik voelde nog steeds waar de veter gezeten had en betwijfelde of ik überhaupt wel iets er uit kon persen. Ik hoorde de jongen zeggen.

“Het begint te komen, ik kom zo klaar.” Ik begon nu zelf te stoten. Na een paar seconden riep hij “Oe! Ja… oh, ik … ja!” Ten teken dat hij haar nu vol pompte. Ik kon mezelf nu ook niet langer inhouden en spoot mijn zaad in haar kontgaatje. Cynthia kwam klaar, weer diep grommend en ik voelde hoe haar anus zich krampend om mijn stam sloot, ze trok met haar kont de laatste druppels sperma uit mijn lul. Uitgeput bleef ze op zijn borst liggen. Ik trok met een floppend geluid mijn pik uit haar rode kontgat. Langzaam kwam ze overeind op haar knieën en liet het zaad uit haar kut en kont op zijn buik en pik lopen. Toen stapte ze van hem af. Ze keek me aan.

“Zo, was dat geil?” Ik knikte. Ze wees op de jongen, die met gesloten ogen achterover lag, een plas gemengd zaad van ons beiden op zijn buik, dat zich langzaam een weg baande opzij van zijn zak. Middenin lag zijn nu slappe pik. Ze wees er op. “En nu schoonmaken. En als je klaar bent moet je mij schoonmaken.”

Ze hurkte naast hem om van dichtbij toe te kijken hoe ik mijn eigen en andermans zaad oplikte. Het rook en smaakte vaag naar champignons. “O! Zijn heerlijke pik,” zei ze, en kwam naast zijn hoofd zitten, begon hem opnieuw te tongzoenen, terwijl ik de penis van haar minnaar schoon likte en zoog. Ook zijn zak en tussen zijn dijen likte ik hem. En ik ontdekte zelfs dat ook dat mij opwond. Om te onthouden! Cynthia ging liggen toen ik klaar was. Met opgetrokken knieën zodat ik toegang had tot haar met haar witte geil omgeven kut, zowel als haar anus. Ik likte beide schoon en ze zei, “steek je tong er nog eens in.” Als laatste tongde ik haar diep in haar kontgaatje, waar ik net zelf in was klaar gekomen.

De jongen hebben we nooit meer gezien, maar onze verkenningen gingen verder. Tot een volgende keer!

PjotrA

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *