Spyware en virussen 1.9

()
Wekelijkse Weekendbijlage

Uiteraard is het weer gezellig. Dankzij het goede weer is het feest hoofdzakelijk in de tuin. Het is de zesentwintigste verjaardag van Ada. Ada is een van de beste vriendinnen van mijn vrouw Carolina. De andere twee van de beruchte meidengroep zijn Elsa en Helena. ‘The four blonds’ hebben hun bijnaam al sinds de middelbare schooltijd, en ze zijn al die tijd een hechte vriendinnengroep gebleven. Dat ze nu alle vier getrouwd zijn, doet daar niets aan af. Wij ‘aangetrouwde partners’ kunnen het ook goed met elkaar vinden. Daan, de man van Ada, staat zich een slag in de rondte te werken achter de barbecue. Ada zelf probeert haar aandacht te verdelen over de vele gasten, maar het liefste was ze gewoon bij onze groep gebleven. Onze groep is dus op dit moment Carolina, ikzelf, Elsa en Milan alsook Helena en Luuk. We lachen wat af en drinken er met mate een alcoholische versnapering bij. Kortom, het is weer een fantastische avond.

Het is zo gezellig, dat ik zelfs niet bezig ben met de mobiele telefoon in mijn broekzak. Ik heb een geweldige baan, althans, volgens mijzelf. Er kleven echter wel een paar nadelen aan. Ik werk voor een geheime afdeling van de veiligheidsdienst. Bij dat ‘geheime’ zit het eerste en grootste probleem. Alleen een kleine groep mensen weet wat ik precies doe. Zelfs binnen de veiligheidsdienst zijn wij een aparte afdeling. Buiten de dienst mag al helemaal niemand weten wat ik doe. Zelfs Carolina niet. Ze denkt dat ik een ‘gewone’ ICT-medewerker ben. Wat ik in werkelijkheid doe kan ik het beste omschrijven met de term ‘hacken.’ Ik probeer in te breken op computers van potentiële verdachten. Dat is heel divers. Je moet hier denken aan bijvoorbeeld leden van criminele organisaties of als we personen verdenken van het plannen van terroristische aanslagen. Ook kom ik zo bij hele rare personen of organisaties, die al dan niet een bedreiging voor de nationale veiligheid vormen.

Eigenlijk vind ik mijn werk meer interessant dan echt spannend. De collega’s van de buitendienst doen het echte spannende werk. Zij breken bijvoorbeeld in bij potentiële verdachten om daar een of meer programma’s op hun computers te installeren, zodat ik die computer gemakkelijker kan ‘volgen.’ Zij zijn de echte ‘James Bonds’ van de geheime dienst. Die programma’s heb ik overigens zelf geschreven, en daar ben ik eigenlijk wel trots op. Kortom, ik werk voor de veiligheid van alle Belgen, zonder daarbij in het voetlicht te treden. Eigenlijk leid ik dus een dubbelleven. Aan de ene kant ben ik een gewone getrouwde man, en aan de andere kant ben ik de geheime agent op de achtergrond.

Een ander nadeel van mijn werk is dat ik vierentwintig uur per dag in dienst ben. Ook thuis ben ik altijd bereikbaar via mijn mobiele telefoon. Als ik een melding krijg, dan log ik met mijn laptop in op mijn werkcomputer. Dat komt niet vaak voor, maar soms wat meer dan anders. Carolina weet niet beter dan dat ik zo belangrijk ben, dat ik altijd bereikbaar moet zijn. Als er op ‘het werk’ een probleem met een of meer computers is, dan moet ik dat meteen oplossen. Het ‘werk’ mag niet stil  liggen, want anders gaat het ‘mijn bedrijf’ veel geld kosten. Ook nu ligt mijn laptop in onze auto, zodat ik meteen aan de slag kan bij een melding. Het leiden van een dubbelleven is niet gemakkelijk. Ik vind het vreselijk dat ik geheimen heb voor Carolina. Naar mijn mening mogen getrouwde mensen geen geheimen hebben voor hun partner, maar met mijn werk is dat helaas onvermijdelijk. Leuk is het echter niet.

Het is al best laat als we naar huis gaan. Ondanks het tijdstip kruipt Carolina thuis nog even achter haar computer. Carolina is een geweldige vrouw, maar haar computer is langzaam een verslaving aan het worden. Haar meeste vrije tijd besteedt ze als het enigszins kan aan chatten met haar Facebook ‘vrienden’ en het spelen van spelletjes. Het is niet zo dat ons sociale leven er onder lijdt, behalve misschien ons seksleven. Het is ook niet zo dat ik niet genoeg aan mijn trekken kom, maar onze seks-frequentie is al eens groter geweest. Dat ons seksleven in een sleur is beland, dat gaat mij wel wat ver om te beweren. Toch komt het steeds vaker voor dat ik al lig te slapen, omdat Carolina nog ‘even’ op haar computer bezig is. Nu ze de hele avond geen contact heeft gehad met haar ‘sociale netwerk,’ moet ze echt even Facebook opstarten. Gelukkig is het vandaag echt maar even. Niet dat ik zin heb in seks, want ik ben redelijk moe. Wel vind ik het fijn om nog tegen mijn schat aan te kruipen voordat we beiden in slaap vallen.

Het is anderhalve week later als Carolina op een woensdagavond haar computer op wil starten, maar haar beeldscherm zwart blijft. Ze vraagt of ik er eens naar wil kijken. Uiteraard wil ik dat doen, en heb al snel het idee dat het een hardware probleem is. Carolina is verbaasd dat ik het probleem niet kan oplossen. Ik moet haar uitleggen dat ik een software probleem wel had kunnen verhelpen, maar dat ik geen hardware onderdelen in huis heb. Het enige advies dat ik kan geven is dat ze de pc morgen naar de klantenservice brengt van de zaak waar wij dat ding hebben gekocht. Terwijl ik rustig een boek zit te lezen, blijft Carolina maar dralen. De TV biedt duidelijk niets van haar gading en ze is gewoon ongedurig. Ik bied haar dan maar aan om mijn laptop te gebruiken, met de beperking dat ik hem nodig heb als er op het werk een probleem is. Ik krijg een dikke kus en al snel is ze afwisselend een of ander spel met exploderende blokken aan het spelen en aan het chatten met haar facebook vrienden. Blijkbaar zitten Elsa en Ada ook op de chat, want ik krijg regelmatig een ongevraagde update van hun conversatie.

Om elf uur ga ik naar bed, want ik moet morgen weer op tijd naar mijn ‘kantoor.’ Carolina zegt dat ze ook zo komt, alleen nog even een spelletje afmaken. Ik leg mijn telefoon aan de oplader op mijn nachtkastje en kruip in bed. Ik word weer wakker van een signaal van mijn telefoon. Ook een nadeel van mijn werk. Ook midden in de nacht kan mijn expertise gewenst zijn. Dat midden in de nacht valt deze keer overigens goed mee, want het is pas tien over twaalf. Carolina ligt nog niet in bed. Blijkbaar duurt het spelletje wat langer en willen de blokjes niet zo exploderen als Carolina het graag zou willen. Ik check mijn telefoon. Het is geen directe melding van mijn werk, maar van een van mijn eigen geschreven veiligheidsprogramma’s. Als je namelijk inbreekt op een computer, dan moet je er op verdacht zijn dat op die computer een beveiliging kan zitten die op de een of andere manier mij als hacker probeert te traceren of op een andere manier contact met mijn computer probeert te leggen.

Ik open mijn eigen gemaakte app. Deze heeft via een satelliet van de veiligheidsdienst rechtstreeks contact met mijn computer op het werk en met mijn laptop. Het alarm komt alleen van mijn laptop en dus niet van mijn computer op het werk. Ik selecteer dus in het menu mijn laptop en kijk wat het probleem is. De camera en microfoonfunctie zijn ingeschakeld. Dat kan inderdaad door beveiligingssoftware op een gehackte computer komen. Dat is niet zo mooi, want als Carolina in beeld is bij de potentiële verdachten, dan loopt ze gevaar. Meteen laat ik de app fysiek inloggen op mijn laptop, zodat ik precies kan zien wat er aan de hand is. Gelukkig, er is niets aan de hand. De camera en de microfoon zijn niet door vijandige software geactiveerd, maar door de laptop zelf. Ik ben opgelucht dat Carolina geen gevaar loopt, want dat had ik mijzelf nooit vergeven. Alweer een nadeel van een dubbelleven hebben. Ik ben toch wel nieuwsgierig geworden en open de speciale ‘gluurfunctie.’ Ook weer een geweldig programmaonderdeel, al zeg ik het zelf. Op mijn telefoon zie ik nu twee schermpjes. Boven zie ik wat Carolina aan het bekijken is en onder zie ik wat de camera van de laptop registreert. Ook het geluid kan ik naar twee kanten horen. Ik kan ook één van de schermpjes selecteren, zodat ik alleen dat kan zien, maar dan groter.

Op het bovenste scherm zie ik een man. Hé, wat leuk. Dat is Luuk. Op het andere scherm zie ik mijn vrouw.

“Ja, het is veilig. Helena ligt ook al te slapen.” Mm…, veilig. Waar gaat dit over? Als het over veiligheid gaat, dan is mijn interesse gewekt. Misschien moet ik even blijven mee-gluren.

“Oké dan, jij eerst” hoor ik Carolina zeggen.

“Nee, jij eerst” antwoordt Luuk. Wat zijn die twee kinderachtig aan het doen, misschien kan ik beter weer uitloggen.

“Néé, jij. Ik was de vorige keer als eerste.” Mijn vinger houdt stil boven de uit-log button bij de opmerking van mijn vrouw.

“Oké dan. Maar de volgende keer ben jij weer eerst.” Op het bovenste scherm zie ik dat Luuk zijn T-shirt uittrekt. Mijn vinger is weer verdwenen bij de uit-log button. Nu is mijn interesse echt gewekt. Is hier werkelijk aan de hand wat ik denk dat er aan de hand is? Ik kan nu naar beneden stormen, maar de geheime agent in mij ontwaakt. Eerst het volledige bewijs verzamelen. Misschien is het wel niet wat ik denk. Nu is blijkbaar Carolina ‘aan de beurt.’ Een voor een maakt ze de knoopjes van haar blouse los en trekt deze uit.

“Dat is niet eerlijk. Jij hebt er nog een bh onder aan.” Carolina lacht in de camera.

“Oké, ik zal niet flauw zijn.” Shit, ze doet het echt. Mijn vrouw gaat met haar handen naar haar rug en klikt haar bh open. Meteen verdwijnt ook dit kledingstuk uit beeld. Tot nu toe vond ik het niet prettig, naar kon ik er mee leven. We zijn wel vaker met de vriendengroep naar een zwembad gegaan. Daar liepen wij mannen in onze blote bast en de meiden in een bikini. Maar dat Carolina nu haar blote borsten aan Luuk laat zien, dat gaat mij te ver. Toch storm ik nog steeds niet naar beneden. Wel start ik de nu de record functie van mijn app en laat de beelden met geluid doorsturen naar mijn computer op mijn werk. Bewijs is ten slotte bewijs.

“O, mijn god. Wat heb jij lekkere grote tieten. Ik wou dat Helena van die joekels had. Speel er eens mee voor mij. Je weet dat ik dat geil vind.” Met deze opmerking weet ik zeker dat dit niet de eerste keer is dat ze dit doen. Carolina begint inderdaad met haar tieten te spelen. Ze knijpt erin, tilt ze beurtelings op en ze speelt met haar tepels die al groot en stijf zijn. Het windt haar blijkbaar op om met haar borsten te spelen voor een van onze vrienden. Wat ik zie staat mij steeds meer tegen. Carolina tilt een borst helemaal omhoog en ze neemt de bijbehorende tepel in haar mond.

“O, wat geil. Ik wou dat ik aan die mooie spenen van jou kon zuigen.” Zet dat maar uit je gedachten Luuk, want anders krijg je een probleem met mij. Nee, jij hebt al een probleem met mij. Een echte vriend zit zichzelf namelijk niet op te geilen op de tieten van mijn vrouw. Carolina heeft ondertussen de andere tepel in haar mond.

“O, ja. Je bent te gek. Ik ben echt verliefd op die grote meloenen van jou.” Nu moet hij toch echt stoppen. Het klopt wel dat Carolina de grootste borsten heeft van the four blonds. Een dubbel D. Wat de anderen voor een cupmaat hebben weet ik niet, maar op het oog komen ze niet bij mijn vrouw in de buurt. Als ik mij Helena nu probeer voor te stellen in haar badpak, dan heeft zij inderdaad wel erg weinig hout voor de deur. Misschien nog niet eens een B-cup. Dat is echter nog geen reden dat Luuk zo nodig moet kwijlen bij het zien van Carolina’s borsten. Ik ben ook niet gevallen voor het uiterlijk van mijn vrouw, maar omdat ze lief is, zorgzaam en gewoon leuk en prettig gezelschap. Dat ze er goed uitziet en grote koplampen heeft is alleen maar een prettige bijkomstigheid, maar ik was ook met haar getrouwd als ze helemaal plat was geweest. Daarbij dacht ik dat ze ook onvoorwaardelijk van mij houdt, maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van.

“Jij bent aan de beurt” zegt mijn vrouw nu zwoel. Ik zie dat Luuk opstaat. Zijn hoofd en bovenlichaam verdwijnen uit beeld en maken plaats voor zijn buik en onderlichaam. Hij draagt een sportbroek, maar niet meer lang. Het broekje gaat uit en nu heeft hij alleen nog maar een slipje aan.

“Kijk eens wat je met mij doet. Mijn pik past nog maar nauwelijks in mijn slip.”

De contouren van zijn geslachtsdeel zijn inderdaad niet te missen. Die eikel heeft godverdomme een stijve gekregen van mijn vrouw. Hij wrijft nu zelfs over de bolling in zijn onderbroek.

“O ja, Luuk. Ik wil die grote staaf van jou zien. Bevrijd hem uit zijn gevangenis.” Is dat mijn Carolina die daar spreekt? Wat een hoer. Ken ik die vrouw überhaupt wel die eruit zit als mijn echtgenote? Ik kan niet geloven wat ik zie en hoor.

“O, nee. Jij bent nu eerst aan de beurt.” Carolina slaat een teleurgestelde kreun maar staat dan ook op. Haar borsten verdwijnen uit beeld, maar tot mijn verbijstering zie ik haar handen naar haar jeans gaan en gehaast de knoopjes openen. Haar spijkerbroek gaat uit en ongegeneerd brengt ze haar onderlichaam voor Luuk in beeld, nu alleen nog bedekt door haar slipje. Ook Carolina wrijft over het stuk textiel, precies daar waar haar schaamlippen staan afgetekend. Waar is ze in vredesnaam mee bezig? Gelukkig haalt ze haar hand snel weer weg.

“Dat was genoeg. Nu wil ik je pik zien. Kom op, uittrekken die onderbroek!” Zo dominant ken ik mijn vrouw niet. Als er in onze relatie onder dekens al iemand dominant is, dan ben ik dat eerder dan Carolina. Luuk ’s slipje verdwijnt vliegensvlug uit beeld. Heel even is zijn stijve te zien. Als Carolina al de grootste tieten heeft van de vier meiden, dan is Luuk duidelijk van onderen het beste bedeeld van ons mannen. Dat dacht ik al, omdat ik Luuk vaker in zijn zwembroek heb gezien. Toen dacht ik al dat hij groter geschapen was dan gemiddeld, maar nu ik zijn pik in duidelijk opgewonden toestand zie ben zelfs ik onder de indruk van het formaat. Luuk is gaan zitten en daardoor is zijn hoofd en torso weer in beeld gekomen. Niet voor lang. Blijkbaar heeft hij een losse webcam, want het beeld draait, zodat zijn kruis opnieuw te zien is. Carolina hoeft er niet eens om te vragen. Hij legt zijn hand om de dikke stam en beweegt deze in een rustig tempo over de volle lengte heen en weer.

“Ja, heerlijk Luuk, ga door. Trek je af. Doe het voor mij.” Het moeilijkste voor mij is te horen wat Carolina allemaal zegt. Daaruit hoor ik de affectie en lust die ze voelt voor de man die ze ziet op haar beeldscherm. Ze is er ook weer bij gaan zitten. Haar linkerhand ligt op haar borst. Een grote, stijve tepel rolt ze tussen haar duim en wijsvinger. Haar rechterarm verdwijnt aan de onderkant uit beeld. Ik kan niet zien wat ze met die hand doet, maar dat is wel duidelijk. Daar heb ik geen beeld voor nodig. Luuk blijft zich enkele minuten rustig aftrekken, aangemoedigd door de wulpse en opgewonden kreten van mijn vrouw.

“Jij bent weer aan de beurt” zegt Luuk met een hese, geile stem. Ik ben nu gefocust op het onderste beeldscherm. Carolina staat op. Haar slipje komt in beeld. Tussen de scherp afgetekende schaamlippen is een duidelijk natte plek zichtbaar. Waarom ben ik daar nog verbaasd over?

“Momentje” hoor ik mijn vrouw zeggen. Het beeld kantelt enorm snel. Ik zie de muur voorbij flitsen. Onze woonkamer komt draaiend voorbij en ik vang ook een flits op van het plafond. Dan stabiliseert het beeld weer. Onze diepe bank komt in beeld. Mijn laptop staat nu overduidelijk op de salontafel. Carolina verschijnt weer, nu geheel naakt. Ze gaat op de rand van de bank zitten en leunt dan helemaal achterover tegen het rug-kussen. Mijn vrouw spreidt nu haar benen. Carolina is zo helemaal in beeld, behalve haar onderbenen en voeten. Een hand gaat opnieuw naar haar borst om met de tepel te spelen. De andere hand gaat naar beneden en haar vingers draaien cirkels rond en op haar klitje. Deze aanblik zorgt ervoor dat Luuk steviger aan zijn paal begint te rukken. Eigenlijk heb ik nu genoeg bewijs en zou ik me nu naar beneden moeten haasten om mijn vrouw op heterdaad te betrappen. Een stemmetje in mijn hoofd zegt mij echter dat ik beter boven kan blijven en verder mee kijken. Beiden moedigen elkaar aan met geile woorden, tussen het gekreun door. Carolina vingert zichzelf met twee vingers en wisselt dit af met het stimuleren van haar klitje. Ook heeft ze regelmatig weer een van haar eigen tepels in haar mond om erop te zuigen. Als ik niet zo enorm kwaad was, dan had ik er zeker een stijve van gekregen. Het is dan ook een enorm geil beeld dat Luuk en ik mogen aanschouwen. Minutenlang hitsen ze elkaar op.

“Ik houd het niet meer. Ik ga komen. Je bent ook zo geil Carolina.” Luuk rukt nu uit alle macht aan zijn schacht.

“Ja, kom maar. Geef mij je zaad. Spuit maar, ik wil je sperma zien.” Bij deze woorden gaat Luuk over de rand. Zijn lichaam verstart en hij trekt een moeilijk gezicht. Dan spuit het eruit. Enkele stevige stralen verlaten met grote kracht zijn kloppende eikel. De eerste twee stralen verdwijnen zelfs helemaal uit beeld en eindigen waarschijnlijk ergens op zijn borst. De rest landt op zijn onderbuik. Zelfs dat restant is nog behoorlijk. Duidelijk een potente jongen, die Luuk.

“O, ja. Ik vind het zo geil als je klaarkomt.” Carolina stopt nu drie vingers in haar ongetwijfeld natte kutje en met de andere hand wrijft ze hard over haar klitje. Ze kreunt volop en roept steeds weer hoe mooi ze zijn grote pik vindt en hoe geweldig ze het vindt als hij klaarkomt. Toch duurt het nog een minuut of twee voordat mijn vrouw een orgasme krijgt. Met kracht trekt ze haar vingers uit haar kutje en duwt ze haar benen stevig tegen elkaar. Ondanks dat, trillen haar benen ongecontroleerd van genot en met haar handen drukt ze op haar onderbuik, om het heftige gevoel van het orgasme onder controle te krijgen. Al die tijd zit Luuk met open mond naar mijn vrouw te kijken, daarbij nog rustig trekkend aan zijn half stijve pik. Als Carolina ligt bij te komen roept hij alleen maar “wauw, wat heftig.” Dit herhaalt hij elke twee à drie seconden. Luuk heeft zijn webcam teruggedraaid zodat zijn hoofd weer in beeld is. Ook op zijn torso zijn overduidelijk de sporen van zijn royale ejaculaat te zien. Er valt een soort van ongemakkelijke stilte. Toch is het de man van Helena die het eerste spreekt.

“Wauw, wat kan ik ervan genieten als jij zo heftig klaarkomt. Wat zou ik dat graag een keer meemaken als we echt bij elkaar zijn. Dat je klaarkomt op mijn vingers, of zelfs op mijn pik. Mijn god, wat zou ik jou graag een keer willen neuken.” Het valt weer even stil. Ze hebben het in ieder geval niet fysiek met elkaar gedaan, maar ik vraag mij af of dat nu nog wat uitmaakt. Carolina heeft haar stem ook weer gevonden.

“Ik vond het ook te gek om jou te zien klaarkomen, en het lijkt me geweldig om die grote pik van jou eens in mijn kutje te voelen. Maar dat kan niet, dat mag niet. We zijn beiden getrouwd en ik wil mijn man niet bedriegen.” Hoezo, ze wil mij niet bedriegen? Wat heeft ze zonet dan gedaan? Ze heeft zichzelf naar een orgasme gevingerd op het beeld van een andere man. Carolina heeft duidelijk een ander idee van vreemdgaan dan ik. Ook zou ik wel eens willen weten wat er zou gebeuren als zij mij zou betrappen terwijl ik mij voor een webcam aan het aftrekken ben op het beeld van een van haar vriendinnen. Dan denk ik dat de wereld te klein zou zijn voor mij om te vluchten, zelfs ons melkwegstelsel. Nee, in deze heeft ze duidelijk een dubbele moraal. Ondertussen is de teleurstelling af te lezen van Luuk ’s gezicht.

“Ach, kom op nou. We doen dit al een half jaar zo achter de webcam. Ik wil jou, en jij wilt mij. Waarom spreken we niet gewoon een keer af. Ik beloof het, je gaat er geen spijt van krijgen. Onze partners gaan er nooit achter komen. We zijn al zover gekomen, durf dan ook de laatste stap te zetten.” Hoezo, onze partners gaan er nooit achter komen? Dat is wel erg naïef van Luuk.

“Ik weet het niet. Ik wil wel maar… Ik beloof dat ik er eens over na zal denken.” Nou, voor mijn part gaat Carolina nu naar Luuk en komt ze niet meer terug. Ik ben klaar met die overspelige slet. Juist omdat ik dit niet aan zag komen, komt het extra hard bij mij binnen. Carolina en Luuk nemen afscheid en mijn vrouw sluit mijn laptop af. Een tijdje zit ik nog beduusd naar mijn telefoon te staren, totdat ik Carolina naar boven hoor komen. Wat moet ik doen? Instinctief zet ik de telefoon uit, leg deze terug op het nachtkastje en ga weer liggen. Als mijn vrouw de slaapkamer opkomt, doe ik net alsof ik wakker word.

“Oeps, sorry schat. Heb ik je wakker gemaakt?”

“Ja, maar dat is niet erg hoor” antwoord ik.

Carolina heeft zich beneden eerst weer aangekleed. Een slimme zet, want hoe had ze mij uit moeten leggen dat ze naakt naar boven was gekomen? Het grappige is dat ze die kleren nu meteen weer uit kan trekken. Dat doet ze met haar rug naar mij toe. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik de natte plek in haar slipje zie. Even zie ik haar twijfelen om een schoon slipje te pakken, maar blijkbaar wil ze geen aandacht naar haar huidige slipje trekken Ze trekt haar nachthemd aan, draait zich om en kruipt snel in bed.

“Welterusten schat.” Ik wens haar hetzelfde, maar ik wil even iets uitproberen. Ik kruip tegen Carolina aan en sla een arm om haar heen. Meteen zoek ik haar borst. Zachtjes duwt ze mijn hand weg. Ik laat de hand naar beneden glijden over haar buik. Aangekomen op haar venusheuvel, legt ze  haar hand op de mijne.

“Wat doe je, lieverd?”

“Wat denk je” antwoord ik op haar retorische vraag.

“Nee schat, nu niet. Ik ben moe en moet morgen vroeg weer op. Een ander keertje weer.” Oké, dat is exact wat ik wilde weten. Carolina vingert zichzelf liever achter de webcam voor Luuk, dan dat ze het ‘echt’ met mij wil doen. Omdat ik dit nu wel aan zag komen, doet mij dit niets. Onze relatie is over, ons huwelijk naar de knoppen. Toch laat ik haar dit nu niet weten. Ik wil de relatie eindigen op mijn voorwaarden, al weet ik nog niet precies hoe. Daar moet ik eens rustig over nadenken. Als echter iets heel erg duidelijk is geworden, dan is het wel dat ik niet de enige ben in ons huwelijk met een dubbelleven.

Vindens

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *