Spyware en virussen 2.9

()
Wekelijkse Weekendbijlage

Een rare periode in mijn leven is aangebroken. Hoewel ik zelf hoogst zelden ingezet word in de buitendienst, ben ik daar wel voor getraind. Die training komt mij nu goed van pas. Ik ben nu als het ware een undercover agent in mijn eigen huwelijk. Ik speel de onwetende echtgenoot, en dat gaat mij wonderwel goed af. Mijn dubbelleven heeft een andere wending genomen, zeg maar dubbelleven 2.0. Carolina heeft geen flauw idee dat ik achter haar geheim ben gekomen. We hebben nog gewoon seks, maar daar heb ik geen enkel gevoel meer bij. Ik neuk haar op de automatische piloot en het klaarkomen is niet echt geweldig. Toch doe ik net alsof en heeft ook hier mijn vrouw helemaal niets door. Als we in het weekend gaan stappen let ik speciaal op Luuk en Carolina. Nu ik het weet merk ik iets van spanning tussen die beiden, maar het is zo subtiel dat ik het niet vreemd vind dat mij dit het afgelopen half jaar is ontgaan.

Mijn eerste actie voer ik uit in de nacht van donderdag op vrijdag, zeg maar de eerst volgende nacht na mijn vreselijke ontdekking van Carolina’s ontrouw. Dat is eigenlijk wel spannend. Ik houd mij slapende, totdat ik zeker weet dat Carolina echt in dromenland is. Ik pak haar telefoon van haar nachtkastje en… ik pak voorzichtig haar hand. Met haar vingerafdruk ontgrendel ik haar telefoon. Gelukkig wordt ze niet wakker. Beneden installeerde ik een ghost programma, zodat alles wat op die telefoon gebeurt een op een wordt gekopieerd naar de server op mijn werk. Carolina ligt nog steeds vredig te slapen als ik terug in bed stap. Het meest brutale is wel dat ik een collega opdracht heb gegeven om in het huis van Pascal en Helena alle computers te voorzien van mijn spionage software. Voor de zekerheid vraag ik hem ook om overal in huis op strategische plekken micro camera’s en richtmicrofoons te plaatsen. Niet dat het voor mij nodig is, maar het hoort nu eenmaal bij een standaard operatie. Op zaterdagavond, als we met onze vriendengroep op stap zijn, heeft hij dat gedaan. Het blijkt maar om één computer te gaan, die zowel door Luuk als door Helena wordt gebruikt.

De computer van Carolina is vijf dagen weggeweest ter reparatie. Op maandag kan mijn vrouw deze weer ophalen bij de klantenservice van de winkel. De afgelopen dagen heeft ze gebruik gemaakt van mijn laptop, maar een webcamsessie met Luuk heeft in die periode niet meer plaatsgevonden. Diezelfde avond, als Carolina onder de douche staat, zet ik ook op deze computer een soortgelijk ghost-programma. Ook link ik het apparaat met mijn veiligheids-app. Niet dat die computer gevaar loopt voor beveiligingssoftware, maar dan kan ik weer direct mee-gluren bij een eventuele volgende sessie.

Binnen vijf dagen heb ik dus alle eventuele digitale communicatie tussen Carolina en Luuk afgedekt. Op het werk kan ik het nu zoveel mogelijk live volgen, maar natuurlijk krijg ik een melding op mijn telefoon zodra er buiten werktijd contact plaatsvindt tussen de twee tortelduifjes. Precies een week later is het dan zover. Ik lig op de betreffende woensdag al in bed, als mijn telefoon mij wekt. Het is vlak na twaalf uur, dus ik weet al wat het is. Inderdaad. Snel selecteer ik de nieuw toegevoegde computer van Carolina en daar verschijnen de twee mensen in beeld die ik had verwacht. Ik hoef niet te kijken omdat alles nu wordt geregistreerd, maar het zal mijn verborgen masochistische kantje wel zijn dat mij doet besluiten om dit live te volgen. Na een nietszeggend inleidend gesprek gaan ze tot actie over. Zoals afgesproken is mijn vrouw deze keer de eerste die wat uit moet trekken. Ze doet het echter meteen goed. Ze gaat op een afstandje van haar computer staan, zodat Luuk en ik haar helemaal in beeld hebben. Zwoel dansend geeft ze een striptease, totdat ze helemaal naakt is. Carolina gaat daarna met haar handen teder over haar lichaam, zichzelf overal strelend. Vervolgens gaat ze weer achter de computer zitten.

Nu kleedt Luuk zich ook uit, terwijl Carolina zichzelf verwent door met haar tieten te spelen. Luuk richt zijn webcam op zijn grote pik en begint zich af te trekken. Mijn vrouw heeft in tegenstelling tot vorige week nu de beschikking over een draadloze webcam. Ze pakt hem in haar hand, zodat ze close-up in beeld kan brengen hoe ze met haar borsten aan het spelen is. Luuk wordt helemaal gek, en houdt niet op met zeggen hoe geweldig hij de grote memmen van Carolina vindt. Zo gaan ze minuten door, totdat Luuk zijn ballen de spanning niet meer aankunnen. Hij kondigt aan dat hij klaar gaat komen.

“Ja, spuit maar. Kom maar klaar over mijn tieten met die mooie grote pik van jou. Bedek mijn borsten met je sperma.”
En Luuk komt klaar, wederom zo royaal als de vorige keer. Zijn sperma vliegt door en uit het beeldscherm, over zijn buik en borstkas.
“O, wat geil” zegt mijn vrouw. Carolina richt haar aandacht nu op haar pubs. Met haar rechterhand vingert ze haar natte kutje en wisselt dit af door hard over haar klitje te wrijven. Ze krijgt het klaar om dit met haar andere hand haarscherp en close-up in beeld te krijgen. Luuk trekt ondertussen aan zijn slapper wordende pik. Zij gaat maar door en door en brengt zichzelf ook steeds meer in hogere sferen. Een flink aantal minuten verder gaat het lichaam van Carolina dan ook af. Ze laat de webcam uit haar hand vallen. Vanaf de grond zie ik dat mijn vrouw haar trillende benen weer strak gesloten heeft en haar handen drukken op haar onderbuik.

Pas als ze weer op adem is, pakt ze de webcam en zet deze terug op het beeldscherm. Haar hoofd en tieten met stijve tepels zijn in beeld. Bij Luuk is nog steeds zijn pik in beeld, die ondertussen weer op volle oorlogssterkte is.
“Wauw Luuk. Wat heb ik toch heftige orgasmes als ik jouw pik zie. Het was weer intens.”
“Dan moet je eens kijken wat je met mij doet. Ik ben weer staalhard. Als je dat net meende dat ik klaar moest komen op je tieten, dan kom ik nu naar je toe. Ik heb zin om over je klaar te komen.” Mijn vrouw schudt met haar hoofd.
“Doe normaal gekkerd. Mijn man is thuis. Dat gaat niet.”
“Heb je dan wel nagedacht om een keer af te spreken om echt seks te hebben? Je weet dat dat mijn grootste wens is.” Wederom schudt mijn vrouw met haar hoofd.
“Ik wil echt wel, maar ik weet niet of ik het durf. Geef mij nog wat tijd om na te denken, maar ik beloof niets.”
“Oké, maar wat doe ik nu met mijn stijve pik. Speel nog eens met die lekkere grote tieten van jou.”
“Nee, sorry. Het wordt te laat. Ik moet nu echt naar bed.”
“Nou, jammer. Misschien is Helena nog wakker, dan kan ik misschien haar nog even neuken. Of word je nu jaloers als ik die grote pik in Helena’s kutje ga stoppen, en niet in die van jou.”
“Natuurlijk niet. Ga jij je vrouw maar lekker neuken.” De gezichtsuitdrukking en houding van Carolina stroken echter niet met de woorden die uit haar mond komen. Ze nemen afscheid en enkele minuten later komt mijn vrouw weer geheel aangekleed de slaapkamer op. Deze keer houd ik mij slapende.

De volgende dag kan ik het niet laten. De camera’s die ik in het huis van Luuk en Helena heb laten plaatsen, komen nu toch van pas. Eigenlijk was het niet de bedoeling dat ik ze zou gebruiken, al is dat maar omdat ik de privacy van Helena zo min mogelijk wil schenden. Niet dat het belangrijk is, maar ik ben gewoon even benieuwd of Luuk gisternacht zijn vrouw inderdaad een beurt heeft gegeven. Nee, dus. Wel zie ik hem in bed stappen en Helena lichtjes aanraken. Zij ligt echter al te slapen, zodat Luuk zich gefrustreerd weer omdraait. Een geniepig lachje kan ik niet onderdrukken. Doordat Carolina haar mobiel altijd bij zich heeft, kan ik haar via de gps overal volgen. Niets spannends. Overdag gaat ze braaf naar haar werk. Wel heb ik haar watts app geschiedenis teruggekeken. Carolina heeft al lange tijd geen contact meer met Luuk gehad. Van langer geleden vind ik wel conversaties terug waarin ze aangeven dat ze stiekem in elkaar geïnteresseerd zijn. Maar dat ze hun wederzijdse relaties niet op het spel willen zetten. Het resulteerde er uiteindelijk wel in dat ze een keer af hebben gesproken om via de webcam contact met elkaar op te nemen. Dat is nu inderdaad ongeveer een half jaar geleden. Waar dat toe heeft geleid is mij nu wel duidelijk. Voor zover als ik het nu in kan schatten, is de woensdagavond hun vaste afspraakmoment. Ze ‘doen’ het dus één keer per week.

Op donderdagavond ben ik alleen thuis. Om zeven uur is Carolina vertrokken om met de drie andere meiden naar de sportschool te gaan, zoals elke donderdag. Ik heb het altijd geil gevonden om mijn vrouw in haar fitness pak te zien. Dat stretch broekje waar de contouren van haar schaamlippen in te zien zijn en haar dubbel D in een veel te strak topje hebben mij altijd enorm opgewonden. Vandaag deed het mij helemaal niets. Het feit dat ze mij niet meer als haar enige en onvoorwaardelijke liefde ziet heeft er bij mij flink ingehakt. Ik vraag mij wel eens af hoe het kan dat ik zo een afkeer heb kunnen ontwikkelen voor de vrouw waar ik zo zielsveel van gehouden heb. Het moet wel zijn omdat ik mij verraden voel. Alsof iemand die je volledig vertrouwt zomaar een mes in je rug zet. Het feit dat ik werkelijk dacht dat Carolina wel de laatste persoon op aarde zou zijn die mij zou bedriegen, maken dat ik juist zo enorm kwaad op haar ben. Via haar gps zie ik dat ze inderdaad bij de sportschool is. Niet dat ik wat anders heb verwacht, maar ik ‘volg’ mijn vrouw gewoon zo veel als mogelijk.

Carolina neemt haar sportavond altijd heel serieus. Ze gaat bijna altijd rennend naar de sportschool. Een kwartiertje rennen, gewoon om op te warmen. Alleen als het hard regent gaat ze met de auto. Het is een uurtje trainen. Daarna een half uurtje in de bar nog gezellig kletsen met haar vriendinnen, gewoon in hun bezwete sportkleding. Tel daar nog een kwartier bij op om naar huis te rennen, dan is mijn vrouw precies twee uur weggeweest. Ook vandaag is Carolina weer tegen negen uur thuis. Haar hoofd is rood van de inspanning. Ze haalt de oordopjes uit haar oren, die via een kabeltje verbonden zijn met de telefoon in de houder om haar linker bovenarm. Een grote natte plek onder haar borsten trekt mijn aandacht. Ook haar blote buik glinstert van het zweet. Een natte streep aan de achterkant van haar strakke broekje, precies waar haar bilspleet is. Normaal heb ik altijd beestachtig zin om mijn vrouw een beurt te geven als ze zo binnenkomt. Deze keer echter niet. Als ze echter vraagt of ik mee ga douchen, ben ik weer terug in de rol van onwetende echtgenoot. Het moet wel heel vreemd bij Carolina overkomen als ik nu geen zin heb.

Op de badkamer trekt mijn vrouw mij tegen zich aan, met haar bezwete lichaam en kleding. Ze kust mij met passie. Iets wat ik vreemd vind, omdat ik het vermoeden heb dat ze diep van binnen nu veel liever bij iemand anders zou willen zijn. Carolina trekt haar sportbroek uit. Daaronder verschijnt een sexy string. Carolina draagt niet graag strings, behalve als ze gaat sporten. Haar billen glanzen van het zweet. Ook het string gaat uit en dan gaat ze op het toilet zitten. Ik kleed mij helemaal uit en ga alvast in de douchecabine staan, terwijl ik het gele vocht van mijn vrouw in de wc pot hoor klateren. Ik sta al onder de warme stralen van de douche als Carolina het bezwete topje uittrekt. Haar mooie borsten worden zichtbaar. Ik kan mij niet voorstellen dat het prettig sporten is voor een vrouw, zo zonder bh. Zeker bij het formaat van Carolina. Blijkbaar zijn de topjes die ze gebruikt strak genoeg om het geheel op zijn plaats te houden. Opnieuw geeft ze mij een knuffel en een natte kus. We draaien en Carolina staat nu onder de douchekop. Het zweet spoelt nu van haar lichaam. Ik pak de fles met doucheschuim en laat rijkelijk wat van het gel-achtig spul op mijn hand lopen. Mijn vrouw draait zich met haar rug naar mij toe en ik begin haar in te zepen. Beginnend bij haar schouders, over haar rug naar beneden. Ze kreunt liefjes als ik haar billen masseer. “Ja, lekker schat.”

Dat zal wel. Carolina geniet terwijl ik alleen maar kan denken aan hoe ik onze relatie ga beëindigen. Dat moet een manier worden die mij genoegdoening geeft. Ik ben er nog niet uit hoe. Mijn armen sla ik om haar heupen en via haar buik werk ik mij terug omhoog. Carolina spint van genot als ik haar borsten kneed met mijn ingezeepte handen. Haar ademhaling wordt onregelmatig als mijn glibberige vingers met haar tepels spelen en deze groot en stijf maken. Een hand verplaats ik terug naar beneden. Tot groot genoegen van mijn vrouw verwen ik haar klitje.

“Ja, daar lieverd, ga door. Maak me gek.” Carolina buigt lichtjes voorover en zoekt met haar handen steun tegen de douchewand. Twee vingers stop ik in haar natte kutje en begin haar hard en zo diep mogelijk te vingeren. Met mijn andere hand speel ik met een van haar tieten. Carolina kreunt steeds luidruchtiger, wat een extra dimensie krijgt door de echo in onze badkamer. Minuten lang teister ik haar vagina met mijn vingers. Als ik denk dat mijn vrouw er bijna is, verplaats ik mijn hand en wrijf hard over haar gevoelige klitje. Het orgasme is niet meer te stoppen. Carolina schreeuwt het uit van genot. Ook nu sluit ze haar benen, om het intense gevoel de baas te worden. Met één hand duwt ze op haar onderbuik. De andere hand is nodig om steun te blijven houden tegen de douchewand. Dit orgasme is intens. En dan zegt ze dat ze juist heftige orgasmes krijgt bij het zien van die grote pik van Luuk. Volgens mij is het gewoon een kwestie van perceptie. Omdat haar ‘relatie’ met de man van Helena nieuw is, ervaart mijn vrouw haar orgasmes heftiger. Zonder mijzelf op de borst te willen slaan, maar ik weet wel beter.

Ik realiseer mij wel dat ik zelf er niet opgewonden van ben geworden. Voor mijn onthutsende ontdekking was dat wel anders. Gelukkig staat Carolina, zwaar na-hijgend, met haar rug naar mij toe. Snel neem ik mijn pik ter hand en begin mijzelf af te trekken. Ik kijk daarbij naar de kont van mijn vrouw, maar ik probeer mij voor te stellen dat dit het achterwerk is van Penélope Cruz. Het werkt. Al snel richt mijn penis zich netjes op. Net op tijd. Carolina draait zich om, duidelijk bij gekomen van haar orgasme. Haar pretogen kijken mij verlekkerd aan. Dan kust ze mij liefdevol voordat ze door haar benen zakt en op haar knieën gaat zitten.

Carolina pakt mijn pik en neemt hem zo diep mogelijk in haar mond. Ik voel mijn onderdaan nu nog wat groeien tot hij helemaal stijf is. Dan laat ze het grootste deel weer uit haar mond glijden. Ze begint mij te pijpen. Iedere keer verdwijnt mijn pik tot net voorbij de eikel in haar mond. Met haar rechterhand trekt ze mij af. De combinatie is heerlijk, al geniet ik ook hiervan niet zoals vroeger. Het duurt dan ook opmerkelijk langer voordat ik mijn hoogtepunt voel naderen. Carolina schijnt het niet erg te vinden. Onverstoorbaar blijft ze deze handeling herhalen. Die zuigende lippen over mijn eikel en haar hand langs mijn stam. Als het uiteindelijk dan toch zover is, laat ik mijn vrouw dat weten. De waarschuwing is een soort van automatisme. In het begin van onze relatie heb ik haar mond een keer onaangekondigd volgespoten. Omdat ze het niet aan zag komen, verslikte ze zich bijna in mijn sperma. Sindsdien meld ik het voor de zekerheid, al denk ik dat ze mij ondertussen zo goed kent dat het niet meer nodig is. Tot mijn verbazing haalt ze mijn pik helemaal uit haar mond, maar trekt ze wel nog flink door. Als ik verkramp richt ze mijn eikel op haar tieten. Twee stralen vinden hun doel, één op de linker borst, de ander op de rechter.

Even ben ik verbaasd. Normaal laat Carolina mij altijd in haar mond klaarkomen, omdat naar eigen zeggen ze mijn sperma zo heerlijk vindt smaken. Maar dan begrijp ik het ineens. Ik was niet de enige die van een ander aan het fantaseren was. Daar waar ik mij voorstelde dat Penélope mij aan het pijpen was, stelde mijn vrouw zich voor dat het die grote pik van Luuk was die ze in haar mond had. En omdat ze graag wilde dat hij haar borsten een keer onder zou spuiten, beleefde ze haar fantasie tot het bittere einde. Hoe ontnuchterend. Mijn pik is ook nog nooit zo snel weer slap geworden. Terwijl Carolina mijn sperma van zich afspoelt en nog haar haren gaat wassen, droog ik mij alvast af en trek gemakkelijke kleding aan. Ik zit al een tijdje TV te kijken als Carolina beneden komt in haar badjas. Om haar hoofd zit een handdoek waarin haar haren zijn gewikkeld. Ze kruipt meteen achter haar computer, op zoek naar sociale contacten. Ik vind het prima zo.

Op zaterdag zijn we uitgenodigd bij Milan en Elsa, om te komen barbecueën. Normaal gaan we op zaterdag met de hele groep stappen, behalve als er een bijzondere gelegenheid is, zoals onlangs de verjaardag van Ada. ‘Gewoon’ een barbecue is geen speciale gelegenheid, maar dat wil niet zeggen dat we niet op de uitnodiging in gaan. Het valt mij op dat Carolina iets stiller is dan anders. Ik meen te weten waar ze mee worstelt. Milan weet Daan zo ver te krijgen om voor het vlees te zorgen. Het eten is heerlijk en de sfeer zoals altijd gezellig. We zitten nog wat na te keuvelen als Milan ineens opstaat en met een mes tegen zijn glas tikt. Verbaasd kijkt iedereen zijn richting op.
“Wel, beste vrienden. Elsa heeft een mededeling voor jullie.” Alle blikken zijn nu op Elsa gericht.
“Nou, ja. Uh. Ik ben zwanger. Twaalf weken. Milan en ik, wij krijgen een kindje.” Het valt even stil, maar dan storten de meiden zich op Elsa. Geknuffel, gekus en opgewonden gepraat. Wij mannen blijven op de achtergrond, al staat Milan wel heel trots te grinniken. Hij krijgt van ons een hand en een felicitatie. Alleen Daan moet tot grote hilariteit weer een opmerking maken.
“Zo, kerel. Mag je er eindelijk een keer op en dan schiet je meteen raak. Je bent een echte scherpschutter.”

De meiden feliciteren ook Milan en dan kunnen wij mannen Elsa feliciteren. Er is weer genoeg gespreksstof bijgekomen. Het verbaast mij niet dat Elsa als eerste van the four blonds zwanger is. Dat heeft meer te maken met de leeftijd van Milan. Met zijn eenendertig jaar is hij ‘veruit’ de oudste van de groep. Daan is zevenentwintig. Ada en ik, wij zijn zesentwintig. De drie andere meiden, ook Carolina, zijn vijfentwintig. Luuk is met zijn vierentwintig jaar de jongste. Wel vraag ik mij af of dit het begin van een kettingreactie is. Je hoort wel vaker dat als er één stel van een vriendengroep in verwachting is, dat de anderen dan snel volgen. Carolina heeft mij heel duidelijk te kennen gegeven dat ze op termijn kinderen wil. Wellicht dat dit nieuws haar kinderwens wat naar voren haalt. Als ze maar niet denkt dat ik de vader van haar kinderen ga worden.

Maandag op het werk krijg ik een melding dat mijn software iets interessants heeft gedetecteerd. Het is niet een van mijn werk-gerelateerde zaken, maar de telefoon van Carolina. Ik open haar ghost programma. Ze heeft een Watts app gestuurd naar Luuk.
‘Ik heb er over nagedacht. Laten we afspreken.’
Ik weet niet of ik het erg moet vinden dat ze een stap verder wil gaan. Voor mij is het wel het teken dat mijn vrouw definitief meer wil met Luuk, wat dat meer ook mag zijn. Misschien alleen fysiek seks, een minnaar, maar wellicht ook wel een relatie. Van beide opties kan ik niet warm of koud worden. Ik zie mijzelf nu toch niet meer oud worden met Carolina. Aan de vinkjes zie ik dat Luuk het bericht nog niet gelezen heeft. Blijkbaar is hij druk bezig op zijn werk. Toch heeft dit scherm mijn volledige aandacht. Twee uur later komt een reactie.
‘Geweldig, ik zal een voorstel sturen.’ Mijn vrouw reageert meteen met een lachende smily en twee duimpjes. Dat was het dan. Jammer dat er geen plek is afgesproken welke ik door een collega kan laten voorzien van beeld en geluidsinstallatie.

Die avond brengt Carolina het gesprek weer op de zwangerschap van Elsa. Zonder het echt uit te spreken, is ze aan het polsen hoe ik op dit moment aankijk tegen een spoedig vaderschap. Ik laat mij niet uit de tent lokken en houdt mij op de vlakte. Wat wilt ze nu eigenlijk? Doorgaan met mij en samen kinderen krijgen? Mij dumpen voor Luuk? Of, verder met mij en Luuk als de slagroom op de taart voor erbij. Volgens mij weet ze het zelf niet. Het feit dat ze niet zeker weet of ze vol voor mij moet gaan, is voor mij al voldoende om er een punt achter te zetten. Ik wil voor haar onvoorwaardelijk de nummer één zijn, of anders neemt ze maar die ander. Luuk dus in dit geval.

Op dinsdagavond zitten we samen TV te kijken. Op zich prettig dat Carolina eens een keer niet de hele avond achter haar computer zit. Plots geeft haar telefoon een melding. Twee seconden later de mijne ook. We kijken elkaar aan en moeten lachen. Beiden ontgrendelen we onze telefoon. Ik zie dat er communicatie heeft plaatsgevonden tussen Carolina en Luuk. Hij heeft haar dus net enkele watts app gestuurd. Carolina kijkt schichtig naar mij en ik zie zelfs een blos op haar gezicht. Ze vindt het duidelijk niet prettig dat ik nu zo vlak naast haar zit.
“Je werk?” Vraagt mijn vrouw. Ik knik, sta op, pak mijn laptop en ga aan de eettafel zitten. Terwijl het apparaat aan het opstarten is, kijk ik over het beeldscherm naar Carolina. Ze kijkt een aantal keren vluchtig naar mij en dan weer naar haar telefoon. Ik heb haar in ieder geval nog geen antwoord zien typen. Mijn hi-tech laptop is heel snel opgestart en ik log al in op de computer van mijn werk.
“En schat, wie heeft jou een berichtje gestuurd?”
“Uh, Elsa. Niets belangrijks.” Hoewel Carolina haar webcam relatie met Luuk heel lang uitstekend voor mij verborgen heeft weten te houden, gaat het liegen tegen mij haar stukken minder af. Ik open het ghost programma en krijg haar watts app in beeld.
‘Komende donderdag om kwart over zeven bij mij. Helena is dan naar de sportschool.’
Ik doe net alsof ik druk aan het werk ben. Daar heeft Carolina op gewacht. Ik zie wat ze typt.
‘Dan moet ik mijn sportavond missen, kunnen we een ander moment kiezen?’ Ja, Luuk. Dat je mijn vrouw wil neuken is duidelijk, maar misschien moet je haar eerst beter leren kennen. Even weten wat voor Carolina wel en niet belangrijk is. Dat leer je door jaren met haar samen te wonen en lief en leed met elkaar te delen. Niet door je één keer per week van achter de webcam af te trekken op Carolina’s tieten. Zijn reactie verschijnt bij mij in beeld, een fractie van een seconde nadat deze bij mijn vrouw is binnengekomen.
‘Prima. Ik weet alleen op korte termijn niet wanneer wel. Kom maar met een alternatief.’ Carolina legt haar telefoon weg. Het lijkt alsof ze TV aan het kijken is, maar ze krijgt vast en zeker niets mee. Ze is na aan het denken. Ik doe ondertussen nog steeds alsof ik gewoon aan het werk ben. Ondertussen houd ik Carolina scherp in de gaten. Zeker tien minuten is haar grijze massa op hoogspanning aan het werken. Ik sla snel mijn ogen neer als ze vluchtig haar hoofd mijn kant op draait. Ik lees opnieuw mee als Carolina aan het typen is.
‘Donderdag, is prima. Ik zal er zijn.’ Luuk ‘s antwoord laat niet lang op zich wachten.
‘Fantastisch. Ik heb hier lang naar uitgekeken. Het wordt vast en zeker geweldig. Tot donderdag.’ Carolina leest het antwoord, kijkt weer naar mij en typt een nieuwe reactie.
‘Ik heb er ook enorm veel zin in. Ik zie je donderdag.’
Ze besluit het bericht met een kussende smily. Carolina legt haar telefoon weg en ik sluit mijn laptop af.

“Probleem opgelost” vraagt mijn vrouw als ik weer op de bank ga zitten.
“Ik hoop het wel, en anders krijg ik vanzelf weer een berichtje.”
Ze kruipt tegen mij aan. Terwijl we samen naar de TV kijken, aait ze mij achteloos over mijn been. Ik snap mijn vrouw niet meer. Ze heeft zonet met Luuk een afspraak gemaakt om seks met hem te hebben. Meteen daarna zit ze gewoon intiem tegen mij aan, alsof ze nog verliefd is op mij. Is ze nog verliefd op mij? Zo ja, waarom dan dit hele gedoe met Luuk? Wat ik wel zeker weet, is dat ik niet meer verliefd ben op Carolina. Dat station is al een dikke week definitief gepasseerd. Om elf uur ga ik naar bed. Carolina zegt dat ze zo ook naar bed komt, alleen nog even haar Facebook bekijken op de computer. Hoe laat mijn vrouw naar bed komt, weet ik niet, want dan lig ik al te slapen.

Vindens

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Spyware en virussen 2.9”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *