Zwangere vrouwen

()


Ik ben Zacky en ik ben dol op rijpe vrouwen, maar wat mij nog veel geiler maakt is wanneer ze zwanger zijn. Van die dames die nog net een kindje kunnen krijgen, zo ongeveer van bijna veertig jaar oud (de vrouw, niet het kindje 🙂 )en zo geil als maar zijn kan. Het gevoel een mama te neuken is natuurlijk heel bijzonder, vooral als ze gewoon een relatie heeft. Je kunt je haast niet voorstellen hoe ongelooflijk veel van die dames er zijn die zich gewoon door een vreemde kerel willen laten nemen. Rijpe vrouwen zijn in ieder geval al heel erg opgewonden, meer dan de jongere meiden, waar dat aan ligt weet ik niet maar het is wel zo. Zo ontmoette ik een heerlijke slet genaamd Sarah, een echte rijpe vrouw, volledig zwanger, maar nog niet aan het einde van de zwangerschap, toch kon je al wel heel duidelijk het buikje zien en dat maakte mij zo ongelooflijk geil.

Ik sprak haar gewoon in de winkel aan, want op die manier verras je de dames volledig en krijg je gek genoeg meer voor elkaar dan via bijvoorbeeld een seksdatingsite, om maar even een voorbeeld te noemen. Als je het niet gelooft, dan moet je het zelf maar eens gaan proberen. Ze vond mij meteen charmant en toen ik haar iets te drinken aan ging bieden, zei ze eigenlijk meteen ja. Ik kon niet anders dan heel erg glimlachen, want ik was hier bijzonder blij mee. Sarah nam een kopje thee en ik nam een kop koffie en we genoten heel erg van alles wat we bespraken en ineens legde ik mijn hand op haar been en wreef over haar buikje. Ik zei haar dat ik ontzettend geil werd van een rijpe vrouw die zwanger was en ineens zag ik die intense, lustvolle blik in haar ogen. Ik wist het zeker, die wilde neuken. Meteen stond ze op, ze nam mijn hand, legde geld op de tafel en trok mij achter haar aan.

Ik wist niet waar ze woonde, maar het was redelijk in de buurt. Ze zei dat haar vriend niet thuis was en dat ze met mij vreemd wilde gaan. Overspel, een gevaarlijk spel kan ik je vertellen, maar het liep voor mij gelukkig goed af. We gingen naar binnen en Sarah deed haar kleren heel rustig en op erg sensuele wijze uit. Ik zag haar mooie taille, maar ook haar ronde buikje en behoorlijk volle borsten, wat perfect bij vrouwen die zwanger zijn past.

Ik greep haar bij de heupen en trok haar tegen mij aan, voelde haar zwangere buik en dikke tieten tegen mijn lichaam drukken en ik besloot meteen mijn lul uit mijn broek te halen, maar Sarah was vlugger. Ze had mijn pik al in haar rechterhand en begon hem lekker af te trekken, waardoor hij al snel hard werd. Ik zag mijn pik in die kleine hand liggen en keek toe hoe de voorhuid van voren naar achteren getrokken werd. Ik genoot er enorm van en ik wist zeker dat ik straks ook heel lekker met haar zou neuken. Ze keek mij speels aan, zakte door haar knietjes, nam mijn lul behendig tussen haar lippen en ze begon aan mijn pik te zuigen. Ik genoot er zo ongelooflijk van, mijn eikel werd door haar tong en lippen verwend, het was hemels. Meer en meer van mijn lul verdween in haar mond en ze zoog kreunend, spelend met haar tieten en kutje, waarna ze mijn pik omhoog duwde, zodat hij recht tegen mijn lijf gedrukt was en ze mij al aftrekkend aan mijn ballen begon te zuigen en te likken.

Ze deed dit een paar minuten, kwam toen overeind en liep met mij naar de slaapkamer, waar ze zichzelf neerlegde en haar benen van elkaar deed. Ik had haar willen beffen. Ik had die zwangere rijpe vrouwen-kut eens heerlijk met mijn tong klaar willen laten komen. Maar, ik was op dat moment zo onwaarschijnlijk opgewonden, ik kon niet anders dan haar neuken. Ik klom dan ook op haar en duwde haar benen zo ver als mogelijk van elkaar, trok mijn voorhuid naar achteren en liet mijn eikel in haar kletsnatte doos glijden.

Die ervaren, rijpe slet van een vrouw sloot haar ogen, beet op haar onderlip en onderging het met vol genot. Ze werd door mij afgepaald, in een hoog tempo. Mijn ballen klotsten tegen haar mooie lichaam en ik neukte dieper, sneller, harder. Ik voelde het soppen, kon het ook horen en keek naar haar volle tieten die op en neer aan het bewogen, terwijl ze hen toch vasthield. Maar dat deed ze niet lang, want al snel greep ze met beide handen de dekens beet en kwam ze op mijn pompende pik klaar.

Ik voelde haar kutje aanspannen en daardoor kwam mijn orgasme ook veel sneller dan ik had gedacht, ik voelde hoe ik mijn zaad diep in haar zwangere buik spoot en het was heerlijk. Toen ik mijn pik uit haar trok, liet ik haar er nog even aan zuigen door naar haar hoofd toe te kruipen en mijn knieën voor haar gezicht te zitten, terwijl mijn sperma op haar lakens droop.

Ze zoog mijn lul goed schoon en toen we helemaal klaar waren, was ik ook nog eens zo lief om het bed met haar te verschonen, terwijl ik eigenlijk van plan was om hem te knijpen en haar aan haar lot over te laten, maar ik ben nou eenmaal geen lul, dus ik hielp haar, Ze gaf mij haar telefoonnummer, zodat ik haar altijd een berichtje of zo kon sturen, mocht ik zin hebben. Dat heb ik tot op heden niet gedaan, maar ik denk dat ik het toch nog eens ga doen, ze zal ondertussen of hoog zwanger zijn of al bevallen, maar dat is mij om het even, want zonder die dikke buik is het nog steeds een rijpe vrouw en daar ben ik ook heel erg gek op. En dan is het echt een moeder neuken, wat nog veel spannender lijkt te zijn.

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *