Spyware en virussen 3.9

()

Het is een geluk bij een ongeluk. Het is gewoon mazzel dat de afspraak bij Luuk thuis plaats gaat vinden. Op een dergelijk korte termijn was het nooit meer gelukt om daar nog camera’s en microfoons te plaatsen. Zoiets kost namelijk voorbereiding. Mooi dus dat ik die apparatuur al eerder heb laten plaatsen. Vreemd genoeg kijk ik uit naar de afspraak van morgen. Ik voel geen enkele jaloersheid. Carolina is alleen nog op papier mijn vrouw, maar in mijn hart niet meer. Wel voel ik nog steeds die boosheid omdat ze mij bedrogen heeft. Dat ze affectie heeft voor een andere man. Mijn gepaste wraak komt nog wel, al weet ik nog steeds niet hoe ik die wraakgevoelens gestalte wil geven. In de tussentijd doe ik waar ik goed in ben, namelijk het hebben van een dubbelleven. En nu ga ik vastleggen dat ze ‘echt’ seks gaat hebben met Luuk, de man van een van haar beste vriendinnen. Hoe meer bewijs, hoe beter.

Ik bedenk ook dat ik misschien apparatuur in ons eigen huis moet plaatsen. Niet dat ik denk dat Carolina seks met een ander in ons bed zal hebben. Van de andere kant, is ze nu al te veel grenzen over gegaan. Luuk spreekt ten slotte ook gewoon bij hem thuis af. Daarbij kan het ook een plotselinge gelegenheid zijn die haar ertoe kan zetten om het onder ons dak te doen. Ik loop meteen naar het magazijn om de betreffende spullen te halen. Ik ga vandaag dus maar eerder naar huis om alles te installeren voordat mijn vrouw thuis is. Omdat ik ook van thuis kan werken is dat geen enkel probleem. Het installeren verloopt vlotjes. Ik controleer op mijn laptop of alle plekken in huis goed te zien zijn. Dat kan inderdaad dankzij de camera’s die driehonderdzestig graden kunnen draaien en ik kan bedienen vanaf mijn laptop.

Carolina gedraagt zich naar mijn gevoel anders dan gewoonlijk. Zomaar even tussendoor een extra knuffel of een kusje. Net wat meer aanhankelijker dan ik de laatste tijd gewend ben. Zou ze spijt hebben van haar beslissing? Is het overcompensatie uit schuldgevoel? Ook raakt ze de hele avond haar computer niet aan en ze gaat zelfs om elf uur met mij naar bed. Blijkbaar is er geen webcamsessie deze avond. Waarom zou je het ook nog vanachter de Cam doen als je toch fysiek seks gaat hebben, bedenk ik. Ik lig nog nauwelijks in bed als Carolina al over mij heen kruipt en op mij gaat zitten. Ze buigt naar mij toe en begint mij te kussen. Zo enthousiast en passioneel heb ik dit al lang niet meer ervaren. Te laat. Mijn negatieve gevoelens voor haar verdwijnen hiervan niet. Ze trekt haar nachthemd weer uit. Mijn vrouw schuift over mijn benen een stuk omlaag en trekt daarbij meteen mijn slip naar beneden. Ze pakt mijn slappe pik en trekt er een paar keer aan. Vooralsnog zonder resultaat. Carolina buigt naar voren en neemt mijn penis in haar mond. Ik sluit mijn ogen en denk weer aan mijn favoriete actrice. In mijn gedachten is het Penélope die mij aan het pijpen is. Het werkt. Al snel word ik van onderen harder en harder, maar echt lekker is het niet. Ik kan gewoon niet meer genieten van de seks met Carolina.

Voor Carolina is het meer dan genoeg. Onhandig vanwege haar houding frommelt ze haar slipje uit. Daarna kruipt ze weer wat omhoog en ze positioneert zichzelf boven mijn pik. Blijkbaar heeft ze vandaag niet meer voorspel nodig en is ze al goed nat. Haar vagina schuift dan ook soepel over mijn geslachtsdeel. Meteen begint ze mij hard te berijden. Blijkbaar is ze hier hard aan toe. Wellicht heeft het vooruitzicht op morgen haar zozeer seksueel opgewonden, dat ze nu al wat van die energie kwijt moet. Carolina gaat als een beest te keer. Ze kreunt, hijgt en haar ademhaling is onregelmatig. Haar grote tieten bonken flink op en neer. Ik lig er maar apathisch bij, maar Carolina merkt dat niet. Ze zit helemaal in het moment. Het idee dat ze nu waarschijnlijk weer aan Luuk denkt, maakt dat ik nog meer walg van deze situatie. Volgens mij begint een bepaald onderdeel van mijn lichaam zelfs weer slapper te worden. Tijd dus om mijn ogen te sluiten en Penélope te projecteren in deze slaapkamer. Opnieuw heeft dit het gewenste effect. Carolina beukt ondertussen minutenlang door, zonder ook maar een sprankje van vermoeidheid te tonen. Onder normale omstandigheden was ik al lang klaar gekomen. Nu geeft het een soort van verdoofd heerlijk gevoel. Het voelt wel prettig, maar het is het net niet. Het is voor de verandering dan ook Carolina die het eerste over de streep gaat.
In haar orgasme laat ze zich voorover vallen. Haar grote borsten liggen als twee beschermende stootkussens tussen ons in. Ze probeert haar benen te sluiten, maar dat lukt nu niet. Nu ik er toch ben, wil ik ook wel klaar komen. Ik buig mijn knieën iets uit elkaar om kracht te kunnen zetten. Hard begin ik te stoten, met het beeld van Penélope nog steeds op mijn netvlies. Een paar minuten later heeft Carolina tot mijn verbazing opnieuw een orgasme. Ze trilt nu helemaal. Ze kreunt en steunt onsamenhangend. Het begint met.

“O, wat lekker”. Omdat ik hard door blijf stoten neemt haar orgasme niet in heftigheid af. Het “O, wat lekker” gaat over in “Ik kan niet meer, ik kan niet meer.” Dan kom ook ik klaar. Mijn sperma vult haar spastisch zuigende vagina. Met mijn ontlading slaat ook de vermoeidheid bij mij toe. Carolina’s orgasme neemt nu wel af. Zo af en toe maken haar spieren nog een ongecontroleerde naschok. Ze is totaal buiten adem. Carolina’s hoofd ligt op mijn schouder en ik voel in hoog tempo warme uitgeademde lucht langs mijn hals blazen. Het maakt mij nog lomer en ik staar minutenlang wezenloos naar het plafond. Carolina is weer terug op adem. Ze lijkt wel te spinnen als een kat. Mijn vrouw heeft overduidelijk wel genoten van de gemaakte inspanning. Afwezig aait ze over mijn arm.
“Schat?” Zin om te antwoorden heb ik niet, maar een “mm” krijg ik nog over mijn lippen.

“Ik houd van jou.” Ach, flikker toch op. Dit kan ze toch niet menen. Is dit een uiting van haar onzekerheid of ze er wel goed aan gedaan heeft om met Luuk af te spreken? Wat wilt ze nu eigenlijk? Wat moet ik met deze opmerking? Probeert Carolina te vissen of onze relatie nog wel goed is? Nou, die was goed, totdat zij besloten heeft om te kijken of er naast mij nog een andere interessante man is. In mijn rol als onwetende echtgenoot moet ik nu zeggen dat ik ook van haar houd. Ik krijg het echter niet uit mijn strot. Het wordt dus maar weer “mm.” Uiteindelijk rolt Carolina van mij af maar kruipt wel dicht tegen mij aan. Zo valt ze na een tijdje in slaap. Voorzicht ontworstel ik mij uit haar houdgreep, draai me van haar weg en val ook in slaap.

Al de hele donderdag voel ik een vreemd soort opwinding, en niet alleen vanwege de afspraak die Carolina later deze dag heeft met Luuk. Deze ochtend gaf een van mijn softwareprogramma’s aan iets vreemds te hebben gedetecteerd. Het betrof een melding van een motorbende die we al een tijdje volgen. Samen met een collega ben ik aan de slag gegaan om het versleutelde bericht te ontcijferen, en met wat geluk redelijk snel met succes. Het betreft een aankoop van een partij illegale wapens. Omdat wij als afdeling officieel niet bestaan, kunnen wijzelf weinig met deze informatie. Daarom belt iemand van ons als anonieme tipgever naar de juiste instantie. Gezien wij de exacte locatie en tijdstip hebben, kunnen de collega’s een gerichte inval doen en hopelijk veel arrestaties verrichten. Het belangrijkste wat onze afdeling betreft, is dat die wapens niet in omloop komen. Ieder wapen minder maakt het in België een stukje veiliger. Natuurlijk ben ik ook benieuwd of er nog communicatie is tussen Carolina en Luuk, maar daar is totale windstilte.

Als ik weer thuis ben merk ik dat Carolina nerveus is. Blijkbaar vindt ze de aanstaande ontmoeting met Luuk eigenlijk wel spannend. Het zal voor mijn vrouw weer aanvoelen als die allereerste date. De eerste keer seks. Alsof ze weer ontmaagd wordt. In zekere zin is dat ook zo. De ontmaagding als overspelige echtgenote. Carolina krijgt nauwelijks een hap van het avondeten door haar keel. Ook na het eten is ze ongedurig. Ik speel dat ik niets in de gaten heb. Om half zeven zeg ik dat er een probleem is op het werk. Ik installeer mij met mijn laptop aan de eettafel. Carolina gaat naar boven om zich om te kleden voor naar ‘de sportschool’ te gaan. Ik open al zoveel mogelijk schermen. Ik zie dat Carolina een app stuurt. Normaal zou ik daar geen melding van gekregen hebben, omdat het niet gericht is aan Luuk, maar naar ‘the four blonds’ groep. Nu ik haar ghost programma open heb, zie ik het toevallig wel.

‘Ik voel mij niet zo lekker. Ik kom vandaag niet sporten.’ Niet veel later komen drie reacties terug in de trant van ‘jammer, beterschap.’
Als Carolina naar beneden komt ziet ze er weer enorm geil uit. Haar schaamlippen, die afgetekend staan in haar stretch-broekje, vragen gewoon om een beurt. Een beurt die ze gaat krijgen, maar niet van mij. Ik krijg vandaag dan ook niet spontaan een stijve bij dit mooie uitzicht. Haar grote tieten zitten weer opgepropt in een veel te strak topje. Ik weet dat ze geen bh draagt, wat het geheel nog geiler maakt. Volgens mij heeft ze wel net iets meer make-up opgedaan dan anders. Ik krijg nog een stevige knuffel en een kus van Carolina, waarschijnlijk om te verdoezelen wat haar ware intenties zijn voor de komende uren. Ze doet haar oortjes in en vertrekt. Ik volg mijn vrouw via de gps. Meteen zie ik dat ze niet de gebruikelijke route rent. Ze draalt wat door de buurt en aan het tempo zie ik dat ze wandelt. Luuk en Helena wonen het dichtste bij van onze vriendengroep. Lopend ongeveer vijf minuten. Carolina wil natuurlijk zeker weten dat Helena al vertrokken is. Gezien zij met de auto gaat, vertrekt ze meestal iets later van huis dan Carolina. Ik zie dat mijn vrouw stil staat. Blijkbaar heeft ze een goede uitzichtplek gevonden, en wacht ze tot Helena is vertrokken. Op mijn beeldscherm zie ik Helena inderdaad aanstalten maken om naar de sportschool te gaan. Ook zij heeft een ‘uitnodigende’ outfit aan. Ze geeft haar man ook nog een kusje. Het valt mij op dat Luuk weer een T-shirt draagt en een sportbroek. Blijkbaar is dat zijn favoriete kleding als hij thuis is. Kort nadat ik Helena daadwerkelijk heb zien vertrekken, geeft de gps aan dat Carolina weer in beweging is.

Luuk maakt de voordeur open. Carolina vliegt hem meteen om de nek. Het lukt mijn vrouw om met een achterwaartse trap de deur weer dicht te schoppen. Ze wankelen totdat Luuk met zijn rug steun heeft gevonden tegen de muur. Kans om te zeggen “wat fijn dat je er bent” krijgt hij niet, want de tong van mijn vrouw is al krachtig zijn mond binnengedrongen. Het verlegen en nerveuze vrouwtje dat net nog hier in huis was, is nu een gevaarlijk roofdier geworden. Haar prooi heeft ze beet en gaat ze voorlopig niet meer loslaten. Tijdens de kus gaan vier handen over elkaars lichamen. Luuk probeert al zoveel mogelijk van die grote borsten te pakken te krijgen, wat nog niet zo goed lukt omdat ze stevig tegen elkaar aan staan. Als de kus eindelijk verbroken is, kijken ze elkaar geil aan. Gesproken wordt er nog steeds niet. Luuk pakt mijn vrouw bij de hand. Ik zie ze de trap op lopen en uit beeld verdwijnen. Snel schakel ik om naar een andere camera. Boven gekomen zie ik ze door het beeld rennen. Vlug schakel ik door naar de camera op de slaapkamer. De deur vliegt met een klap open en Luuk en Carolina stormen naar binnen. Gehaast beginnen beiden zich uit te kleden.
Het T-shirt van Luuk vliegt al door de kamer. Het topje van Carolina is het volgende kledingstuk dat ongenuanceerd een andere plek krijgt toegewezen. De slippers van Luuk vliegen van zijn voeten en hij trekt zijn sportbroek en slipje in één ruk naar beneden. Hij is nu helemaal naakt. Carolina zit op het bed en trekt haar sportschoenen uit. Hoewel gehaast, was hier wat meer werk voor nodig. Ze staat op en stroopt het strakke stretchbroekje langs haar benen naar beneden. Luuk is zo galant om haar op het bed te duwen. Hij trekt met geweld haar stringetje naar beneden en gooit het achteloos over zijn schouder door de kamer. Dan springt hij ook op het bed. Met een hoog vrolijk gilletje kan Carolina nog net wegdraaien, om niet onder Luuk verpletterd te worden. Ze nemen elkaar in de armen beginnen weer onsmakelijk te kussen.
Luuk gaat op zijn rug liggen en Carolina blijft op haar zij naast hem liggen. Haar rechterhand lijkt klein als ze zijn al stijve pik ermee omsluit. Ze begint hem af te trekken terwijl een gretige hand van Luuk naar haar tieten grijpt. Carolina is de eerste die wat zegt.

“Wat is dat ding groot. Mijn god, wat is die pik groot.” Volgens mij heeft Luuk niet eens gehoord wat mijn vrouw heeft gezegd. Hij is helemaal gefixeerd op de borsten die hij aan het kneden is.
“Wat heb je mooie borsten. Je hebt geen idee hoe gelukkig je mij maakt dat ik er mee mag spelen. Ik houd van die grote joekels van jou.” Zo spelen ze een tijdje met elkaars pronkstukken, daarbij steeds geile opmerkingen makend hoe ze onder de indruk zijn. Plotseling neemt Luuk het initiatief. “Ik wil ze neuken. Toe, laat mij die mooie grote meloenen van jou neuken.”
Nu draait Carolina op haar rug. Luuk gaat over haar heen zitten. Mijn vrouw pakt haar tieten vast en duwt ze stevig tegen elkaar. Gehaast stopt Luuk zijn pik er tussen en begint met lange halen neukende bewegingen te maken. Carolina kantelt haar hoofd om zoveel mogelijk te kunnen zien, maar ook zodat ze aan het eind van iedere stoot snel met haar tong over zijn eikel kan likken. Beiden zeggen steeds hoe geil dat ze het vinden en hitsen elkaar zo steeds meer op. Het duurt maar enkele minuten.
“Dit is te geil, Carolina. Ik kan niet meer. Ik ga klaarkomen.”
“O, ja. Spuit maar met dat kanon van jou. Geef mij je sperma. Spuit het over mij.” En Luuk komt klaar. Hevig. De eerste straal spuit van tussen haar borsten over het gezicht van mijn vrouw. Een brede streep van sperma loopt van haar voorhoofd omlaag, tussen haar ogen door, over een neusvleugel en haar lippen tot op haar kin. Van de heftigheid laat Carolina haar borsten los. Luuk mikt zijn pik nu op die tieten. Straal na straal spuit hij over de beide uiers van mijn vrouw, totdat er nauwelijks een plekje onbespoten is. Niet normaal hoeveel sperma die gast heeft geproduceerd. Luuk zit nog heel even na te genieten.

“Je hebt mijn droom uit laten komen. Het was nog beter dan ik het mij had voorgesteld. Je hebt mij zojuist de meest gelukkige man op aarde gemaakt. Ik houd van jou.” Carolina veegt met een hand wat van het sperma uit haar gezicht.
“Ik vond het ook heel geil. Wil je dan nu mijn droom ook uit laten komen?” Luuk komt meteen in actie. Hij verplaatst zich en duwt zijn hoofd ruw tussen de benen van Carolina. Hij likt een keer door haar schaamlippen dat meteen een kreun veroorzaakt.
“Je bent al lekker nat” zegt hij nog voordat hij Carolina’s kutje aanvalt. Zijn tong gaat als een wilde tekeer, terwijl hij aan zijn half stijve pik aan het trekken is. Carolina’s lichaam kronkelt onder het vele genot. Ze kreunt hevig en weet tussendoor nog een aantal keren hijgend uit te brengen hoe geweldig het is. Minutenlang gaat Luuk zo door.
“O Luuk. Neuk mij met die grote pik. Ik wil je voelen. Alsjeblieft, neem me dan eindelijk.” Luuk gaat rechtop zitten. Tot mijn verbazing staat zijn imposante pik alweer fier omhoog. Hij is al flink forser geschapen dan ik ben, maar tegen deze libido kan ik al helemaal niet concurreren. Carolina spreidt haar benen en Luuk maakt optimaal gebruik van de ontstane ruimte. Hij plaatst zijn pik op de juiste plek en dringt onverbiddelijk het meest verboden gaatje van mijn vrouw binnen. Meteen begint hij te stoten: “Au, voorzichtig. Je bent zo groot.”

Luuk luistert en stoot nu wat meer beheerst. Het heeft meteen effect.
“O, ja. Dit is heerlijk. Je vult mij helemaal op met die grote pik van jou.” Luuk heeft al snel de juiste cadans gevonden. Carolina ligt opnieuw te kronkelen van ultiem genot. Ze blijft maar uitkramen hoe geweldig het is met die grote pik in haar natte kutje. Luuk buigt nog iets naar voren, zodat hij met zijn hand bij Carolina’s borsten komt. Terwijl hij met haar tieten en harde tepels speelt, blijft die imposante pik haar kutje maar bewerken. Nog een aantal minuten heeft hij nodig, maar dan is mijn vrouw zover. Haar orgasme kondigt ze aan met een schelle kreet. Tevergeefs probeert Carolina haar benen weer stevig tegen elkaar te drukken. Wel duwt ze met haar handen op haar buik, om het intense gevoel onder controle te krijgen. Luuk beweegt zijn onderlichaam nu heel rustig op en neer. Hij laat mijn vrouw tot rust komen. Ze grijnst breed naar hem als het zover is.

“Dat was mega geweldig. Die pik van jou overtreft ook al mijn verwachtingen. Ik houd ook van jou.” Luuk trekt zich terug en draait Carolina om. Ze zit nu op handen en knieën. Hij neemt achter mijn vrouw plaats. “Als je het zo lekker vindt, dan doen we het toch nog een keer.”
“Ja, lekker” zegt Carolina zwoel, maar als Luuk zijn pik hard naar binnen stoot komt er weer een “au, voorzichtig.” De man van Helena zoekt weer naar de juiste intensiteit en heeft deze snel gevonden. Beiden kreunen weer minutenlang als Luuk mijn vrouw op zijn hondjes aan het neuken is. Ze komen weer superlatieven te kort om elkaar te vertellen hoe geweldig het is. Carolina is weer het eerste over de streep. Ze zakt door haar armen als het volgende orgasme bezit neemt van haar lichaam. Wederom dienen haar grote tieten als stootkussens als deze op het bed klappen. Enkele stoten later is het nu zuigende kutje van Carolina ook te veel voor Luuk. Ik zie zijn billen aanspannen. Dit duurt behoorlijk lang. Daardoor vermoed ik dat hij weer een behoorlijk aantal stralen sperma produceert, die hij diep in de vagina van mijn vrouw deponeert. Daarna stoot hij nog zachtjes een paar keer en trekt dan zijn billen nog eens samen voor de laatste restjes.
Even later liggen ze moe maar voldaan, zwijgend in elkaars armen. Zo nu en dan deelt een van de twee een kusje uit. Er gebeurt verder zo weinig, dat ik er bij in slaap zou kunnen vallen. Wat ik gezien heb, deed mij ook helemaal niets. Ik heb het professioneel, zoals het een geheim agent betaamt, emotieloos zitten bekijken. Als Carolina eindelijk wat zegt, ben ik weer helemaal bij de les.

“Hoe moet het nu verder?” Ze aait hem teder over zijn borst terwijl ze op een antwoord wacht. Luuk lijkt even na te moeten denken, maar zijn antwoord is glashelder.
“Ik wil met jou verder. Ik voel niets meer voor Helena. Ik vraag mij af wat ik in godsnaam ooit in die vrouw heb gezien. Ze legt het in alle fronten af bij jou. Ze heeft niet eens tieten. Ze lijkt wel een jongetje. Als jij ook met mij verder wilt, dan dump ik haar vanavond nog als ze thuis komt.”
Dat is grof. Dat je gevoelens voor iemand verdwijnen, daar kan ik mij nog iets bij voorstellen. Om zo beledigend te zijn tegen de vrouw die je met je volle verstand hebt getrouwd, daar kan ik echter geen begrip voor opbrengen. Ik vond hem al een eikel omdat hij het achter mijn rug om met mijn vrouw doet, naar nu heeft hij helemaal bij mij afgedaan.
“Ik wil ook graag met jou verder, maar ik heb ook nog gevoelens voor mijn man. Ik vind het moeilijk om zomaar te breken. Ik wil hem geen pijn doen, al weet ik dat het onvermijdelijk is. Ik vind het gewoon moeilijk.” Zo, dan hebben we dat ook weer gehad. Sorry schat. Ik houd heel veel van jou, maar er is iemand waar ik meer van houd. Volgens mij verwart ze de liefde voor mij met misplaatste loyaliteit.

“Misschien moeten we het zo organiseren dat we met zijn vieren afspreken, en dan vertellen we het samen. We moeten eerlijk vertellen dat we verliefd op elkaar zijn geworden, en dat die gevoelens zo ver gaan dat we samen verder willen. Als we niet vertellen dat we ze al bedrogen hebben, komt het niet zo hard aan. Dan is het iets wat gewoon kan gebeuren. Ik schat in dat onze beide partners realistisch genoeg zijn om dit te kunnen bevatten. Ze zullen het niet leuk vinden, maar ze begrijpen ook dat onze relaties anders onder druk komen te staan, en dat het verstandiger is om te scheiden.” Luuk heeft hier duidelijk goed over nagedacht. Mijn waardering voor zijn oplossend vermogen.
“Ja, dat moeten we doen. Ik moet wel nog even met mijzelf in het reine komen. Kunnen we dit over een week of twee doen, zodat ik mij op dat gesprek voor kan bereiden, want ik zie er echt tegenop om het uit te maken.”

“Volgens mij kunnen we beter meteen door de zure appel heen bijten, maar ik heb begrip voor jouw situatie. Ik heb lang genoeg op jou moeten wachten, dan kan een of twee weken er ook nog wel bij. Ik ben al enorm blij dat we nu een stelletje zijn. Jij bent echt de vrouw van mijn dromen”. In ieder geval weet ik nu wel waar ik aan toe ben. Ik word afgedankt voor een andere man. Luuk is dus voor Carolina niet het tussendoortje, maar de hoofdmaaltijd. Het enige waar ik mee zit, is dat op deze manier de scheiding niet op mijn voorwaarden plaats gaat vinden. Ik wil dat iedereen mijn vrouw ziet voor wat ze in werkelijk is, namelijk een overspelige slet. Ze mogen niet met hun verzonnen verhaal wegkomen. Ik moet dus snel iets verzinnen. Ik zou naar alle vrienden de opnames kunnen sturen, maar hoe leg ik uit dat ik in het bezit ben van opnames die gemaakt zijn in het huis van Luuk en Helena. Geen optie dus.
Ik blijf kijken naar het koppel in bed. Ze praten wat, knuffelen zo nu en dan en kussen elkaar continue. Het is ongelooflijk klef, echt walgelijk. Echt seks hebben ze niet meer, dat krijgt zelfs superman Luuk op zo korte termijn niet meer voor elkaar. Het is wel net een stel verliefde pubers. Plotseling schrikt Luuk op.

“Shit, de tijd. Helena zal zo wel thuis komen.” Carolina rolt meteen uit bed en haast zich naar de badkamer om het opdrogende sperma van haar gezicht en borsten te verwijderen. Terug in de slaapkamer kijkt ze waar haar kleren zijn. Ze vindt haar sexy topje en wurmt zich erin. Luuk heeft zich al aangekleed en kijkt geamuseerd naar mijn vrouw, die door heeft dat ze zich moet haasten. Aan zijn houding zie ik dat hij het amusant vindt. Hij moet zelfs hardop lachen als Carolina zich in haar stretchbroekje worstelt. Ik snap het wel, want Carolina’s kleding is wel enorm sexy, maar eigenlijk veel te strak. Ze lopen naar beneden en geven elkaar nog een intieme kus ter afscheid. Carolina stopt haar oordopjes in en vertrekt.
Dat was niets te vroeg. Nog geen twee minuten later komt Helena thuis. Een kusje voor haar man en ze gaat naar boven om te douchen. Daar sluit ik de opnames af. Ik zou het best interessant vinden om Helena naakt onder de douche te zien, maar ik wil haar privacy niet schenden. Wel interessant is het om de gps van Carolina te volgen. Ze neemt een omweg, maar zo te zien in een behoorlijk tempo. Om vijf over negen komt ze thuis. Precies rond de tijd dat ze altijd thuis komt. Niets vreemds dus. Het rennen heeft ook zijn uitwerking gehad. Carolina komt hijgend binnen, met de zweetplekken op de vertrouwde plekken. Ik vind het niet eens meer sexy. Ze ziet mij achter mijn laptop zitten.
“Is het probleem op je werk nog niet opgelost?”

“Nee, helaas” zeg ik, terwijl ik met mijn hoofd schud. Ik krijg een kus.
“Ik ga me douchen en daarna duik ik in bed. Ik voel me niet zo lekker.”
Natuurlijk acteer ik met mijn lichaamshouding dat ik teleurgesteld ben dat er vandaag voor mij geen seks in zit. Carolina gaat naar boven. Vandaag zijn blijkbaar zelfs haar sociale contacten op facebook niet belangrijk. Misschien begrijpelijk, want ze had tegen haar vriendinnen gezegd dat ze zich niet zo lekker voelde. Carolina is nauwelijks boven als ik een melding krijg. Ze heeft een appje gestuurd naar Luuk. Natuurlijk ben ik benieuwd wat ze hem nog vergeten is om te zeggen.
‘Kut, ik heb in alle haast mijn slipje nog ergens op de slaapkamer laten liggen. Kun jij snel kijken. Hopelijk is Helena nog niet thuis.’
Luuk heeft het berichtje wel gelezen, maar nog geen antwoord gegeven. Dat duurt nog ongeveer vijf minuten.
‘Helena is thuis, ze staat nog onder de douche. Kan het slipje nergens vinden. Weet je zeker dat je dat hier hebt laten liggen?’ Carolina reageert wel meteen.
‘Ja, ik heb het bij jou laten liggen. Ik heb het namelijk niet meer aan. Fuck. Ze zal het toch niet gevonden hebben?’ Luuk is alweer aan het typen.
‘Ik zal nog eens zoeken. Ik hoop ook niet dat ze het gevonden heeft. Ik laat je weten als ik het toch nog gevonden krijg.’ Carolina typt nog ‘oké.’

Even later hoor ik dat Carolina eindelijk onder de douche staat. Mijn god, wat een amateurs. Het kan altijd dat je per ongeluk een heel klein spoortje achterlaat, dat alleen een zeer oplettende partner kan ontdekken. Dit is echter zo goed als een bekentenis. Als Helena het slipje heeft gevonden, dan heeft Luuk wat uit te leggen. Tenzij ze denkt dat het haar eigen slipje is. Je weet het maar nooit. Ik open dan toch nog maar een keer mijn spionage software. Helena staat niet meer onder douche, maar ik detecteer niets van spanning tussen de twee. Ik laat het er dus maar bij. Ook baal ik een beetje dat het mij niet is opgevallen dat mijn vrouw haar slipje niet heeft aangetrokken. Het is mijn werk om op details te letten. Blijkbaar was ik toch te veel afgeleid. De volgende keer moet ik echt volledig professioneel zijn. Fouten maken kan ik mij in mijn werk niet veroorloven. Om elf uur ga ik ook naar bed. Luuk heeft geen berichtje meer gestuurd, waar ik uit concludeer dat hij de string van Carolina niet meer gevonden heeft.

Carolina lijkt te slapen. Als ik echter al een tijdje in bed lig, merk ik dat ze maar blijft woelen. Het slipje zit haar overduidelijk dwars. Hoewel ik ook benieuwd ben hoe dit afloopt, val ik redelijk snel in slaap.

Vindes

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *