Spyware en virussen 4.9

()

De volgende dag ben ik weer op mijn kantoor. Het is nog vrij vroeg. Een collega heeft afgelopen nacht weer ergens in het land een computer voorzien van mijn spionage software. Er staan ontzettend veel files op, waarvan de meeste hoogstwaarschijnlijk niet interessant zijn. Die lees ik natuurlijk niet allemaal door. Daarvoor heb ik een speciaal programma geschreven, dat voor mij alle files controleert op specifieke woorden en combinaties van woorden. Dat proces loopt en kan nog wel even duren. Terwijl ik daarop wacht heb ik het ghost programma van Carolina’s telefoon maar weer eens geopend. De gps geeft aan dat ze op haar werk is. Ik zie dat er activiteit is. Niet van Luuk, want dan had ik ook een waarschuwing gekregen. Het is in the four blonds app. Een interessant berichtje van Helena, al zeg ik het zelf.
‘Heb gisteravond een string op onze slaapkamer gevonden die niet van mij is. Weet niet wat ik daarmee moet. Gaat Luuk vreemd? Kan ik me niet voorstellen. Ben in de war.’
Oké, dat schept duidelijkheid. Luuk en Carolina gaan nu een hele kluif krijgen als ze tegen Helena en mij beweren dat ze niet vreemd zijn gegaan.

‘Kan ook niet geloven dat Luuk vreemd gaat. Zal vast een verklaring voor zijn. Trek het je niet aan.’
Dat was een reactie van Elsa. Ada reageert ook.
‘Kan het mij ook niet voorstellen. Zullen we vanavond bij elkaar komen en er rustig over praten?’
Carolina reageert ook. Blijkbaar hebben alle vier de dames het niet zo druk op hun werk.
‘Half acht bij mij? Zorg ik voor wat lekkers.’
Wat een koele kikker, om zo luchtig te reageren. Het werkt wel. Er volgen drie reacties, dat het goed is.
Niet veel later stuurt Carolina een bericht naar Luuk.
‘Helena heeft het slipje gevonden. Ze is in de war. Vanavond komen we met de meiden bij elkaar. Wij overtuigen jouw vrouw er wel van dat er niets aan de hand is. Ik denk dat het goed komt.’
Luuk heeft niet meteen tijd om zijn berichten te lezen. Pas laat in de middag zie ik dat hij het bericht heeft gelezen.

Hij reageert dan wel meteen.
‘Shit. Wat onvoorzichtig van ons. Ik hoop dat je gelijk hebt en dat het goed gaat komen. Het is niet de bedoeling dat ze erachter komt dat wij vreemd gaan. De volgende keer moeten we echt voorzichtiger zijn. Succes vanavond.’
Tijdens het avondeten kondigt Carolina aan dat de andere meiden later deze avond op bezoek komen om wat te bespreken. Aan de subtiele toon begrijp ik dat het niet gewaardeerd wordt dat ik daar bij ben. Carolina heeft na het werk nog snel gebak gehaald. Iets met aardbeien. Het zag er in ieder geval heerlijk uit. Misschien laten de dames een stukje voor mij over. Helena is de eerste die ik zie binnenkomen. Bij ons is het wat dat betreft echt een zoete inval. Achter ons huis zijn garageboxen en extra parkeerplaatsen. Omdat het in de straat altijd vol staat, adviseren wij familie en vrienden om in het steegje achter ons huis te parkeren. Daardoor zijn ze gewend om via de poort van de tuin gewoon binnen te lopen. Helena oogt wat timide, wat ik niet vreemd vind. Ik maak alvast koffie en thee. Even later komen ook Ada en Elsa binnenvallen. Ik weet dat Daan op vrijdag altijd zijn badmintonavond heeft. Daardoor heeft Elsa haar vriendin eerst thuis opgepikt voordat ze hier naartoe zijn gekomen. Ik schenk ieder een drankje in naar keuze. Vervolgens pak ik mijn laptop en verkas ‘discreet’ naar de bovenverdieping.

Ik heb niet veel tijd nodig om het gezelschap in beeld te brengen. Zo te horen heb ik niets belangrijks gemist. Carolina heeft haar vriendinnen en zichzelf voorzien van een stuk gebak. Eerst wordt wat gezellig gekeuveld, maar als Helena een bruggetje vindt om de onbekende string te bespreken wordt de toon ernstiger. Carolina stuurt het gesprek heel sluw de goede kant op. Voor haar dan. Elsa en Ada krijgt ze snel mee. Van sommige verklaringen val zelfs ik van mijn stoel. Letterlijk dan, want ik zit op het bed met mijn rug tegen het hoofdeinde. De laptop heb ik op mijn schoot.
“Ik heb laatst ook een slipje gevonden waarvan ik dacht dat het niet van mij was.” Later realiseerde ik mij pas dat het een oud slipje was, dat ik al heel lang niet meer gedragen heb.” Zelf vind ik deze niet heel sterk van Carolina. Oude slipjes vind je niet zomaar terug op de vloer van je slaapkamer. Elsa weet zich ineens ook een dergelijk voorval te herinneren. Ze dacht een vreemd slipje in haar kast te hebben gevonden, maar in de label stonden haar initialen geschreven. Het was dus wel van haar. Carolina’s fantasie kent geen grenzen.

“Misschien vindt Luuk het geil om in damesondergoed te lopen. Die mannen bestaan, echt waar hoor. Mannen doen wel gekkere dingen.”
Er wordt om gelachen, ook door Helena. Tot mijn verbazing wordt dit door iedereen wel als een hele waarschijnlijke verklaring gezien. Helena vraagt of ze Luuk ermee moet confronteren. Onder aanvoering van Carolina weten de andere meiden Helena te overtuigen om dat niet te doen. Waarschijnlijk vindt Luuk het heel beschamend als hij ermee wordt geconfronteerd. Hij komt er zelf wel mee naar buiten, als hij er klaar voor is om het met Helena te delen. Ze kletsen zo nog door en Helena lijkt er steeds meer van overtuigd dat er niets aan de hand is. Hoe naïef kun je zijn. Als Carolina een vreemd slipje op mijn slaapkamer zou hebben gevonden, dan had ze een heel andere conclusie getrokken. Een conclusie die de andere meiden niet meer uit haar hoofd zouden krijgen. Carolina roept vanaf beneden of ik zin heb in een kopje thee. Het is het sein dat ik naar beneden mag komen.

Ik ga bij de meiden zitten en we hebben het nog gezellig. Helena ziet er een stuk zelfverzekerder uit. Carolina heeft echt goed werk verricht. Er is nog een stuk gebak over voor mij, dat ik nuttig bij mijn mok met thee. Ada en Elsa vertrekken het eerst naar huis. Vijf minuten later gaat Helena ook. Ze geeft Carolina nog een stevige knuffel. Ze heeft echt geen idee dat ze met een wolf in schaapskleren te maken heeft. Als Helena is vertrokken vraag ik mijn vrouw wat er aan de hand is.
“O, niets bijzonders. Helena zit wat minder in haar vel. We hebben haar even een hart onder de riem gestoken. Daar zijn we ten slotte vriendinnen voor.”
Carolina zegt iets heel belangrijks. De vriendschap tussen de vier meiden gaat heel ver. Het onderdeel uitmaken van ‘the four blonds’ is ontzettend belangrijk voor hen. Belangrijker nog dan familie. Misschien wel net zo belangrijk als hun huwelijk. Deze vriendschap zit als het ware onder de huid.

De volgende avond zijn we met achten te vinden in het uitgaanscentrum. Het slipje van Carolina lijkt al iets uit een ver verleden te zijn. Het is weer ouderwets gezellig. Ik bemerk geen enkele spanning tussen Luuk en Helena. Wel zie ik de subtiele tekenen die zouden kunnen vermoeden dat er meer speelt tussen Carolina en Luuk. Ook alleen maar omdat ik het nu weet, want anders zou het niet zijn opgevallen. Die nacht, nadat Carolina thuis nog snel haar Facebook heeft gecontroleerd, hebben we voor het eerst sinds woensdag weer seks. Deze keer heel anders dan de vorige keer. Ook Carolina lijkt er niet bij. Ze heeft wel het initiatief genomen, maar ik krijg meer het idee dat ze bang is dat het opvalt dat we te lang geen seks meer hebben. Deze keer is het dus voor beiden op de automatische piloot. Ik bef haar, zij pijpt mij. Penélope ‘helpt’ mij om hard te worden. We neuken in missionarispositie en we komen zowaar ongeveer tegelijk klaar. Het is wel duidelijk geworden dat Carolina, voor zover ze nog twijfelde, nu definitief haar keuze heeft gemaakt. Het gezamenlijke echtscheidingsgesprek met Luuk en Helena kon dan wel eens sneller plaatsvinden dan ik had gedacht. Alweer een reden dat ik snel iets moet verzinnen om de breuk op een andere manier plaats te laten vinden. Een manier die Carolina niet prettig gaat vinden.

Gedurende de volgende week ontstaat een soort van plan in mijn hoofd. Als geheim agent ben ik getraind om niets overhaast te doen. Een te groot risico kan in mijn vak dodelijk zijn, zeker voor de collega’s in de buitendienst. Mijn plan bevat nog wat hiaten, maar de tijd begint te dringen. Op woensdagavond mag ik weer getuige zijn van een webcamsessie. Blijkbaar hebben ze geen geschikt moment gevonden om veilig ergens af te spreken. Luuk probeert mijn vrouw weer over te halen om het nog eens op donderdag avond te doen, maar Carolina vindt het niet geloofwaardig om zich twee weken achter elkaar ‘ziek’ te melden. Daarbij weet ik dat Carolina haar sportavond met haar vriendinnen heel belangrijk vindt. In ieder geval belangrijker dan een potje seks, zelfs met Luuk. Het resultaat is dat ik alweer naar twee naakte mensen achter een computer zit te kijken. Luuk trekt zich af terwijl hij zit te geilen op de grote tieten van mijn vrouw. Carolina vingert zich naar een orgasme met haar blik op het imposante gereedschap van Luuk. Ze is in ieder geval een stuk enthousiaster dan afgelopen zaterdag bij mij in bed. Als beiden hun genoegdoening hebben gevonden gaan ze in gesprek. Nu ze van het echte werk hebben mogen proeven, is seks achter de webcam het niet meer helemaal. Ze spreken dan ook af om het zo te regelen dat we komende zondag met vieren bij elkaar komen om een einde te maken aan hun wederzijdse relatie.

Tijd om mijn plan verder uit te werken krijg ik dus niet meer. Dan moet ik het maar doen met wat ik heb. Als eerste moet ik zorgen voor gelegenheid. Dat wil zeggen, een gelegenheid voor Carolina en Luuk om elkaar te ontmoeten. Ik zorg ervoor dat ik donderdag eerder thuis ben dan Carolina. Als ze binnenkomt heb ik mijn mobiel aan mijn oor en doe ik alsof ik in gesprek ben.
“Momentje, mijn vrouw komt net binnen.” Carolina kijkt mij vragend aan. Ik houd de telefoon zo, dat mijn denkbeeldige gesprekspartner niet mee kan luisteren.
“Een collega heeft mij gevraagd om haar morgenavond te komen helpen met haar computer. Die moet geformatteerd worden en daarna moeten alle programma’s opnieuw worden geïnstalleerd. Dat gaat dan wel minimaal een uur of drie duren, misschien wel langer. Ik ben dan de hele avond weg. Kan dat, of hadden we iets staan in onze agenda?” Carolina schudt met haar hoofd.
“Nee, hoor. Dat is prima. We hebben morgen niets gepland.” Ik plaats de telefoon terug tegen mijn oor.
“Ben ik weer. Ik kan morgenavond. Ik ben dan om half acht bij jou… Prima, dat is dan afgesproken. Tot morgen.”

Ik doe alsof ik het gesprek weg duw. Carolina geeft mij het gebruikelijke kusje en dan verontschuldigt ze zich, omdat ze nodig naar het toilet moet. Ze zit nog nauwelijks op de pot of ik hoor al dat mijn telefoon een melding geeft. Hoe voorspelbaar. Het kan niet anders dan dat ze al heeft toegehapt. Toch beheers ik mij en ik ga het niet direct controleren. Ik begin gewoon met koken. Carolina is een stuk opgewekter dan aan het begin van de week. Wederom een bevestiging van wat ik vermoed. Het moet wel zijn omdat ze zich verheugt op morgenavond. Als het zover is, gaat Carolina zich omkleden voor haar sportavond. Ze ziet er weer ouderwets lekker uit. Kusje, oordopjes in en weg is mijn vrouw. Tijd om mijn laptop erbij te nemen. Ja, daar staat het. Ik wist het wel.
‘Mijn man is morgen de hele avond weg. Als je zin hebt in een diepgaand gesprek, dan mag je komen. Zo rond kwart voor acht ben ik helemaal klaar voor jou.’ Nou, nou, wat zijn we weer melig vandaag. Luuk kan er echter ook wat van.
‘Ik heb nu al een hard argument om te komen. Je weet dat ik heel diepgaand kan zijn. Ik zal met plezier jouw vrije tijd opvullen. Zie je morgen.’
Het eerste deel van mijn plan is glansrijk geslaagd. De tortelduifjes hebben toegehapt. Het tweede deel zou wel eens meer problemen op kunnen leveren, maar dat is iets voor morgen. Uit verveling controleer ik nog de gps van Carolina’s telefoon. Ze is hard op weg richting sportschool. Tot ze daar arriveert blijf ik haar volgen. Dan sluit ik de laptop weer af. Ik twijfel tussen de TV en een goed boek. Het wordt het laatste. Half liggend installeer ik mijzelf in een hoek van onze diepe bank. Ik zit helemaal in het verhaal als Carolina al weer thuis komt. Een blik op de klok leert mij dat het alweer negen uur is.

“Hoi schat” zegt mijn vrouw, terwijl ze over de rugleuning van de bank naar mij toe buigt voor een kusje. Ik laat mijn boek letterlijk uit mijn handen vallen. Een hand leg ik in haar nek, terwijl ik haar intens terug kus. Mijn andere hand heeft het bezwete topje al gevonden en knijpt zachtjes in de onderliggende borst. Carolina ontworstelt zich uit mijn greep.
“Sorry, schat. Vandaag niet. Ik denk dat ik net bij het sporten een verkeerde beweging heb gemaakt. Het is mij in mijn rug geschoten. Een ander keertje weer.”
Niet verrassend. Ik aai nog over haar bezwete, blote onderrug en lach begrijpend. Carolina gaat naar boven om te douchen. Als ik hoor dat ze er daadwerkelijk onder staat, ga ik naar onze slaapkamer. Ik kleed mij uit en trek een sportbroek aan. Op het bed leg ik een grote handdoek. Op het nachtkastje van Carolina zet ik de fles met massage olie klaar. Op mijn telefoon zoek ik een of ander zwoel aandoend oosters achtergrond muziekje op. Het klinkt al zachtjes door onze slaapkamer als de nietsvermoedende Carolina binnen komt. Ze heeft zich afgedroogd. Het enige kledingstuk dat ze draagt, is de handdoek waarin haar blonde haren zijn gewikkeld. Ze ziet er verdomde sexy uit. Jammer dat het mij niets meer doet. Carolina blijft staan en scant de slaapkamer. Ze ziet wat ik van plan ben. Die bepaalde twinkel ontstaat in haar ogen, waardoor ik weet dat ze ontroerd is. Ik loop naar mijn vrouw en geef haar een lief, zacht kusje.
“Je ziet er weer geweldig uit schat. Je bent zo ontzettend mooi. Ga liggen, dan kijk ik eens of ik wat aan je rug kan doen.”

Langzaam loopt Carolina naar het bed. Het lijkt wel of ze haar tempo al heeft aangepast aan de muziek. Ze gaat met haar buik op de handdoek liggen. De fles met olie pak ik van het nachtkastje en ik ga over haar benen zitten. Eerst wrijf ik met mijn handen over elkaar zodat ze warm worden. Dan schenk ik er wat olie op en begin bij haar schouders. Carolina ontspant meteen. Ik help nog door wat lieve woorden te zeggen.
“Wat is je huid toch mooi zacht, schat.”
Langzaam zoek ik al masserend een weg naar beneden. Natuurlijk neem ik ook de zijkanten van haar borsten mee, voor zover die niet onder haar lichaam liggen. Daarbij zeg ik steeds lieve dingen zoals “Ik houd van jou,” “Wat ben je toch mooi,” “Ik ben nog steeds zo verliefd op jou als de dag dat ik je heb leren kennen” en “Wat ben ik toch enorm gelukkig dat jij mijn vrouw bent.” Ondertussen doe ik mijn stinkende best om de massage voor Carolina zo lekker mogelijk te maken. Ik meen haar zachtjes te horen snikken. Ook haar onderrug neem ik helemaal onder handen. Zacht en sensueel, zoals Carolina dat prettig vindt. Ondertussen blijf ik maar superlatieven verzinnen om aan te geven dat ze mijn alles is en dat ik haar nooit meer kwijt wil. Ik neem steeds meer een stukje van haar billen mee. Carolina lag al te genieten, maar nu begint ze zachtjes te kreunen van een ander soort genot. Het spoort mij aan me nu volledig op haar billen te concentreren.
“Je billen zijn zo geil. Je hebt een fantastisch achterwerk,”

De combinatie van mijn masserende handen en mijn opwindende woorden maken Carolina helemaal week. Precies waar ik haar wil. Ze kreunt steeds harder. Een glibberige vinger laat ik door haar bilspleet gaan. Carolina trilt helemaal als ik haar sterretje stimuleer. Ze duwt zelfs haar kont een beetje omhoog, alsof ze zo aan wil geven dat ik mijn vinger in haar achteringang mag steken. Het is verleidelijk. We hebben al een hele tijd geen anale seks meer gehad. We hebben er wel mee geëxperimenteerd, maar het was niet echt Carolina’s ding. Van mij hoeft het ook niet per se, dus dat verklaart waarom het alweer een tijd geleden is. Dat ze nu aangeeft dat ze mij in haar kontje toe wil laten, geeft aan dat ik wat in haar los heb gemaakt. Precies wat de bedoeling was. Ik laat haar sterretje voor wat het is en ga verder omlaag door haar bilspleet. Carolina’s kreun klinkt teleurgesteld. Al snel wijken haar schaamlippen voor mijn glibberige vinger. Nu tot groot genoegen van mijn vrouw dring ik haar kletsnatte vagina binnen. Carolina is duidelijk helemaal klaar om mij te ontvangen. Ik stop er een tweede vinger bij en begin mijn vrouw rustig, maar intens te vingeren.
“Wat ben je weer lekker nat, schat. Wat voel ik mij gelukkig om een vrouw te hebben die mij zo goed aanvoelt.”

Carolina begint steeds heviger haar onderlichaam te bewegen, om mijn vinger beter op te vangen. Ook kan ik haar zo net iets dieper penetreren. Mijn vrouw ligt te kronkelen onder het intense genot dat mijn vingers haar schenken. Minutenlang maak ik Carolina helemaal gek.
“Wat fijn dat ik jouw mooie lichaam zo mag laten genieten. Ik zou je nu zo graag willen nemen. Onze lichamen laten samensmelten als de eenheid die wij vormen.”
“O, ja schat. Neem me dan. Ik wil je in mij voelen. Ik ben zo klaar om je te ontvangen.”
Ik trek mijn sportbroek een stuk naar beneden. Deze keer heb ik Penélope niet nodig om hard te worden. Vandaag ben ik de acteur. Ik zit dusdanig in de rol van onwetende en liefhebbende echtgenoot, dat mijn pik al maximaal stijf is. Carolina spreidt haar benen een stukje als ik zachtjes druk zet tegen de binnenkant van haar dijen. Mijn mannelijkheid wordt zowat haar kleddernatte kutje ingezogen. Nog voordat ik begin te stoten is Carolina alweer met haar onderlichaam aan het bewegen. Met lange, diepe, rustige halen begin ik mijn vrouw te beminnen. Liefdevol en teder. Overvloedig laat ik met woorden weten hoe lekker haar kutje voelt om mijn penis. Hoe intens het voelt. Dat ik mij zo gelukkig voel dat ik het voorrecht heb om deze geweldige vrouw te mogen beminnen. Mijn pik in combinatie met mijn openlijke liefdesverklaring drijven Carolina naar een ongekend hoogtepunt. Gelukkig voel ik die heerlijke spanning ook al in mijn ballen. Carolina trekt haar benen zo stevig mogelijk weer tegen elkaar aan, als haar kutje explodeert om mijn pik. Haar vaginawand is nu zo strak, dat ik niet eens maar kan bewegen. In samenwerking met haar zuigende baarmoeder houd ook ik het niet meer. Onder een ferme kreet ontlaad ik mijn ballen en spuit Carolina’s kutje vol met mijn sperma.

Het was heftig en ik kan niet ontkennen dat deze ontlading mij een geweldig gevoel heeft gegeven. Na een paar minuten rol ik van Carolina af, die ondertussen ook haar ademhaling weer enigszins onder controle heeft. Mijn vrouw rolt op haar zij.
“Ik houd zo enorm veel van jou” zeg ik nog en geef haar een kus. Carolina kruipt in mijn armen. Ze begint eerst te snikken en dan te huilen.
“Hé, schat. Wat is er?” Mijn vrouw probeert het huilen onder controle te krijgen, naar het lukt niet. Tussen het gesnik door begint ze praten.
“Ik houd ook van jouw schat. Je bent zo lief en zorgzaam. Je voelt mij zo goed aan en staat altijd voor mij klaar.”
Nu ze dit met moeite er uit heeft gekregen, begint Carolina harder te huilen.
“Daar hoef je toch niet voor te huilen, lieverd. Wij zijn gewoon voor elkaar gemaakt. Daarom hebben wij een goed huwelijk. Wij passen perfect bij elkaar.” Zoals verwacht gaat ze door deze woorden nog harder huilen. Ik neem haar stevig in mijn armen en maak sussende geluiden. Uiteindelijk helpt het.

“Sorry, schat. Ik weet ook niet waarom ik zo emotioneel ben. Waarschijnlijk omdat ik mij nu zo gelukkig voel.” Ik reageer door haar nog eens extra te knuffelen. Ze ontspant in mijn armen en valt uiteindelijk in slaap. Ik weet dat Carolina niet graag naakt slaapt, maar ik wil haar niet wakker maken. Ze heeft wel nog steeds die handdoek om haar haren. Geen idee of dat goed of slecht is, dat hoor ik morgenvroeg wel. Ik heb nu tijd om het een en ander te overdenken. Wat zonet is gebeurd, was geen onderdeel van mijn plan. Dat krijg je met een plan waar hiaten in zitten, dan moet je wel eens improviseren. Het idee erachter is natuurlijk dat ze dadelijk spijt krijgt van haar keuze voor Luuk. Dat ze zich achteraf nog eens bedenkt wat ze heeft achtergelaten. Dat ze inziet dat de keuze voor een andere man haar niet meer brengt dan wat ze al had. Dat is denk ik goed gelukt. Haar emoties waren echt. Tot zover is deze ingeving geslaagd.

Toch overvalt mij ook een stekende gedachte. Is Carolina’s keuze voor Luuk gebaseerd op het feit dat ik de laatste tijd haar niet meer zo vaak heb verteld wat ze voor mij betekent? Heeft mijn vrouw dat gemist in onze relatie? Heeft Luuk in deze periode wel die dingen tegen haar gezegd, die ze zo graag van mij had willen horen? Heb ik Carolina daardoor in de handen van een andere man gedreven? Is het mijn eigen schuld? Nee! Dat moet ik uit mijn hoofd zetten. Al was het zo dat ik mijn liefde voor haar niet meer zo liet blijken als vroeger, dan had ze daar met mij over kunnen praten. Dat is geen reden om mij te bedriegen en achter mijn rug om met een ander het bed in te duiken. Deze situatie is niet mijn schuld, alleen de hare. Ik trek mijn sportbroek helemaal uit, zodat ook ik nu geen kleding meer aan heb. Hoewel het nog redelijk vroeg is, sluit ik mijn ogen en val ook in slaap.
De volgende dag op mijn werk heb ik het best druk. Dat weerhoudt mij er niet van om het ghost programma van Carolina’s telefoon te blijven volgen. Mijn inspanningen van gisteravond blijken meer vruchten afgeworpen te hebben dan de bedoeling was. Carolina zit overduidelijk met zichzelf in de knoop. Ze is meer gaan twijfelen dan voor dit moment nodig is. Meer dan eens zie ik dat ze een berichtje naar Luuk aan het typen is, maar net zoveel keren heeft ze het niet verstuurd. In allerlei bewoordingen probeert ze onder de afspraak van vanavond uit te komen. Ook heeft ze op een gegeven moment een heel verhaal getypt waarin ze aangeeft een grote fout te hebben gemaakt en toch met mij verder te willen. Een hele tijd staat deze tekst in beeld, waardoor ik kan afleiden dat ze lang aan het nadenken is of ze dit zo kan versturen.

Uiteindelijk stuurt ze het bericht niet. Gelukkig, want ik wil dat de avond plaats vindt zoals ik die in gedachten heb. Daarvoor moeten de twee tortelduifjes vanavond intiem met elkaar zijn. Iedere keer als Carolina weer een poging doet, slaat mijn hart een keer over. Uiteindelijk loopt mijn werkdag ten einde, zonder dat mijn vrouw Luuk een berichtje heeft gestuurd. So far, so good.

Vindens

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *