Tuiniersboek

()

Alice en Laura, twee sportieve vrouwen van achter in de dertig, waren gewend om elke donderdag een paar uurtjes met elkaar te tennissen. Ze hadden vandaag de tijd. Alice was gescheiden en op haar wachtte niemand. Lars, de man van Laura zou later thuis zijn, omdat hij vanwege een beurs uit Leuven moest komen. Na de tennispartij fietsten ze naar het huis van Laura. Toen ze er aankwamen, stond er juist een bestelauto voor de deur. “Familie Van Genechten?” Vroeg de chauffeur. “Dan moet u bij mij zijn,” antwoordde Laura. Ze tekende, pakte het pakketje aan, waarna beide vrouwen de fietsen achter het huis zetten. Binnen plofte Alice op de bank neer en spoedde Laura zich naar de keuken om koffie te zetten.

“Het zal wel dat tuinboek zijn dat ik eergisteren heb besteld. Misschien wil jij het vast openmaken,” riep ze van achter het keukenblok naar Alice. Haar vriendin pakte de doos en trok de plakbandstroken eraf. Ze schrok en moest slikken. Wat was dit? Niks, geen  recepten. Ze onderscheidde een vibrator, kousen, lingerie. Alice werd wat nerveus, wat verward. “En?” Vroeg Laura toen ze de kamer binnenstapte. “Lijkt het je wat?”

“Nou, kijk zelf maar,” zei Alice met een droge keel. “O, nee,” riep Laura uit. “Dit is weer een streek van Lars. Ik hoop dat ik je hiermee niet te veel in verlegenheid heb gebracht.” Alice herpakte zich. “Toch geen verkeerde van streek van Lars,” bracht ze uit. “Eerlijk gezegd, bestel ik zelf ook wel eens een trilstaafje.” Door die opmerking kwamen de dames meer op gelijke hoogte en verdween het ongemakkelijke gevoel. “Laten we de doos dan maar uitpakken,” stelde Laura voor. Als eerste pakte ze de roze vibrator en bracht hem snel aan de praat. “Trilt lekker,” had ze snel geconcludeerd en gaf hem door aan Alice.

“Nu moet ik hem goed voelen ook. Ze schoof haar trainingsbroek naar beneden, drukte de zoemende staaf tegen haar broekje en sloot even haar ogen. Laura keek verbaasd en voelde een geile roes over zich heen komen. “Ik stop maar,” zei Alice met een hese stem. “Ik zou zo klaar kunnen komen.” Met beverige handen van opwinding stalde Laura de rest van de inhoud uit; wat slipjes, kousen, een catsuit, glijmiddel, een zwart doorschijnend setje en wat buttplug ‘s. Lars had ook nog wat voor zichzelf besteld, want uit de doos kwamen ook een transparante boxer en een stalen cockring. “Lars ziet me zo graag,” biechtte Laura op. “Maar het laat mezelf ook niet onberoerd hoor. Ik voel me dan een vamp, het wordt dan seks met peper en zout. Ik durf en wil dan meer.”

“Ik kan me er iets bij voorstellen,” zuchtte Alice, die het dus vooral van haar speeltjes moest hebben. “Trek eens aan,” wees Laura naar de catsuit en deed voor alle zekerheid de rolgordijnen naar benden. “Dan doe ik dat zwarte setje aan,” vervolgde ze. Enigszins verlegen, maar innerlijk hopeloos geil, trok Alice haar tenniskleding uit en haalde de catsuit uit het cellofaan. Het duurde even, maar daar stond ze dan toch. De stof accentueerde haar welgevormde body en het open kruisje bracht haar keurig getrimde kutje mooi in beeld. Ze streelde met haar handen langs haar lijft, hetgeen haar zelfs vochtig maakte. Laura stond tegenover haar in netkousen en het zwarte setje, waarvan het bh’tje haar parmantige tietjes nog wat opdrukten. Het broekje liet niets te raden over. Laura was beneden niet getrimd, maar helemaal glad.

Door de inhoud van de zending was de koffie door het tweetal vergeten en inmiddels koud geworden. Laura haalde een fles wijn en twee glazen. “Op ons ondeugende geheim,” proostte Alice. De vrouwen namen een flinke slok, zetten hun glas neer en vielen in giechelig elkaars armen. Ze voelden elkaars warmte, elkaars zachtheid. Bijna werktuiglijk ging de hand van Laura naar het open kruisje bij Alice. Er kwam geen protest, maar zelfs een aanmoediging om door te gaan. Alice op haar beurt had een bh-cup naar beneden geschoven een zoog op een harde tepel van Laura.

De dames verschoten van kleur, toen ze de voordeur opeens in het slot hoorden vallen. Leuven-Aalst was dus korter dan gedacht. Geen twee tellen later stapte Lars de kamer binnen. Ook hij kreeg een kleur als een biet, hakkelde wat, maar redde zich met een grap uit de situatie. “Ik wist niet dat er vandaag een lingerie -feestje was.¨

“Neem eerst een wijntje. Dan leg ik het uit,” haastte Laura. En zo geschiedde. Lars hoorde het allemaal aan, maar zijn gedachten waren al bij de lijven van de twee vriendinnen. Hij werd bedwelmd door een erotisch gevoel. “Misschien wil je solidair zijn,” opperde Alice. “Ook voor jou zijn er aardigheidjes uit het doosje gekomen.” Ze schrok van haar eigen voorstel, maar na een knik van Laura, was Lars om. Hij pakte de spullen van de salontafel, ging even naar boven en kwam een vijftal minuten later terug.

Lars ging in zijn doorschijnende boxer op de bank tussen Laura en Alice zien. Eerst nog maar een wijntje. Hij monsterde het frêle lijf van Alice, zo heerlijk verpakt in het nylon. Onbegrijpelijk dat die nog geen vriend had. Ook zijn Laura zag er goed uit. Hij trok haar wat naar zich toe, hetgeen zij beantwoordde met een hand op zijn opgerichte pik, die tot de rand van zijn broekrand reikte. Een uitnodigende blik naar Alice was voldoende. Ook zij zocht zijn zak en streelde met haar andere hand over zijn lichtbehaarde borstkas. Ze kneep wat en voelde het metaal van de cockring die zijn geschoren ballen extra deed bollen en zijn staaf keihard maakte. Laura schoof de boxer naar beneden en nam als eerste de geaderde lul in haar mond. Lars streelde nu beide vrouwen, maar legde het accent nu toch even op Alice. Zijn hand bereikte het open kruisje en bracht twee vingers in. Na een reeks felle vingerstoten begon ze te hijgen.

Hierna nam Laura het over en bracht met een roerende tong haar vriendin in extase. Lars liet zich nu wat onderuit zakken, zodat Alice zijn gezwollen paal kon bewerken en hijzelf met zijn rechterhand de drijfnatte spleet van zijn Laura nog kon voelen. Lars was na die beursdag niet okselfris meer en datzelfde gold voor Laura en Alice die na het tennissen nog niet gedoucht hadden. Het zweet van hun lichamen maakte een dierlijk gevoel los. Het beffen, vingeren of pijpen; het was allemaal even intens.

“Even een time-out,” bracht Lars kreunend uit. Hij stond op springen, maar wilde dit bovenzinnelijke gevoel nog even vasthouden. De vrouwen stopten. Laura liep met knikkende knieën van opwinding naar de kelderkast voor een tweede fles wijn. Ze schonk volle glazen in en de wijn werd weg geslokt alsof het limonade was. Grenzen vervaagden. Alle drie waren ze in de ban van het genot.

“Zullen we het boven afmaken?” Stelde Lars voor. Laura en Alice, beiden inmiddels zonder lingerie, liepen de trap al op en Lars griste nog gauw wat van de salontafel. Laura zocht de slaapkamer, maar Lars wees op de badkamer. “Houd je hand maar even op,” vroeg hij de dames en spoot er een kwab glijmiddel op. “Wrijf elkaar maar in.” Even keken ze onwennig, maar het opperste gevoel van geilheid was meteen terug, toen ze begonnen te wrijven. Borsten, billen, de binnenkant van de dijen, de buik, de schaamstreek. Laura en Alice leken wel in elkaar te willen kruipen, zinderden van het genot bij elke aanraking. Uiteindelijk stonden ze elkaar schaamteloos te vingeren. Kleine genotkreetjes klonken, toen Lars bij de dames een kleine buttplug in hun sterretjes drukte. Lars trok de glimmende, gladde lijven naar zich toe en pakte tegelijkertijd zijn eigen inmiddels paars aangelopen spuiter.

“Ieder maakt zich nu zelf klaar en we proberen te gelijk te komen,” stelde hij voor. De meiden reageerden meteen. Nu was het letten op elkaars ademhaling en lichaamsschokjes. Wijn, zweet, gladde lijven, gehijg en daar was het. Met drie kreunen, snel na elkaar, was het gebeurd. Het zaad van Lars zat op de glanzende buiken van Laura en Alice. Ze keken elkaar aan. De spanning viel weg. Alice werd zelfs wat lacherig. “Dit idee kon je vast niet vinden in dat tuinboek,” grapte ze. Het was tijd voor een douchebeurt.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *