Zomer in Kroatië

()

Het was een zoveelste warme avond op de camping in Kroatië. Samen stapten ze, met het surfbord het warme water van de baai in, waar de camping aan lag. Hij ging liggen zodat zij dit keer kon staan om te surfen. Ze peddelde de baai uit richting ‘hun’ plekje. Tijdens het pedellen had ze een goed uitzicht op zijn sportieve lijf. Ze duwde haar voeten iets meer tegen hem aan en voelde haar lichaam al tintelen van de aanraking en de verwachting van wat er zou komen. De zon begon al roder te kleuren en zich richting de horizon te bewegen. Op zijn buik lag hij heerlijk te genieten van het uitzicht op de Adriatische zee, de eilanden en de ruige kust. Ze kwamen langs de plek waar ze gisteren tijdens het surfen een stelletje gezien hadden dat met elkaar aan het ‘spelen’ was. Ze lagen elkaar heerlijk te verwennen en de bewegingen waarbij zij hem aan het aftrekken was waren duidelijk zichtbaar. Toen was het idee voor dit tripje ontstaan. Hij voelde zijn pik groter worden en tegen het surfbord duwen. Toen voelde hij hoe ze haar voeten nog meer tegen hem aanduwde en werd zijn pik nog harder.

Ze kwamen aan bij ‘hun’ plekje, die ze bij een eerdere tocht hadden verkend. Een kleine inham tussen de rotsen, met ondiep water. Langzaam dreef de plank de inham in en stapten ze af. Ze haalde de vinnen van de plank en legden hem dicht bij het water op één van de grote vlakke rotsen, die tussen hogere rotsen verscholen lag. Ze had het warm gekregen van het peddelen, deed haar bikini uit en stapte in het heerlijke water. Hij zag de pareltjes zweet op haar bruine naakte lichaam en volgde haar voorbeeld toen ze haar zwemkleding uitdeed. Hij volgde haar het water in. Ze ging voor hem uit zodat hij een mooi uitzicht had op haar lijf. De rode zon bescheen haar lijf waarvan haar heerlijke kutje nog net boven het water uitstak. Het kaalgeschoren spleetje verdween langzaam in het zoute zeewater. Ze liep op hem af en sloeg haar benen om hem heen. Hij voelde het spleetje tegen zijn pik aanduwen. Hij beantwoordde haar omstrengeling door haar billen vast te grijpen en haar innig te zoenen. Af en toe hoorde ze een boot die langs voer of stemmen verderop over het water.

Het water was heerlijk koel en toen ze zich tegen hem aandrukte, voelde ze zijn warme lijf. Ze voelde zijn pik die, kleiner geworden door het koele water, alweer groeide en tegen haar aanduwen. Ze kon niet wachten om hem in zich te voelen. “Kan hij zelf de weg vinden?” fluisterde ze in zijn oor. Hij hoorde haar fluisteren en verschoof iets, zodat zijn pik richting haar ingang kon groeien. De lichte deining van de golven hielp, zodat met elke golf hij langzaam verder in haar gleed. Wat was ze al nat van binnen, hij voelde haar om zijn pik heen schuiven. Toen ze omkeken zagen ze een stelletje even verderop geïnteresseerd toekijken. Ze gleden uit elkaar en zwommen naar het ondiepe gedeelte van de inham. Daar werd het uitzicht van het andere stelletje belemmerd door een rots. Hij ging op de bodem van het ondiepe water zitten en zij ging bovenop hem zitten in hurkstand. Ze schoof haar kutje weer over zijn harde pik heen en begon gelijk hem hard te berijden. Alle lust die was opgebouwd kwam nu naar buiten en ondanks dat met zijn pik er koel zout water in haar kutje werd gepompt merkte ze dat ze nog steeds erg glad was van geilheid.

Hij voelde haar kutje ritmisch op en neer over zijn pik bewegen, wat een genot! Hij keek naar haar lijf, de zee en de ondergaande zon die hun lichamen bescheen. Het koele water kringelde om zijn ballen en rond zijn pik. Bij elke beweging haar warme natte grotje in. Wat een heerlijke geile vrouw was ze toch! Haar getrainde lijf dat ook nog geholpen werd door het water, kon dit lang volhouden, maar toch besloten ze het water uit te gaan. Samen gingen ze op de platte rots zitten en genoten van het uitzicht. De lucht had ondertussen alle kleuren rood aangenomen die je kunt bedenken en de zon kleurde ook de zee rood mee. Zijn hand gleed naar haar borst en zijn andere naar haar kutje dat glibberig was van het geil en nog koel aanvoelde van het water. Hij begon haar klitje te masseren.

Ze beantwoordde zijn handen op haar lijf door haar benen verder te spreiden en iets achterover te leunen zodat ze zijn innige kus kon beantwoorden. Ze voelde zijn vingers rond haar klitje bewegen en was blij met de vele jaren die ze al samen waren, waardoor hij precies wist hoe ze het lekker vond. Met elke beweging werd het tintelen sterker en zette zich om in golven die door haar lijf vlogen. Ze vergat de omgeving, het kon haar niets meer schelen of mensen haar konden horen of zien. Hij genoot van haar heerlijke lichaam dat reageerde op zijn aanraking. De tepels van haar ferme borsten werden harder en doordat ze nog verder achterover leunde staken ze heerlijk naar voren, zodat hij ze kon likken. Haar ademhaling werd zwaarder en veranderde in licht en steeds zwaarder kreunen. Haar lichaam kronkelde van genot en hij zag haar lijf aanspannen toen ze klaarkwam. Hij voelde dat haar hand zijn pik die ze aan het aftrekken was los gleed.

Toen ze na een tijdje het orgasme iets voelde afnemen nam ze zijn pik weer in haar rechterhand en begon die hard af te trekken. Nu begon hij te hijgen, hij was duidelijk net zo geil als zij en had blijkbaar erg van het uitzicht genoten. Ze boog zich met haar mond naar zijn pik en pijpte hem diep. Ze proefde de zoute zee op zijn huid, heerlijk! Onder het pijpen bleef hij haar klitje masseren. Hij voelde haar warme mond rond zijn pik op en neergaan. Weer kwam die jaren ervaring goed van pas. Ze maakte hem gek door de bewegingen van haar mond en het uitzicht, waarbij zijn grote pik helemaal in haar mond verdween. Toen schoof hij naar haar toe en begon haar zoute kutje te likken. Haar kutje proefde zout vermengd met geil, een heerlijke cocktail!

Ze ging staan en boog zich voorover op een rots met uitzicht op de ondergaande zon. Hij had geen verdere instructie nodig en schoof zijn pik van achteren in haar. Hij pakte haar bij haar middel vast en neukte haar heerlijk van achteren. Hij wist dat ze bij dit standje het lekker vond om hard genomen te worden en voerde daarom het tempo en de kracht op. Dat ze nu duidelijk zichtbaar waren vanaf het water was niet meer belangrijk, het genot nam de schaamte van hen over. Hij merkte dat hij dichterbij het hoogtepunt kwam. Hij probeerde zich te ontspannen, maar de geilheid van hun spel, de zon op haar gebruinde lichaam, haar heerlijke billen die door het vele trainen heerlijk bol en hard waren, hij hield het bijna niet meer. Toen richtte ze zich iets op, duwde haar kutje verder tegen zijn lichaam aan, keek hem achterom geil in zijn ogen en streelde haar handen langs haar borsten waarvan hij er één nu goed kon zien.

Ze genoot van het uitzicht op het water en het gevoel van zijn pik die diep in haar kletste. Ze voelde hem diep in haar kutje, waarbij zijn ballen tegen haar kont kwamen en genoot bij elke stoot. Toen ze omkeek en haar borsten streelden zag ze aan hem dat het tijd was voor een korte stop, ze wilde dit heerlijke spel zo lang mogelijk rekken. Ze liet zijn pik uit zich glijden, pakte hem bij zijn hand en leidde hem naar de plank die op de kant lag. Daar ging ze op haar rug op liggen zodat hij tussen haar benen op zijn knieën kon zitten. Ze verwachtte dat hij wel zou weten wat doen.

Geknield op de plank genoot hij van het uitzicht op haar lijf. Ze lag ongegeneerd met haar benen wijd op hem te wachten. Het geil liep nu letterlijk uit haar kutje, waarschijnlijk vermengd met wat zeewater dat door haar orgasmes nu naar buiten geduwd werd. Hij boog zich over haar heen en liet zijn pik weer heerlijk in haar natte kutje glijden. Ze kusten elkaar en genoten van het gevoel om samen een te zijn. Ze keken nog een keer over het water naar de zon die nu dieprood vlak boven de horizon hing. “Ik wacht tot de zon onder is,” zei hij en begon haar te neuken. Langzaam voerde hij de snelheid op. De plank was een heerlijke ondergrond, hard maar met een zachte laag bovenop, aanrader! Hij ging op zijn knieën zitten en ze duwde haar kontje omhoog zodat haar kutje precies voor zijn pik kwam. Hij duwde zijn pik naar binnen en begon haar nu heel hard te nemen. Ze reageerde door hem geil aan te kijken en haar borsten vast te grijpen. Hij zag haar lichaam aanspannen, haar buik hard worden en voelde dat hij zelf het ook snel niet meer kon houden. Hij pakte haar heupen steviger vast en neukte haar nog een paar keer flink, waarna hij zich liet gaan en haar kutje heerlijk vol spoot. Het orgasme schokte door zijn lijf en hij liet haar heupen los.

Ze voelde dat hij bijna kwam en zijn pik nog een laatste keer diep in zich stoten en toen spoot zijn sperma haar kutje in. Ze genoot van dit heerlijke gevoel en liet haar heupen op de plank zakken zodat hij op haar kon gaan liggen. Ze keken elkaar in de ogen aan terwijl hun lichamen schokkend klaar kwamen. Na een innige zoen draaiden ze hun hoofd naar de zee en zagen ze dat de zon ondertussen onder was gegaan. Ze lachten en genoten van het uitzicht, terwijl hun lichamen nog kleine naschokken deden.

Het stelletje zagen ze daarna niet meer, waren ze weg gegaan, hadden ze de hele tijd mee genoten of hadden ze ons voorbeeld gevolgd om ook samen van de zonsondergang te genieten?

Mandoline

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *