Gescheiden en teleurstelling verdrijven.

()

Hallo, ik ben Niki, 38 jaar, sinds veertien gescheiden en aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven begonnen. Eerder vertelde ik over een luxeleventje. Met mijn echtgenoot Frank woonde we in een alleenstaande luxevilla, alles erop en eraan. Werken moest ik niet, maar dat deed ik toch en wel als halftime fitnessinstructeur in een fitnesszaak. Zo kon ik mijn lichaam perfect in vorm houden en mijn fitness-hobby beleven. Voor de rest onderhield ik onze woning en tuin, koken en een leuke bezigheid was om mijn man te plezieren. Ons seksleven verliep perfect (dacht ik toch) tot mijn man viel voor de charmes en een 22-jarig mollig meisje. Mijn wereld stortte in, ik had een atletisch lichaam waar 20-jarig meisje gericht op zou zijn. Maar mijn man viel nu voor subbie, onvoorstelbaar. Frank gaf uiteindelijk toe dat hij altijd al beschermde gevoelens koesterde voor ronde vormen, terwijl ik trots was op mijn afgetraind lichaam.

De scheiding ging snel, in de kortste keren woonde ik in een huurappartementje met gelukkig een pak geld, de helft van de waarde van onze luxevilla, mijn deel in het bedrijf van Frank en spaargeld. Ik was kapot, na 6 weken van huilbuien, nam ik contact op met mijn beste vriendin Wendy. Feitelijk waren we elkaar uit het oog verloren na mijn huwelijk en verhuis naar Limburg. Aan de telefoon vertelde ik haar huilend in welke toestand ik was beland. Ze vertelde me dat ze ook weer single was en het opnieuw goed voorgesteld. Ze nodigde mij uit bij haar thuis het volgende weekend. Ik was in de wolken, eindelijk iemand die mij de aandacht schonk. Ze had mij gevraagd om er goed uit te zien omdat we samen gingen shoppen. We begroeten elkaar hartelijk, haar omhelzing was wel erg warm en we startte die zaterdag net voor de middag met een aperitiefje.

We liepen de stad in, aten samen een hapje en dronken wijn. Wendy vond mijn kledij wat braafjes en preuts en ik stemde toe in een make-over. Na nog een paar wijntjes op een terras struinden we de ene kledingwinkel na de andere in en starten met lingerie. Ik vond het niet erg dat Wendy mij hielp bij het zoeken van enkele setjes die heel erg sexy waren. Daarna volgden een paar rokjes, bloesjes een bijpassend vestje een sexy mantelpakje, een klassieke mantel en nog wat spullen om het geheel af te werken. Bij het passen zaten Wendy’s handen overal, de wijn deed zijn werk en ik vond het niet erg. Ik heb enorm veel plezier gehad. Tot we nog geen schoenen nodig hadden ook. In de winkel bediende een jonge verkoper ons en al snel begonnen we te flirten met die jonge kerel, die eerst wat terughoudend was maar door de geschikte houding van de benen van Wendy werkte hij wel erg vlot mee. Bij het passen van naaldhakken gaf ze de jongeling meer inkijk tussen haar benen en ging hij al letterlijk door de knieën. We zagen zijn ogen groter worden en heen en weer flitsen toen haar benen wat wijder opengingen. We hadden er erg veel schik in. Net als Wendy deed ik mijn benen open zodat de jongen mijn string kon zien.

Het ging pas echt moeilijk voor Henk toen Wendy ook laarzen paste. Ze deed met opzet haar benen wijd en ik zag dat de jongen rood aanliep. Toen hij een grotere maat uit het magazijn ging halen stootte Wendy tegen mijn teen en fluisterde dat ze haar slipje thuis had gelaten. We proestten het uit. Oh, nu snapte ik zijn verlegenheid. Op vraag van mijn vriendin liet ik mijn oog vallen op een paar naaldhakken en laarzen en daar moest ik natuurlijk ook bij geholpen worden. Net als Wendy zette ik mijn benen open zodat de jongen mijn string kon zien. Het ging pas echt moeilijk voor Henk toen Wendy ook laarzen paste, ze deed met opzet haar benen wijd en ik zag dat de jongen rood aanliep. Toen de stakker terugkwam met de laarzen zagen we een grote bobbel ter hoogte van zijn kruis, het sein voor Wendy om er nog een schepje bovenop te doen. We vertrokken uit de winkel met elk een paar laarzen en een paar naaldhakken, plus het telefoonnummer van Henk. De jongen zou het de rest van de namiddag nodig hebben hebben tot hij op temperatuur gebracht werd door twee hete vrouwen.

Geladen met onze buit namen we nog een terrasje mee waar we de onze passerende mannen taxeerden, een bezigheid die de koorts nog deed stijgen. Weg waren de beslommeringen en ik had weer plezier in het leven. Uiteindelijk zijn we aangeschoten naar de woning van Wendy. Opnieuw kwam mijn scheiding naar boven kon ik mijn hart in tranen luchten. Wendy nam mij troostend in haar armen en kuste mij zacht, ik vleide mij dankbaar tegen haar aan en genoot van haar aandacht. Plots zoende ze me vol op de mond waarbij ze haar tegen mijn tong stak. Ik was onthutst maar al snel tongde ik mee. Dat was mijn eerste ervaring met een vrouw en ik vond het niet eens erg, in tegendeel. Dat wilde ik nu al jaren doen zei Wendy en ze kneep mij wellustig in de mijn billen. “Ik ben altijd al gek geweest op jou atletisch lichaam.”

“Wijntje” vroeg Wendy toen ik mijn laatste tranen droogde, ik knikte. De kurk ging van de fles, de glazen gevuld en ze zetten zich in de zetel tegenover mij. Wendy ging zo zitten dat ik vol zicht had op haar blote kut netjes geschoren was. Zonder schroom vroeg ze, “scheer jij je poes?” Ik trim wel maar helemaal kaal ben ik nog nooit geweest zei ik, dan moet je dat eens proberen glimlachte ze, ik heb trouwens mijn kutje permanent laten ontharen, een heerlijk gevoel lachte ze. Ik was al zo beneveld dat ik direct instemde in een scheerbeurt.

Wendy haalde het scheerapparaat en handdoek. Ik deed mij rokje uit en ging op de handdoek zitten die mijn vriendin op de zetel had gelegd. Wendy plugde het scheerapparaat in, kwam tegenover mij op de grond zitten en duwde mijn benen wijd uit elkaar, “ik moet overal aan en bij kunnen” kirde ze. Ze was nog maar net begonnen, toen ze weer opstond, “te weinig licht” zei ze. Met de afstandsbediening liet ze de vouwgordijnen elektrisch optrekken. Het kwam er op neer dat ik met mijn benen wijd, recht de tuin in keek. Elke buur die over de schutting keek, keek recht tegen mijn kutje aan. Geen nood zei Wendy ik zie mijn buren niet vaak. Maar toch dacht ik… maar ik bleef toch zo zitten en eigenlijk hitste het idee mij erg op. Ik genoot van de scheerkunsten van Wendy. Ze trok mijn schaamlippen wat uiteen en ze liet niet na regelmatig een aai over mijn klitje te geven. God wat werd ik geil, ik stond op het punt voor het eerste seks te hebben met een vrouw en ik vond het lekker.

Na de scheerbeurt masseerde Wendy mijn geschoren poesje met een zachte huid crème. “Hef eens je kont op,” ze schudde de handdoek buiten uit. Ik bleef genieten van het wijdbeens zitten. Ze ging naar buiten op het terras de handdoek uitschudden, keek mij door het venster aan en stak haar duim omhoog. Mijn kutje lekte, “heel mooi geil zicht” zei Wendy bij het binnenkomen. “Ik zie dat je nat bent, als de buurman nu toch over de schutting kijkt dan is zijn dag goed.” Het idee hitste mij geweldig op, en Wendy keek mij ook lekker blij aan. Wendy begon zich sensueel uit te kleden, ik bleef zitten en ze knielde tussen mijn benen. Ze likte mij poes en na enkel halen over mijn klit kwam ik al voor het eerst spuitend klaar, zo heet was ik. “Oei! Sorry!” zei ik en beschermde mij met mijn hand voor mijn mond, ik was echt verbaast. Wendy was ook verrast. Met haar gezicht nat van sappen zei ze, “hey jij bent een spuiter, wat heerlijk.” Ik gaf meteen aan dat dit voor het eerst was en het zelf niet wist. Ik trok de rest van mijn kledij uit uitgezonderd mijn kousen en hakken en ging voor het raam een ​​sensueel dansje doen. “Zotte trien” zei Wendy en ik genoot van mijn dans waarin ik mij voor het venster stond, wat een genot.

Na nog wat kussen, likken, vingeren en strelen verplaatsten we ons naar groot zacht bed. Heerlijk genoten we van elkaars lichaam. Ik volgde Wendy en toen ze haar speeltjes op boven bereik zette werd het helemaal dol. Ik spoot het bed diverse keren nat, Wendy vond het enig. Zijzelf kwam enkele keren heftig, plotseling klaar. Het lag voor de hand dat ik het weekend bleef slapen en tussen het ‘seksen’ door hadden we lange gesprekken. Mijn leven stond op dit weekend bijna weer helemaal op de rails. Klaarkomen, en er niet genoeg van gekregen. Wat een saai leven had ik vroeger? Ik wil daar verandering in brengen! En Wendy en ik, we spreken regelmatig af.

Carlos B.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *