Bea’s seksinitiatie

()

In de jaren 70 werd carnaval intens gevierd onder de studenten in Leuven en ik was afgesproken met mijn lief Ann om naar de zaal van de Stella in de Vaartstraat af te zakken. Ik kende Ann nog maar pas, ze was groot en slank en had mooi goudblond haar. Zij studeerde kunstgeschiedenis en was wat alternatief ingesteld. Vrije seks was haar dada maar daar had ik nog niet van mogen proeven. Op het afgesproken uur vonden we elkaar aan de ingang van de zaal. Ze had haar jongere zus meegebracht, Bea, die desperaat op zoek was naar een lief. Dit zou haar avond worden om iemand te vinden om het bed te delen. Bea had lang donker haar tot ver over haar schouders. Ze had een strak aangespannen broek aan die haar billen accentueerden en haar grote borsten pulkten uit haar trui.

We vonden vlug een wat rustiger hoekje waar de harde muziek ons gesprek niet onmogelijk maakte. Ann begon me onmiddellijk te kussen van jewelste en Bea keek verweesd toe. Ann zat al vlug in mijn broekje en voelde dat ik in vorm was. Ze trok plagerig aan mijn schaamhaar en neep geniep in mijn ballen.

“Ann, hou je nog maar even in” zei ik en ging met haar slow dansen in de menigte. Nu was het mijn beurt om onder haar dikke trui naar haar borsten te grijpen zonder dat iemand het zag. Ik voelde dat haar tepels al hard stonden en haar borsten opgespannen waren. Ik speelde met haar rechtertepel en kuste haar achter haar oren. Daar werd ze wild van. Ze greep zo hard naar mijn piemel dat mijn ballen er zeer van deden. Ik leidde haar handen af naar mijn poep waar ze minder schade kon aanrichten. Ze riep tegen de muziek in mijn oor. “Toon, ga ons Bea eens halen en dans sensueel met haar zodat de jongens op haar af gaan komen.”

Even later zat in aan Bea ’s borsten te friemelen op de dansvloer en hoopte dit keer dat iedereen dit goed kon zien. Met grote bewegingen ging haar hand naar mijn kruis en dan naar mijn poep en onder mijn hemd. Een paar jongens volgden aandachtig wat er tussen ons gebeurde. Toen de volgende slow werd ingezet, zette ik bewust een stap achteruit om de kust vrij te maken voor kapers. Twee niets vermoedende bengels kwamen op Bea toegelopen en wilden haar schaken. De knapste van de twee won de buit en ik ging voldaan terug naar Ann die stond te gniffelen.

“Goed gedaan, Toon.” zei ze. We trokken ons terug om elkaar grondig af te lekken en elkaar op te hitsen.

Dit hebben we heel de avond gedaan tot Ann plots op haar horloge keek. Het was al twaalf uur voorbij! Ann en Bea werden zeer streng opgevoed en zaten op kot op een strenge peda met nog echte nonnen. Om twaalf uur ging daar de poort onherroepelijk dicht. Wat nu? Ann overliep al haar vriendinnen waar ze zou kunnen overnachten maar vond niemand waar ze bij zou kunnen slapen. Ze hadden allemaal een lief en die zou zeker bij hen het bed delen. Geen plaats in de herberg voor Ann. Vertwijfeld keek ze me aan.

“Toon, moeten wij nu in het station slapen?” Vroeg ze vertwijfeld.

“Daarvoor is het veel te koud. Misschien op mijn kot?” Suggereerde ik met de gedachte aan een lange nacht met Ann alleen.

“Kan ons Bea meekomen?” vroeg Ann en ik kon nu niet meer terugkrabbelen. “Tja, maar dan moet iemand op de grond slapen.”

“Ons Bea zal wel op de grond slapen” zei Ann gedecideerd. “Waar zit jij op kot?”

“In Heverlee dicht bij den Arenberg, Ann.”

“Toon, dat is nog een heel eind stappen want wij hebben geen fietsen.”

“Dan moeten we nu stilaan doorgaan” zei ik.

“Ik ga ons Bea zoeken, blijf hier staan.” Even later kwam een ontgoochelde Bea met Ann terug. Bea was vooral ontgoocheld dat ze weer niemand gevonden had om het bed mee te delen. Dit zou haar avond weer niet worden.

Door de kou begonnen we aan een lange wandeling naar mijn kot. Daar aangekomen zette ik de verwarming op maximum om onze verkleumde lijven op te warmen. Ik schoof mijn bureau wat opzij om plaats te maken voor mijn matras op de grond. Daar zouden Ann en ik slapen. Op de roestige veren van mijn bed legde ik wat dekens zodat Bea een minimum aan comfort zou hebben. We warmden ons aan de verwarming en dronken nog een fles wijn leeg. We zouden nu met drie op enkele vierkante meter moeten slapen. Uitkleden moesten we één voor één doen, zo weinig plaats was er.

Ann begon haar trui uit te doen en ik hielp haar verder uit te kleden. Ik wreef over haar pikante beha en ging met mijn hand onder haar linker cup. Haar borst vulde heel mijn hand en haar puntige tepel kroop tussen mijn vingers. Ik sukkelde om de sluiting van haar beha achter haar rug los te krijgen en na drie mislukte pogingen deed Ann glimlachend wat ik niet kon. Haar borsten vielen uit haar beha en hingen bengelend in de lucht. Mijn twee handen klemden haar borsten vast en drukten ze plat op haar borstkas. Ann bevrijdde zich uit mijn greep en deed de knop los van haar broek. Ik hielp om ze naar beneden te trekken waarbij ik met mijn hoofd eerst haar borsten, dan haar buik, dan haar pittig slipje en haar benen bewonderde. Haar kutje puilde bijna uit haar slipje. Haar schaamhaar priemde door de stof van haar rode slipje. Ik richtte me terug op en liet mijn hand op haar poesje rusten. Het voelde zacht en schattig aan. Haar schaamlippen waren opgezwollen en haar spleetje was goed te zien in de indruk van haar slipje. Ik kon er niet afblijven en begon haar schaamlippen te masseren. Ann raakte vlug opgewonden en zuchtte. Tergend langzaam liet ik haar slipje zakken en zag hoe haar schaamhaar uit haar slipje floepte. Ze had mooi licht bruin schaamhaar. Het kroezelde en ze was niet geschoren. Puur natuur. Volledig naakt stond Ann voor me en kuste me vol op mijn lippen. Haar tong drong diep in mijn mond binnen terwijl ik aan haar spleetje bleef wrijven tot haar knopje tevoorschijn kwam. Het was groter dan ik dacht en was warm en zacht. Ik aaide haar knopje en maakte kleine rondjes die haar nog meer opwonden.

“Toon, nu is het jouw beurt” zei Ann en probeerde mijn broeksriem los te krijgen.

“Mag ik jou uitkleden?” Vroeg Bea. Ik knikte instemmend.

“Zeker” zei Ann die haar zuster ook dit pleziertje gunde. Onzeker ging Bea voor me staan en twijfelde waar ze zou beginnen.

“Bea, laten we er een spelletje van maken” zei ik. “Om beurt zeggen we welk kledingstuk de andere mag uitdoen. OK? Je mag beginnen met mijn broek.” Bea prutste aan mijn riem en ook zij had hulp nodig om hem los te krijgen. Onhandig zocht ze naar de rits van mijn broek. Haar hand voelde mijn piemel stijf worden. Daardoor spande mijn broek nog meer en was het nog moeilijker om de rits open te trekken. Bea bleef maar aan mijn rits en piemel prutsen en eindelijk kreeg ze de rits open. Ze trok mijn broek naar beneden maar nam mijn slip mee zodat mijn piemel in de lucht bengelde.

“Bea, je speelt vals.” zei Ann en Bea trok vlug mijn slip over mijn stijve piemel.

“Wat mag ik nu uitdoen?” Vroeg ik aan Bea.

“Mijn trui” zei ze voorzichtig. Vooraleer haar trui uit te doen betastte ik grondig haar borsten. Ze waren groot en vol en hingen zwaar door in haar beha. Ik graaide onder haar trui en voelde haar warme gladde huid afgewisseld met wat beha. Langzaam ontdeed ik Bea van haar trui. Haar borsten zakten nu nog wat dieper door in haar beha en ik ondersteunde ze om het volume van haar borsten in te schatten. Mijn handen waren overvol gevuld en mijn zinnen ook.

“Wat mag ik nu bij jou uitdoen?” vroeg Bea.

“Mijn slip, die heb je toch al vastgehad.” Bea aarzelde even van het idee dat ik straks met mijn blote piemel voor haar zou staan en wreef dan met de rug van haar hand over mijn mannelijkheid. Het bloed pompte in mijn piemel. Aarzelend stak Bea haar hand in mijn slip. Ze voelde de warme piemel en mijn stekelig schaamhaar. Ze gleed even over mijn eikel en kwam terug op haar stappen.

“Wat is dat zacht, zeg.” Ze betastte mijn eikel en neep er even zacht in. Het voelde zacht aan als boter. Ze voelde dan het kleine spleetje op het topje van mijn eikel en duwde het een beetje open.

Langzaam zakte mijn slip naar beneden. Ik stond op mijn kousen, trui aan en blote flikker voor Bea.

“Bea, pak hem maar eens stevig vast” zei Ann die het spektakel vol genoegdoening volgde en Bea greep mijn piemel in een wurggreep vast. Daarna volgde Bea ’s kousen, mijn trui, Bea ’s broek, mijn kousen. Ik stond in mijn naakie voor Bea in haar rode beha en aangepast slipje. Rechtstaand omhelsden we elkaar en kusten innig onze tongen. Ann kwam met haar borsten tegen me aan staan en wreef ze heen en weer over mijn bovenarm. Die greep Ann rond haar midden zodat we met zijn drieën in elkaars armen stonden.

“Toon, ik wil met je vrijen” fluisterde Ann in mijn oor. Bea had dit gehoord. “Ja, en mag ik toekijken?”

“Als je uw handen maar kan thuishouden want dit is onze eerste keer samen vrijen” zei Ann. Bea zette een klein stapje achteruit en ging op de rand van het bed zitten om toe te kijken.

Rechtstaand betastten Ann en ik elkaars gretige lichaam. Haar huid was zacht als koek en ik masseerde haar gladde buik, haar rug en nek. Ann greep naar mijn achterwerk en duwde me zo hard tegen haar poesje dat mijn piemel dubbel plooide. Toen ze dat voelde zei ze.

“Sorry Toon, heb ik je pijn gedaan?” En bukte zich om mijn piemel troostend te kussen. Ik bleef rechtstaan, Ann op haar knieën voor mij. Haar mond kwam juist op de hoogte van mijn ballen. Die nam ze een voor een in haar mond en speelde ermee tot ze zot gedraaid waren. Ondertussen aaide ze mijn eikel. Haar aandacht verschoof naar mijn piemel. Ze omklemde met haar ene hand mijn piemel en ondersteunde mijn ballen met de andere. Haar hand begon zacht over en weer mijn piemel te glijden terwijl ze bij elke trek mijn eikel kuste met haar tong. Ik begon stil te hijgen van genot. Omdat ik rap klaar kom, vroeg ik Ann om naast me op de grond te gaan liggen voor Bea ’s voeten. Ik drukte Ann stevig tegen me aan en streelde haar rug van nek tot billen.

“Toon, kom eens aan mijn poesje” vroeg Ann en ze spreidde haar benen wijd open. Ik voelde haar schaamlippen en spleetje opengaan en aaide haar buitenste schaamlippen. Ik wreef haar lange schaamhaar weg uit haar spleetje en trok haar schaamlippen iets verder open. Mijn vinger volgde de groef van haar spleetje en ging een paar keer op en neer. Haar knopje kwam zijn kop opsteken en ik speelde er even mee. Dat zette Ann in vuur en vlam. “Kom vlug bij me binnen” fluisterde Ann opgehitst en trok me op haar buik. Bea zat met ingehouden adem toe te kijken. Ze had haar beha al uitgedaan en zat met haar ene hand over haar dikke borst te wrijven en met de andere in haar slip haar poesje op te hitsen.

Mijn piemel zat direct op zijn plaats in Ann ’s kutje dat warm en benepen aanvoelde. Het was er niet zo breed zodat mijn piemel extra opgehitst werd. Ann kuste me zo inning dat ik dacht dat ze mijn tong eruit aan ’t trekken was. Ik bewoog mijn bekken in alle richtingen zodat mijn piemel haar kutje aan alle kanten beroerde. Ann kwam dicht bij haar hoogtepunt en ook ik kon het niet meer lang uithouden. Na enkele harde trekken spoot mijn zaad zo hard in Ann ’s kutje dat ik dacht dat het er aan Ann ’s mond zou uitkomen. Met een schreeuw wurgde Ann me bijna en liet me dan plots los en zakte volledig ontspannen weg onder mij. Ook zij was over haar hoogtepunt heen. We bleven nog even uitgeput nagenieten. Ik groef nog wat in Ann ’s spleetje en Ann volgde mijn voorbeeld. We likten onze vingers af met een mengeling van zaad en foefvocht.

Na een poosje vroeg Bea schuchter.

“Is ons spelletje nu al uit?

“Voor jou wel, voor mij nog niet” zei ik. Bea had haar slipje nog aan. Ik was poedelnaakt maar vond dat niet erg.

Ik legde Bea languit op de matras naast Ann en ging over Bea liggen met mijn hoofd boven haar poesje en met mijn piemel juist boven haar mond. “Bea, nu mag je naar mijn klokkenspel kijken terwijl ik je slipje uitdoe.” zei ik.

“En ik zal helpen om de klokken te luiden” zei Ann ondeugend. Ik bukte mijn hoofd en rook het zilte aroma van Bea ’s poesje. Ik trok haar slipje wat opzij en haar schaamhaar floepte naar buiten. Haar schaamlippen lagen nog diep tussen haar benen. Ik trok het pikant rode slipje langs haar zachte dijen uit en wreef over de binnenkant van haar benen tot ik aan haar poesje kwam. Haar schaamhaar stond recht op haar venusheuvel en ik duwde stil haar schaamlippen open. De rode wanden van haar grotje kwamen bloot te liggen en ik zag haar knopje al wat zitten. Ik bracht mijn mond naar haar poesje en zoog aan haar schaamhaar. Een schaamhaartje bleef tussen mijn tanden zitten. Ik liet mijn tong wild tekeer gaan aan de ingang van haar grotje en zoog haar foefvocht op. Dat smaakte heerlijk en de mengeling van mijn speeksel en haar geil vulde mijn mond en haar poesje. Mijn tong zoog haar knopje op en ik speelde met mijn tong en lippen met deze geile speelbal. Bea kreunde en pakte mijn piemel vast. Ik likte haar hemels knopje en zoog het over en weer tussen mijn lippen. Ik verhoogde mijn ritme en Bea schreeuwde haar opwinding uit. Ik voelde dat ze elk ogenblik kon klaarkomen. Ik haalde nog eens diep adem en begon aan een nieuw salvo van clitoris likken. Haar knopje ging sneller op en neer tussen mijn lippen en ik zoog harder en harder. Met een luide schreeuw kan Bea klaar en ik bleef haar knopje nog even nalikken. Haar zilte geil stroomde naar buiten en ik slurpte het met grote teugen op zodat het zeker nog een dag in mijn mond kon nasmaken.

Bea zag intussen mijn piemel over en weer zwieren boven haar mond. Nu en dan botste hij op haar lippen. Bea wist niet wat ze zag. Ann greep mijn piemel en stopte hem in Bea ’s mond.

“Zabber er maar op als een lolly” zei Ann. Bea moest even slikken, deed haar mond open en mijn piemel daalde in haar mond. Eerst wist Bea niet wat met haar tong te doen maar als mijn eikel haar tong raakte, herkende ze de zachtheid ervan en likte zachtjes. Bea zoog en likte en kuste mijn eikel. Ondertussen nam Ann mijn ballen in haar handen en masseerde zachtjes de twee balletjes uit elkaar. Ann speelde pingpong met mijn ballen en ging met haar andere hand naar mijn bilspleet. Ik kreeg het warm en voelde Ann ’s vinger aan mijn hol komen. Wat een gevoel. Ann draaide om de ingang van mijn hol en eindigde door op mijn gatje te duwen tot ze met haar vinger naar binnen schoot. Daar ging ze op zoek naar mijn prostaat. Met korte rukken bewerkte ze mijn prostaat tot ik krulde van genoegen. Ann trok voorzichtig haar hand terug toen Bea hard aan mijn piemel zoog. Mijn heel lid werd in haar mond gezogen en Bea ’s tong speelde met mijn gerief. Bea zoog en blies en trok en duwde aan mijn piemel die in alle richtingen in haar mond bewoog. Ondertussen had Ann zich achter mijn poep gezet en streelde met haar vinger in de buurt van mijn holletje. Opeens voelde ik een malse tong kittelen aan mijn hol en Ann draaide met haar spitse tong rond de ingang van mijn uitgang. Ik proestte het van genot uit wat Ann aanzette om nog dieper in mijn hol te likken. Ze duwde zo hard op mijn sluitspier dat het puntje van haar tong in mij kwam. Haar tong was niet sterk genoeg om dieper in te dringen. Uitgeput legde ik me naast Bea en Ann kwam aan de andere kant liggen. Ann legde zacht haar hand op mijn piemel en ik mijn hand op Bea ’s poesje. Zo genoten we met zijn drie intens na van ons opwindende avontuur.

Na een poosje vroeg de leergierige en onvermoeibare Bea.

“Mag ik je piemel eens goed van dichtbij bekijken?” Ik spreidde mijn benen wijd open en Bea boog zich over mijn schaamhaar. Zij ging even met haar tong door mijn schaamhaar en eindigde met haar tong op mijn ballen. Ann kwam ook dichtbij geschoven en gaf Bea een initiatie in piemels.

“Bea, kijk, hier heeft zijn voorhuid gezeten” zei Ann en wees naar het einde van mijn lid dat wat van kleur verschilde. Ik was als klein kind besneden omdat ik moeilijk kon plassen. Bea raakt zacht mijn besneden zone aan.

“Zie hier dat addertje lopen” zei Bea en wees naar een kronkelend blauw lijntje op mijn piemel.

“Dit is het gevoelige plaatsje” zei Ann en ze wees op een kleine pees juist onder mijn eikel. “Als je hierop wrijft, komt het orgasme zo” zei Ann.

“Mag ik eens proberen?” riep Bea opgewonden. Ze wreef zacht met haar duim over het topje van mijn eikel en het kleine peesje. Ze zag dat ik niet reageerde en vroeg.

“Doe ik het wel goed?” Ik zei dat alles een kwestie van druk, timing en ritme is. Ik nam Bea ’s hand en bewoog ze traag op en neer over mijn eikel. Bea keek gespannen toe.

“Bea, nu gaan we wat sneller en harder duwen” zei ik en ik bleef Bea ’s hand vasthouden. Ik raakte stilaan opgewonden omdat Ann ook mijn ballen begon te aaien. Bea ’s hand ging rapper en rapper op en neer en mijn ademhaling volgde het versnelde tempo.

“Pas op, Bea, hier komt het”, riep ik en er spoot een warme straal sperma tegen Bea ’s hand.

“Blijf nog even wrijven” vroeg ik en Bea volgde gewillig mijn instructies. Ann kwam bij ons gekropen en likte het rijkelijk gevloeide sperma met haar mond op.

“Wil je eens proeven, Bea?” Vroeg ze en ze kuste Bea vol op de mond en deponeerde een lading zaad in Bea ’s verbaasde mond.

“Dat smaakt niet slecht maar wel wat zout” zei Bea die met Ann alle sperma begonnen op te likken. Ann zoog ook mijn piemel leeg zodat het laatste restant zaad in haar mond terechtkwam. Die smaak wilde ze nog een dag in haar mond houden.

Bea en Ann kropen dicht tegen me aan en omdat het al laat geworden was besloten we wat te slapen. De verwarming stond zo hard dat we geen lakens of dekens nodig hadden. Met mijn ene hand tussen Ann ’s benen en de andere rond Bea ’s borst viel ik in slaap. Een brandende kaars hield de wacht bij drie blote lichamen die intens genoten van een spannende avond.

Bea kon van opwinding niet in slaap raken. Ze bleef kijken naar mijn piemel en dacht aan hoe ik haar uitkleedde, hoe mijn piemel boven haar mond bengelde en ze erop zoog. Hoe ik haar poesje kuste, hoe ze klaar gekomen was en hoe ze me masturbeerde.

Uiteindelijk viel ze met een voldaan gevoel in slaap. Het was toch haar avond geworden.

Antoon

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *