Mag ik wat vragen?

()

Ze was bloed mooi, haar goudgele haren vielen over haar schouder en verborgen haar linkerborst. Haar lichtblauwe ogen keken me vragend aan. “Mag ik je wat vragen?”

Fluisterde ze in mijn oor. Ik stond vooraan in een lange rij aan de kassa van de FNAC in Leuven. En plots stond ze voor mij. Ze was groot en slank, met benen waar maar geen eind aan kwamen. Haar kleine ronde borstjes staken naar voor alsof ze naar me toe wilden komen. Door haar licht bloesje en rode beha kon ik haar fijne tepeltjes zien.

In het diepst van mijn gedachten waande ik me een god die me met haar naar eender welk paradijselijk oord kon begeven. Zo zag ik ons staan, op een exotisch palmbomenstrand met de voeten in het warme water, haar blonde haren dansend in de zwoele wind. Ik hield haar strak in mijn armen en voelde haar zachte huid. Haar natte lippen kusten de mijne, heel stil en zacht, en dan streelde ze met het puntje van haar tong mijn lippen tot mijn mond ervan openging. Als een jong katje dat voor het eerst lekjes geeft, likte ze aan het puntje van mijn tong. Ik hield mijn tong stil afwachtend wat er ging gebeuren. Ze likte zacht maar intens zonder bruuske bewegingen. Dan vertraagde het ritme en keek ze me glimlachend aan.

“Je bent best aardig”, zei ze en greep mijn hand en trok met uit het water. “Laten we daar op mijn handdoek gaan zitten”.

Ze bracht me naar haar grote badhanddoek met een lachende Mickey Mouse en ging languit liggen zodat ik de mooie contouren van haar lichaam kon bewonderen.

“Kom hier naast me liggen”, vroeg ze uitnodigend. De warme zon deed mijn hoofd blozen of was het van de gedachte dat ik op een exotisch strand met een mooie vrouw de liefde wilde bedrijven? Ann, zo heette ze, stelde mij op mijn gemak en kwam zich dicht tegen me aan vleien. Ze wreef met haar zijdezachte handen over mijn gezicht en liet ze afglijden tot aan mijn tepels. Ze betastte het weinige borsthaar dat ik als man bezat en speelde piano op mijn ribben. Zonder het te beseffen vroeg ik in een opwelling.

“Mag ik je wat vragen?”

“Zeker, Toon, vraag maar wat je wilt.”

“Mag ik het bovenstuk van je bikini uitdoen?”

“Dat mag je zeker als ik je daarna een wederdienst mag vragen.”

Ann ging rechtop zitten en greep naar de kleine koordjes op haar rug die haar bikini om haar mooie ronde borstjes aanspanden.

“Neen”, zei ik “ik zou dat graag zelf willen doen.”

“Doe maar” zei ze en ze draaide zich naar me toe.

Vooraleer de koordjes lost te prutsen, wilde ik aan haar borstjes voelen. Ze waren mooi rond, een beetje strak aangespannen en pasten perfect bij de rest van haar lichaam. Ik betastte haar bikinietje dat nog wat nat was van het zwemmen maar niet koud aanvoelde. Onder de dunne stof voelde ik de malse rondingen van haar borstjes. Ze waren minder hard dan ik verwacht had en als ik er met mijn vingers in duwde, veerden ze soepel op. Ik aaide haar fijne tepeltjes die vlug stijf werden en de dunne rode stof van haar bikinietje deden uitpuilen. Ann bekeek me de hele tijd zacht lachend aan. Ze genoot zichtbaar van mijn interesse in haar lichaam en was fier zo’n mooie borstjes te hebben. Dan gleed ik met één vinger onder de dunne rode stof en baande me een weg naar haar tepel. Toen ik daar aan kwam, rilde Ann even en greep met haar hand naar haar andere borst. Die tepel was ook al helemaal opgesteven. Ik draaide even rondjes met mijn ene vinger onder haar bikini rond haar tepel. Dit wond zowel mezelf als Ann op. Ze keek me schalks in mijn ogen.

“Toon, je weet wel goed hoe een vrouw te beroeren!” Dat vatte ik eerder op als een compliment aan haar mooie borstjes dan aan mijn aanvoelen.

Haar bikini bestond uit een eenvoudig dun touwtje en twee kleine driehoekige lapjes stof die haar ronde borsten opspanden. Je kon de lapjes stof als een gordijntje over de touwtjes schuiven en ik schoof de rode lapjes samen tot het nog enkel maar haar tepels bedekte.

“Toon, je schuift mijn gordijntjes helemaal open,” zei Ann “want zo heb ik nog nooit mijn bikini gedragen.” Ik was blij dat ik deze première mocht meemaken.

Het witte vlees dat achter de gordijntjes tevoorschijn kwam, stak schril af tegen de gebruinde kleur van de rest van Ann ’s lichaam. Ik knoopte haar bovenstuk los en zag nu haar borsten in de volle zon en in hun volle glorie. Ik legde Ann languit op haar rug op de Mickey Mouse handdoek en begon haar borsten te kussen. Eerst zacht maar intens en zonder bruuske bewegingen. Ik maakte rondjes met mijn tong rond haar tepeltjes en drukte met mijn hand op de onderkant van haar borstje om het tepeltje ophoog te brengen. Ann kreunde zachtjes als ik mijn handpalm om haar borstje klemde en heel zacht kleine draaiende bewegingen maakte. Ze trok me tegen haar slanke lijf en greep met volle handen mijn billen vast en drukte zo mijn Flukse tegen haar poesje aan. Ze voelde mijn Flukse opstijven terwijl ze me innig kuste. Ik wrong mijn hand tussen onze begerige lijven en zocht naar haar andere borst. Toen ik zacht haar tepel beroerde, kneep Ann hard in mijn billen en kuste ze me als bezeten. Ons speeksel en tongen verstrengelden zich in elkaar en mijn Flukse probeerde uit mijn zwembroek te ontsnappen.

Ik hou niet van bermuda’s die mijn mannelijkheid verbergen en draag liever strakke billenknijpers in tanga formaat. Deze zwembroek had ik toch iets te klein gekocht. In het pashokje had ik nochtans mijn Flukse opgehitst tot hij op zijn grootst was. Mijn hand sleurde aan mijn eikel en toen mijn erectie op een toppunt was, wilde ik mijn zwembroek passen. Toen zag ik dat ik het gordijn van het pashokje niet goed dicht gedaan had en dat door de brede spleet een jong verkoopstertje van dichtbij en met grote belangstelling mijn activiteiten gade sloeg. Verrast en onhandig vroeg ik.

“Mag ik je wat vragen?”

Volgens haar naamspeldje heette ze Inge maar ik was meer geïnteresseerd in wat er onder haar naamspeldje zat. Ze had een groen bloesje aan met weinig knopjes en haar tepels kwamen door de dunne stof piepen. Ze had geen beha aan.

“Ja zeker” zei Inge.

“Past deze zwembroek wel voor mij?” vroeg ik.

“Wacht, ik kom je helpen”.

Inge schoot in mijn pashokje, schoof het gordijntje achter haar dicht en trok mijn zwembroek tot onder mijn knieën. Met haar ene hand bewerkte ze mijn eikel, met de andere mijn ballen. Ik maakte de weinige knopjes van haar blouse los en greep gretig naar haar volle borsten. Inge wist goed hoe ze een Flukse stijf moest krijgen. Ze neep op mijn Flukse en voelde of hij hard was. “Pas nu maar eens opnieuw” zei Inge en ze trok mijn blauwe zwembroek over mijn Flukse. “Past perfect!” Zei ze en verdween uit het pashokje.

Ann voelde ook het gevecht van mijn eikel met de elastiek van mijn zwembroek.

“Toon, laat ons je jongeheer wat lucht geven” zei ze en duwde me op mijn rug. Sensueel en zacht gleed ze mijn zwembroek naar beneden en mijn Flukse schoot opgelucht in de lucht. Ann ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en hield mijn Flukse met beide handen vast. Ze likte zacht maar intens zonder bruuske bewegingen. Haar ene hand zakte weg van mijn eikel en volgde mijn Flukse tot in mijn schaamhaar. Dan zakte ze verder weg langs mijn lies naar mijn ballen. Die masseerden ze zo intens dat mijn Flukse recht kwam te staan. Ze zette haar weg voort tussen mijn benen naar mijn holleke toe. Ik spreidde mijn benen om beter te genieten van haar hand die kringetjes maakte rond mijn holleke. Ik kreunde van genot. Ann trok haar hand terug tot aan mijn Flukse en eikel. Daar parkeerde ze haar hand die mijn hart in mijn Flukse voelde slaan.

“Mag ik je wat vragen?”

Vroeg Ann. Ze had nog recht op een wederdienst.

“Mag ik je mannelijkheid in volle glorie bewonderen?”

Ze vroeg me om recht te staan en zette me met mijn volle gewicht op mijn rechterbeen en schoof mijn linkerbeen wat naar voren. Ze legde mijn linkerhand op mijn schouder exact zoals het bekende standbeeld van David. Dat stond aan het Palazzo Vecchio in Firenze en werd overvloedig door giechelende Japanse meisjes gefotografeerd die voor de eerste keer in hun leven een artistiek verantwoorde penis zagen. Ann deed een paar passen achteruit om mij van boven tot onder te bewonderen. Ze kon haar blik maar niet van mijn Flukse houden en bestudeerde de eikel tot in het kleinste detail. Dan zakte haar blik af langs mijn Flukse naar mijn ballen en schaamhaar. Mijn Flukse schoot van zoveel belangstelling en van opwinding in de lucht. Hij bleef nog enkele keren op en weer bengelen. Mijn erectie was niet in te tomen. Dat deed Ann blozen en ze vroeg me om me om te draaien zodat ze mijn kontje kon zien. Ik draaide me om en mijn Flukse wees recht naar een jong koppeltje dat wat verder op een handdoek van elkaar en de zon aan ‘t genieten was. Ze zagen mijn enorme Flukse bengelen in de lucht. Ann kwam stil achter me staan want ik voelde haar fijne borstjes tegen mijn schouderbladen. Toen zag het jong koppeltje plots twee handen achter mijn rug komen die gretig naar mijn Flukse zochten. Ann wipte mijn Flukse op en neer zodat mijn ballen in hun zakje geschud werden. Het koppetje keek met grote ogen toe. Ann had dit gemerkt en fluisterde in mijn oor dat we het koppeltje niet te veel moesten irriteren en nam me terug mee naar haar handdoek. Daar gingen we tegenover elkaar zitten met onze benen heel wijd open. De schaamlippen van Ann kwamen helemaal open en haar spleetje was duidelijk zichtbaar. De lachende Mickey Mouse keek recht in haar kutje. Van Mickey Mouse had ik wel wat meer discretie verwacht.

Ik kwam wat dichter bij Ann gekropen en drukte haar borsten tegen me aan. Mijn Flukse raakte haar onderste regionen. Ik tilde haar billen even op en liet mijn Flukse in haar spleetje glijden. Ze was nat en glibberig en mijn Flukse hard. Die schoot vlug naar binnen waarop ik Ann zacht op en neer tilde om haar in haar ritme te doen komen. Zij was zeer opgewonden en haar sappen vloeiden rijkelijk rond mijn Flukse. Dat voelde zich als een vis in het water. Ann kuste me hartstochtelijk en ik kneep zo hard in haar borsten dat er bijna melk uit kwam. Ik voelde de opwinding in Ann groeien.

“Kom jij al klaar?” Fluisterde ze en ik zei dat ik me nog wel even kon inhouden.

“Pak mijn billen nog eens goed vast,” vroeg Ann en mijn hand gleed tussen haar billen naar haar holletje. Ik aaide de ingang van haar hol en duwde zacht met mijn vinger op de sluitspier. Ann kreunde van genoegen. Ik duwde wat harder op haar holletje en plots schoot mijn vinger naar binnen. Ann gilde zo hard dat het jonge koppeltje het hoorde. Eens binnen draaide ik wat rond met mijn vinger. Ik probeerde zo diep mogelijk in haar hol te geraken.

Ann schudde van opwinding. Ondertussen bleef mijn Flukse zijn werk doen en mijn stoten werd vlugger. Ann hijgde en zuchtte en kneep me in mijn ballen. “Ik kom klaar!” Riep Ann en met een luide lange schreeuw kwam ze op haar hoogtepunt. Dat van mij volgde onmiddellijk. Het jonge koppeltje raakte door onze opwinding in vervoering. De jongen had haar gele behaatje al losgekregen. Zijn zwarte zwembroek lag wat verder in het zand. Zij was hem aan het pijpen en hij wreef over haar dikke billen.

Uitgeput lagen we naast elkaar. Ann ’s hand lag op mijn vermoeide Flukse en mijn vingers kittelden aan Ann ’s schaamhaar. Ik streelde lief haar spleetje waar mijn zaad langzaam uit liep. De mond van de lachende Mickey Mouse hing vol sperma. Ik ging tussen Ann ’s benen zitten en likte het overige sperma uit haar spleetje. Daarbij likte ik ook aan haar knopje dat Ann in uiterste vervoering bracht en mijn tong likte zacht maar intens en zonder bruuske bewegingen.

Plots zagen we het jonge koppeltje op ons afkomen. Haar grote weelderige borsten wipten even veel op en neer als zijn piemel. Zij was haar geel slipje en haar onschuld kwijtgeraakt. Met bevende stem vroeg de jongen verlegen:

“Mag ik je wat vragen?”

Ann en ik hadden geen idee wat er nu zou komen. “Als het maar geen geld is”, repliceerde Ann die rechtop kwam zitten.

“Mogen wij met jullie samen wat plezier maken?” Ann en ik keken elkaar lachend aan en konden dat deze jeugdige onschuld toch niet weigeren.

“Zeker” zei ik, “ en wat willen jullie dan zoal doen?”

“Ik wil met je vrijen zoals jij daarjuist met haar.” zei het meisje tegen me.

“En ik met jou”, zei de jongen tegen Ann.

“OK” zie Ann “kom maar hier jongen” en ze nam de piemel van de jongen in haar hand en trok hem naast haar op de Mickey Mouse handdoek. Ik keek naar de weelderige borsten van het meisje dat mijn Flukse al vast had en zich met mij naast haar jongen lag. Het meisje trok veel te hard aan mijn Flukse en mijn ballen deden ervan pijn. Ik kuste haar wild in haar mond en proefde dat ze juist cola gedronken had. Zij proefde de zilte smaak van mijn sperma in mijn mond. Ik betastte de weelderige haardos van haar pikzwarte schaamhaar en zakte af in haar spleetje op zoek naar haar knopje. Ze was al goed nat en ik draaide vlug om haar knopje. Ze gaf een korte gil en neep nog eens veel te hard in mijn Flukse. Ik wilde ….

“Mag ik je wat vragen?” herhaalde ze.

Ze was bloedmooi, haar goudgele haren vielen over haar schouder en verborgen haar linkerborst. Haar lichtblauwe ogen keken me vragend aan. Ik stond vooraan in een lange rij aan de kassa van de FNAC in Leuven. En plots stond ze voor mij. Haar witte blouse stond wijd open en ik zag haar knalrode beha. Ze had het laatste kookboek van Jeroen Meus gekocht. Ik had Vijftig tinten grijs in mijn hand.

Ik werd plots wakker uit mijn dagdromen.

“Wat kan ik voor jou doen?”

“Mag ik voorkruipen want ik heb haast.”

Zoiets kan je niet weigeren. Ann ging voor me in de rij staan en ik zag op haar rug de contouren van haar beha door haar lichte blouse. Haar broek zat strak rond haar kontje en de rondingen van haar billen waren zeker zo indrukwekkend als haar borsten. ‘Zou ik haar durven vragen om samen Vijftig tinten grijs te lezen?’ Vroeg ik me af. Ik dacht dat ik geen kans maakte bij zoveel schoonheid en wachtte geduldig mijn beurt af aan de kassa.

Ann betaalde voor het mijn beurt was en als ze me haastig passeerde glimlachte ze even en ging verder. Na enkele passen keerde ze zich haastig om en kwam terug en fluisterde zacht in mijn oor.

“Je hebt best een aardig kontje, daar zou ik wel eens aan willen zitten” en vertrok haastig. Verbouwereerd keek ik haar na en zag nog juist haar ronde kontje door de ingang verdwijnen.

“Had ik het toch maar gevraagd om samen Vijftig tinten grijs…” verzuchtte ik.

Antoon

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *