De eerste nacht

()

Om 4 uur waren we afgesproken aan de Hunkemöller in de Dietse straat. (*)

Stipt op tijd zag ik An van de Bondgenotenlaan afdalen naar de Diestse straat. Ze had een adembenemend kort minirokje aan dat haar lange slanke benen perfect accentueerde. Met een dikke kus verwelkomde ze mij.

“Toon, hier heb ik al heel de dag naar uitgekeken.” zei An met blinkende oogjes.

“An, shop jij dan zo graag?”

“Nee, ik wilde je zien en vastpakken en ruiken.”

“Daar heb je nog alle kans toe, kom, laat ons eerst bij de Hunkemöller binnen gaan.”

Hand in hand gingen we binnen en verkenden we het slagveld.

“An, wat soort slipje heb je graag?” Vroeg ik, alsof ik alles van slipjes wist.

“Graag korte die nauw aan mijn billen plakken, maar geen kanten gedoe, liefst effen zachte stof. En voor mijn beha heb ik graag spaghetti bandjes.”

“An, heb je een voorkeur qua kleur?” Vroeg ik geïnteresseerd.

“Nee, die mag jij kiezen.” Zei An resoluut.

Een gedienstige winkeldame kwam op ons af.

“Vinden jullie wat je zoeken?” Vroeg ze.

Ze had een naamschildje op haar rechterborst. Die heette Inge, de andere borst had geen naam. Ik vond het vreemd dat een winkeldame in een winkel met lingerie zelf geen beha droeg want ik zag haar ferme tepels door haar kraak witte blouse steken. Inge zette ons op weg. An werd al vlug overladen met verschillende setjes lingerie. Uiteindelijk moest de keuze vallen op een rode string – dat had An nog nooit gedragen -, een licht blauw en een klassiek zwart setje.

“Mag ik deze drie passen?” Vroeg An aan Inge.

An ging naar het dichtste pashokje en paste de slipjes. Plots stak ze haar hoofd buiten en vroeg me om te helpen. Ze trok me in het pashokje en kuste me heftig op de mond. Ze aaide mijn rug en haar hand gleed af naar mijn kruis.

“Ik wilde je voelen en ruiken en kon niet wachten.” Verontschuldigde An zich. Ze stond naakt in volle glorie voor mij. Ik kriebelde aan haar poesje, streelde haar borstjes en vond het gênant om met haar in een pashokje te zitten.

“Probeer eerst eens die rode string.” Suggereerde ik en ik haastte me uit het pashokje. Even later kwam An naar buiten en bewonderde haar nieuwe aanwinst in de spiegels. Alle hoofden draaiden in de richting van An die met haar adembenemende lichaam haar pikante string aan het bewonderen was.

“Gelukzak dat je bent, je hebt een zeer mooie vrouw.” Fluisterde Inge in mijn oor.

“Ik heb inderdaad geluk.” Antwoordde ik lachend.

“Pas deze blauwe beha eens.” Vroeg ik een gaf het blauwe kleinood aan An. Midden in de winkel deed An haar rode behaatje uit, haar mooie ronde borsten zagen alle ogen in hun richting kijken en An gespte de blauwe beha rond haar blote borsten. Ze duwde haar borstjes op de juiste plaats en vroeg.

“Zit deze goed?” Inge trok even aan de spaghetti bandjes en zag dat het goed was.

“Past perfect.” Zei Inge.

“Ik weet echt niet wat kiezen, Toon.” Zei An beteuterd.

“Dan koop ik ze alle drie voor jou.” antwoordde ik en ging met de drie setjes naar de kassa.

Buiten gekomen zei An.

“Toon, het was niet de bedoeling dat jij mijn lingerie zou betalen en dan nog eens drie setjes in een keer.”

“An, ik heb je beloofd om voor jou mooie lingerie te kopen die bij jou past. Ik kon ook niet kiezen want je bent zo mooi dat heel die winkel bij jou past.” Antwoordde ik.

“Toon, ik wil je terugbetalen.” Zei An.

“Dat wil ik niet.” Antwoordde ik kort.

“Dan, euh… dan nodig ik je uit om bij mij te komen eten.” Improviseerde An.

“Dat is nu eens een goed idee!” Antwoordde ik zichtbaar blij met deze welkome uitnodiging.

“Heb je iets in huis om te eten?” Vroeg ik en mijn praktische aard kwam naar boven.

“Nee” Zei An, “wat eet je zoal graag?”

“Kom we gaan hier op de hoek van de Bond wat inkopen doen.”

Hand in hand wandelden we door het Vanderkeelenstraatje en deden onze boodschappen in de Match. An bleek graag Lasagne te eten met een flesje witte wijn en ik kocht wat zoetigheden voor na de Lasagne.

Samen wandelden we naar An ’s appartement in de Tiensestraat. Ze woonde op de derde verdieping en buiten adem van de trappen stonden we voor An ’s deur.

“Kom binnen in mijn koninkrijk!” Zei ze fier en opende de deur. De inrichting van haar appartement was zo verzorgd en stijlvol als de kleding van An.

“Wat is dit knus, zeg!” Liet ik me ontvallend.

“Met jou erbij is het nog veel gezelliger.” Zei An met een gul lachje op haar lippen.

Aan de straatkant verlichtte grote ramen haar woonkamer en haar keukentje bevond zich in dezelfde ruimte. An leidde me als een bekwame gids door haar stekje. Hier is het toilet waar ik altijd aan je denk omdat ik niets anders om handen heb tijdens mijn boodschappen. En hier is de badkamer met douche, klein maar fijn. Hier wil ik wel eens lekker met jou in bad of je een massage geven. En hier slaap en droom ik van jou en ze toonde me haar slaapkamer met een tweepersoonsbed, handig nachtkastje met wekker en leesboek. Ze nam haar nieuwe aanwinsten lingerie en legde ze keurig in een mooi geordende lade.

“Kom, we gaan in de woonkamer zitten” stelde An voor.

Ze nam me bij de hand en trok me naar de zetel in de woonkamer. Voor ik kon zitten omarmde ze me en gaf me een stevige en innige kus. Haar handen gleden zacht over mijn rug en ik aaide de rondingen van haar bolle billen.

“Wat wil je als aperitief?” vroeg ze toen ze uitgekust was.

“Ik lust wel vruchtensap, of iets fris.” Antwoordde ik nietsvermoedend.

“Ik bedoelde: wat heb je graag: kusjes of aaikes?”

“Allebei” antwoordde ik verrast.

An hield mijn hoofd in haar beide handen, keek diep in mijn ogen en raakte zachtjes mijn lippen met de hare. Onze lippen raakten elkaar amper en gingen zacht weg en weer. Dan zakten An ’s lippen langs mijn kaak naar mijn oor. Met het tipje van haar tong likte An aan mijn oorlelletje. Dat vond ik intens zalig. Langs mijn slaap reisde haar zachte lippen naar mijn voorhoofd en zakten over mijn neus terug naar af. Zacht aaiden An ’s lippen de mijne. Haar fijne tongetje likten mijn lippen en boorde zich een weg naar mijn tong. Met lichte korte bewegingen speelden onze tongen met onze tederste gevoelens. An sloot gelukzalig haar ogen. Ik ook. Mijn tong verkende de lippen van An en als in een intieme paringsdans dansten onze tongen in onze monden. Deze kus leek een eeuwigheid te duren.

“Wat ben je teder en intiem vandaag” fluisterde ik in An ’s oor.

“Toon, ik ben vandaag in een super romantische bui en zou je deze avond graag extra verwennen.”

“Voor jou heb ik alle tijd van de wereld” zei ik glimlachend.

We gingen naast elkaar in de tweezit zitten en An kroop dicht tegen me aan. An vertelde over haar lievelingsmuziek, haar kinderdromen, haar broer en zus, en de toffe collega’s op het werk. Ik luisterde aandachtig en leerde An kennen als een zeer begane vrouw die zich het lot van anderen sterk aantrekt. Haar warme persoonlijkheid doorkruiste al haar verhalen en ik kreeg het grootste respect voor An. Een mooie persoonlijkheid in een mooi lichaam. Plots stopte ze te vertellen en vroeg.

“Zeg, Toon, nu weet jij alles van mij maar ik weet nog niet van jou. Vertel me jouw verhaal eens.”

Ik vertelde uitgebreid over mijn gelukkige jeugd in een klein Kempens dorpje waar iedereen elkaar kende, mijn 5 jeugdvrienden met wie we heel wat kattenkwaad hebben uitgehaald, het zware auto-ongeluk van mijn boezemvriend die 4 van zijn vrienden verloor, het plotse overlijden van mijn moeder. Dit onverwerkt verdriet zat zo diep dat ik in tranen uitbarstte. An legde troostend haar arm om mijn schouders.

“Je zag je moeder graag, hé, Toon?” Vroeg ze zachtjes.

“Ja, en door haar plotse dood heb ik geen afscheid kunnen nemen en haar niet laten voelen hoe graag ik ze zag.”

“Toon, dat zal ze zeker wel geweten hebben, dat zien goede moeders.” Troostte ze me nogmaals.

“An, ik heb dit nog aan niemand verteld.” Zei ik “maar bij jou voel ik me zo op mijn gemak dat het er zo uitrolde.”

“Geef niet, Toon, daar ben ik voor. Ik wil je maatje zijn, er onvoorwaardelijk zijn voor jou. Ik wil je niet bezitten maar voel me wel verantwoordelijk voor jouw geluk. Ik geef om jou niet alleen om het plezier dat we samen maken maar ook om de zorgen die we met elkaar kunnen delen. Dat zo vertellen, heeft je toch zeker opgelucht?” Vroeg An voorzichtig.

“Zeker, An, en ik bedank je dat je hebt willen luisteren. Weinige kunnen dat.”

“Maar jij kunt ook goed luisteren, je hebt een luisterend oor en veel respect” Zei An opgewekt. “Ik heb hier een half uur zitten ratelen en je heb me heel die tijd met volle aandacht beluisterd.”

“Ja, ik wilde weten wat voor iemand je was en had wel duizend vragen voor jou. Maar zonder het te weten heb je op al mijn vragen geantwoord.”

“En waren mijn antwoorden goed?” Vroeg An nieuwsgierig.

“Je bent geslaagd met felicitaties van de jury” antwoordde ik.

“Ik vraag me af of ik ook als kok zal slagen in mijn examen. Help je even mee in de keuken?” Vroeg An.

“Heel graag want mijn maag begint al wat te grollen.”

An haalde twee placematjes, bestek, wijnglazen en wat brood uit haar verzorgde keukenkasten.

“Ik zal de Lasagne opwarmen, doe jij de wijn open? De opener ligt in die bovenste lade.”

De Lasagne en wijn smaakten heerlijk en An ‘s gezelschap was daar zeker niet vreemd aan. Tijdens het afruimen en de afwas wisselden we lieftalligheden uit en ik kon het niet nalaten telkens An aan te raken. Aan haar arm, langs haar been, op haar schouder.

Na het huiselijke werk stonden we in de woonkamer tegenover elkaar, An omarmde me en vroeg fluisterend in mijn oor:

“Toon, mag ik je wat vragen?” (**)

“Zeker, An”

“Mag ik alles uitdoen?”

“Zeker, An, moet ik je niet helpen?”

Ik verwachte dat An haar licht blauwe truitje uit ging trekken maar ze trok naar de lichtschakelaars en doofde alle lichten.

“Nu is alle licht uit” zei An al plagend “of had jij iets anders verwacht?”

“Eigenlijk wel.” Gaf ik ruiterlijk toe.

“Daar is het nog iets te vroeg voor. Ik wil eerst in een romantische stemming raken.”

An ging naar een lage buffetkast en haalde er enkel theelichtjes en wierook uit. Ze stak de kaarsen en de wierook aan en zette ze op de lage salontafel.

“En nu mag je me helpen door de salontafel tegen het raam te schuiven. Mijn tweezit zit niet goed en ik ga mijn matras hier op de grond leggen zodat we zalig kunnen rollebollen.”

An sleurde haar matras in de woonkamer en ik hielp hem op de grond voor het raam in de woonkamer te leggen. Schaars straatlicht viel naar binnen maar de brandende kaarsen gaven veel meer gezellig licht.

“Kom naast mij liggen” zei An en ze legde zich languit op haar matras. We lagen elk op onze zij en keken elkaar recht in de ogen. Haar blauwe ogen schitterden als de Indische oceaan. An keek me met een intense glimlach diep in de ogen. We voelden een innige verbondenheid en warm vertrouwen. Zonder iets te zeggen peilden we naar elkaar gedachten en gevoelens. Onze wirwar van emoties gingen van warme vriendschap naar innig verlangen, van zachte wellust naar hevige driften, van stille tederheid naar ingehouden erotiek, van onuitgesproken respect naar intense verbondenheid. Na een lange stilte zei An.

“Je bent zo lief en zacht, mag ik dicht tegen jou liggen?”

An nestelde zich als een poesje in mijn armen. Haar handen streelden over mijn hemd dat An knopje voor knopje openmaakte. Ze speelde met mijn weinige borstharen en draaide rondjes rond mijn tepels. Haar handen voelden zo zacht aan als smeltende sneeuw. Ik zocht met mijn hand naar An ’s mooie borstjes. Haar licht blauwe trui kon de contouren van haar nieuwe beha niet verbergen en ik maakte haar knopjes los. Haar mooie ronde borstjes pasten perfect in haar nieuwe beha. Ik kon niet nalaten om even met mijn vinger onder de beha te voelen naar haar tepeltje. Het was al aardig opgesteven maar voelde heel zacht aan.

“Mag ik je broek uittrekken?” Vroeg An met een blik die je niets kon weigeren.

Ik maakte mijn riem en broeksknop los en liet mijn broek zakken. An aaide de binnenkant van mijn dijen met haar fluwelen handen. Ik kreeg kippenvel van de warme intensiteit waarmee An mijn dijen streelde. Langzaam ging haar hand van mijn knie tot aan mijn kruis en terug. Ook ik ontdeed An van haar korte minirokje en aaide op dezelfde zachte manier haar dijen. Haar vlees was zacht en warm. Terwijl we elkaar zacht streelden, bleven de theelichtjes hun flikkerend licht op onze lichamen afwerpen. Ik had het ontzettend warm en het zweet liep langs mijn voorhoofd. Was dit van mijn hevig verlangen naar An of was het hier echt zo warm?

“Mag nu alles uit?” Vroeg ik plagend aan An.

“Ja, ik zal je helpen.” En enkele ogenblikken later lagen we naakt naast elkaar op de matras in de woonkamer. Ik zag de vlam van een theelichtje wild dansen door de luchtverplaatsing die we veroorzaakten door te gaan liggen.

“Leg je op je rug op de matras en probeer niet te bewegen.” Vroeg ik An.

Ik nam voorzichtig een theelichtje en plaatste het midden op An ’s buik.

“Langzaam ademen” beval ik.

Het licht van het dansende vlammetje danste wild in het rond. Zijn schaduwen vielen op haar ronde borsten die door het vlammetje sterk geaccentueerd werden. Maar ook haar venusheuvel stak scherp naar boven in het schijnsel van het vlammetje. Haar schaamhaar diende als donkere achtergrond. Elke plooi van haar gladde huid kwam nu aan het licht maar het vlammetje toonde ook hoe gaaf en glad haar huid was. De trage ademhaling van An deed het vlammetje telkens stijgen en dalen zodat telkens nieuwe schaduwen zich vormden op haar mooie lichaam. Ook An kon dit spektakel volgen en keek met grote verbaasde ogen toe. Ik wilde An niet langer immobiliseren en zette voorzichtig het theelichtje op de nabije salontafel.

“Toon, dat was mooi en sfeervol, dat brengt me in de juiste stemming” gaf An toe.

“An, wat wil je dat ik voor je doe?” Vroeg ik.

“Zacht aaien en stil van elkaar genieten” gaf An als instructie.

Ik legde me op mijn zij en schoof zo dicht ik kon tegen An. Met een hand ondersteunde ik mijn hoofd. Met de andere aaide ik An ‘s kaken. Haar wangen bloosden van genot en in haar blauwe ogen schitterde het dansende vlammetje van het theelichtje. Ik veegde een zweetdruppeltje van haar voorhoofd en zakte naar haar stevige schouder. Ik volgde haar schouderbeen tot onder haar kin. Daar zakte ik af naar het steegje tussen haar borstjes en volgde de autosnelweg langs haar navelbuik tot aan het bos. Haar schaamhaar stak fier naar boven en leidde mijn vinger naar haar spleetje. Haar lipjes waren nog droog en ik warmde ze op met mijn vinger. Ik zakte verder af naar haar lies en aaide de binnenkant van haar dij. Haar velletje voelde zacht en warm aan. Halverwege haar knie maakte ik rechtsomkeer omdat mijn arm niet lang genoeg was om meer te zakken. Ik was immers de plezantste plekken al gepasseerd. Op de terugweg aaide ik zeer zacht haar dij en aan haar poesje gekomen lichtje ik mijn hand heel zacht op zodat ze An ’s velletje niet raakte maar wel door haar schaamhaar zweefde. Ik voelde An rillen van opwinding. Ik bleef even de bovenste lagen van haar schaamhaar beroeren zodat ik zelf ook de kittellingen van het haar in mijn vingers voelde. Ik ging terug op zoek naar haar borstjes. Ik zweefde stil en lieflijk over haar glad velletje en voelde het fijne dons van haar korte buikhaartjes. Slecht nu en dan raakte mijn hand haar tere huid waarbij telkens vonken van ingetogen opwinding oversloegen. Ik vond An zo teder aaien zeer zwoel en erotisch. Ik had nog nooit iemand zo minzaam, beminnelijk en bekoorlijk geaaid.

“Toon, wat weet jij goed hoe een vrouw te bekoren en haar romantische stemming ten top te drijven” fluisterde An.

“Mag ik dat ook bij jou proberen? Wat zijn jouw gevoelige plekjes?” Vroeg An met een niet geveinsde interesse.

“Mijn gevoeligste plekjes mag je zelf ontdekken, ga je gang” antwoordde ik.

Ik dacht even terug aan de nacht met Bea. (***)

An legde me op mijn rug en kwam zijdelings naast mij liggen. Ze nam mijn pietje in haar hand en zei.

“Dit is zeker een gevoelig plekje, dat houd ik voor ’t laatst.”

An legde haar lieftallige hand op mijn borst en zocht naar mijn weinige borsthaar. Ze vond een klein krulletje en trok er aan met duim en vijsvinger tot het in zijn hele lengte opgespannen was. Het plofte weg tussen haar vingers en krulde zich terug dicht. Dan masseerde ze teder met één vinger mijn borstspier. Ze maakte rondjes rond mijn tepel die steeds kleiner werden en eindigde op het topje van mijn tepel. Ze neep even sensueel op mijn tepel. Ik droomde weg als in een diepe zaligmakende roes en sloot mijn ogen. Even later voelde ik An ’s tong mijn andere tepel aflikken zoals een kat haar jongen likt, omzichtig, lieflijk, delicaat en minzaam. An legde haar hoofd op mijn buik en keek recht naar mijn pietje. Haar hand daalde stilletjes richting nagelbuik waar ze zorgzaam een pluisje uit trok. Bergaf zakte ze tot aan de rand van mijn bos schaamhaar. De krullen tierden er welig en ze speelde ermee met één vinger. Ze besteeg mijn pietje en voelde de zachte huid van mijn eikel. Super zacht aaide ze rond mijn plasspleetje en raakte bij mijn gevoeligste plekje er vlak onder. An voelde mijn pietje opstijven en wilde me niet te veel opwinden. Ze zakte naar mijn ballen en zocht mijn gaatje. Ik opende mijn benen wijd zodat ze er gemakkelijker aan kon. Fijngevoelig aaide ze de contouren van mijn gaatje. Plots nam ze haar hand weg, even later voelde ik het tipje van An ’s tong aan mijn gaatje. Ik raakte in opperste vervoering. An zoog en duwde tegelijkertijd op mijn gaatje en haar speeksel maakte het contact nog inniger. Intussen ging mijn hand op zoek naar An ’s knopje. Ook zij opende haar benen zodat ik er beter aankwam. Haar lipjes waren al goed nat en na enkele trekken spanden ze zich vanzelf open. Haar frêle knopje kwam tevoorschijn. Met zachte ronde bewegingen zette ik An in vuur en vlam terwijl ze intenser mijn gaatje bewerkte.

“Toon, wil je in mij komen?” Vroeg ze terwijl ze zich oprichtte.

“An, ben je er klaar voor?”

“Ik ben nog nooit zo heet geweest als nu.”

“Hoe wil je klaarkomen?” Vroeg ik.

“Traag, zacht, teder, intiem, innig, vurig, zoals jij al de hele avond bent, Toon.”

Ik tilde An boven op mij en voelde eerst haar tepeltjes en dan haar borstjes zachtjes op mij landen. Ik wreef An intens op haar slanke rug en liet mijn handen glijden van in haar nek tot over haar bolle billen. An had een heerlijk kontje dat bol stond van spanning en goesting. Ik gleed telkens van haar billen naar de holte van haar rug in een steile afdaling en terug. Haar huid voelde zalig aan. Met mijn andere hand probeerde ik haar schouders en nek te masseren. An kronkelde over mij en masseerde mij op haar beurt met haar borstjes. Haar tepeltjes waren stijf van genot maar wreven zacht over mijn borst. Haar poesje zocht het gezelschap op van mijn pietje. Haar poesje voelde nat aan en haar poesjessap liep al langs mijn dijen. Ze wipte op en neer en mijn pietje werd al snel stijf. Genoeg om bij haar binnen te schieten.

“Oei, An, ik zit al binnen, wil jij eerst nog wat genieten?” Vroeg ik, want An wilde er haar tijd voor nemen.

“Toon, neen, doe maar want ik ben zo heet. Ik kan je met huid en haar opeten. Ik ben nog nooit zo nat geweest aan mijn kutje. Ik wil klaarkomen. Ben jij er klaar voor?”

Ik nam de vlezige billen van An met mijn twee handen vast om het ritme aan te geven. Ik begon traag en An werkte zeer actief mee. An versnelde haar pompen en ik probeerde haar wat kalmer aan te laten doen. An begon luider te hijgen. Haar pompen werd heviger en hitsiger. Ze kreunde van genot. Ik voelde mijn pietje goed in haar bewegen. Het was er heel heet. Het werd driftiger en driftiger. An ’s hartstocht was niet te stoppen. An begon te puffen alsof ze ging bevallen. Haar poesje smakte tegen mijn bekken en maakte de gekste bokkensprongen. Gelukkig kon ik mijn fluitje goed in haar houden. Het was lang en dik genoeg. Ik voelde dat ik ook aan het klaarkomen was. An moedigde me aan nog even vol te houden. We kreunden om het hardst. An zette een nieuwe reeks aanvallen op mijn eerbaarheid in. Ze trok heftig aan mijn nek en haar poesje smakte hevig rond mijn pietje. Met enkel grote heupbewegingen haalde An diep naar me uit en met een luide schreeuw kwam An klaar. Ik bleef op haar billen duwen en na enkele duwen spoot mijn sperma in An. We bleven nog even nawiegen op elkaar en op de opgedane emoties. An bleef roerloos op mij liggen. Zo hevig ze daarjuist was, zo kalm bleef ze nagenieten van een waanzinnig innig orgasme.

“Toon, dat was zo lekker, zo intiem, zo heftig maar toch zo teder. Ik wil nog op je blijven liggen.”

“An, dit is het mooiste wat ik al meegemaakt heb. Een lekkere vrijpartij maar geen extremiteiten. Ik voel een ontspannende spanning en vlinders in mijn buik.”

Ik zag de kaarsen en de wierook op de salontafel staan als stille getuigen van het wonder der liefde. ‘Kan schoonheid schoner zijn dan dit?’ Ging er door mijn hoofd.

An was door de inspanning helemaal nat van ’t zweet en kwam naast mij liggen. Er liep wat sperma uit haar poesje en An wilde het met haar hand afkuisen.

“An, laat maar, ik zal het je geven.”

Ik bukte me over An ’s poesje en likte mijn sperma en haar poesjessaus op in mijn mond. Dan gaf ik An een dikke kus en ik duwde mijn sperma in haar mond.

“Toon, wat ben jij lekker. Ik dacht dat sperma vies smaakte maar dit proeft heerlijk!” Zei An verbaasd.

“Dat komt door jouw lekkere poesjessaus.” Zei ik lachend. Ik vond haar poesje heerlijk ruiken en haar sappen waren best te genieten.

“Toon, wil je bij mij blijven slapen?” Vroeg An met grote vragende ogen.

Ik was hierop niet voorzien en overliep vlug de gevolgen van een eerste nacht bij An. Er was niets onoverkomelijks bij dus ik zei.

“Met heel veel plezier en dan nog liefst op deze matras in de living.”

“Ik moet je iets bekennen” zei An.

“Toon, ik heb daarnet ongezien de verwarming 5 graden hoger gezet zodat je vlug je kleren zou uitdoen.” Gaf An verlegen toe.

Ik lachte luid en knikkebollend zei ik.

“An, vanaf nu mag je altijd alles aan me vragen, zeker om mijn kleren uit te doen.”

Streng voegde ik eraan toe.

“Maar An dit verdient een straf. Als straf laat je de verwarming zo warm staan en slaap je naakt en zonder lakens of dekens naast mij. Als ik kou krijg, moet jij me met je mooie lichaam verwarmen.”

“Toon, dat is geen straf maar een beloning.” Zei An.

Gelukzalig bleven we arm in arm naast elkaar liggen en vielen prompt in een diepe gelukzalige slaap.

Ik werd wakker door een vroege ochtendzon die recht in mijn ogen scheen. An lag te slapen als een roos en haar mooie lijf baadde in de zelfde zon. Als de onschuld zelve lag ze languit tegen mij en ik was weer verbaasd hoe mooi An was. Haar huid blonk in de flauwe herfstzon. Met ingehouden adem bewonderde ik An ’s schoonheid. Plots opende ze haar ogen.

“Waar ben ik? Hoe kom ik hier?” Vroeg An verbouwereerd. Toen ze wakker werd, herinnerde ze zich de heerlijke avond die ze meegemaakt heeft.

“Toon, wat heb ik goed geslapen. Heb jij goed geslapen? En heb je geen kou gehad?”

“Neen An, jij hebt me verwarmd zoals beloofd.”

“En hebben we deze nacht nog gevreeën?”

“Niet dat ik weet, maar in je dromen misschien.”

“Toon, maar gisteren, dat was toch geen droom?” Vroeg An onthutst.

“Nee, An, dat was onvergetelijk.”

We rolden op onze rug en keken samen naar het plafond. Toen drong het tot ons door dat we gisterenavond de gordijnen vergeten waren te sluiten.

“Oei” zei An “als onze overburen maar niet binnen gegluurd hebben!”

Haastig stond An recht en ging voor het raam staan. Ik kwam naar haar staan. We stonden nog half verdoofd en naakt naar buiten te staren.

“Kijk daar, Toon, onze overbuur staat naar ons te gluren!” Zei An verontwaardigd.

De overbuur woonde een verdieping hoger en kon diep in An ’s woonkamer binnenkijken. Zeker tot voorbij onze matras.

“An, wuif eens naar die benieuwde man, misschien wuift hij wel terug” zie ik.

An wuifde en ik ook en de gluurder draaide zich vlug om en maakte dat hij wegkwam.

“Zou hij ons gisteren ook begluurd hebben?” vroeg An angstig.

“Misschien maar dan heeft hij wel waar voor zijn geld gehad.” Zei ik plagend.

“Dat zou ik spijtig vinden” zei An.

“Waarom, An, doet dat iets af van het plezier en genot dat we gisteren beleefd hebben? Een ding staat vast: hij heeft er minder van genoten dan wij twee samen.”

PS

(*) In “De preutse Victoria” lees je waarom Toon voor An een nieuwe beha wil kopen.

(**) In “Mag ik je wat vragen?” lees je hoe deze vraag telkens in een andere context terugkomt.

(***) In “Bea’s seks initiatie” leest je hoe Bea de avond van haar leven meemaakte.

Antoon

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *