Hete vrijdagmiddag

()

Ik kwam die dag wat vroeger thuis dan gewoonlijk, het was vrijdagmiddag en er was toch weinig te doen op kantoor. Veronique, mijn vriendin, had die middag vrij en ik besloot haar te verrassen om samen iets leuks te gaan doen. We hadden de hele week nog geen seks gehad en ik wilde dit weekend uitgebreid de schade inhalen. Een opwarmertje op vrijdagmiddag en dan er hard tegenaan de rest van het weekend.

Wat er gebeurde, zou ik echt nooit hebben kunnen verzinnen.

Toen ik thuis aankwam, zag ik dat er bezoek was. Het was Christel, een oude vriendin van Veronique. Dat was even balen, onderweg naar huis had ik al lopen fantaseren over allerlei standjes en was flink geil geworden. Ik was zelfs even gestopt om glijmiddel te kopen. Mijn vriendin had eindelijk door laten schemeren dat ze wel een keer anale seks wilde proberen. Dit had ik al veel eerder willen doen, maar zij zag het niet zitten. Ik mocht hoogstens met mijn eikel over haar anus wrijven, maar als ik even verder probeerde te duwen, trok ze haar kont weg. Ze wilde zelfs geen vinger in haar gaatje. Het verbaasde me dat ze er zelf over begon.

“Maar je moet wel hèèl voorzichtig zijn,” zei ze, “en dan mag ik ook iets van je vragen, en je mag niet nee zeggen.” Dat leek me een goede deal en daarom keek ik al uit naar het weekend. Het was eigenlijk wel lekker dat we de hele week niet geneukt hadden, nu had ik veel meer over om haar anaal te pakken. Dat moest nu dus nog even wachten. Ik haalde diep adem, wachtte even tot mijn pik een beetje slapper was geworden en ging toen naar binnen.

Toen ik binnenkwam was er niemand in de huiskamer of de keuken. Misschien waren Veronique en Christel winkelen. Niks aan te doen. Ik ging naar boven om me om te kleden en liep de slaapkamer in. Daar zag ik iets wat ik nooit meer zal kunnen vergeten.

Veronique, helemaal naakt op handen en voeten op het bed. Christel stond op de grond achter haar, ook helemaal naakt, op èèn ding na; ze had een enorme voorbind-dildo om van zeker 25 centimeter lang. Volgens mij stond ze net op het punt om die in Veronique te steken. Ze keken allebei heel geschrokken, ik wist ook niet wat ik moest zeggen en zei daarom niets. Zo bleven we een tijdje staan. Christel glimlachte, draaide zich weer naar Veronique toe en stak in een keer de hele dildo in haar kut. Veronique had dit absoluut niet verwacht en kreunde het luid uit. Christel bleef een paar tellen zo staan en begon toen langzaam en met hele lange halen Veronique te neuken. Ik stond er nog steeds sprakeloos bij en realiseerde me dat dit me heel erg geil maakte. Veronique liet nu alles gaan en kreunde luid tijdens elke stoot. Christel draaide zich weer om keek me strak aan terwijl ze Veronique in hetzelfde ritme door neukte.

Mijn pik was ondertussen hard geworden en zat klem in m’n tanga. Dit begon pijn te doen, daarom knoopte ik m’n broek los, zette m’n pik rechtop en begon er langzaam aan te trekken. Christel keek nu strak naar mijn kruis en daardoor werd ik nog geiler. M’n pik was nu harder dan een honkbalknuppel. Ik hield het niet meer en trok mijn kleren uit, liep naar Christel toe, ging naast haar staan en pakte haar borsten. Ze glimlachte en gaf me een lange tongzoen, zonder het langzame neukritme waarmee ze Veronique gek maakte te veranderen. Ze pakte mijn paal en begon eraan te trekken, in hetzelfde ritme dat ze neukte. Ik speelde nu met haar borsten en likte heel zacht haar tepels met het puntje van m’n tong. Met èèn hand speelde ik met Christel ’s kut. Elke keer als ze diep in Veronique doordrong, stak ik mijn vinger in haar, steeds dieper. Eerst èèn, toen twee vingers. Ik had er mijn hele hand in willen stoppen. Christel begon nu ook diep te kreunen elke keer als ze stootte. Veronique stond ondertussen op het punt een orgasme te krijgen, maar net voor haar hoogtepunt stopte Christel met pompen. Hoewel de dildo nog half in Veronique ’s kut stak, kwam ze even hijgend tot rust.

Ik liet Christel ‘s tieten en kut los en ging achter haar staan. Mijn paal was zo hard dat hij bijna rechtop stond. Ik leunde tegen Christel aan en schoof mijn pik langs haar rug naar beneden, over haar anus naar haar kut. Met mijn eikel wreef ik over haar klit en lippen en drukte zo langzaam mijn hele leuter in haar. Ze was heerlijk krap en nat, krapper dan Veronique, precies zoals ik het lekker vond. Opeens stootte ik zo diep en zo hard als ik kon. Door de stoot boog Christel naar voren en schoof de dildo heel diep Veronique ’s kut in. Langzaam bewoog ik mijn paal met een licht draaiende beweging naar binnen en naar buiten. Christel begon Veronique in hetzelfde tempo te neuken. Als zij naar achter kwam, ging ik naar voren. Steeds sneller en harder gingen we heen en weer. Veronique begon weer te kreunen, ze zou het niet lang meer uithouden, Christel begon steeds zwaarder te ademen en ik had zoveel opgespaard dat ik me met moeite kon inhouden om niet te snel klaar te komen. Toen Veronique gillend en schokkend klaarkwam, hield ik het ook niet meer en spoot Christel helemaal vol. Het was zoveel sperma en kutsap dat het langs mijn pik naar buiten droop. Dit was voor Christel net wat ze nodig had om klaar te komen met een hele diepe zucht.

Met tegenzin trok ik m’n pik uit Christel en zij haalde de dildo heel langzaam uit Veronique ’s kut. We gingen naast elkaar op het bed liggen uit te hijgen. Even later stond ik op en veegde mijn lul schoon. Ik keek naar het bed waar Christel nog met een druipende kut lag en kreeg onmiddellijk weer een stijve. Ik pakte de fles met glijmiddel en liep naar het bed toe, draaide Veronique op haar buik, trok haar kont een beetje omhoog en deed haar benen iets uit elkaar. Ik spoot het glijmiddel in haar bilnaad en begon zachtjes met mijn vingers over haar anus te wrijven. Veronique protesteerde niet, dus ging ik door, steeds een beetje harder drukkend totdat ik een vinger naar binnen stak. Veronique verkrampte helemaal. Ik wachtte tot ze ontspande en ging toen verder, steeds dieper. Toen ik een tweede vinger in haar gat stak, zuchtte ze diep. Ik ging nog even door tot haar gat goed ruim was. Nu trok ik Veronique weer omhoog zodat ze op handen en voeten op het bed was en ging achter haar staan met mijn harde leuter recht achter haar anus. Ik smeerde mijn pik met veel glijmiddel in en drukte mijn eikel tegen haar anus. Zij gaf een gilletje en zei; “vergeet niet wat je beloofd hebt!”

Langzaam drong ik door tot diep in haar en heel voorzichtig begon ik te stoten. Het was het strakste gevoel dat ik ooit had gehad en ik moest me bedwingen om niet als een beest tekeer te gaan en Veronique helemaal kapot te neuken.

Christel had al die tijd naar ons gekeken, kwam nu bij ons staan en begon mij te strelen. Ik kon het niet laten en gleed met mijn hand haar kruis en stak een vinger in haar kut, dat nog nat was van mijn sperma. Die vinger haalde ik eruit en schoof hem zo door in haar kontgaatje. Ze begon weer te kreunen, pakte mijn zak vast en begon met mijn ballen te spelen. Met een hand streelde ze over mijn billen. Plotseling stak ze een vinger in mijn reet en begon met mijn anus te spelen. Dit gaf best een lekker gevoel, dus kreunde ik nog wat aanmoedigingen. Ze deed wat glijmiddel op haar vingers en stak een vingertopje even in m’n reet en stopte plotseling. Ik had het te druk met Veronique en lette niet op wat zij verder deed. Ik boog verder voorover om Veronique ’s tieten te pakken en even later voelde ik Christel ’s dikke dildo tegen mijn anus. Van schrik schoot mijn pik uit Veronique ’s gat en ik keek Christel verbaasd aan. Veronique zei toen.

“Weet je nog wat je beloofd hebt? Ik wil dat Christel jou neukt.” Dit had ik echt niet verwacht, maar eerlijk is eerlijk; als je iemand in z’n kont neukt, moet dat andersom ook kunnen. Hoe meer ik nadacht, hoe meer die gedachte mij opwond.

“Goed,” zei ik, “maar wel zacht.” Christel glimlachte en knikte alleen. Ik bukte iets voorover en wachtte op Christel. Zij smeerde de dildo in met nog meer glijmiddel, kwam weer achter mij staan, duwde de top van de dildo lichtjes tegen mijn anus en zei; “ontspannen!”

Ik ontspande mijn spieren en drukte mijn kont naar achter, als teken dat ik er klaar voor was. Christel begon mij te penetreren met hele kleine stootjes. Heel langzaam voelde ik mijn anus tot het uiterste worden opgerekt. Dit deed pijn, maar voelde aan de andere kant ook heel lekker. Alles in mijn onderlijf stond nu op spanning. Zou een vrouw dit voelen als ze ontmaagdt wordt? Veronique kwam weer voor mij op handen en voeten staan, pakte mijn pik en drukte die tegen haar gat. Ik durfde eigenlijk niet te bewegen en daarom drukte Veronique haar kont naar achter. Heel langzaam liet ze mijn pik in haar binnendringen. Ik realiseerde me dat ik nu eigenlijk door twee vrouwen geneukt werd. De pijn ging over in intens genot nu ik weer in Veronique ’s anus zat. Volgens mij vond ze het ook best lekker, want ze drukte zich steeds harder tegen mij aan en begon met haar kut te spelen. Christel ging nu sneller pompen en leunde zoveel mogelijk met haar tieten tegen mij aan. Een arm sloeg om ze om me heen, met een hand zat ze flink aan haar kut. Ik ging op mijn beurt over Veronique leunen en pakte haat borsten. Hierdoor kreeg Christel meer ruimte om de dildo nog dieper in mij te steken, wat ze met een harde stoot meteen deed, steeds harder. Pijn en genot vulden elkaar zo aan. Veronique begon nu dicht bij haar hoogtepunt te komen, ze begon steeds wilder te bewegen. Ze kwam plotseling klaar, daarbij kneep ze haar kringspier hard samen, waardoor ik ook meteen klaarkwam en met flinke scheuten haar kont vulde. Veronique en ik lagen op elkaar op het bed, ik had mijn pik nog in haar anus. Christel ging nog even door in mijn kont en kwam toen met een oerschreeuw klaar, waarna ze boven op mijn viel, met de dildo nog steeds in mij. Ik bleef zo nog een hele tijd liggen, niet gelovend wat er zojuist was gebeurd.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *