Huisje weltevreden

()

Het was begin van de lente, of het einde van de winter. Nadat het huis naast ons na een half jaar weer bewoond werd, was ik natuurlijk heel benieuwd wie er in kwamen te wonen. Nou daar kwam ik ook gauw genoeg achter. Een jong echtpaar de man zesentwintig en vrouw vierentwintig, daar was ik dus al heel blij mee, omdat daarvoor altijd oude mensen naast mij gewoond hadden. Toen ze erin trokken was ik al naar buiten gegaan om te vragen of ik ze een handje kon helpen, wat ze erg waardeerde. Na een dag sjouwen waren alle spullen op hun plaats, dus was het tijd voor wat verfrissing. Ik had in de tussentijd al bemerkt dat me buurvrouw een heel leuk uitziende vrouw was. Tijdens het drinken geraakten we wat aan de praat en kwam ik erachter dat me nieuwe buurman vrachtwagenchauffeur was en vaak dagen van huis was om vrachten af te leveren. Aan eind van de avond was ik een stuk wijzer geworden over mijn buren en zij over mij. Toen ik richting de deur liep vroeg ik natuurlijk of ze ook eens een keertje bij mij langs kwamen voor een borrel, wat met enthousiast werd bevestigd. De dagen regen zich aaneen, de lente was voorbij voor er schot in de zaak kwam.

Op een dag, een zonnige zomerdag van ongeveer 25-30 graden, lag ik daar in me tuintje te zonnen. Ik viel al bijna in slaap, toen opeens ik voetstappen hoorde naderen. Ik hief mijn hoofd en keek in de richting vanwaar het geluid weg kwam, ik zag dat m’n buurvrouw er aan kwam, in bikini en met een handdoek in d’r hand.

“Zo,” zei ik “ook even lekker van de zon genieten.”

“Ja, nu mijn man voor twee weken naar het buitenland is, heb ik alle tijd voor mezelf.” antwoorde ze terug, en vervolgde. “Is het goed als ik naast je kom liggen?” Ik keek haar aan en zag dat ze er echt heel pikant uit zag, het topje van haar bikini kon maar nauwelijks haar middelgrote borsten bedekken, en onder haar minuscule broekje kwamen een aantal donker bruine haartjes vandaan.

“Tuurlijk.” zei ik, met een brede glimlach, “geen enkel probleem, kunnen we nog even wat lekker praten en slapen.” Ze ging rustig liggen op haar buik met haar hoofd naar mij toe gericht en glimlachte, waarop ik terug lachte. Na een tijdje zo te hebben gelegen vroeg ze mij of ik haar rug wou insmeren met zonnebrandolie, wat ik natuurlijk graag wou doen bij zo’n piekfijn uitziende vrouw. Ze maakte haar topje los terwijl ik het olie pakte. Ik spoot wat olie op me handen en wreef het rustig uit op haar rug. Ik begon bij haar ruggenwervel en zo naar buiten toe telkens wanneer ik wat dichter bij haar lekker uitziende kont kwam begon ze wat te kreunen, waarop ik dus steeds wat lager ging en op den duur haar broekje half over haar achterste heen had gedrukt. Daarna begon ik haar armen nog wat in te smeren. Daarna hebben we nog een tijdje zo in de zon gelegen.

Op een gegeven moment draait ze zich om en vraagt of ik deze kant ook nog even inwrijf, ik kijk half versuft op, lag al bijna te slapen, en zeg mompelend van ja, en begin dan haar olie weer op te zoeken. Wanneer ik dit gevonden heb, kijk ik naar haar en zie dat ze haar topje afgedaan heeft en ik recht in haar fantastische borsten, ze ziet dat ik ietwat geschrokken ophoud om haar in te smeren. Waarop ze, met een brede grijns op haar gezicht, zegt.

“Je hoeft niet te schrikken hoor, iedere vrouw heeft ze”.

“Ja…ja…ja,” stamel ik, “dat weet ik, maar…”. En ze begint geheimzinnig te giechelen. Nadat ik weer wat bij mijn positieven ben spuit ik wat olie op haar buik, de koude olie heeft duidelijk effect want ik zie hoe haar tepels zich wat prominenter manifesteren. Ik wrijf de olie rustig uit over haar buik en hoe meer ik over haar borsten heen wrijf hoe harder ze kreunt van genoegen.

“Lekker?” Vraag ik haar.

“Oh! Ja, mm… ga door, oh… Mijn man is al zolang weg… mm… ja… ho… hm…”. Waarop ik nog meer over haar borsten begin te wrijven. Na een aantal minuten begin ik weer wat op haar buik te wrijven en ga steeds lager totdat ik het randje van haar broekje bereik. Hierop gaat ze wat met haar kont omhoog, waardoor ik met me vingers onder de elastiek door haar zachte schaamhaar kom. Ze heft haar kontje weer op en drukt haar heuveltje nadrukkelijk tegen mijn hand. Door dit sein dacht ik om er dieper op in te gaan heb haar broekje ook maar verwijderde, wat ze heel graag toeliet.

Als door een bliksem getroffen steeg de bloedsomloop in mijn lul tot grote hoogte, mijn buurvrouw had dit gezien en wreef met haar nagels over mijn lul heen, waardoor deze steeds stijver werd. Terwijl zij mijn broekje omlaag wurmde schrok ze blijkbaar van de omvang van mijn lul, ze trok ogen zo groot als schoteltjes. Ondertussen was ik met mijn vingers wat aan het spelen in haar ondertussen lekker nat geworden kutje. Ik kon het geil ruiken en de atmosfeer barstte van de erotische spanning. Ik wreef met mijn duim veelvuldig over haar clitoris waarop deze harder en harder en groter en groter werd. Mijn buurvrouw was nu zo heet dat ze helemaal de controle verloor en gigantisch kronkelend en bevend klaar kwam.

Na enige minuten kreeg ze terug de beheersing over zichzelf. Maar de atmosfeer bleef knisperen tussen onze hete lijven. Ze ging rechtop zitten en pakte me vol op de mond en gaf me een lange, diepe allesverzengende tongzoen. Vervolgens begon ik weer aan haar borsten te wrijven wat z’n uitwerking dadelijk manifesteerde door de weer opstijvende tepels. Ik wou aan haar borsten beginnen zuigen maar ze hield me tegen en drukte me achterover in het gras. Ze kuste me weer vol op de mond en al kussend gleed ze naar beneden. Bij mijn borst aan gekomen speelde ze met haar tong over mijn tepels heen om vervolgens naar mijn navel af te zakken. Hier aangekomen stak ze haar tong in mijn navel wat me waanzinnig maakte. Al kussend ging ze verder omlaag en gaf een kus op mijn grote rood-paarse eikel.

Vervolgens deed ze haar lippen wijd uit elkaar en hapte naar mijn lul en verslond half mijn lul om hem helemaal in haar mond te laten verdwijnen. Ik dacht dat ik ondertussen in de hemel terecht gekomen was. Jezus! Wat een pijpkoningin. Ze hapte, slurpte, likte en pijpte maar door en mijn gehele lul verdween in haar strottenhoofd. Ik kwam bijna tot mijn hoogtepunt toen ik haar van me afdrukte en haar op haar rug legde om vervolgens haar kut volledig uit te hollen. Dit liet ze maar al te graag toe, te zien aan haar gapende kut. Wat was die mossel nat. Ik drukte mijn eikel tegen haar kutopening en ging stukje bij beetje bij haar naar binnen. En wat was het een lekker strak snollenkutje zeg. Toen ik mijn lul helemaal tot aan de wortel in haar had gepompt ging ik rustig heen en weer, waardoor ze steeds harder begon te kreunen. Opeens bedacht ik iets om haar nog heter te krijgen. Ik haalde mijn lul uit haar kut en ging ermee over haar snee heen en steeds zoveel mogelijk haar klitje te raken. Nou het resultaat was verbluffend.

Ze smeekte me om mijn lul weer in haar te steken en haar op beestachtige wijze te nemen. Dit deed ik dan ook maar en bereed haar als een volleerd ruiter op z’n paard. Na een kwartiertje kwamen we tegelijk klaar. We vielen uitgeput in elkaars armen en zoenden elkaar.

“Wauw!” Zei mijn buurvrouw. “Zo ben ik nog nooit geneukt, wat een veldslag”.

“Ik hoop dat je het voor een herhaling vatbaar vindt”, zei ik tegen haar. Waarop ze hevig knikkend bevestigde en bezegelde met een hele hete zoen.

Zij en ik zijn intussen al goede vrienden geworden. We zochten elkaar regelmatig op en liepen ongegeneerd bij elkaar over de vloer. Zo kwam het weer eens een keer voor dat ze alleen thuis was en ik was die dag ook vrij. Ik zag haar werken in haar achtertuin. Nou wil ik niet overdrijven maar we hebben, haar man en ik, een leuke omheining gemaakt om hun tuin en de mijne zodat we veel privacy hebben. Dus liep ik maar naar haar toe en groette haar.

“Hallo,” wuifde ze me toe. “Ga je me meehelpen?” Daar was ik wel voor te porren want ze liep er weer lekker uitdagend bij, alleen een bikini broekje en een te strak T-shirtje, waardoor ik al een half stijve kreeg en aangezien het mooi weer was liep ik in een korte broek. Ze had haar hond ook mee genomen in de tuin. Die kwam sprintend naar me toe en begroette me ook heel hartelijk en likte mijn hand. Ik pakte een schop en begon een stuk te spitten, terwijl zij verder de bosjes bijknipte. Na een uurtje vroeg ze of ik wat te drinken wou hebben want we waren al redelijk bezweet en dorstig geworden, dus sloeg ik dit aanbod niet af. We pakten de tuinstoelen en gingen erbij zitten om te drinken. De hond kwam er ook bij en begon te slobberen aan het water in zijn grote bak. Toen hij klaar was met drinken kwam hij naar mijn buurvrouw toe en hij drukte zijn snuit in haar kruis en begon te likken, waarop ik zei.

“Goh blijkbaar zijn wij niet de enigen die heet zijn.” Waardoor ze vuurrood werd, en zei. “Nou toch wel maar op een heel andere manier!”

“Nou dat weet ik toch wel niet zo zeker,” zei ik hierop, waardoor ze nog roder werd. Daardoor aangemoedigd ging ik naast haar zitten en begon haar borsten te kneden. De hond begon weer te snuffelen rond haar kruis. Ik tilde haar T-shirtje omhoog, trok het over haar hoofd en liet haar recht staan om haar broekje uit te trekken terwijl ik het mijne ook uittrok waardoor mijn lul eindelijk in de vrije lucht kwam. Lullenmans begon al redelijk tot proportie te komen. Ik nam de buurvrouw mee en legde haar in het gras en begon uitgebreid te zoenen. Daarop nam ze het commando over en legde me op mijn rug en begon op haar knieën aan mijn lul te zuigen. Tot ze na een poosje zuigen een kreetje slaakte, want wat gebeurde er!

De hond kwam achter haar staan en begon aan haar naakte kutje te likken. Door de plotselinge gebeurtenis liet ze mijn lul los en wilde ze de hond weg sturen, maar zei ik tegen haar.

“Laat hem toch ook z’n plezier hebben en laat hem likken, want als je het lekker vindt dat ik je lik, moet het van een hond toch niet veel anders zijn.” Even twijfelde ze maar ze knikte en pakte mijn lul weer in haar mond terwijl ze haar benen verder uit elkaar zette om de hond verder te laten likken. De hond werd na haar climax echter wat geiler, en sprong op haar, mijn buurvrouw was intussen zo geil geworden door het gelik dat ze in een waas door zoog en niet goed in de gaten had dat de hond op haar sprong en vervolgens zijn pik in haar probeerde te stoppen. Dat was echter een brug te ver, ze gaf hem een flinke tik en stuurde hem naar binnen. Wat de hond in gang gezet had begon ze zelf met haar vingers af te maken. Door dit geil schouwspel werd ik ook steeds geiler en begon te onverwacht te spuiten. Tot achter in haar keel schoot mijn zaad waardoor ze wel drie keer moest slikken om alle geil door te slikken. Mijn buurvrouw werd steeds heter en kwam weer klaar met haar vingers in haar nat gelikte kut. Mijn lul was inmiddels weer op volledige oorlogssterkte gekomen en ik ging net als de hond achter mijn buurvrouw staan en drukte mijn eikel tegen haar ster. Ze keek me toen een beetje bang aan waarop ik zei.

“Ik doe het rustig aan, wacht maar, je vindt het vast lekker!” Waardoor ze zich redelijk gerustgesteld voelde en ging liggen genieten. Ik drukte mijn eikel wat verder door en kwam door de sluitspier heen, waarop ze wat begon te kreunen. Ik begon verder met het penetreren van haar aars. Toen ik mijn lul tot aan de wortel in haar kontje had verborgen ging ik weer langzaam terug eruit en voelde hoe nauw haar kontje wel niet was. Sjonge, dat ik daar in zat, wie had dat gedacht tijdens de verhuis toen ik haar verleidelijk kontje bewonderde in die strakke jeans. Heerlijk gewoon. Naarmate ze meer gewend raakte voerde ik het tempo op. Na een tijdje kwamen we gezamenlijk klaar waardoor we uitgeput op de grond vielen.

Net voor we in slaap zouden vallen hoorden we de zware motor van de vrachtwagen van haar man aankomen en het vrolijke opgewonden blaffen van de hond.

Weer een fijne dag in huisje ‘weltevreden’.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *