Iets over Spanje 1.2

()

Twee weken geleden zijn we terug gekomen uit Spanje, waar we dit jaar op vakantie zijn geweest. In het hotel was een discotheek waar genoeg Spanjaarden waren die er op uit zijn vrouwtjes van alle nationaliteiten mee naar bed te krijgen, getrouwd of ongetrouwd. Veronique werd toen wij s’ avonds in de discotheek waren menigmaal ten dans gevraagd en had halverwege de avond een oogje op iemand laten vallen waar ze wel meer van wilde dan alleen dansen. Ze zag er heel seksy uit met haar lange avondjurk met dubbele split en laag decolleté. Kennelijk vond ze dat niet genoeg, want toen ze van de wc terug kwam, vertelde ze mij dat ze haar slipje had uitgetrokken.

Toen de Spanjaard, die ze op het oog had, haar kwam halen toen er rustige muziek gespeeld werd, besloot ik ook om iemand te vragen en begaf me eveneens op de dansvloer. De verlichting was sfeervol en op de dansvloer was het behoorlijk druk, kennelijk hadden ze allemaal op rustige muziek gewacht, om zodoende lekker tegen de vrouwtjes op te kunnen rijden. Ik zag na enig zoeken Veronique en zag dat de Spanjaard, met zijn handen haar billen aan het kneden was. Ik kon hem geen ongelijk geven, want Veronique heeft een heerlijk kontje. Ze had haar handen om zijn nek geslagen en drukte haar volle borsten met de harde, uitstekende tepels stijf tegen hem aan. Ik wist dat zij haar harde tepels geraffineerd tegen zijn torso wreef, om hem duidelijk te maken dat ze meer wilde als alleen maar dansen. Dat idee maakt me erg geil, want ik vind het juist zeer opwindend als mijn eigen vrouw genaaid wordt door een ander (af en toe althans.)

Na afloop gingen ze samen naar de plek waar we onze drankjes hadden staan en daar was het zoals gewoonlijk in dit soort gelegenheden, schemerig duister, zo dat je niet zo in de gaten loopt, alleen de obers komen af en toe langs, iets dat het alleen maar spannender maakt. Ik bracht het vrouwtje waar ik mee gedanst had weg en ging bij Veronique en haar aanwinst zitten. Hij stelde zich voor als Mano en ik stelde mij ook voor. Hij sprak goed Engels en hij vroeg me of ik het niet erg vond dat hij zo veel met Veronique danste. Toen ik hem vertelde dat wij dat juist leuk vonden en dat we hier al eerder waren geweest, ontspande hij zich. Door de Spaanse sfeer die er heerste raakten we opgewonden en dat was nou juist onze bedoeling. Ik bestelde nog wat te drinken en Veronique liet zich helemaal tegen Mano aan hangen met haar hand op zijn dijbeen. Hij keek mij aan en toen ik zei dat ik juist erg opgewonden raakte als ik Veronique zo bezig zag, liet hij zijn arm om haar schouder glijden, hij kon net bij haar heerlijke volle tieten komen, die strak in haar jurk zittend, goed tot z’n recht kwamen.

Dat was trouwens niet zo moeilijk want de helft was onbedekt door het gewaagde diep uitgesneden decolleté, het bedekte deel liet echter nog genoeg over om over te kunnen fantaseren. Ik zag dat een behoorlijke bult in zijn broek ontstond toen hij het kettinkje van haar tepelklemmen ontdekte, wat alleen opviel als je over haar jurk streek met je handen. Ik stelde me voor hoe het zou zijn als hij haar een beurt gaf, want dat zou die avond heus wel gebeuren.

Mano vertelde dat hij hier samen met een vriend was en of het bezwaarlijk was dat hij ook bij ons aan tafel kwam zitten. Zijn vriend was een vent die een stuk groter was dan hij en erg donker. Hij stelde zich voor als Ricardo en ieder gingen zij aan een kant van Veronique zitten. Ricardo vroeg Veronique mee om te dansen en Mano vertelde toen tegen mij dat Ricardo zeer zwaar geschapen was. Dit wond mij al weer erg op en ik zag het helemaal voor me Veronique tussen twee van deze geile kerels!

Toen ze terug kwamen keek Veronique erg hitsig uit haar ogen en zei dat ze veel zin had. Ik keek haar aan en vroeg of ze het hier in de discotheek wilde doen.

“Zou je dat leuk en geil vinden” vroeg ze. Alleen van het idee kwam ik al bijna klaar en zei dat ik dat wel zou willen zien. Wacht dan even, en ze ging naar het toilet. Toen ze terug kwam zag ik in haar jurk haar tepels stijf tegen de stof aandrukken en wist dat haar ‘tepelklemmen’ hard in haar tepels knepen en dat ze iets zwaars aan het kettinkje had gehangen. De linker split van haar jurk liep door tot voorbij haar taille waardoor iedereen kan zien dat ze geen slipje aanhad. Toen ze voor onze tafel stond schoof ze haar jurk iets verder open waardoor we haar kaal geschoren kutje konden zien. Tot mijn grote geilheid zag ik de achterkant van haar vibrator tussen haar dijen zitten. Gaan jullie mee naar de bar vroeg ze, iets wat we ons maar een keer lieten vragen.

“Gaan jullie maar zitten ik blijf wel voor jullie staan” zei Veronique en maakte terwijl een extra knoopje van haar decolleté los. De bovenkant van haar stijve tepels en een klein stukje van de ‘tiet knijper’ werd zichtbaar. Vinden jullie dit geil vroeg ze, terwijl ze bij Ricardo over de gigantische bobbel in zijn broek wreef.

“Jij ‘grote tamp’ speel met het speeltje tussen mijn benen” zei ze met een van geilheid trillende stem. Terwijl Ricardo de hete kunstlul in haar op en neer bewoog sloeg ze de jurk zover open dat we precies konden zien hoe die grote plastic lul in haar kale, natte kut schoof tot hij er geheel in dreigde te verdwijnen, ik wist dat die staaf 25 cm lang was.

“Mag ik jouw jasje even lenen” vroeg ze aan Mano, ze sloeg het jasje los over haar schouders en bukte geil kreunend iets voorover zodat haar tieten goed door Mano te zien waren in haar open- staande jurk.

“Haal ze er uit, door aan mijn ‘tietketting’ te trekken” zei ze hijgend, “met jouw jasje om kunnen jullie er mee spelen zonder dat het opvalt.” Mano pakte het kettinkje en trok met een ruk haar tieten uit de jurk, met een onderdrukte kreet kwam ze voor de eerste keer klaar. Terwijl Ricardo nu met twee handen bezig was met Veronique haar kale spleet begon Mano haar tieten te masseren hij keek echter wel steeds om of de barkeeper er niet aankwam, immers op openbare seks stonden in zijn land zware straffen. Hij keek naar mij en vroeg hoe hij aan haar tepels kon zuigen, immers de ‘tepelklemmen’ zaten in de weg. Geil als ik was, door de dingen die mijn vrouw deze twee mannen liet doen kwam ik op een idee.

“Laat mij maar even” terwijl ik dit zei schoof ik Mano aan de kant en liet Ricardo de grote kunst lul uit haar natte neukgleuf halen. Mijn vrouw keek me aan en ik zag aan haar ogen dat ze erg opgewonden was. Ik fluisterde in haar oor “eens kijken hoe ver je durft te gaan”, terwijl haalde ik de tepelklemmen los en schoof haar split iets verder open, zacht trok ik een schaamlip naar buiten en zette de klem vast, Veronique kreunde zachtjes ze wist niet wat ik van plan was, zacht trok ik aan de ketting en liet de twee heren zien hoe haar schaamlip open getrokken werd. De ketting om achterom haar dijen heen slaand, fluisterde ik in haar oor “eens kijken of je straks nog dansen kan zonder vier keer klaar te komen” en trok de ketting aan en maakte hem vast aan haar andere schaamlip. Ik trok haar jurksplit iets verder open en liet Ricardo en Mano zien wat ik gedaan had. Ricardo kreunde schor “oh wat geil.”

Veronique deed haar benen iets van elkaar waardoor de ketting strak trok, ze spreidde ze nog iets verder en nu zag je dat haar heerlijke kut als een bloem open ging waardoor het natte roze vlees van haar kale kutje zichtbaar werd. Mano schoof op de barkruk heen en weer en een natte plek ontstond in zijn strakke jeans.

“Ah… kom je daar al van klaar lekkere knul?” Zei mijn vrouw.

“Jij geil wijf is niets jou dan te gewaagd?” Vroeg hij.

“O” zei Veronique “ik begin nu pas echt geil te worden zullen we gaan dansen, dan kun je er aandenken dat bij iedere stap die ik neem mijn lippen uitelkaar getrokken worden.”

Ze duwde haar heerlijke borsten terug in haar jurk, gaf het jasje terug en wilde samen met Mano naar de dansvloer lopen, “wacht even” zei ik en haalde mijn ‘penis sleutelhanger’ uit mijn zak ik haakje het klipje aan het kettinkje vast trok het iets omhoog en duwde de 3 cm lange mini penis in daar kontgaatje “zo ga jij maar lekker dansen, dan bedenk ik intussen weer iets geils voor je” zei ik “als ze moet kreunen of als ze klaar komt op de dansvloer druk haar mond dan stijf tegen je aan Mano, anders valt het teveel op.” Ricardo en ik keken toe hoe ze met kleine stapjes naar de dansvloer liepen en op een schuifelplaatje begonnen te dansen. Al gauw zag ik Veronique haar mond tegen zijn schouder drukken en wist dat ze klaarkwam, ik stelde me voor hoe bij iedere stap die ze deed, hoe klein ook, haar schaamlippen open gingen en de ‘sleutelhanger’ in haar anus getrokken werd. Na ongeveer 5 minuten en drie orgasmes kwamen ze terug naar de bar. Mano ging weer zitten en ik zag dat zijn lul als een grote bobbel weer in zijn jeans zichtbaar was, ik wees mijn vrouw er op maar die had zich inmiddels tot Ricardo gekeerd en wreef zachtjes over zijn kruis waar een kloppende bult zichtbaar was. Langzaam trok ze de rits van zijn broek open en haalde de dikke grote lul een klein eindje uit zijn onderbroek. Ricardo hield haar tegen en zei “niet hier ik ben bang, laten we het bij mij thuis doen.”

“Nee,” zei Veronique, “of hier of niet” en streelde zachtjes zijn eikel die uit zijn broek stak. “Je hoeft niet bang te zijn niemand ziet het ik sta er toch voor?“

Ricardo staakte zijn verzet en liet Veronique haar gang gaan. Langzaam haalde ze zijn kloppende lul steeds verder uit zijn broek terwijl ze hem zachtjes bleef aftrekken, plotseling haakte ze zijn slip onder zijn ballen en werd zijn lul in zijn volle lengte zichtbaar voor Mano en mij. Door het weinige licht aan de bar glom toch zijn dikke eikel en kon je de werkelijk zeer grote lul duidelijk zien.

“Oh wat is hij groot en dik” zei Veronique en trok het vel hard diep over zijn lul zodat zijn lul stond te schokken buiten zijn broek. Dit werd nog versterkt doordat de slip zijn ballen stijf omhoog gedrukt hield. Ricardo kreunde van genot en opeens wist ik wat mijn vrouw moest doen.

“Ricardo wil vast ook wel even met je dansen” zei ik. Mijn vrouw keek me vragend aan want ze dacht nu eindelijk eens met deze gigantische pik te mogen spelen.

“Wacht maar” zei ik en ging achter haar staan. “Doe je benen eens iets verder van elkaar” ze had dit nog niet gedaan of ik tilde haar op en schoof haar opengetrokken kut langzaam over de zware dikke lul heen. Toen hij er helemaal inzat stond ze weer met beide benen op de grond. Maar, ze zat vast gespietst op de lul van Ricardo. Deze wist niet hoe hij het had en keek verward naar mij.

“Ga dansen zo gauw er een lambada gedraaid wordt kerel, of ben je bang dat dat ze het kunnen zien?”

Mijn vrouw keek naar beneden en zei “Oh wat geil ik voel zijn pik diep in me, maar voor de buitenwereld lijkt het net of we dicht tegen elkaar aanstaan.”

“Klem je kut om zijn lul schat en dans naar de vloer, dans net zo lang met hem tot hij klaar komt en zijn zaad in je schiet schat”, zei ik tegen Veronique. “Gebruik je kut spieren om hem tijdens het dansen in zijn lul te knijpen dan moet het met 1 plaatje wel bekeken zijn” was mijn commentaar.

Ze lachte en trok Ricardo aan zijn lul mee naar de dansvloer, door haar neukgleuf samen te trekken zat zijn lul muurvast en moest hij wel mee schuifelen. Tijdens de dans zagen we Ricardo een steeds roder hoofd krijgen en hij leunde zwaar op Veronique. Ik wist wat er aan de hand was, hij was klaar gekomen maar mijn geile vrouw liet zijn lul niet los en bleef met haar kut zijn lul kneden. Dit ook om te voorkomen dat zijn neukstaaf uit haar kut zou glippen. Langzaam danste ze terug naar de bar en ging daar op haar tenen staan zodat de inmiddels slappe pik van Ricardo uit haar kut kon glippen.

“Hij kwam na 4 tellen al klaar, maar ik ben niet gestopt, ik wilde de hele plaat uitdansen want zo’n geil idee heb je nog nooit gehad” zei Veronique tegen mij.

Ik begreep dat ze zelf meerdere malen klaar gekomen was maar er nog steeds niet genoeg van had.

“Wat wil je drinken” vroeg Mano.

“Doe maar iets sterks” zei Veronique terwijl ze zachtjes tegen zijn knie begon te rijden via de split van haar jurk. Ik zag dat ze haar benen iets gespreid hield waardoor haar lippen dus open getrokken werden, daardoor moest haar, ongetwijfeld gezwollen klit, dus over zijn jeans wrijven. Het idee alleen al maakte me nog geiler dan ik al was en mijn fantasie begon te werken.

“Ober mag ik een cola van U?”

Toen de cola gebracht was riep ik mijn vrouw en ik doopte mijn vingers in het glas cola. Via haar split wreef ik met mijn ‘cola vingers’ zacht over haar dikke klit die duidelijk voelbaar tussen haar lippen uitstak. Kreunend leunde ze op me en maakte allerlei geile geluiden de man naast me keek op van zijn drinken en begreep natuurlijk niet wat er aan de hand was, “ze heeft kramp” zei ik en de man keek weer voor zich uit alsof er niets aan de hand was.

“Wat ben jij geraffineerd” kreunde Veronique in mijn oor, ik kneep hard in haar klit en voelde het kettinkje spannen. Ik begreep dat de kleine lul diep in haar anus gedrukt werd en dat ze voor de zesde keer klaar kwam. Veronique ging schaamteloos met haar benen wijd uit elkaar staan en sloeg haar jurk iets open waardoor ik haar opgerekte schaamlippen kon zien. Ik vroeg haar of ze genoot en kreeg te horen dat ze nog lang niet van plan was om op te houden.

“Ik wil meer” zei ze, “maar niet meer hier en ook niet meer met deze Spanjaarden. We namen afscheidt van Mano en Ricardo en verlieten de discotheek van het hotel.

“Ik wil me even verkleden want het sperma zit op mijn jurk, bovendien is voor mijn plannetjes deze jurk niet zo geschikt” zei Veronique. In onze hotelkamer stapte ze met een beweging uit haar jurk waardoor ik haar goddelijke lichaam in volle glorie voor me zag. Tergend langzaam deed ze haar benen wijd en haalde het ‘tepelkettinkje’ los van haar opgezwollen roze schaamlippen en terwijl keek ze schuin omhoog naar mijn gezicht om te kijken wat voor reactie dat opleverde van mij.

“Zo geil heb ik je amper gezien sinds ik je ken” sprak ze met een hese stem. Ze stond op en liep naar de badkamer, ze kwam terug met een grote bus haarlak en vroeg of ik haar even wilde helpen. Hulpvaardig als ik altijd ben met dat soort dingen deed ik dat natuurlijk graag, “wat wil je dat ik doe?”

Ze ging op haar rug liggen en duwde met haar armen haar tieten naar binnen waardoor ze bol en strak werden, “spuit de haarlak op mijn borsten maar laat mijn tepels vrij, spuit net zolang door tot de bus leeg is” zei ze. Nadat de lak opgedroogd was haalde ze langzaam haar armen weg en tot mijn grote opwinding bleven haar tieten als overrijpe vruchten rechtovereind staan, omhoog geduwd en bol.

“Wat ben jij van plan” Hijgde ik.

“Dat zal je wel zien geile stier van me” en ze liep weer naar de badkamer. Na tien minuten ongeduldig te hebben gewacht kwam ze weer binnen, oogverblindend mooi. Ze had een wetlook truitje aan die als een tweede huid om haar bovenlichaam zat, de split aan de voorkant liep door tot aan haar navel en een deel van haar bruine tepels was net zichtbaar. Ze draaide zich om en tot mijn verbazing was het truitje zonder rug.

“Hoe blijft dat zitten” vroeg ik, ze lachte en zei verder niets, ze streek over haar los-vallend plooirokje dat op haar dijbeen al stopte en liet speels zien dat er een split inzat tot op haar taille, hier werd het rokje met een stukje klittenband bij elkaar gehouden.

“Voor het gemak” zei ze en lachte geil.

“Ik wist niet dat je dat had.

“Nee? Ik heb zo vaak gedroomd van seks op straat dat ik dit rokje er thuis speciaal voor gemaakt heb” zei mijn vrouw tot mijn verbazing. Ze stopte terwijl een aantal dingen in haar tasje waaronder twee van haar lievelingskettingen. Ze pakte een korte broek en zei. “Deze moet je aandoen schat ik heb voor deze gelegenheid alleen de voering uit je zakken geknipt zodat ik er ook makkelijk bij kan straks.”

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *