Iets over Spanje 2.2

()

Na me ook omgekleed te hebben verlieten we onze hotel om verder te gaan waar we in de disco mee gestopt waren. We liepen naar de auto en stapten in. Ik zag dat ze haar rokje naar achteren deed waardoor ze op met haar naakte huid op de koele leren bekleding kwam te zitten. De split stond helemaal open en ik kon haar linker dijbeen bewonderen. Na ongeveer 2 minuten vroeg ze of zei schakelen mocht, verbaast stemde ik in. Ze deed echter iets heel anders dan ik gedacht had, ze schoof een been tussen mijn been door en kwam zo met haar voet bij het koppelingspedaal toen liet ze zich langzaam zakken. Mijn lul steigerde mijn broek haast uit toen ik begreep dat de versnellingspook inmiddels al in haar kut moest zitten.

“Oh” hijgde ze “hij zit er tot mijn baarmoeder in, kun je nu een hobbel weggetje opzoeken schat.”

Ik remde en met een kreun van genot schakelde ze van drie terug naar zijn twee door met haar kut stevig in de pook te knijpen en haar lichaam de juiste beweging te laten doen. Op de slechte weg waar we nu reden wipte ze automatisch stevig over mijn versnellingspook heen en weer waardoor haar kutvocht langs de pook naar beneden drupte. Zich met een hand ondersteunend, greep ze met haar linkerhand naar mijn broek om mijn kloppende lul uit zijn veel te klein geworden behuizing te bevrijden. Tot mijn verbazing gebruikte ze niet de normale sluitingen maar was hij ook voorzien van klittenband, waardoor met een simpele ruk mijn lul bevrijd werd. Ruw trok ze mijn vel geheel over mijn eikel heen, waardoor mijn glimmende eikel nog verder opzwol.

“Zo nu heb ik twee poken kreunde ze” en schakelde mijn lul en de pook in zijn drie.

Al wippend naderden we een café met een terras er voor waar een paar mensen rustig wat zaten te drinken.

“Stop schat ik heb dorst, krijg ik hier iets te drinken van je.” Terwijl ik de auto probeerde te parkeren schoof ze haar kletsnatte kut langzaam van de pook af, waarna ze rustig mijn kloppende lul terug deed in mijn broek en de klittenband weer vast maakte. We liepen het terras op en bestelde wat te drinken en namen plaats aan een van de tafeltjes die op het terras stonden. Veronique kwam dicht naast me zitten en ik zag dat ze een rol plakband in haar hand had.

“Wat wil je daarmee” vroeg ik zacht.

“Wacht jij maar af lekkere geile pooier van me, als je denkt dat je de enige bent die geile dingen kan bedenken heb je het mis” ze trok aan mijn broekspijp en ook deze liet zich gemakkelijk openen. Via de ontstane opening trok ze mijn lul naar buiten en duwde hem tegen mijn been aan, met het plakband bond ze hem toen stijf tegen mijn been aan waarna ze doodleuk mijn broekspijp weer dicht maakte. Net op tijd want een meisje van een jaar of 20, op hoge hakken en een heel kort zwart jurkje, kwam onze drankjes brengen. Ze keek opvallend lang naar de onnatuurlijk bolle, strak staande tieten van mijn vrouw en begon licht te blozen toen ze zag dat ik glimlachte.

“Verder nog iets” vroeg het aantrekkelijke meisje.

“Ja, heb je ook schepijs met de slagroom in een apart bakje?”

Terwijl ze de bestelling opschreef liet ze het papiertje vallen wat onder de tafel terecht kwam, terwijl ze bukte liet ze me expres in haar jurkje kijken waar ik 2 stijve tepels op 2 mooie borsten kon bewonderen. Toen ze overeind kwam, had ze opeens een geile blik in haar ogen wat me verwonderde want zo snel kon ze toch niet geil worden, of wel soms. Veronique lachte toen ze mijn verbaasde blik zag en fluisterde in mijn oor.

“Ik heb je lul vast geplakt aan je been, maar wel zo dat je glimmende eikel tot aan de rand van je broekspijp komt, dat zag ze vandaar die opwinding van het vrouwtje.”

Ik voelde aan mijn dijbeen en merkte dat mijn eikel zelfs iets uitstak, geen wonder dat ze opgewonden raakte, zoiets had ze waarschijnlijk nog nooit mee gemaakt. Even later kwam het meisje terug met de bestelling, opvallend genoeg ging ze aan mijn kant staan en boog voorover om het ijs bij Veronique neer te zetten. Haar strakke tepels schuurden ‘per ongeluk’ over mijn schouder terwijl ze dit deed. Toen ze rechtop wilde gaan staan verloor ze haar evenwicht en zocht steun precies met haar hand op mijn vastgeplakte tamp.

“Oh, sorry” fluisterde ze maar haalde haar hand slechts langzaam weg.

“Kom eens aan mijn kant staan” zei mijn vrouw en voor het verbaasde meisje goed en wel naast haar stond sloeg ze haar rokje open waardoor haar haarloze kut duidelijk zichtbaar werd. Het meisje keek er gefascineerd naar, Veronique deed haar benen wijd zodat haar natte kut wijder op kwam te staan en het meisje het roze vlees zag glimmen. Ik zag haar tepels in één seconde twee keer zo hard worden en wist dat ze dus ook op vrouwen viel. Terwijl ze naar die kale kut bleef staren vroeg mijn vrouw of ze van ijs hield, ze stamelde van ja en voor haar verbaasde ogen duwde Veronique een bolletje met ijs in haar kale kutje.

“Je weet waar het zit als je trek hebt kun je het nu opeten.”

“Straks, straks als het mag” kreunde het pittige vrouwtje. “Ik moet nog een half uur werken.” Terwijl ze dat zei verdween er een hand van Veronique onder het jurkje en met een ruk trok ze het slipje stuk. Met de andere hand pakte ze een klodder slagroom en smeerde dit in het kruis van het meisje.

“Als geheugen steuntje” glimlachte mijn vrouw, terwijl ze haar dijbeen en kut weer bedekte met haar rok. Geschokt liep de jonge vrouw weg, zichtbaar opgewonden van deze ongewone sexy ervaring.

Mijn vrouw had misschien een knap jong vrouwtje versiert.

“Als die over een half uur terug komt dan kunnen we een hoop met haar doen” fluisterde mijn geile teef. Een hand verdween onder haar rokje en kwam terug met een lik ijs er aan, ze hield hem voor mijn mond en gretig likte ik het ijs van haar vinger.

Het meisje, wat net langs liep keek geil naar mijn tong die het ijs van de vinger likte. Toen ze terug liep hield Veronique haar staande en gaf haar een “tepelklem kettinkje en een tube met zalf.

“Klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaamlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten” commandeerde ze de jonge vrouw. Verward stopte ze de dingen in haar schortje en liep verder. Geil keek Veronique naar me en zei; die komt dekhengst van me ze is al in extase.

De crème wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustgevoelens maar een verviervoudiging kwam ook voor. Ik hoopte maar dat de tepelklemmen haar lustgevoelens verder aan zou wakkeren. En dat door de extra gevoeligheid de pijn niet zou gaan overheersen. Maar, als ze echt zo geil was als mijn vrouw dacht zou haar kut kletsnat worden en zou ze al drie keer klaar komen voordat ze bij ons aan tafel kon komen zitten. Het tweede effect van de crème schoot me te binnen en ik werd alweer geil van het idee dat ze al haar remmingen kwijt zou raken. Dat bood immers ongekende mogelijkheden! Voor haar gold maar een ding; zo vaak en zo intens mogelijk klaar komen, het hoe en waar werd onbelangrijk.

Na ongeveer 10 minuten kwam de knappe serveerster naar onze tafel lopen, haar zwarte jurkje en dienstschort waren verdwenen en ze had nu een soort hele strakke jurk aan die als een tweede huid om haar goddelijke lijf spande, de jurk was voorzien van allerlei ritssluitingen en zat zo strak dat de tepelklemmen en het kettinkje wat er tussen zat duidelijk zichtbaar waren. Ze keek zichtbaar geil schichtig in de het rond en vroeg mij of we ergens anders naartoe konden gaan, ik zag dat de binnenkant van haar dijen aan elkaar plakten van haar kut vocht.

“Zijn die ritsen echt” vroeg Veronique.

“Ja die zijn echt open te doen” antwoordde ze met hese stem. Veronique riep het goddelijke wezentje bij zich en zonder pardon deed ze een rits op haar ene tiet open, de volle rijpe vrucht kroop in slow-motion naar buiten met de tepelklem er aan vast. Voorzichtig maakte ze de klem los, rekening houdend met de extra gevoeligheid die door de crème opgewekt werd.

“Hoe heet je eigenlijk” vroeg ik terwijl ik het geile gedoe aandachtig volgde. Lana antwoorde ze, terwijl ze zo ging staan dat iedereen buiten ons tafeltje alleen haar rug kon zien. Veronique had niet stil gezeten en had de andere volle tiet inmiddels ook uit zijn strakke verpakking gehaald. Daar stond ze met haar volle borsten die door de open ritsen opgezwollen naar buiten staken. Veronique trok het kettinkje voorzichtig uit haar jurk en maakte toen de klem weer vast aan de andere tepel.

“Duw je tieten weer naar binnen” zei ze. Met veel moeite slaagde ze er in haar volle, strak staande borsten weer terug te duwen in haar tweede huid. Er was nu echter een klein maar belangrijk verschil… de tepel ketting hing nu aan de buitenkant van haar perfect passende jurk. Veronique keek naar mij en gaf hiermee te kennen dat we weg konden gaan. Ik ging staan en voelde opeens dat mijn pik haast uit mijn kruis scheurde, ik was vergeten dat hij aan mijn dij vastgeplakt zat. Kreunend van wellust bleef ik staan om het gevoel op me in te laten werken. Met een geile lach op haar gezicht stond ze ook op en vroeg of ik Lana de weg wilde wijzen naar de auto. Ik wilde voorop gaan lopen toen mijn vrouw zei; “waarom denk je dat ik die ketting uit haar jurk heb gehaald?

Ik pakte de ketting en trok Lana achter me aan naar de auto. Veronique en Lana gingen achterin zitten, ik achter het stuur.

“Ik ga haar voorbereiden op een terras bezoek aan het strand.”

In mijn spiegel zag ik dat de dikke tieten weer uit hun schuilplaats waren gehaald en zag de tepels super-strak naar me kijken. De ritsen op haar dijbeen werden open gedaan en de rits in het midden ging open tot aan haar navel. Door de kleine ritsen reeg ze het tweede kettinkje met klemmen en deze werden aan haar opgezwollen schaamlippen bevestigd nadat de lus van deze ketting door de bovenste ketting gehaald was. Ik begreep wat de bedoeling was, als ze straks moest gaan lopen zou bij iedere stap die ze maakte de klemmen op haar tieten aangetrokken worden en haar geile gezwollen schaamlippen zouden ver naar boven getrokken worden waardoor deze langs haar klit bewogen, in mijn verbeelding zag ik haar bij iedere stap een keer klaarkomen.

“Zo dat is in orde, nu mag je even met mijn tieten spelen tot we bij het centrum zijn.”

Dit liet de super geile Lana zich maar één keer zeggen, met een gebaar waaruit bleek dat ze hierin veel ervaring had viste ze een tiet van Veronique uit diens bloes.

“Oh, wat is hij hard en bol wat heb je er mee gedaan?”

“Er zit haarlak op schatje waardoor het lijkt of er constant iemand in mijn tieten knijpt, speel er mee en lik mijn spenen” na een paar seconden op de tepel gezogen te hebben keek Lana naar de reactie, terwijl ze keek blies ze zacht tegen de tepel en deze zwol zover op dat ik mijn ogen haast niet kon geloven, ruim drie centimeter in doorsnee en minstens twee centimeter hoog stonden haar tepels mij aan te staren. Door de lak om de rest van haar bosten heen kon de geilheid maar op een plaats naar buiten, zachtjes begon Lana aan de gigantische tepels te draaien en te trekken, ik zag ze verder zwellen, het leek wel of er een speen opgeplakt zat zo dik werden haar tepels. Ik noemde het vroeger in mijn geilheid wel eens spenen maar nu zag ik dat het in werkelijkheid ook echt spenen konden worden en wat voor spenen.

“Ga door” kreunde Veronique terwijl ze uit haar tas twee metalen sluitringen haalde, “knijp deze vast om mijn tepels dan blijven ze zo groot.” Lana knelde de ringen snel om haar tepels omdat ze zag dat we bijna bij het nog redelijk drukke strand waren. Kreunend schoof ze de stof weer over haar borsten heen. De tepels waren zo dik dat er ruimte ontstond tussen haar tepels en haar stijve borsten, in de juiste stand zou straks iemand haar tieten praktisch geheel kunnen bewonderen, haar tepels leken wel kleine tentstokken als ik er van de zijkant naar keek. Ik parkeerde de auto langs de kant van de weg en hielp de beide dames uitstappen. Ik hoorde Lana kreunen bij de eerste stappen die ze deed. Door al die fantastisch geile dingen liep ik al bijna 3 uur met een dikke stijve pik, waar zou het record op staan?

De dames gaven me een arm en we liepen gedrieën rustig over het stoep langs het strand. Mijn Veronique vroeg me of ik eigenlijk wel wist waarom ze mijn lul aan mijn been geplakt had zodat mijn eikel recht naar beneden keek. Ik zei dat ik het niet wist waarop ze antwoordde dat ik op die manier een constante erectie hield maar toch niet kon klaar komen.

“Straks weet ik nog een manier maar niet eerder dan als ik zie dat je ballen op knappen staan. Als we ons bezig gaan houden met jouw paal zal je iets beleven wat je nog nooit met mij of enig andere geile meid hebt meegemaakt.”

Terwijl we daar langzaam liepen werden er af en toe bewonderende blikken onze kant uit geworpen, immers twee goddelijk mooie vrouwen, sexy gekleed waarvan de een 2 stijve, bolle tieten uit haar blouse liet puilen en waarop duidelijk de tepels zichtbaar waren en een tweede met een jurk die als een tweede huid alle vormen liet zien, waarop bovendien twee kettinkjes hingen op plaatsen waar de fantasie heel wat bij kon denken. Of ze ooit de waarheid konden vermoeden betwijfelde ik. Lana stopte opeens met lopen en leunde zwaar hijgend op mijn schouder.

“Oh… oh… ik kom klaar…” kreunde ze. Ik trok aan de twee kettinkjes en een siddering van intense opgefokte geilheid trok door haar lichaam, waarbij ik haar volle tieten op en neer zag gaan, hierdoor werden ook haar schaamlippen verder open en dicht getrokken wat een gilletje van genot tot gevolg had.

“Ik wil ergens even zitten” hijgde Lana. We liepen naar een strand tentje wat in het donker nog net zichtbaar was en gingen op het bijna lege terras achter een tafel zitten. Veronique boog over me heen en deed de middelste rits ter hoogte van Lana’s kruis helemaal open tot aan haar navel en duwde de losse stukken terug onder de strakke rok. De nu ontstane omgekeerde V vorm liet haar dijen en natte kruis volledig bloot, de natte klemmen aan haar roze schaamlippen glommen zacht in het weinige maanlicht terwijl ik hiernaar keek, trok Veronique het klittenband van mij broek los waardoor ik zonder broek op de stoel kwam te zitten. Ze haalde het plakband los en mijn lul sprong als een losgelaten veer recht overeind.

“Lana pak zijn lul en trek hem zover als je kunt omhoog” sprak mijn vrouw. Zelf pakte ze mijn ballen met de ene hand en ze trok ze ver naar voren. Mijn zak stond strak gespannen. Met haar andere hand pakte ze een stalen sluitring en klikte deze dicht om mijn zak aan de onderkant van mijn kloppende pik.

“Zo nu kun je drie keer zo lang neuken zonder dat je klaar komt” fluisterde ze. Lana keek super-geil naar mijn pik die inmiddels wel 25 cm lang was en de dikte van een komkommer benaderde.

“Die wil ik in mijn kut hebben, mag ik er op gaan zitten” vroeg ze geil aan Veronique.

“Wacht even tot de ober langs is geweest dan gaan we er met z’n drieën pas echt tegenaan.”

Ze had dit amper gezegd of de ober kwam aan lopen. Veronique bestelde de drankjes en vroeg om veel ijsblokjes in verband met het warme weer, terwijl lette ze goed op of de ober zag dat twee van de drie personen met ontbloot onderlichaam aan de tafel zat maar hij reageerde totaal niet zodat Veronique tevreden vaststelde dat hij niets kon zien. Toen de drankjes kwamen viste ze een ijsblokje uit de drank en duwde deze in haar kut het zelfde deed ze ongevraagd bij Lana.

“Daar worden onze kutjes lekker strak van” was het commentaar terwijl ze een ijskoud blokje tegen mijn ballen aan drukte, mijn pik klopte en groeide zo mogelijk nog verder. Lana hield het niet meer en ging met gespreide benen over me heen staan en liet haar wijd open staande schaamheuvel langzaam over mijn lul zakken. Het samengetrokken kutje gleed langzaam over mijn hete paal tot hij er tot de sluitring in verdwenen was. Langzaam zonder op te vallen begon ze op mijn paal op en neer te schuiven. Mijn ballen kookten maar mijn hete sperma kon er door de sluitring niet uit. Lana voerde het tempo op en begon nu duidelijk op en neer te bewegen. Veronique boog voorover en vond moeiteloos haar dikke klit, als een kleine pik stak hij tussen haar schaamlippen uit. Hard begon ze over de klit te wrijven waardoor Lana direct klaar kwam met een diepe steun zakte ze tot het uiterste puntje over mijn lul naar beneden en bleef zo uitgeput aan mijn kloppende lul gespietst zitten.

Veronique liet haar echter niet met rust en trok de ritsen van haar borsten open. De hevig opgezwollen tepels sprongen uit hun kooi en stonden strak vooruit. Als nu de ober terug zou komen moest hij blind zijn om niet te zien waar we mee bezig waren, hij was echter binnen en liet ons verder met rust. Veronique ging staan en begon aan de bovenste ketting Lana van mijn lul af te trekken wat een protestkreet van Lana opleverde, want zowel haar tepels als haar schaamlippen werden vrij hard naar boven getrokken de overgevoeligheid van haar genotsdelen zouden pijn gaan doen als ze niet precies deed waar de ketting haar toe dwong, namelijk van mijn pik afstappen.

Ze probeerde met haar kut spieren mijn pik vast te houden waardoor haar tepels ver naar boven werden getrokken en maximaal uitgerekt werden, ze gaf zoveel weerstand dat ik begon te vermoeden dat Lana ook niet vies was van SM. Toen mijn pik eindelijk uit haar schede sprong kreunde ze teleurgesteld. Ze boog voorover en schoof met haar mond over mijn stam, verder en verder schoof mijn pik in haar mond tot ik mijn eikel helemaal achter in haar keel voelde, met een kort stootje duwde ze echter door en mijn eikel gleed verder haar keel in. Ik pakte de ketting die aan haar tieten vast zat en begon er aan te trekken en dwong haar zo om mijn hete pik steeds verder op te eten.

Geil pakte Veronique de omlaag wijzende tieten van Lana en begon er in te knijpen, met een laatste ruk aan haar overgevoelige tepels verdween mijn 25 cm lange lul tot aan de sluitring van mijn pik in haar keel. Terwijl Lana me rustig aan het pijpen was vond ik dat het tijd werd om mijn eigen vrouw nu ook eens goed onderhanden te nemen. Omdat ze vooroverboog om Lana haar tieten te kunnen kneden kon ik makkelijk bij haar tieten komen, ik trok dan ook met een ruk haar blouse open waardoor haar tentstokken in de openlucht kwamen te staan. Met mijn vinger begon ik tegen haar onnatuurlijk ver opgezwollen tepels te tikken, Veronique kreunde en ik wist dat ze van uiterst genot een keer klaarkwam. Wat super gevoelig moesten haar tieten inmiddels zijn, dat ze hiervan direct al klaarkwam. Ik pakte een tepel tussen mijn duim en wijsvinger en begon aan haar tepel te draaien, haar lijf begon te sidderen en maakte ongecontroleerde bewegingen waardoor ik onwillekeurig harder ging knijpen en draaien.

“Mijn kut.. mijn kut… speel met m’n kut en klit” kreunde ze. Ik keek of er mensen in de buurt waren en trok toen het klittenband van haar rokje los. Nu zag ik ook waarom haar blouse zo perfect strak bleef zitten, hij zat met twee minuscule clips vast aan de bovenkant van haar schaamlippen, waardoor haar kale kutje strak dicht getrokken werd. Ik moest moeite doen om twee vingers tussen haar roze vlees te wringen zo strak stonden haar lippen tegen elkaar aan getrokken. Haar kut-schacht was door alle extase echter zo uitgezet dat mijn twee vingers de randen niet eens meer raakten. Met veel moeite wrong ik nog twee vingers door de strak gespannen schaamlippen, waarbij ik deze mee naar binnen drukte. Steeds dieper schoven mijn vingers in haar hete kut tot dat mijn knokkels tegen haar kut aanstootte. Met mijn duim wreef ik tegelijkertijd over haar klit waardoor ze begon te kronkelen van genot, met mijn vingers kon ik haar baarmoeder masseren, hierdoor kwam ze hijgend opnieuw klaar.

De druk in mijn ballen werd door het keel pijpen en het heftige klaarkomen van Veronique zo groot dat mijn sperma, ondanks de sluitring, rechtstreeks in Lana’s keelgat schoot. Mijn lul bleef zaad spugen, ik trilde ongecontroleerd van genot en dacht dat mijn hoofd, ballen en leuter uitelkaar zouden spatten.

Lana zoog hard aan mijn eikel om ook de laatste restjes sperma uit mijn ballen omhoog te stuwen.

Volledig uitgeput leunde ik achterover en trok mijn hand uit de strakke kut van Veronique. Ook Lana en Veronique ontspanden zich en leunde achterover tegen de stoelleuningen. Hun tieten, die onnatuurlijk stijf werden gehouden door de lak en de klemmende ritsen, keken me geil aan. Mijn pik stond noodgedwongen stijf overeind omdat de sluitring verhinderde dat mijn gezwollen lul kon gaan krimpen. Ik boog voorover en maakte de tepelklemmen bij Lana los het zelfde deed ik met de klemmen op haar schaamlippen. Bij Veronique kon dit niet anders zou haar ‘blouse’ totaal niet meer gesloten kunnen worden. Voldaan keken we naar de zon die langzaam opkwam. Toen we onze kleding weer op orde aan het brengen waren kwam de ober met de rekening, Verbijsterd keek hij naar de nog zichtbare tieten en begon kwaad in het Spaans tegen ons tekeer te gaan. Na een flinke tip werd hij echter kalmer en vertrok weer naar binnen.

“Kunnen jullie me thuis brengen” vroeg Lana “ik woon hier drie straten verderop, maar ik denk niet dat ik het lopend haal.”

“Natuurlijk brengen we je thuis” sprak mijn vrouw. Bij haar huis aangekomen liepen we even mee naar binnen, ze bleek een appartement te delen met een lesbische vriendin die echter nog in diepe slaap was. Opeens zag ik op het nachtkastje allerlei SM dingen liggen, ik wees Veronique hierop en die vroeg meteen aan Lana of ze een afscheidscadeau mocht geven. Lana keek verbaast om dat haar lust grotendeels verdwenen was, ze stemde echter toe.

Veronique pakte twee stel handboeien en maakte Lana vast aan de zware stangen van het voeteneinde. Met haar armen maximaal gespreid stond ze voorover geleund met haar gezicht naar haar vriendin toe. Veronique trok haar benen naar achteren en maakte ze ook in spreidstand vast. Noodgedwongen moest ze nu met haar handen op de bed rand steunen om niet op haar gezicht te vallen. Lana vond dit totaal geen afscheidscadeau en wilde dat Veronique haar los maakte. Veronique pakte echter haar tepelkettinkjes, klemde ze vast op de uitpuilende tepels en hing er twee kleine gewichten aan. Het zelfde deed ze met Lana’s schaamlippen. Na enig zoeken vond ze een dildo en een vibrator die ze, zonder op de pijnlijke kreten van Lana te letten, in haar kut en kont duwde. Tot slot wreef ze haar tieten, kont en kut in met de crème, waarvan ik het resultaat al had mogen meemaken. Keurend keek Veronique naar de ontzettend geile situatie waarin ze Lana gedwongen had, ze knikte tevreden en zei.

“Kom we gaan” verbaast en met een huilerige stem vroeg Lana waar haar afscheidscadeau bleef. Lachend zei Veronique terwijl ze de vibrator in de hoogste stand zette.

“Die krijg je op het moment dat je vriendin wakker wordt.”

Samen verlieten we het appartement en gingen terug naar ons hotel om daar rustig te kunnen slapen immers over twaalf uur begon er weer een avond!

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *