Jong ebbenhout

()

“Als je nu naar huis komt, kun je wat lekkers meemaken,” zei Veronique door de telefoon. Ze was duidelijk opgewonden. Haar stem had een dikke, geile klank. “Maar dan moet je wel meteen komen”. Ze hing op. Terugbellen om te vragen wat er nu zo dringend was had geen zin, wist ik. Ik sloot m’n bureau af. Zei tegen de receptioniste dat ik naar huis ging en stapte in de auto.

Bob ‘s auto stond aan het begin van de straat. Dat was niets ongewoons. Hij is al jarenlang onze huisvriend; groot geschapen en dominant. Hij mag Veronique gebruiken wanneer hij zin heeft. Zo hebben we het destijds afgesproken. Ik geil er op als Veronique de pik van een andere vent in haar geile kut krijgt. Zelf krijgt ze er nooit genoeg van. Ze houdt van grote en dikke lullen en is absoluut verslaafd aan sperma. Kan niet buiten dat lekker warme, dikke zaad; hoe meer ze er van krijgt hoe liever het haar is. Niks safe seks dus, alleen lekkere natte, blote neuklullen die onbelemmerd hun warme, vette geil kunnen spuiten.

Er klonk gekreun en gezucht uit de woonkamer en ik ging kijken wat er aan de hand was. Daar zat Veronique op de zware salontafel. Ze leunde achterover en steunde op haar armen. Nylons en schoenen met hakjes aan haar geile poten, de bloes helemaal opengetrokken. Haar dikke, geile tieten met de gezwollen, keiharde spenen hingen eruit. Geen rok, geen string, die ze normaal altijd draagt. De blote reet op het koude marmer van het tafelblad.

Tussen haar wijd gespreide dijen een naakte, slanke, maar wel tamelijk gespierde jonge donkere jongen die haar stevig bij de billen vasthield. Hij bewoog alleen zijn onderlijf en naaide haar geil en hard. Als een zuigerstang – glimmend van het vet – schoof zijn forse, zwarte lul in en uit haar kale kut. Iedere keer als hij z’n pik tot aan de kloten in haar stootte, schokten de grote tieten van Veronique geil op en neer. Ze waren zo intens met elkaar bezig, dat ze mij niet eens opmerkten. Ik kon rustig toekijken en genieten. Het wond me vreselijk op om te zien hoe die jonge knul z’n geile negerlul hard en diep in de zeiknatte pruim van mijn vrouw ramde. M’n pik stond als een paal.

Op de bank een eindje verderop zit mijn vriend Bob met z’n broek open. Z’n onbeschaamd grote, harde lul in de hand. Hij geeft me een vette knipoog van verstandhouding.

“Liep ik toevallig tegenaan”, zegt hij zacht en knikt in de richting van de gestaag doorneukende negerjongen. Leek me wel wat voor die slet van jou. Net achttien is ‘t ie. Lekkere pik en hondsgeil.”

Bob maakt een aftrekgebaar tegen me. Maar die aanmoediging heb ik eigenlijk niet nodig. Natuurlijk wil ik m’n pik zo snel mogelijk uit de broek halen om me lekker langzaam af te trekken. Ik ben nu eenmaal een rasechte voyeur! Op het geluid van de rits kijkt Veronique mijn kant op. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht als ze mij ziet staan.

“Ben je daar eindelijk”, zegt ze hijgend tussen de felle stoten van haar jonge dekhengst door. “Ik kon niet langer wachten, hoor. ‘k Ben zo geil vandaag!” Ik haal m’n schouders op en kijk naar de knul die zich niet laat afleiden en doorgaat met mijn vrouw te neuken. Veronique volgt m’n blik en richt haar ogen dan op de stijve pik in m’n hand.

“Dit is Ben. Heeft Bob voor me opgescharreld. Lekker hè, om te zien hoe je eigen vrouw zo geil in haar kale hoerenkut wordt genaaid door zo’n knulletje! Kijk maar goed!”

Ik doe een paar stappen dichterbij om vooral niets te missen van het opwindende spektakel. Mijn lul kwijlt van het voorvocht. Veronique weet precies hoe geil het me maakt als ze zich zo ongeremd laat palen. Maar dat ze het ook met zo’n jonge jongen doet, vind ik pervers. Het maakt me bloedgeil.

“Zie je wel hoe ik ervan geniet om te worden geneukt door zo’n jonge, zwarte lul! Kijk eens hoe lekker geil hij in mijn kut glijdt! Hij moet zijn geil in me spuiten, vind je niet Arn? Al zijn geil moet hij in me spuiten, tot het uit me druipt. Dat vind jij toch zo lekker om te zien? Dikke klodders vers zaad van een vreemde vent, dat uit de kale doos van je vrouw druipt? Blijf je kijken?” Veronique wendt zich tot Ben. “Kom op joh, laat mijn man maar eens zien hoe jij me volpompt met je jongensgeil. Nee, iets opzij. Anders ziet hij niet goed hoe diep die lekkere, dikke lul van je naar binnen glijdt. Zo is het prima. Naai me nu maar. Stoot maar lekker hard! Ik wil je ballen tegen m’n kont voelen slaan. Dat is lekker, oh god… dat is zo lekker. Harder! Pomp me vol! Spuit je geile negerzaad in mijn kut. Maak me maar zwanger! Ja, ja, toe dan! Toe dan! Al je zaad wil ik. Spuit je helemaal leeg in m’n kut.”

Veronique gooit haar hoofd achterover en spreidt haar blanke dijen tot het uiterste op het moment dat Ben klaarkomt. Met geile, schokkende bewegingen en samengeknepen billen spuit hij zijn sperma in het hoerige lijf van mijn vrouw. Er lijkt geen eind te komen aan de zaadstroom. Het is werkelijk buitengewoon opwindend om te zien. Ik trek me nu vol overgave af. Mijn harde lul glijdt als geolied door m’n vuist.

“Niet klaarkomen Arnulf, ik wil jouw zaad ook”.

Veronique duwt Ben achteruit, zodat zijn lul langzaam uit haar buik glijdt. Zelfs zo half stijf is die negerpik nog indrukwekkend.

“Kijk eens”, zegt Veronique en pelt haar kutlippen open. “Wat veel, hè. Het druipt helemaal op de tafel. Lekker hè, om te zien hoe het warme, verse geil van een jongen uit m’n kut druipt! ‘t Is maar goed dat ik het zo vreselijk lekker vind om jou te laten kijken als ik me laat naaien. Kom hier met die geile, vette pik van je! Ik wil nog meer! Steek hem erin! Ik wil dat je me ook neukt. In m’n vette zaad-kut. Nu! Spuit je geil maar bij dat van Ben…”

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *