Nummer 69

()

Nee, het wekelijks gemiddelde dat altijd in de damesbladen stond, dat gemiddelde haalden we in de verste verte niet meer. Aan het uiterlijk van Veronique, mijn vrouw, zal het overigens zeker niet liggen. Want die zag er, de veertig net niet gepasseerd, nog hoogst aantrekkelijk uit. Slank, prachtig krullerig donker haar, schitterende bijna zwarte ogen, en dankzij aerobic met nog steeds een heerlijk strak lijf. Kleine, stevige borsten met altijd harde, donkerbruine tepels. Een mooi streepje krullend donker haar tussen haar eindeloos lange slanke benen. Soms, meestal op zondagochtend, kwam ze nat van de douche onze slaapkamer in, liet de handdoek van zich af glijden en had dan zo’n blik in de ogen waardoor ik wist dat dit een prima weekend werd. Die zondagen brunchten we later dan anders.

Maar deze zondagochtend lag ik om tien uur al in het zwembad van het vakantiepark. Veronique en de kinderen waren in het huisje gebleven. Nadat ik twintig baantjes had getrokken, liet ik me aan de kant van het zwembad neerploffen op een van de rustbedden. Zo dommelde ik weg. Tot ik me bewust werd van iemand die over me heen gebogen stond. Ik opende mijn ogen en keek recht in het decolleté van bijzonder goed ontwikkelde blondine. Ik keek omhoog en zag haar glimlachen terwijl ze rechtop ging staan.

“Sorry, dat ik je wakker maak,” zei ze, “maar ik ben mijn oorbel kwijt en ik lag gisteren op dit ligbed.” Ik kwam overeind en keek mee of ik de oorbel zag liggen. Maar nee, ook onder het bed niet. Plots hoorde ik haar lachen. Ik voelde haar hand op mijn rug, net boven mijn billen.

“Kijk,” zei ze, “je lag er op” en ze hield de oorbel omhoog. Vreemd, ik had er niets van gemerkt. Ze glimlachte en wreef met haar hand over mijn rug op de plek waar de oorbel had gezeten. Het was een heerlijk gevoel, de zachte hand over mijn rug en van mij had ze daar wel nog wel even mee door mogen gaan.

“Hoi,” glimlachte ze, “ik ben Maria en vind het fijn dat je zo goed op mijn oorbel hebt gepast.”

“Arn,” stelde ik mezelf voor en gaf haar een hand. Ik ging weer op het rustbed zitten en ze kwam naast me op de rand zitten.

Ze was een prachtige blondine met een weelderige bos haar, een leuk rond gezicht en een heerlijk vol figuur. Misschien iets té gevuld, maar ondanks dat ik zelf met een slanke dame was getrouwd hadden volle vrouwen me altijd opgewonden. Terwijl Maria vertelde hoe ze met haar vriend in dit vakantiepark terecht was gekomen bekeek ik haar van top tot teen.

Het zachtroze badpak deed haar gebruinde huid geweldig uitkomen. Haar borsten konden maar met moeite gevangen worden gehouden en deden alle moeite om te ontsnappen. Ze had prachtige gevulde bovenbenen en sierlijke kuiten. Haar nagels hadden dezelfde kleur als het badpak. Ze zag me kijken en legde een hand op mijn bovenbeen. Ze lachte haar prachtige tanden bloot toen ze de siddering door mijn lichaam voelde gaan. Haar hand schoof nog iets hoger en ik voelde dat bekende prikkelende gevoel in mijn onderlijf. Oh shit, als ik nu maar geen erectie kreeg. Ze boog iets naar me toe en ik keek zo in de bovenkant van haar badpak. Haar volle borsten kwamen nog meer in beeld en met haar hand licht knijpend in mijn bovenbeen was mijn erectie onmiskenbaar. Ze zag het, bracht haar mond bij mijn oor en fluisterde.

“Als dit geen openbaar zwembad was kneep ik nu in die heerlijke lul van je.” Een kreun ontsnapte me toen ze even haar borsten tegen m’n bovenlijf aandrukte en ik haar vinger kort maar duidelijk langs mijn pik voelde glijden. Ik sloot m’n ogen, probeerde met alle macht aan iets anders te denken maar de druk op mijn geslacht werd zo groot dat ik wist dat ze nog maar iets hoefde te zeggen of doen of ik kwam spontaan klaar.

“Jezus,” kreunde ik, “dat scheelde maar weinig.” Ze glimlachte en zei.

“Nou, weinig…” en knikte naar m’n kruis. Shit, een vlek liet duidelijk zien dat er wat ontsnapt was. Vreemd, want ik was echt niet klaargekomen. Maar toch leek het er veel op. Snel gooide ik een handdoek over de natte plek. Ze stond op en zei zachtjes: “Huisje 69”.

Toen draaide ze zich om en liep weg. Ik zuchtte en stond op, met de handdoek om mijn lendenen. Snel ging ik me verkleden en toen ik mijn natte zwembroek uit deed stond mijn pik nog grotendeels stijf vooruit. Ik wist dat ik er maar drie keer aan hoefde te trekken of de wanden van het kleedkamertje zaten er onder. Maar ik wilde mijn kruit niet verschieten dus kleedde ik me zo goed en kwaad als het ging aan, mijn pik nog steeds half stijf in mijn onderbroek.

In het huisje aankomend bleken de kinderen ruzie te hebben en mijn vrouw dusdanig gestrest dat mijn opwinding snel weg was. Ik had Veronique eigenlijk willen vertellen wat er gebeurd was, misschien had ze het wel opwindend gevonden en was er een lekkere vrijpartij uit voort gekomen. Maar met de gespannen sfeer in dat huisje leek dat geen strak plan. Op de plattegrond van het park zocht ik snel huisje 69 op. Hm…, niet eens ver bij ons vandaan. Na het avondeten stelde ik Veronique voor samen wat te gaan wandelen. Zo liepen we door het park, waarvan ik me de plattegrond richting huisje 69 goed in het hoofd had geprent. Tijdens de hele wandeling aarzelde ik of ik zou vertellen over het zwembad avontuur. Maar voor ik het wist stonden we al bij nr. 69 en precies op dat moment, oh toeval, kwam Maria naar buiten om iets in de vuilcontainer te gooien.

“Hé Arn”, zei ze vrolijk, “aan de wandeling?” Mijn vrouw keek me verbijsterd aan en Maria zei tegen haar.

“Geweldig van je man dat hij m’n oorbel heeft teruggevonden in het zwembad vanochtend, het is een erfstuk.” Ik voelde me kleuren maar goddank was het donker. “Kom toch binnen,” zei Maria, “laten we wat drinken.”

Ik keek Veronique vragend aan en die haalde haar schouders op en knikte vaag. Terwijl we naar binnen liepen hoorde ik haar sissen.

“Waarom heb je mij dat niet verteld?” Maar voordat ik wat kon zeggen stelde Maria haar vriend Jan voor. Een boom van een kerel met een vriendelijk gezicht en zo te zien een stevig bodybuilders lichaam. Oh jee, precies wat Veronique lekker vond en ik voelde haar houding in één keer veranderen. Ze keek Jan glimlachend aan, knipperde met haar ogen en gaf hem net iets te lang een hand. Maria schonk wijn in en het gesprek werd al snel geanimeerd. Als vanzelf werd het later en met meer en meer wijn werd het gesprek vrijpostiger. Maria begon te zeggen dat ze toch wel geluk had dat haar oorbel gered was door zo’n knappe man in zo’n ontzettend klein zwembroekje. Toen ik begon te ontkennen dat het te klein was begon ze te grijnzen en zei.

“Nou… het zag mij er toch echt te klein uit voor de inhoud.” Ik kleurde en de anderen begonnen te lachen.

“Je had natuurlijk dat roze badpak aan,” zei Jan glimlachend en Veronique werd nieuwsgierig.

“Mm… ik zal het je laten zien Veronique, wacht maar.” Ze liep naar de slaapkamer en kwam even later terug met nota bene niet meer aan dan het bewuste badpak. Haar borsten leken nog meer boven het badpak uit te komen en ik voelde dat het alweer begon te kriebelen. Veronique lachte en zei.

“Ja ja, ik zie al waarom dat zwembroekje van Arn te klein werd.” Jan deed intussen nog wat kaarsen aan en de andere lichten uit. Hij ontkurkte nog een fles wijn en de sfeer werd zwoeler. Het gesprek ging door over badpakken en Veronique zei dat ze alleen maar bikini’s droeg.

“Nu ook?” Vroeg Jan.

“Nee schat,” antwoordde Veronique vrolijk, “nu alleen een behaatje en een string.” De alcohol begon duidelijk z’n werk te doen. Ze keek Jan diep in de ogen en die zei. “Goh, mogen wij dat niet even zien dan?”

Veronique keek mij even aan en zonder iets te zeggen trok ze haar topje over haar hoofd. Haar kleine stevige borstjes stonden strak in een zwart grotendeels doorzichtig behaatje. Jan zuchtte hoorbaar.

“En het stringetje?” Vroeg Maria. Ik zag Veronique aarzelen maar toen knoopte ze haar jeans los en trok die over haar benen naar beneden. Het was haar minuscule zwarte volkomen doorzichtige string en toen ze overeind stond hoorde ik Jan kreunen.

“Jezus, wat een lijf…” Aangemoedigd draaide Veronique in het rond en liet haar prachtige lichaam bewonderen. Niet alleen Jan keek gebiologeerd toe, ook Maria kon haar ogen niet van Veronique afhouden. Jan zette de muziek wat harder en Veronique danste uitdagend vlak voor hem. Maria kwam naast me op de stoelleuning zitten en sloeg haar arm om mijn schouder. Ze fluisterde in mijn oor.

“Wat een geile meid heb jij zeg.” Op dat moment hield de muziek op en Veronique pakte haar jeans van de vloer.

“Wacht, wacht,” zei Jan, “kom op Arn, wij kunnen ons niet onbetuigd laten.” En hij trok zijn T-shirt over z’n hoofd en stapte zonder aarzelen uit z’n spijkerbroek. Een blik op zijn ondergoed was voldoende om te zien dat Veronique’s dans hem niet onberoerd had gelaten. Ik hoorde hoe Veronique haar adem naar binnen zoog toen ze Jan’s paal in z’n slip zag staan. Op dat moment gleed Maria van de leuning op mijn schoot en wreef met haar kont over mijn kruis. Ik kon niet anders en sloeg mijn armen om Maria heen die met haar rug naar mij toe zat en voelde voor het eerst haar volle borsten, nog ingepakt in het roze badpak, in mijn handen. Waanzinnig, wat een gevoel. Als je altijd de kleine borstjes van je vrouw gewend bent, voelen zulke enorme zachte volle heuvels als het paradijs. Jan had intussen de muziek weer opgezet en begon met Veronique te dansen.

Ik zag zijn handen over haar blote billen gaan en zij wreef duidelijk haar kruis tegen het zijne. Maria ging staan, trok mij overeind en zo dansten we met z’n vieren. Behoorlijk aangeschoten schoof ik de bandjes van Maria’s badpak al dansend naar beneden en zo voelde ik even later haar volle blote tieten tegen mijn borst aandrukken. Ik legde mijn handen eronder en tilde ze op. Wat een goddelijke zachtheid gleed daar door mijn vingers. Haar tepels werden lichtelijk stijf en toen ik haar even bij de schouders hield en iets van mij afduwde, zag ik hoe groot ze waren. Enorme tepelhoven, lichtbruin, zo groot als ik nog nooit gezien had. Mijn erectie werd volledig en deed pijn in mijn broek. Maria keek mij recht in de ogen en legde haar hand op mijn paal. Ik kreunde nu luid en voelde hoe mijn spijkerbroek tegelijk met mijn slip naar beneden getrokken werd. Het was Veronique die dat deed en die mij lachend aankeek hoe ik daar stond met mijn erectie vol in beeld.

“Wauw”, zei Maria, “dáár heb ik zin in.” Ze ging voor me op haar knieën zitten en stak zonder omhaal mijn pik in haar mond. Ze zoog zo ontzettend lekker dat ik wist dat ik dit niet vol kon houden. Nog een paar seconden en ik zou klaarkomen. Snel trok ik me terug uit haar heerlijke zuigende mondje en dacht snel aan iets vervelends. Het scheelde maar een haartje, maar ik had het gered. Jan was intussen bezig Veronique van beha en slip te ontdoen en even later lag mijn vrouw geheel naakt op de bank met haar benen wijd met Jans gezicht ertussen. Kennelijk kon hij er wat van want binnen enkele tellen begon mijn vrouw zwaar te kreunen wat er op wees dat ze niet ver van een fors orgasme af was. Maria had intussen zelf haar badpak uit gedaan en sloeg haar armen om me heen. We begonnen elkaar te kussen en mijn handen hadden vrij spel over haar verrukkelijke volle lijf. Ik genoot van die gevulde billen in mijn handen en het duurde niet lang of ik had haar poesje in mijn hand en wreef met mijn middelvinger door haar werkelijk kletsnatte spleetje. We gleden op de grond en ze duwde mij op m’n rug en gleed met haar hele lichaam over me heen. Ik voelde haar borsten over mijn borst, mijn buik en naar beneden over mijn loeistijve pik en ballen strijken.

Ze gleed weer naar boven en ik voelde haar natte poes over mijn pik glijden. Toen maakte ze één beweging en ik gleed zonder enige weerstand vol in haar kut. Godver, zonder condoom schoot door me heen en op dat moment hoorde ik Veronique met een gilletje klaarkomen. Dát was vaak het begin van een hele reeks orgasmen en ik hoorde haar zonder gêne tegen Jan zeggen. “Geef me die pik van je, laat me die knots voelen.” Ik keek opzij en terwijl Maria me wild begon te berijden zag ik hoe mijn vrouw met moeite Jan’s enorme pik in haar mond propte. Hij begon haar wild in haar mond te neuken en ik zag hoe Veronique intussen haar eigen kut aan het vingeren was. Ik keek omhoog naar Maria’s enorme tieten die op en neer schokten terwijl ze mij heftig neukte. Ik greep die dikke borsten in mijn handen en kneep in de tepels.

“Ah! Ho, ja!” Hoorde ik en ze gleed van me af, ging naast me op haar rug liggen en zei. “neuk me zo hard als je kan.”

Ik ging tussen haar benen zitten en ramde mijn pik in één keer zo diep mogelijk in haar natte scheur. Ze vouwde haar benen achter mijn nek en ik zat klemvast. Haar grote tieten gleden opzij en ik greep ze stevig beet. Ik wist dat ik nu ieder moment moest spuiten. Toen zag ik hoe Veronique op haar knieën ging zitten en Jan zijn gigapik van achteren in haar kut stak. Ze gilde weer en ik zag het vocht uit haar kut spuiten. Dat deed ze alleen als ze supergeil was. Mijn pik glipte uit Maria’s natte spleet en ze tilde haar bekken nog verder omhoog.

“In mijn achterste en snel,” kreunde ze. Oeps, dat had ik nog nooit gedaan maar al zo vaak gewild. Ik zette mijn natte eikel voor haar kontje en ze duwde naar me toe. Ik voelde weerstand maar alles was zo nat daar dat ik vanzelf tot zeker de helft in haar gleed. Ik zag haar in een waas naar me kijken en grommen.

“Neuk me in mijn kont, neuk m’n gat.” Op dat moment hoorde ik dat Veronique weer klaarkwam en ik ramde mijn pik zo ver mogelijk in Maria’s heerlijk strakke kontgat. Het gevoel was onbeschrijflijk. Alsof mijn pik geplet werd tussen fluweel. Ik voelde mijn zaad omhoogschieten en trok me uit Maria’s kont. Ze greep mijn pik vast en rukte twee keer hard. Al het zaad dat zich daar had opgespaard spoot in één enorme lading naar buiten recht in Maria”s gezicht. Een tweede lading spoot in haar hals, een derde over haar tieten. Ik liet me over haar heen vallen en voelde dat zacht vlees overal. Mijn hand gleed als vanzelf tussen haar benen en ik begon haar te vingeren. “Meer vingers”, gromde ze en ik stak er twee, drie en uiteindelijk vier in haar blonde behaarde kut. “Meer,” hijgde ze en mijn duim volgde. Mijn halve hand zat nu in haar kut en ze beukte haar onderlijf tegen mijn vuist aan. Het duurde niet lang meer of ik voelde haar verstrakken en ze kwam werkelijk gillend klaar. Jan werd intussen stevig gepijpt door Veronique terwijl ze aan z’n ballen trok. Ik zag zijn gezicht vertrekken en zonder haar te waarschuwen kwam hij in Veronique’s mond klaar. Normaal moest ze daar niets van hebben maar kennelijk was ze zo geil dat ze alles begon door te slikken. Donders, mijn vrouw slikte het zaad door van een vreemde kerel… ongekend!

We lagen nu alle vier op de grond bij te komen. De hele kamer rook naar geil en seks. Helaas moesten we eigenlijk snel terug naar de kinderen, maar gelukkig hadden we nog vijf volle dagen in het vakantiepark. En saai werden die dagen zeker niet!

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *