Karine

()

Toen in het kantoor naast het huis, waar ik een kamer bewoonde, het vertrek waarop mijn venster uitkeek, in gebruik werd genomen als verblijf voor de koffiemeisjes, begon voor mij een enerverende tijd.

Al spoedig merkte ik dat de meisjes, die tegen acht uur begonnen te werken, zich in dat vertrek wel eens verkleedden. Er hingen geen gordijnen voor het raam. Zij waanden zich kennelijk onbespied, door de hoogte van hun verdieping. Ik ontdekte toevallig hun bezigheden toen een van de lamellen van mijn luxaflex scheef zat zodat er een smalle opening was ontstaan. Toen ik daar door heen keek zag ik een van de meisjes zich juist ontdoen van haar lange broek. Ik zag een flink deel van haar dijen en een glimp van haar slipje, terwijl ze haar benen optrok om zich van de broek te ontdoen. Ik voelde mijn penis al stijf worden. Er liepen nog twee meisjes de bewuste kamer in en uit en vanaf die morgen gluurde ik zo veel ik kon. Ik zorgde ervoor dat ik een smalle kijkspleet gereedmaakte en was de volgende morgen tegen acht uur present om de meisjes te bespieden.

Al na een week kende ik de meisjes van gezicht en wist wat voor kleren ze bezaten. Als de meisjes in een lange broek binnenkwamen hesen ze eerst hun rokjes over ‘t hoofd en stapten Karine uit de broek. Ik had zo een fraai uitzicht op de gehele onderlichamen van de meisjes, Er waren twee blonde meisjes bij, die beiden slank waren en in de regel witte broekjes droegen. Dan was er nog een brunette met een stevig onderlichaam en ten slotte was er het vierde meisje, donker en mollig. Het begluren was een vast ritueel geworden. Het ging het hele najaar en de winter door. Het gaf mij een kick om de meisjes, die zich onbespied waanden, te zien terwijl ze zich ontdeden van bepaalde kledingstukken. Ik, met een ochtendstijve pik in mijn handen begon mij, kijkend naar de bewegende dijen en kontjes aan de overkant, af te trekken zodat mijn zaad tegen de luxaflex spoot. In mijn opwinding verbeeldde ik mij dat ik het mollige grietje tussen haar billen neukte als ze weer uitdagend bukte, haar witte broekje over de mollige billen gespannen. Of, wanneer de slanke blonde haar buik en dijen toonde, naaide ik haar in gedachten en ik spoot mijn sperma ver van me weg over de vloerbedekking.

Tegen het voorjaar was het kijken echter al een sleur geworden en ik besloot te proberen contact met ze te krijgen. Ik trok nu voor acht uur de luxaflex al omhoog, opende het raam en hing er kwassie onverschillig uit naar beneden te kijken. Ze bemerkten mij en gedroegen zich direct veel minder vrij dan voorheen. Na enkele morgens begon ik naar ze te zwaaien, aarzelend zwaaiden ze terug en na een week was het een vast ritueel. Ik besloot ze eens uit te nodigen, nadat dit een maand geduurd had. Ik riep.

“Kom eens met z’n vieren een avond bij me, dan drinken we een lekker borreltje”. Nadat ik dit zo’n vier of vijf maal had herhaald, beloofden ze te komen. Op de afgesproken avond stonden ze inderdaad alle vier op de stoep. Ik maakte kennis met de slanke blonde Karine, Yvette de stevige brunette, de andere blonde Ilse en de donkere Elisabeth. Ik liet ze van mijn jenever proeven en weldra waren ze al aardig teut. Het liefst zou ik met ze alle vier tegelijk gaan vrijen, maar nadat ik Karine wat beter had bestudeerd besloot ik dat ik haar apart wilde hebben. De andere drie waren echter al zo geil dat ik het jammer vond om ze te laten gaan zonder ze genaaid te hebben. Het bleek mij weinig moeite te kosten ze in bed te krijgen. Toen ik de meisjes vertelde hoe ik ze in de afgelopen maanden had gadegeslagen vroegen ze mij uit zich zelf al of ik mij daarbij ook had gemasturbeerd. Ik vertelde hen dat ik dat inderdaad regelmatig had gedaan. Toen vroeg de donkere Elisabeth tot mijn verbazing of ik dat nu in hun aanwezigheid ook durfde te doen. Toen ik daar toch wat verlegen op reageerde stonden Ilse en Jacky op en terwijl Yvette, die naast mij zat mijn gulp openmaakte haalden de twee andere meisjes mijn inmiddels keiharde lul uit mijn broek. Het vierde meisje, Karine, bleef wat verlegen op de stoel tegenover ons toe zitten kijken.

“Laten wij hem helemaal uitkleden!” Riep de vrijmoedige Jacky uit.

“Oké, maar dan jullie ook”, antwoordde ik. De meisjes gingen onmiddellijk op mijn verzoek in.

“Met wie wil je eerst”, vroeg Ilse, die met haar kleine maar harde borsten tegen mijn gezicht aanwreef.

“Met jullie alle drie tegelijk”, riep ik uit. Karine, die nog steeds gekleed was, zei zachtjes. “Gaan jullie dan lekker met zijn vieren naar de slaapkamer, ik blijf hier wel”. Enigszins verbaasd door dit verzoek vroeg ik.

“En jij dan?”.

“Mijn tijd komt nog wel”, antwoordde ze geheimzinnig. Hierdoor ging ik dan maar met de drie andere meisje naar de slaapkamer. Het was een grote orgie van kutten, borsten, monden en handen die alle moeite deden om mijn geile lul de beste bevrediging te geven die ik me maar kon voorstellen. Na enige tijd keerden we weer terug naar de huiskamer waar Karine nog steeds was. Zij bleek zich in de tussentijd vermaakt te hebben met enige afleveringen van wat seksbladen, die zij in de lectuurbak naast de bank had gevonden. Zij was kennelijk daar toch ook wat opgewonden geraakt, gezien de rode blos die haar gezichtje sierde.

“Was het fijn met mijn vriendinnetjes?” Vroeg ze met zachte stem. “Ben je nu helemaal uitgeput, of kan je misschien nog wel een keer?” Ik wist niet wat ik hoorde! De zachte verlegen Karine, die zojuist niet mee wilde doen vroeg er nu zelf bijna om geneukt te worden. Ondanks de gigantische neukpartij met Ilse, Elisabeth en Yvette voelde ik mijn lul weer hard worden. Karine was duidelijk de mooiste van de vier meiden en ik voelde een enorm verlangen naar haar lichaam. Nadat ik intussen dus al met drie meisjes naar bed was geweest en ze op verschillende manieren had bevredigd, wilde ik Karine nu voor mij alleen hebben. Intuïtief voelde ik dat zij de beste neukster was van het gezelschap en voor haar de tijd moest nemen. Ik zag in haar blik dat zij er net zo over dacht als ik. De andere meisjes maakten nu inderdaad aanstalten om weg te gaan. Ilse drong er bij de anderen op aan dat ze nu toch wel weg moesten. Karine zei dat ze daar nog niet veel zin in had en wilde nog graag een jenever. De meisjes konden het niet nalaten Karine quasi ernstig te waarschuwen voor mijn bedoelingen.

“Laat je niet naaien, Karine”. “Pas op voor die geile bok”, en dat soort opmerkingen werden haar toegevoegd tijdens het afscheid. Toen ik de drie had uitgelaten, keerde ik snel naar mijn kamer terug en zag dat Karine zich intussen met opgetrokken knieën in een stoel had genesteld. Haar benen waren hoog opgetrokken en onder haar korte rokje waarvan nu niet veel meer zichtbaar was, zag ik alleen maar haar benen als een verlokkende uitdaging op elkaar gevouwen. Ik liep naar haar toe, boog me over haar heen en kuste haar zacht. Ze zoende hartstochtelijk terug en terwijl onze lippen aan elkaar kleefden, streelde ik met een hand over haar benen. Ik voelde nu eens een kuit, dan weer een warme stevige dij onder mijn vingers en sloot ten slotte mijn hand om een van haar knieën. Vanaf dit strategisch punt uit kon ik gemakkelijk steeds hoger schuiven, ogenschijnlijk vanzelf en onopzettelijk maar wel doelbewust. Binnen enkele minuten had ik de kneep tussen haar dij en haar buik bereikt, de holte van de lies, en kon niet verder gezien haar opgevouwen houding. Ik duwde haar nu zachtjes voorover in de stoel en om niet te vallen moest ze haar benen wel strekken en haar voeten naar de vloer laten glijden waar ze zich schrap zette. Mijn hand had nu echter de nodige vrijheid gekregen en weldra was deze verdwenen in de smalle opening tussen haar dijen. Ik streelde door de stof van het kleine slipje heen nu heel behoedzaam haar vagina. Ik stond nog steeds voorover gebogen over haar heen, ze keek me aan en zei plagend.

“Ik dacht dat je al een paar keer klaargekomen was”.

“Dat was nog maar het begin, alleen de ergste spanning is nog maar voorbij, het echte werk moet nog beginnen”. Terwijl ik doorging met haar te strelen deed ze nu haar benen iets uit elkaar, mijn hand kreeg nog wat meer vrijheid en mijn vingers speelden met de rand van haar broekje, dat vochtig aanvoelde. Mijn strelingen hadden haar hartstochten aangewakkerd en ze begon haar dijen samen te trekken. Ik trok haar overeind uit de stoel en zei. “Kom”. Haar handen gleden over mijn lichaam omlaag en voelden zoekend naar mijn stijve penis. Ze wreef over mijn broek, en voelde hoe de stof tegen mijn gezwollen paal spande.

“Doe hem uit”, fluisterde ze schor. Snel liet ik mijn broek zakken, trok mijn hemd over mijn hoofd en begon haar bloes los te knopen. Ik ontdeed haar vlug van haar bustehouder en trok vervolgens het rokje open. Haar kleine witte broekje bleek strak tussen haar al vochtige schaamlipjes getrokken en volgde al even gewillig de andere kledingstukken. Toen ze naakt voor me stond en ik voor het eerst haar hele lichaam geheel naakt kon bewonderen stokte de adem in mijn keel. Ik wist al dat ze heel mooi gevormde benen en heerlijke heupen had, maar haar hele lichaam was verrukkelijk, een paar stevig gevormde borsten stonden als gespannen bollen halverwege haar schouders en haar middel, de buik was prachtig gewelfd en had een zachte ivoorkleurige tint, ze was een lust om te zien. De aanblik van dat gehele mooie gevormde naakte lichaam wekte mijn verlangens nog meer dan voorheen.

“Laten we naar mijn slaapkamer gaan”, kreunde ik. Voor mij uit liep ze naar de slaapkamer. Haar strakke zachte billen bewogen voor mijn blik in een geil waas van verwachting en verlangen. Mijn penis stond recht vooruit en terwijl ik haar achter Karine liep duwde ik speels met de vochtige eikel tegen haar bilspleet. In de slaapkamer aangekomen draaide ik haar om en hield haar met haar prachtig ontwikkelde borsten tegen mijn hete lichaam.

“Jij bent de beste”, fluisterde ik, duwde haar zachtjes achteruit naar het bed en legde haar languit achterover op de dekens.

“Wat ga je met me doen?” Vroeg ze met een onschuldig stemmetje.

“Wat dacht je?”

“Ga je mijn kutje neuken?” Ging ze op dezelfde kinderlijke toon voort. Dat speelse, ondeugende, naïef lijkende gevraag maakte me dubbel zo wild, en met mijn gezwollen lul drukte ik tegen haar buik en dijen. Met haar kleine handen omvatte ze mijn penis en trok langzaam de voorhuid naar achteren over de gezwollen paarse eikel.

“Mag ik er een kusje op geven?” Vroeg ze en tegelijkertijd ging ze rechtop zitten en liet haar warme zachte lippen over mijn eikel glijden. Ik had een gevoel of mijn lul zou barsten, zo geil was de sensatie van haar mond die nu met snelle bewegingen om de stam van mijn lul heen gleed.

“Wat is ie groot!” Fluisterde ze met een klein stemmetje. “Ga je me met dat ding neuken?”. Ik werd steeds meer opgewonden van haar geile vragen.

“Wat dacht je”, fluisterde ik terug. “Ik ga je helemaal vullen met mijn pik!” Ik legde haar weer plat op haar rug op het bed en bracht een hand tussen haar benen die ze gewillig spreidde. Ik voelde haar geslacht dat vochtig was en wijd openstond om mijn lul te kunnen opnemen. Ze trok haar benen omhoog en deed ze zo wijd als ze maar kon uit elkaar. Ik had een prachtig uitzicht op haar van het geil glinsterende kutje en ging tussen haar benen liggen. Onregelmatig ademhalend door de opwinding liet ik mijn stijve pik in haar vochtige schede glijden. Ze was nauw, echter niet te nauw, maar heerlijk strak. Haar kut spande om mijn verlangende penis als een hoes om een paraplu en ik begon voorzichtig op en neer te bewegen. Karine paste zich bij mijn neukbewegingen aan alsof ze dagelijks met me naar bed ging, haar soepele lichaam bewoog zich onder me mee, gaf wat tegendruk en zo gingen we in elkaar op, het leek of we nooit anders hadden gedaan. Karine was opgehitst door wat zich eerder op de avond op mijn kamer had afgespeeld, zijzelf was echter nog helemaal niet klaar gekomen en had kennelijk al die tijd gewacht tot wij alleen waren en geheel in elkaar konden opgaan. Ze was heet, en verlangend, dat kon ik wel merken en ze hield beslist niet van een half afgemaakt vluggertje. We neukten zo gestadig door, mijn vlees in haar vlees, huid tegen huid, terwijl de spanning steeds hoger en hoger werd en we ten slotte kreunden bij iedere stoot die we deden. Het orgasme, waar wij beiden zo naar verlangden, moest nu gauw komen. Met haar zachte handen streek ze over mijn billen om mijn lustgevoelens nog meer te vergroten. Karine reikte met haar vingers over mijn dijen heen naar mijn zak, ze wiegde mijn gezwollen ballen die als sterk vergrote reuzenbonen door haar handen gleden, tot barstens toe gevuld met dat heerlijke zaad. Ik hield het niet meer.

Het kwam diep uit mijn borst, de verlossende schreeuw van de naderende bevrediging, het gegrom van een parend leeuwenstel en tegelijk met die eerste kreet stroomde de eerste straal in haar heerlijke kutje, gevolgd door meerdere stralen, die allemaal gepaard gingen met hetzelfde diepe gegrom van de bevrediging. Haar schedewand verkrampte op hetzelfde moment en ontspande zich weer, vrijwel in hetzelfde tempo als waarmee mijn lul de stralen sperma in haar binnen spoot, terwijl zij mee kreunde met mijn grommende geluiden. Ze ontving mijn heerlijke lading in een diep en zeer intens orgasme, minstens zo overweldigend als het mijne, nog nooit had ik zo heerlijk met een vrouw geneukt als met Karine, en het was alsof ik volledig in haar prachtige lichaam binnendrong. Nu wist ik wat het betekende als er gezegd werd dat twee lichamen een waren.

Met mijn naschokkende penis nog diep in haar vagina bleef ik op haar liggen terwijl ze mijn borst tegen haar borsten perste, mijn benen gevangen hield tussen haar dijen en onze geslachtsdelen aan elkaar kleefden van liefdesvocht en sperma. Het duurde naar mijn gevoel vele uren voor we ons van elkaar losmaakten, toch had het hoogstens een kwartier geduurd. De klok op de schoorsteenmantel bewees het en ik begreep niet dat een eeuwigheid zo kort kon duren. We lagen nadien nog wel een uur bij elkaar, elkaar omvattend, zoenend, vrijend en genietend van elkaars geheel naakte lichaam. Toen ze zei dat ze weg moest, schrok ik, maar ik begreep haar. Ik waste haar heerlijke lichaam staande voor de wastafel, droogde haar en kuste haar schouders en borsten. Ze streek door mijn haren en zoende mijn nek. Ik kuste haar tepels, welke na enkele tellen weer keurig stijf stonden van lust en we werden opnieuw gek van verlangen naar elkaars lichaam.

Weer gleden wij in elkaar, we ploften gewoon weer neer op het bed alsof we niet zojuist geneukt hadden en voeren voor de tweede maal weg op de golven van onze wellust. Ik voelde weer dat mijn penis omgeven werd door de warme, fluweelzachte wanden van haar geslacht. Het was wederom een heerlijk gevoel. Ik voelde het orgasme in mijn ballen beginnen, een heet en wild verlangen om me diep in de schoot van Karine te ontladen. Ze kreunde.

“Doorgaan, doorgaan”. Ze sloeg haar armen en benen om mij heen en klemde zich aan mij vast. Karine bracht haar heupen verder naar voren en liet de lippen van haar vagina snel langs mijn glibberige penis strijken. Het duurde weer niet lang of mijn zaad schoot als ontsnappende stoom diep in haar buik. Op hetzelfde moment ging haar mond wijd open en stamelde ze onverstaanbare woorden die over gingen in rochelende kreten. Haar lichaam kwam klaar met heftige, schokkende bewegingen.

Nu moest ik haar snel weer even wassen, poetste haar blonde venushaar glanzend droog en wreef haar kutje schoon, zodat ze netjes en droog naar huis kon gaan. Ik kuste haar bij de voordeur voor de laatste maal.

“Kom je morgenavond weer?” Vroeg ik.

“Acht uur?” Was haar wedervraag.

“Goed, maar eerder mag ook. Ik verlang nu alweer na je”.

“En ik naar jou”. Met die woorden glipte ze weg en verdween in het donker.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *