Kwart met vakantie

()

Het was de eerste maal dat Veronique en ik op vakantie gingen met een ander stel. We kenden Ronny en Leen al enkele jaren en kwamen bij elkaar op bezoek, maar het plan om samen vakantie te houden was pas de afgelopen winter opgekomen. Nu reden we gevieren in onze auto naar Oostenrijk. Het was de tweede dag; we hadden overnacht in een Beiers dorp. Hoewel we steeds goed met elkaar hadden kunnen opschieten was er tot nu toe nooit die vertrouwelijke sfeer ontstaan die nu, tijdens de reis, over ons was gekomen. Het voortdurend samenzijn deed ons meer over seks praten dan we gewend waren tijdens onze weekend-bezoeken aan elkaar. Toen we op een rustige weg door het Beierse landschap reden verbaasden noch Veronique noch ik ons er dan ook over dat Ronny en Leen op de achterbank met elkaar lagen te vrijen. Zowel Leen als Veronique droegen strakke shorts als teken van de vakantie vrijheid. Ik had de vorige dag de naakte dijen van Leen bewonderd en was geil geworden op die mooie gevulde bovenbenen. Dat wilde niet zeggen dat ik voortaan die van Veronique zou verwaarlozen maar het was gewoon een gevolg van de vrijmoedigheid waaraan we sinds ons vertrek ten prooi waren. Ronny was inmiddels zover gegaan dat hij met Leen op de achterbank lag te vozen. Hij was duidelijk heet op haar en het gerommel achterin leidde mijn aandacht van de weg af.

Terwijl ik af en toe een blik in de achteruitkijkspiegel wierp ontdekte ik de toestand waarin ze verkeerden. Ronny had Leen ‘ns short en slip uitgetrokken terwijl hij zelf met naakt onderlijf op haar lag. Ze waren gewoon aan het neuken. Ik keek nu en dan schuin opzij en ving een glimp op van Leen ‘ns blote buik en de zwarte driehoek boven haar dijen wanneer Ronny zich voor een hernieuwde aanval iets terugtrok. Veronique had natuurlijk ook allang gemerkt wat ze aan het doen waren en zat voortdurend achterom te kijken. In haar hitsigheid wreef ze over mijn broek zodat ik alle aandacht nodig had om de auto op de goede zijde van de weg te houden. We hoorden het gesteun van die twee en noteerden de momenten waarop zowel hij als Leen klaarkwam. Het kon dan ook niet uitblijven dat we van bank verwisselden. Na zijn nummertje nam Ronny het stuur over en zat met Leen voorin terwijl Veronique en ik ons aan elkaar tegoed deden. In een mum van tijd had ik haar ontdaan van short en slipje waarna we een heerlijk partijtje neukten. Het was een leuk idee in een rijdende auto te naaien. Na een rustpauze nam ik het stuur weer over maar Veronique wilde graag achterin blijven zitten. Zo kwam het dat ik Leen met haar geile dijen naast me kreeg. Ondanks mijn hitsigheid op haar bleef ik van haar benen af maar achterin werd enige beweging merkbaar. Toen ik me half omkeerde en vroeg wat er aan de hand was zei Veronique” “hij laat me z’n pik zien”. Ik moest lachen om de manier waarop ze het zei. Het klonk zo naïef.

“Ronny moet ‘m altijd laten zien.” zei Leen, “en ik moet ook altijd kijken en zeggen wat ‘n grote hij heeft.”

In de spiegel kijkend zag ik alleen Veronique ‘s hoofd dat met het gezicht omlaag gericht was. Ze keek met veel genoegen naar Ronny ‘s penis. Die zat achter me te zuchten en zei; “ik heb ‘m alweer stijf”.

“Nou moet ik ‘m nog vasthouden ook,” giechelde Veronique, “Arn? Hij duwt m’n vingers eromheen. Mag dat?”

“Moet je dat aan mij vragen?” Zei ik, “je bent oud en wijs genoeg om te weten wat je wel of niet wilt.” Veronique giechelde weer, aan haar houding te oordelen was ze druk met Ronny ‘s lul bezig.

Leen keek achterom over de bankleuning en zei; “ze is ‘m aan het aftrekken”.

“Ja”, hijgde Ronny, “ze trekt me heerlijk af.” Leen boog zich over mijn onderlichaam en maakte mijn broek los. Ze haalde m’n lul tevoorschijn en merkte op; “nu Veronique het bij Ronny doet zal ik jou wel verwennen.”

Ik vond het leuk dat de meisjes zich zo druk maakten. Behalve dat stelde ik het op prijs dat Leens handen mijn penis verwenden. Dat Veronique met Ronny bezig was wond me op en stimuleerde mijn lustgevoelens. In Leens vingers zwol mijn lul in een ommezien, waarna ze me met stevige halen begon af te rukken. Achter me hoorde ik Ronny hijgen en roepen; “het komt!”

Even later stak Veronique een hand naar voren en zei; “Leen, hier heb ik het geil van je man.” Ik zag de kwak in haar handpalm liggen. Leen liet zich niet afleiden en ging rustig door met mij te masturberen.

“Lik het maar op,” was het enige wat ze zei.

“Br…, “ zei Veronique, “het geil van een andere vent oplikken! Nooit van m’n leven!” Ze depte het op met een papieren zakdoekje en liet dat uit het portierraam vliegen.

De ontwikkelingen achter me had me zo opgehitst dat ik ook klaarkwam. Leen ving het op in een zakdoek en duwde mijn lul terug in m’n broek. Even later hoorde ik Veronique roepen; “hij zit in m’n broekje!”

“Nou en?” zei ik, “jij hebt toch ook in zijn broek gezeten!”

“O, nou gaat ie mij klaarmaken,” hijgde ze even later. Ze lag languit op de bank, het achterhoofd rustend op Ronny ‘s bovenbenen. Zijn hand was tot aan de pols bedekt door Veronique ‘s short en zijn vingers waren druk bezig. Veronique kreunde en bewoog haar dijen. Even later hoorden we haar steunend klaarkomen.

“Doe je dat bij mij ook?” Vroeg Leen. Ik stak een hand uit maar kon mijn vingers nauwelijks in de pijp van haar short krijgen.

“Ik kan er niet goed bij,” zei ik. Ze trok onmiddellijk haar broekje en slipje omlaag zodat ze met haar naakte buik naast me zat. Met de linkerhand sturend zat ik haar met de rechter te vingeren tot ze zuchtend een orgasme kreeg. Na al dat geil gedoe hadden we wel even tijd nodig om op adem te komen. We passeerden de Oostenrijkse grens en zochten in de heuvelachtige streek die we nu doorkruisten naar een hotel. Het bleek erg moeilijk om er een te vinden waar ze nog kamers vrij hadden. Na het tiende of elfde begonnen we de moed op te geven. Toen bij het volgende hotel de eigenaar zei dat hij nog wel een ruime vierpersoonskamer had bedachten we ons niet lang. Ronny en Leen zouden eerst in het grote tweepersoonsbed slapen terwijl Veronique en ik in de twee veldbedden, die naast elkaar geschoven konden worden, de nacht zouden doorbrengen. We namen een douche en gebruikten het diner in de gelagkamer. Daarna volgden de nodige biertjes en glazen wijn zodat we tamelijk tipsy de weg naar boven gingen. Ronny en ik smoesden wat met elkaar waarop Leen vroeg; “wat hebben jullie samen te fluisteren?”

“Niks bijzonders,” zei ik. We kleedden ons uit waarbij ik Leen ‘s mollige buik en dijen nog eens uitvoerig kon bewonderen. Ik dacht aan ‘s middags, toen ze met naakt onderlijf naast me gezeten had en herinnerde me hoe mijn hand op haar zachte zwarte poes gerust had toen ik haar vingerde. Haar borsten hingen zwaar en vol omlaag Ronny had aandacht voor Veronique ‘s vlakke buik met het blonde schaamhaar en bewonderde haar stevige ronde tieten. We deden het licht uit op een klein lampje na dat boven het grote tweepersoonsbed hing. Ronny en Leen kropen er naakt in.

“Ik heb zin in een zuig- en lik-nummertje,” verklaarde hij en trok het licht uit. Even later hoorden we ze smakken en zuigen. In onze geilheid gingen ook Veronique en ik aan het negenenzestigen. Goed op dreef liep plotseling de reiswekker af die op de tafel tussen de twee vensters stond. Het was een repeteerwekker en om niet te lang gestoord te worden door het gerinkel sprongen Ronny en ik gelijktijdig uit bed om het ding tot zwijgen te brengen. We liepen elkaar in het donker opzettelijk en volgens onze tevoren gemaakte afspraak voorbij. Tijdens het langs elkaar lopen raakte ik zijn grote harde penis waarmee hij nu Veronique te lijf zou gaan. Mijn verlangen ging uit naar Leen die trillend lag te wachten. De meisjes merkten niets van de verwisseling en even later lag ik op Leens kletsnatte kut te zuigen. Mijn lul stak diep in haar mond en werd hartstochtelijk afgezogen en gelikt door haar lippen en tong. We hadden deze ruil afgesproken naar aanleiding van Veronique ‘s opmerking over het geil van een andere man. Nou zou ze eens proeven hoe dat smaakte. Ik hield Leen bewust op het nippertje van klaar komen zodat ze eerst mijn kwakje zou drinken voor ze een orgasme kreeg. Ze pijpte me zo goed dat het niet lang duurde of ik kwam klaar. Dikke stralen vlogen uit m’n pik in haar keel en tijdens mijn orgasme bracht ik haar tot een climax. Ik dronk haar sappen terwijl ze mijn geil slikte.

Aan de andere kant van de kamer hoorde ik het gesteun van Veronique en Ronny. Ze zouden niets van de verwisseling hebben gemerkt als Leen niet onverwacht het lampje boven haar bed had aangeknipt. De verbazing op de gezichten van de meisjes was vermakelijk. Veronique sloeg de hand voor de mond alsof ze alsnog wilde voorkomen dat vreemd sperma erin zou doordringen. In het besef dat ze door ons voor de gek gehouden waren begonnen ze ons uit te schelden. Veronique sprong uit haar bed en rende naar me toe. Ze drukte haar mond op de mijne en stak de tong tussen mijn lippen.

“Voor straf zal je het zaad van je vriend proeven,” zei ze tussen twee hete zoenen door. Haar lippen smaakten inderdaad naar sperma maar dat nam ik op de koop toe. Overigens werkte ze zo geil met haar benen dat ik weer een stijve kreeg. Ik voelde de druk van haar dijen tegen mijn bovenbenen, van haar buik tegen de mijne en die van haar borsten. Sinds ‘s morgens had ik geen lichamelijk contact met haar gehad zodat ik naar haar verlangde. Ze duwde mijn gezwollen lul tegen haar kruis en masseerde de eikel tussen haar naakte dijen. Even later zat ik in haar kut en lagen we in het bed van Leen en Ronny te neuken. Nu deed Leen het licht niet uit, ze zat naast ons en bleef naar ons kijken. Ronny kwam naar haar toe en kreeg een stijve toen hij op haar ging liggen. Terwijl ik Veronique naaide voelde ik de stevige billen van Leen die vlak tegen Veronique aan lag. De bewegingen die we maakten zorgden voor een algemene opwinding zodat het bed golfde en deinde. Met een schorre kreet loosde ik een portie zaad in Veronique ‘s kut die terstond klaarkwam. Het stotend ritme van Ronny en Leen bewees dat ook zij een orgasme kregen. Het wellustig schokken van hun lichamen gaf een extra dimensie aan ons klaarkomen. Omgekeerd zal het ook op hen die uitwerking hebben gehad.

Ondanks mijn bevrediging lag ik daarna over Veronique ‘s buik heen naar het mollige lichaam van Leen te kijken. Mijn ogen verlustigden zich aan haar welige tieten en de volle heupen. Toen ze een been optrok leek het zwarte poesje tussen haar dijen een wollig nestje. Tijdens die beweging werden ook haar schaamlippen zichtbaar waarop Ronny ‘s sperma glinsterde. Ik zou haar best eens willen naaien. Ze had me afgetrokken, ik had haar kut gelikt terwijl ze mijn penis afzoog, maar dat alles scheen me onvoldoende. Wanneer ik de kans zou krijgen haar te neuken zou het pas volmaakt zijn. Mijn ogen ontmoetten die van Ronny toen ik ze opsloeg. Blijkbaar koesterde hij dezelfde gedachten. We wisselden een blik van verstandhouding waarna hij zijn blikken weer op Veronique ‘s onderlijf richtte. Het was duidelijk dat hij dezelfde behoefte aan afwisseling had als ik.

“Wie heeft er zin in een rum-cola?” Vroeg hij ineens. Voordat we naar onze kamer gingen hadden we ons voorzien van de krachtige Oostenrijkse “Stroh-Rum” die, door het alcoholgehalte van tachtig procent, alleen verdund kon worden gedronken. Veronique ging overeind zitten waardoor haar kleine borsten beter uitkwamen. Ronny ‘s ogen vestigden zich onmiddellijk gretig op haar tieten.

“Ik wel”, zei ze. In afwachting van het beloofde drankje deed ze haar benen schaamteloos wijd uit elkaar en veegde het sperma af met een handdoek. Ronny schonk de cola voor een deel naast het glas omdat hij zijn ogen niet van Veronique ‘s kut kon afhouden. Leen zag het en lachte.

“Ben je nog niet voldoende aan je trekken gekomen?” Vroeg ze, “me dunkt dat je al aardig van Veronique genoten hebt.”

“Ik heb nog niet met ‘r geneukt,” zei Ronny en keek als een kind dat men z’n snoepje heeft afgenomen. We moesten er allemaal om lachen.

“Denk jij er ook zo over?” Vroeg Veronique aan mij. Deze vraag vereiste een onomwonden antwoord maar ik was niet zo brutaal als Ronny. Ik liet me niet zo gauw uit de tent lokken en draaide derhalve de rollen om. Eigenlijk kaatste ik de bal terug toen ik Veronique en Leen de beslissing overliet.

 “Ik weet niet of Leen dat wel zou willen,” zei ik, “en Veronique moet het natuurlijk ook goedvinden.”

De meisjes keken me allebei aan. “Maakt het eigenlijk iets uit na wat we allemaal al gedaan hebben?” Stelde Veronique. “Ik zou wel eens willen weten of ze het nog wel kunnen,” bracht Leen in het midden,” onze kerels zijn al heel wat sperma kwijtgeraakt vandaag.”

“Bij Veronique heb ik ‘m zo weer stijf,” blufte Ronny.

“Laat zien,” daagde ze uit en grabbelde naar zijn penis.

“Kom mee,” zei ik tegen Leen en trok haar mee naar het andere bed. Terwijl ze mij opjutte met haar bedreven vingers gleed mijn hand van boven naar onderlangs haar lichaam. Ik verkende uitvoerig al haar rondingen en betastte de heerlijke borsten. Haar zachte mollige buik was anders dan die van Veronique. Ik had heel wat meer tijd nodig om haar kont te bevoelen dan bij Veronique. Overigens deed ik er bewust wat langer over omdat ik nu uitvoerig van haar wilde genieten. Ik werd heter en heter totdat mijn lul als een knuppel schuin omhoog stond langs haar dijbeen. Ze wreef intens maar heel zacht langs mijn paal en vergat niet bij elke slag van haar hand de vingertoppen langs mijn kloten te laten strijken. Daarvan werd ik weer zo geil als boter. Ik drukte me tegen haar vlezige lijf en had een van haar tieten in de hand. Die drukte ik omhoog, mijn tong glipte voortdurend om de gezwollen tepel totdat ze het zelf niet langer kon uithouden. “Kom erin,” kreunde ze. Ik ging tussen haar volle dijen liggen en zuchtte van genot. Het prettigste vond ik altijd nog om tussen de benen van een vrouw liggend klaar te komen. Haar lichaam leek me helemaal te omvatten en mijn pik daalde als een duiker in de diepte. Nu ik op haar lag en mijn rug niet meer naar het andere paar gekeerd was kon ik zien dat Ronny inmiddels al met Veronique bezig was. Hij wipte langzaam op en neer en haalde zijn lange lummel heel ver uit haar kut. Ik zag hoe zijn penis glom van Veronique ‘s vocht waarna hij hem weer in haar schede liet verdwijnen. Dat maakte me nog geiler zodat ik me verbeten op Leen wierp. Haar dijen waren een bankschroef die me helemaal in de klem had. Ze reageerde op mijn stoten met opwaartse bewegingen van haar bekken. Ik wrong me verrukt tegen haar malse buik en stampte in haar begerige kut.

Het was ongelooflijk dat die eerste vakantiedag ons alle vier zo bevrijd had van de remmingen die ons thuis tot nog toe hadden weerhouden. Vanzelfsprekend hadden we toen ook al naar een dergelijke ruil verlangd maar niemand had het initiatief genomen. Nu lagen we gewoon bij elkaar te neuken alsof het zo hoorde. Mijn oren vingen de geluiden op die Veronique en Ronny maakten zijn buik klapte tegen de hare wat mij aanspoorde hetzelfde bij Leen te doen. Ik zweepte haar daardoor op zodat ze nog hitsiger mijn bewegingen beantwoordde. Iemand begon hardop te kreunen en even later klonk een vierstemmig gesteun door de kamer. Het begon zachtjes en ingehouden maar op ‘t laatst galmde het ongeremd en werd weerkaatst door de vier wanden. Leen begon te jammeren: “O! Ja… mm… wouw, ha… ja, ja…” en lag met houterig stotende bewegingen onder me. Ik reageerde erop door me met een grenzeloos genot leeg te spuiten en haar kut te vullen. Tijdens mijn orgasme drongen de kreten van Veronique en Ronny tot me door. Ik zag haar rillend en stuiptrekkend onder Ronny liggen waarbij ze zijn kont krachtig met beide handen omlaag drukte. Toch gingen zijn billen met korte rukken op en neer, iedere ruk betekende dat hij een kwak sperma in haar loosde. Het was een geweldige ervaring die ons allemaal een uitzinnige bevrediging gaf minutenlang spraken we geen van vieren.

Pas toen we, op de rand van de bedden gezeten, een nieuwe slok Rum-Cola namen zei Veronique; “dat kan nog wat worden de komende veertien dagen.”

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *