Laura, Bea en ik

()

Hij liep ‘s avonds door de stad toen een persoon uit een portiek stapte en hem tegenhield. Een mes glom in het donker en een vrouwenstem zei.

“Je pik of je leven.”

“Als je mijn pik wilt hebben heb je dat mes niet nodig” merkte hij op.

“Kom dan maar mee” zei ze. Ze deed een stap opzij en hield de deur open.

“Naar binnen” zei ze streng. Hij ging gewillig naar binnen. Door de duisternis had hij haar nog steeds niet goed kunnen bekijken. “Naar de eerste verdieping” zei ze kort. Hij ging haar voor de trap op en hield stil voor de deur. Ze opende de deur en ging naar binnen en hij volgde haar. Ze deed de deur achter hem dicht en deed hem op slot en nam de sleutel mee. “Die deur gaat pas weer open als ik met je klaar ben” zei ze. Hij kon haar nog steeds niet bekijken want er brandde geen enkele lamp in de kamer. Zij liep verder de kamer in. Hij hoorde wat geritsel van kleren en plotseling ging het licht in de kamer aan.

In het midden van de kamer stond een blondine van een jaar of 20. Ze had een witte bodystocking aan met halve cups die haar borsten naar voren duwden. Ze droeg jarretels die witte kousen omhoog hielden. Het waren lange slanke benen. Haar slipje was doorzichtig en hij kon haar schaamhaar zien. Ze had nog steeds het mes in haar handen. Ze liep op hem toe en zei. “Kleed je uit.” Hij kleedde zich uit maar hield zijn onderbroek aan, die zijn opwinding nauwelijks kon verbergen. “Ik zie dat ik deze niet meer nodig heb” zei ze en borg het mes op. “Trouwens, mijn naam is Laura” vervolgde ze, “ga maar zitten.” Hij ging zitten en Laura schonk iets te drinken in. Ze ging naast hem zitten en gaf hem een glas.

“Hoeveel ervaring heb je eigenlijk?” Vroeg ze.

“Nauwelijks” antwoordde hij schuchter.

“Geen enkele dus.” Hij knikte.

“Ik zie dat mijn pakje je opwind” zei Laura wijzend op zijn kruis. Haar hand gleed over zijn been naar zijn kruis en voelde aan zijn ballen. Zijn eikel kwam aan de bovenkant tevoorschijn. “Dat is een mooie jongen” zei ze goedkeurend. “Ga eens staan?” Vroeg ze. Hij stond op en ging voor haar staan. Hij zag haar borsten licht trillen. Ze duwde zijn onderbroek naar beneden. Zijn grote paal sprong tevoorschijn en kwam trillend tot stilstand. Laura keek vol ontzag naar zijn paal. “Ik heb wel een beetje ervaring,” zei ze tegen hem, “maar ik denk dat ik met dat ding van jou wel moeite zal krijgen.” Ze trok hem naar beneden en hij ging op z’n knieën voor haar zitten. Ze pakte zijn hand vast en legde deze op haar borst. Haar borsten staken puntig over de half cups heen. Zijn hand bleef stil op haar borst liggen. “Dit moet je doen” zei ze. En ze begon zelf haar andere borst te strelen. Ze kneep zachtjes in haar borst en trok aan haar tepel. Hij voelde haar tepel onder haar hand hard worden. “Toe nou” smeekte ze hem en ging door met in haar borst te knijpen. Hij voelde haar ademhaling zwaarder worden en zag dat de haar lippen aflikte. Toen begon hij met beide handen haar borst te masseren. Ze begon te hijgen. “Ja, lekker!” Ze trok zijn hoofd naar haar borst toe en commandeerde: “Likken!” Zijn mond ging open en omsloot haar puntige borst. Ze begon zachtjes te kreunen. Plotseling duwde ze hem achterover op de grond. Ze stond op en ging over hem heen staan. Zijn paal stak omhoog.

“Hij is toch zo groot!” zei ze vol bewondering toen ze op hem neerkeek. Haar handen gingen naar haar rug en maakte de knoopjes van haar topje los. Twee grote stevige tieten kwamen tevoorschijn. Ze wreef nog even over haar tepels en maakte de klemmetje van haar jarretel los en trok deze ook uit. Ze had alleen nog een slipje en haar kousen aan. Zijn handen grepen haar benen vast. Langzaam trok ze haar slipje uit. Hij zag haar schaamhaar glinsteren van het geil. Ze zakte langzaam door haar knieën tot haar kutje net boven zijn eikel bleef. Haar hand greep zijn pik beet en stopte zijn eikel in haar kutje. Langzaam zakte ze verder naar beneden. Ze gleed glad over zijn paal heen. Halverwege stopte ze eventjes en ging een stukje omhoog. Ze haalde diep adem en met een luide kreun zakte ze helemaal over zijn pik heen. Hijgend bleef ze stil zitten. Zijn handen gleden over haar heupen. “Hij past precies” zei ze opgelucht.

Zijn handen gingen over haar buik richting haar borsten en pakte beide tepels vast en trok haar voorover. Haar gezicht kwam boven ‘t zijne te hangen en hij stak zijn tong uit. Haar mond gleed over zijn tong naar zijn lippen. Ze maakte zich van zijn mond los en bewoog zachtjes op en neer. Ze bewoog steeds sneller en begon luid te kreunen. Hij begon in haar ritme mee te bewegen. Met een luide schreeuw kwam hij klaar en spoot zijn sperma bij haar naar binnen. Haar kutspieren trokken samen en zij kwam ook klaar. Ze viel voorover en kwam naast hem te liggen. Toen ze beiden waren uitgerust ze.

“Ik ben in tijden niet zo lekker klaargekomen maar ik laat je nog niet gaan. Heb je zin om in bad te gaan?” Hij knikte.

Zij ging hem voor naar de badkamer. Hij had een mooi uitzicht op het strakke kontje van Laura. Er stond een groot tweepersoons badkuip in de badkamer. Laura draaide de kranen open en liet het bad vol lopen. Ze strekt haar lange been en begon langzaam haar kous af te rollen hierna volgde haar andere been. Ondertussen was het bad vol en ze draaide de kranen dicht. Laura nam als eerste plaats in het bad. Hij volgde haar en ging tegenover haar zitten. Hij zag haar grote borsten glimmen van het water.

“Ik ben een echte seksfreak” begon ze, “de meeste jongens zijn maar goed voor een avondje, en dan doen ze nog niet eens wat ik wil. Ze kleden zich uit en steken hun pik er in en komen gelijk klaar. Meestal kom ik niet eens aan mijn trekken. Ik hoop dat jij anders bent. Je hebt zo’n gigantisch lekkere paal, hij past precies in mijn poesje” zei ze terugdenkend aan wat er daarvoor gebeurd was.

“Wat zou je dan allemaal willen doen?” Vroeg hij aan Laura.

“Ik zou je graag willen pijpen” bij het idee alleen al begon ze kreunen. “En dat jij mijn poesje likt en dat we samen inkopen doen bij de seksshop. Als ik daar alleen naar binnen ga word ik altijd lastig gevallen.” Ze keek hem verwachtingsvol aan. Hij gaf haar een knipoog en ze zei blij.

“Ja echt? Je bent een schat! Laten we dan eerst langs de winkel gaan, dan kan ik nog even bijkomen van die lekker paal van jou.” Ze stapten beiden uit bad en gingen zich afdrogen. Laura keek telkens naar slappe pik. “Straks mag ik hem lekker in mijn mond nemen” ze verheugde zich en nu al op. Een half uur later stonden ze in de seksshop.

“Wat hebben ze toch een hoop dingen hier?” Zei Laura verbaasd. Ze pakte een grote dikke vibrator en zei. “Deze neem ik.” Ze zag een wel heel erg lange en nam deze ook mee. Ze nam ook nog een paar video banden mee. De eerste film was nog maar vijf minuten bezig toen ze zei.

“Ik word hier toch zo vreselijk geil van, voel maar…” Ze trok haar broek uit en ze bood hem haar poesje aan. Zijn vingers gleden over haar slipje dat werkelijk doorweekt was. Hij ging onder haar slipje en stak een vinger naar binnen. Hij trok zijn vingers terug en ze waren drijfnat van haar geil. Hij stond op en begon zijn vingers vlak voor gezicht af te likken. Ze kreunde en smeekte. “Lik me!”

Hij trok zijn kleren uit en ging tussen haar benen zitten. Hij trok haar schaamlippen uit elkaar en zag haar gezwollen klitje. Zijn tong ging naar binnen en begon haar klitje te likken. Laura greep zijn hoofd beet en begon wild te bewegen. Zijn tong bewoog steeds sneller. Haar lichaam verkrampte en ze schreeuwde het uit. Inmiddels was zijn pik ook omhoog gekomen en Laura zag dat.

“En nu zal ik die paal van jou eens gaan verwennen.” En ze boog voorover en gaf een likje aan zijn eikel. Zijn pik trilde zachtjes. Ze begon hem in de lengte te likken tot deze glom van haar kwijl. Toen sloten haar lippen om zijn eikel en langzaam nam ze hem in haar mond. Ze liet hem kort los en zei.

“Eindelijk mag ik iemand pijpen en het is heerlijk!.” Ze hervatte haar werk en ging hem steeds sneller pijpen. Het eerste kloddertje kwam op in haar mond en ze likte haar lippen er bij af. Hierdoor aangemoedigd bewoog ze haar mond nog sneller om zijn pik tot zijn ballen samen krompen en hij zijn zaad in haar mond spoot. Het was teveel, ze kon het niet bijwerken en het liep langs zijn pik omlaag. Nadat ze het sperma in haar mond had doorgeslikt ging ze vol overgave zijn paal schoon likken. Helemaal blij dat haar wensen waren uitgekomen namen ze plaats voor de televisie en draaiden de tweede band.

“Die heb ik niet uitgezocht” zei Laura verontwaardigd.

“Klopt, deze heb ik meegenomen, dit vind ik nu opwindend” zei hij. De film ging over twee lesbische vrouwen. Ze werden af en toe wel gepakt door een man maar ze deden het meestal met andere vrouwen.

“Dat hoort toch niet?” Zei ze toen ze twee vrouwen bezig zag op het scherm.

“Blijkbaar vinden ze het toch lekker” merkte hij op.

“Daar heb je gelijk in” antwoordde ze. Ze zag hoe de twee vrouwen elkaar streelden. Laura pakte de dikke vibrator en ging zachtjes langs haar kutje. “Hij is bijna even dik als die van jou” zei ze lachend tegen hem. De kop van de vibrator gleed haar kutje binnen en ze stopte pas toen het apparaat helemaal binnen was. Ze liet het apparaat los en ging haar klitje strelen. Hij stak zijn hand uit naar de vibrator en schakelde hem aan. Toen begon het genot voor haar pas echt.

“Oh God! Dit is waanzinnig!” Het ding trilde in haar kutje. Ze pakte hem vast en begon hem in haar kutje te bewegen. Ze begon te schreeuwen en te kreunen van genot toen ze klaarkwam.

Plots sloeg de deur open en dreunde tegen de muur en er stapte een jonge vrouw in een ochtendjas naar binnen.

“Zeg kan het wat zachter, ik wil graag slapen” zei ze kwaad. Ze zag de ze alle twee naakt waren en haar ogen gleden automatisch naar zijn kruis en zag zijn paal die ondertussen alweer overeind stond. “Ben je door hem gepakt?” Vroeg ze ongelovig aan Laura.

“Ja” antwoordde Laura triomfantelijk.

“Paste hij wel” Vroeg ze sarcastisch met een beetje jaloersheid.”

“Tuurlijk.”

“Ik geloof je niet” vervolgde de vrouw.

“Moet je het zien soms” zei Laura scherp tegen haar.

“Laat maar zien dan” zei de vrouw die dacht dat ze blufte. Laura ging op hem zitten en zei tegen haar.

“Kijk maar goed.” De vrouw kwam dichterbij om het beter te kunnen zien. Laura gleed met een vloeiende beweging over zijn pik. De vrouw slaakte zacht een kreet. Laura stond op en glimlachte.

“Zie je nou wel dat hij past. Hij heeft een heerlijke pik” zei ze. Hij stond op en liep op de vrouw af. Ze kon haar ogen niet van zijn glimmende paal afhouden.

“Het is nu de vraag of hij in jouw kutje past” zei hij dreigend tegen haar. Hij pakte haar ochtendjas vast en trok deze met een ruk los. Eronder had ze een dun nacht hemdje aan. Hij zag haar tepels door de dunne stof en zei. “Dat wond je op, niet?” Ze knikte van ja. Hij trok haar nachthemd over haar hoofd en ze stond naakt voor hem. Ze had kleine borsten maar met mooie groote tepels die vooruit staken. Ze sloeg haar armen voor haar borsten om deze tegen hem te beschermen. Hij stak zijn hand in haar kruis. Ze drukte haar benen stijf tegen elkaar maar hij vond toch haar spleetje. Zijn vingers voelden nattigheid.

“Je hebt er zin in, je bent drijfnat” en hij liet haar zijn vingers zien. “Als jij nou op de grond gaat liggen en je benen wijd doet dan kunnen we proberen of hij ook in jouw spleetje past.”

“Maar hij is zo groot hij past nooit” zei ze verschrikt.

“Natuurlijk past hij wel” zei hij geruststellend “jij bent bloedgeil en mijn paal is nog nat van Lauras geil dus hij glijdt zo naar binnen.” Hij pakte haar stevig vast, legde haar op de grond en ging tussen haar benen zitten. De vrouw wou wel geneukt worden maar ze was toch wel een bang. Hij zag er zo groot uit. Gewillig deed ze haar benen wijd. Hij voelde aan haar kutje en zei.

“Je moet je ontspannen. Zo doet het alleen nog maar meer pijn.” Het hielp niets en ze bleef gespannen. Hij ging zachtjes haar kleine borstjes masseren. Haar tepels die al groot waren leken nog groter te worden. Hij voelde dat ze zich ontspande en hij stak zijn eikel in haar spleetje. Ze begon te kreunen en te kronkelen. Hij gleed langzaam verder naar binnen. Ze was werkelijk bloedgeil. Toen hij helemaal binnen was vroeg hij aan haar.

“Hij zit er helemaal in. Hoe voelt het?” Ze kreunde en knikte van ja. Hij voelde haar kutspieren aan zijn lul trekken en hij begon in haar te stoten. Ze kromde haar rug en met een luide gil kwam ze klaar. Haar spieren sloten zich nog steviger om zijn paal en hierdoor kwam hij ook klaar. Laura had al die tijd jaloers toe zitten kijken. Toen hij zich van de vrouw losmaakte en ze zag dat zijn pik nog een klein beetje overeind stond vroeg ze aan hem.

“Steek hem alsjeblieft in mijn kutje. Ik ben zo geil.” Ze smeekte het bijna.

“Straks” zei hij kort. Hij liep naar de vrouw toe en vroeg hoe ze heette.

“Bea” antwoordde ze. Hij schonk voor hen drie iets te drinken in en ze gingen verder naar de film kijken. Laura bleef hem maar smeken om haar te neuken. Maar hij bleef het uitstellen. Bea schoof langzaam zijn kant tot hij haar gloeiende huid kon voelen. Haar allereerste orgasme had haar kennelijk goed bevallen. Zijn pik kwam langzaam ook weer omhoog.

“Neuk me nou!” Smeekte Laura weer. Ze werd steeds geiler van de film. Bea had ook wel weer zin in een beurt. “Voel maar hoe nat ik ben” vroeg Bea aan hem. Hij voelde met beide handen aan de twee kutjes. Ze bleken allebei drijfnat te zijn. Wie moest hij nu pakken?. Als hij Bea een beurt gaf zou Laura hem weg sturen. En als hij Laura zou neuken dan zal Bea weglopen. En dat zou zonde zijn want het is een knap vrouwtje en ze is bloedgeil. Hoe moest hij dat oplossen? Hij kreeg een idee.

“Jullie moeten zelf uitmaken wie ik neuk” zei hij tegen Laura en Bea. Ze keken hem vragend aan.

“Hoe bedoel je dat” vroeg Laura.

“Jullie moeten zorgen dat de ander klaarkomt en degene die niet klaarkomt, zal ik neuken.” Ze keken hem verbaasd aan.

“Dus als ik zorg dat Laura klaarkomt dan word ik geneukt” vroeg Bea.

“Dat klopt” antwoordde hij.

“Dat doe ik niet” zei Laura.

“Ik ook niet” vulde Bea aan.

“Dan wordt er niemand geneukt” zei hij kort. Dat vonden de beide vrouwen ook niet leuk. Ze wilden allebei dolgraag die stevige paal in hun spleetje. Maar ze wisten ook wel dat er maar een pik was en twee kutjes. Hij stond op en ging in de stoel zitten. De twee vrouwen bleven alleen achter op de bank. Ze zagen aan hem dat het ernst was. Laura bleek de persoon die het geilst was. Ze schoof langzaam de kant van Bea op. Bea zag haar aankomen en schoof de andere kant op, tot ze tegen de leuning aanschoof. Ze kon geen kant meer op. Laura legde haar hand op het been van Bea en zei tegen haar.

“Als je nu snel klaarkomt dan krijg ik die lekkere paal in mijn kutje.” En haar hand gleed door het schaamhaar van Bea.

“Maar ik wil die paal” zei Bea verontwaardigd. De hand van Laura gleed verder naar beneden en kwam bij het spleetje. Bea wist dat als Laura haar zou gaan vingeren ze snel zou klaarkomen zo geil was ze. En dan zou Laura die lekkere paal krijgen. En dat wou ze niet, ze wilde zelf die paal hebben. Dus ging Bea in de tegenaanval. Haar hand ging naar het kutje van Laura. Toen Laura de hand van Bea voelde wist ze dat het menens was. De twee vrouwen zaten elkaar te vingeren. Eerst vonden ze het niet leuk maar ze begonnen er steeds meer plezier in te krijgen. Laura haalde haar vingers uit het kutje van Bea en zei tegen haar. “Wat ben jij geil zeg” en liet Bea haar vingers zien. Ze dropen werkelijk van het geil uit Beas kutje.

“Anders jij wel” zei Bea lachend tegen Laura en liet haar vingers zien. Deze waren even nat als die van Laura. Snel stak Bea haar andere hand in het kruis van Laura. Ze schokte eventjes en kreunde zachtjes. Bea trok haar hand weer terug en deze was ook drijfnat. Met elke hand pakte ze een borst van Laura vast en smeerde het geil over haar borsten. Laura begon harder te kreunen. Haar tepels werden harder. Ze had ze nog nooit zo hard voelen worden. Ze begonnen zelfs aangenaam pijn te doen, zo hard waren ze. Laura ging nu ook de kleine borsten van Bea te strelen. Ze voelde de groote tepels van Bea en begon erin te knijpen. Nu begon ook Bea te kreunen. Bea boog voorover en likt te tepels van Laura die glommen van haar eigen geil. Laura vond dit zo opwindend dat zij de borsten van Bea begon te likken. Hun hoofden waren nu zo dicht bij elkaar dat hun wangen tegen elkaar schuurden. Toen ze dit voelden hielden ze beiden op en keken elkaar schuin aan. Bea likte haar lippen af. Dit was blijkbaar te veel voor Laura en gaf Bea een tongzoen. Bea stribbelde niet eens tegen maar beantwoorde haar tong.

Plotseling liet Laura Bea los en kroop tussen haar benen. Haar tong ging door het schaamhaar en kwam tot slot bij het drijfnatte spleetje. Ze aarzelde eventjes maar toen ging toch haar tong naar binnen en vond het klitje van Bea. Deze begon luid te kreunen. Ze had nooit gedacht dat een tong van een vrouw ooit dit bij haar zou doen. De tong van Laura glipte over het klitje. Dat het kutje van een vrouw zo aangenaam kon smaken! Haar tong ging steeds sneller. “Ja… ja…” kreunde Bea en met een schok kwam haar orgasme.

Laura was met haar gedachten al bij zijn paal. Maar ze zag hem nergens, tot ze hem tegen haar kontje voelde. Hij gleed langs haar kutje om nat te maken met haar geil. Het geil droop uit haar kutje langs haar benen naar beneden. Met een harde stoot drong hij in een keer moeiteloos bij haar naar binnen en begon gelijk snel te stoten. Hij voelde de kutspieren aan zijn lul trekken maar hij stootte snel door. Zijn handen gleden naar haar grote borsten en begon erin te knijpen. Zijn handen vormden holle vuisten met daarin een borst zodat alleen haar tepel er uit stak. Bea zag dit en begon er woest aan te likken. Laura vond het waanzinnig een stevige paal achterlangs in haar kutje en een bloedgeile vrouw die haar tepels likte. Dit werd haar teveel. Haar lichaam verkrampte en ze schreeuwde haar orgasme uit. Hij stootte nog een keer diep in haar en spoot alles krachtig bij haar naar binnen. Uitgeput viel ze in de armen van Bea.

En zo had een trio dat misschien wel voor het leven gesmeed was elkaar gevonden.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *