Met de vlam in de pijp

()

“Hier, voor jou.”

Ik haal een klein cadeautje uit mijn borstzak. Je kijkt me verbaasd aan en pakt het cadeautje uit.

“Het is een witte string van je favoriete merk.”

“Dank je wel schat, ik doe hem vanavond aan voor je.” Ik kijk naar haar.

“Eigenlijk had ik wat anders in gedachten” zeg ik met een vette knipoog.

“Maar we zitten op de snelweg” werp je tegen. Toch, ik zie aan de glinstering in je ogen dat je snapt wat ik bedoel. Je trekt je schoenen uit en doet de knoop van je broek los. Met wat moeite trek je hem uit, en ook de string die je aan hebt gaat uit. Je zit nu in je blote kont in de auto. Je pakt de string en trekt hem over je benen naar boven. Als je hem aanhebt wil je uw broek ook weer aandoen, maar dat vind ik geen goed idee.

“Je ziet er geil uit zo, laat de broek maar even liggen.” Je legt je hand op mijn bovenbeen.

“Ik wil je graag bedanken voor je mooie cadeau.” Zachtjes wrijft je hand over de bobbel in mijn broek. Ik zak iets onderuit zodat je er beter bij kan en voel hoe je mijn gulp open maakt. Je hand glijdt in mijn broek en streelt mijn lul door de onderbroek heen. Langzaam schuif je ook die naar beneden zodat mijn stijve lul door de gulp uit mijn broek springt. Ik kijk je aan en je likt uitdagend met je tong over je lippen. Je buigt naar voren en likt zachtjes met je tong over mijn eikel. Ik kreun zacht en probeer mijn aandacht op de weg te houden. Voorzichtig draai je rondjes met uw tong terwijl je steeds dieper gaat tot ik helemaal in je mond zit. Ik leg een hand op je blonde haar en beweeg je hoofd zachtjes op een neer.

Een vrachtwagenchauffeur seint met zijn lichten als ik hem heb ingehaald.

Ik voel hoe je sabbelt, likt, zuigt en heb moeite me op de weg te concentreren.

Bij een parkeerplaats ga ik de weg af.

Hoewel er veel auto’s staan zie ik weinig mensen in de schemering. Ik parkeer op een redelijk rustig plekje en doe de stoel iets achteruit.

“Ga op je knieën zitten, dan kan ik je kutje voelen.”

De lucht voelt koel aan mijn lul na je warme mond. Maar, zodra je op uw knieën zit ga je weer verder waar je gebleven was. Je zit er geil en uitdagend bij. Iemand die langs loopt ziet alleen mijn hoofd en jouw kontje boven de ramen uitsteken. Het risico betrapt te worden verhoogd mijn geilheid. Ik streel je borsten en zak langzaam af met mijn hand tot ik je kutje vind. Een vinger glijdt zo je speeltje in.

Blijkbaar ben ik niet de enige die opgewonden is van het idee dat we betrapt kunnen worden. Ik maak mijn vinger nat in je kutje en vinger zachtjes je klitje. Ik voel je om mijn paal heen en streel zacht verder.

Opeens zie ik een man en een vrouw aan komen lopen. Ze lopen recht op onze auto af! Ik wil je hoofd omhoog tillen en wegrijden maar dan zie ik de lange jas van de vrouw half open vallen. Onder haar jas draagt helemaal niets.

Jij weet nog van niets en pijpt zacht kreunend verder.

De vrouw en de man staan aan jouw kant van de auto. De vrouw kijkt naar binnen en geeft met een gebaar aan dat ik het raampje moet laten zakken. Ik twijfel maar doe het wel. Je merkt wat ik doe maar ik pak je blonde haren en druk je hoofd naar beneden.

“Pijpen kreng!” Ik haal mijn vinger weg en voel hoe je met je lippen om mijn lul protesteert. De vrouw maakt haar vinger nat in haar eigen kutje en legt hem op je klitje. Zachtjes streelt ze je en ik voel aan je reactie dat ze dat goed doet. De vrouw staat voorover gebukt tegen de wagen aangeleund terwijl ze je vingert.

De man slaat haar jas omhoog en gaat achter haar staan. Ik zie aan haar bewegingen dat hij zijn lul in haar kut heeft gestopt en dat hij haar aan het neuken is. De vrouw kijkt me aan en ik lik langs mijn lippen. De vrouw begrijpt wat ik bedoel en trekt je string opzij. Ze legt haar tong op je kontje en begint te likken.

Je voelt dat we niet meer met zijn tweeën bezig zijn maar ik houd mijn hand op je hoofd zodat je niet omhoog kan. De vrouw weet precies wat je lekker vindt, je begint me enthousiaster te zuigen en te neuken met je hoofd. De vrouw likt en vingert je steeds steviger. De man achter haar kreunt en spuit haar vol met zijn zaad.

De vrouw likt je steeds sneller en dieper en ik voel hoe je lichaam verstijft. In golven voel ik je orgasme door je lichaam razen en je schreeuwt om mijn lul heen, die nog steeds diep in je mond zit.

Als je orgasme af neemt haalt de vrouw haar vinger van je klitje. Ik gebaar haar dat ze om de auto heen moet lopen en doe het raampje aan mijn kant open. De vrouw gaat recht overeind staan en ik zie hoe het zaad van de man langs haar benen naar beneden loopt. Ze loopt voor de auto langs naar mijn raampje.

Terwijl ik je hete lippen om mijn eikel voel steek ik mijn hand uit het raam. De vrouw legt haar kutje op mijn vinger en ik maak twee vingers nat in haar sopgaatje. Ze begint haar onderlichaam te bewegen en rijdt op mijn vingers terwijl jouw hoofd op en neer beweegt om mijn lul. De vrouw sluit haar ogen en rijdt steeds heftiger op mijn vingers. Ik steek nog een vinger in haar kutje en hoor hoe ze kreunt. Het idee dat ik een wildvreemde vrouw vinger langs de snelweg terwijl jij me pijpt duwt me over het randje. Mijn lichaam verstijft en golf na golf spuit ik in je mond.

Ondertussen rijdt de vrouw steeds heftiger op mijn hand. Terwijl ik met gesloten ogen achterover leun zuig jij de laatste druppels uit mijn zak. Ik voel haar kutje samenknijpen in een sidderend orgasme. Ik voel hoe je uw hoofd van mijn lul afhaalt en zie dat je een tissue wil pakken om het zaad in te spugen.

Mijn vingers glijden uit het kutje van de vrouw en ik gebaar dat ze haar hoofd in de auto moet steken. Ik pak je blonde haren vast en duw je hoofd naar dat van de vrouw toe. Ik zie hoe je twijfelt maar als de vrouw je lippen likt doe je uw mond open en geeft haar een geile tongzoen.

Het zaad druppelt tussen jullie lippen door maar de vrouw likt je kin schoon en slikt alles door. Ze gaat rechtop staan en doet haar jas weer dicht.

Ik start de auto en rij weg, met jou tegen me aangeleund terwijl je mijn pik zachtjes masseert.

“Rij snel naar huis lieverd, ik wil je pik in mijn kutje voelen.”

Ik geef gas bij en met de vlam in de pijp rij ik de donkere nacht in…

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *