Naar Ivoorkust

()

Daar zat ik dan in het vliegtuig. Met naast mij mijn vriendin Mia. We gaan nu een half jaar met elkaar en heb het prima samen. Mia viel mij op nadat zij bij de supermarkt kwam werken bij de kassa. Ze is een lief klein vrouwtje, meer dan een kop kleiner dan ik (zelf 1.88 meter) een beetje mollig en wat mij meteen aan haar opviel: een sneeuwwitte huid. Ze viel mij meteen op. Jong, keurig gekleed, maar haar volle borsten werden niet helemaal door haar overhemdje bedekt. Wit en stevig, ging het door mijn hoofd. Een kort blond koppie haar en volle lippen, die gemaakt leken om te zoenen. Ik kreeg meteen een kloppend gevoel in mijn broek, want het was al weer even geleden dat mijn vrijgezellenbestaan werd onderbroken door een lekkere vrijpartij. De dagen daarna haalde ik bijna elke dag maar een of twee boodschappen in dezelfde supermarkt. Op zaterdag wachtte ik haar om 21.00 uur op na sluitingstijd. Ze herkende mij met een verlegen “hoi”.

Om een lang verhaal kort te maken, we gingen wat drinken, en nog eens, maar ze was erg schuchter. Pas na zes weken had ik haar op mijn kamer, maar ze wilde niet verder gaan dan mij met haar kleine handje aftrekken. Ook wilde ze niet uit de kleren. Nu bleek dat ze pas achttien was, veertien jaar jonger dan ik. Ze was de oudste in een erg christelijk gezin en als ik van haar hield moest ik geduld heb Arthur. Ik was wel zo slim om af en toe mee te gaan naar haar kerk en haar ouders accepteerden mij als de verkering van Mia. Na een slechte zomer in België mocht ze met mij mee op vakantie. We wilden alsnog de zon op gaan zoeken en besloten naar Ivoorkust te gaan. We hadden een hotel direct aan het strand, all inclusieve.

Toen was dus de dag eindelijk aangebroken en zaten we in het vliegtuig richting de zon. Mia vloog voor het eerst en zat bij het raampje. Naast mij aan de andere kant zat een niet onknappe vrouw van een jaar of 45. Ze ging elk jaar alleen op vakantie, zei ze, altijd na het seizoen om de zomer nog even te laten duren. Mia zat verlegen het gesprek te volgen. In de bus zat dezelfde vrouw vlak voor ons. Ze bleek ook naar ons hotel te moeten.

Zodra we onze kamer hadden en de spullen hadden uitgepakt wilde Mia meteen haar bikini aan en richting strand. Onbevangen stond ze zich om te kleden en wat stond de bikini, die overigens toch vrij degelijk was, haar goed. Haar prachtige borsten, haar onwaarschijnlijk witte huid, het mollige kontje, mijn pik knalde zowat mijn zwembroek uit. Maar Mia had het niet door, zo te zien. Vol verwachting wilde ze naar het strand. En daar lag ze dan in haar volle glorie op een stretcher. Vlak naast mij, met haar handje op mijn buik. Ogen dicht. Die van mij waren niet dicht. Ik zag de vrouw uit het vliegtuig, maar er waren nog meer vrouwen alleen. We hoefden niet op te staan om wat te drinken te halen. Zodra onze glazen leeg waren werd er direct bijgevuld door de ober.

Na verloop van tijd hielden we ook een praatje met de ober, een stevige gespierde neger, iets kleiner dan ik, die Lee bleek te heten. Hij werkte al een paar jaartjes voor het hotel en had het goed naar zijn zin. De verdiensten waren niet super maar hij kon zijn ouders en broers ondersteunen die het wat minder hadden. We vroegen hem wat een beetje leuk was om in de omgeving te bekijken of te doen. Hij gaf ons een paar leuke tips. Ik vroeg hem ook waarom er nogal wat vrouwen in hun eentje naar dit hotel kwamen in plaats van stellen. Die kwamen voor hun sekshonger. De vrouwen vinden het lekker om het met een man te doen die groot van onder is vertelde hij. Stom dat ik daar zelf niet opgekomen was en ik moest er wel om lachen toen hij het vertelde.

Nu kan ik zeggen dat ik niet slecht bedeeld Arthur. Twintig centimeter en ook lekker dik, maar ik denk dat de vrouwen zoals die in het vliegtuig voor wat groters kwamen. Mia en ik hadden al een paar grote glazen Cuba Libre op en Mia zei dat ze een uurtje op de kamer wilde gaan slapen. Goed idee, vond ik en even later stonden we op. Mia wankelde een beetje. Ze mompelde wat over de zon en leunde zwaar op mij toen we naar de kamer liepen. Tien meter voor mij zag ik de vrouw uit het vliegtuig met een grote neger aan de arm eveneens naar de kamers lopen. Ze ging de kamer naast die van ons in! Mia zag het ook.

“Jemig, wat een slet” zei ze tamelijk hard.

“Stil toch”, zei ik. “Dat mens mag toch wel plezier hebben.” We lagen al een paar minuten op ons bed toen uit de kamer naast ons flink wat gekreun kwam. De kamers waren puur gehorig. Af en toe hoorde ik het geluid van blote handen die kennelijk op de billen sloegen. Kortom, het was een pornografisch hoorspel en het liet mij niet ongevoelig. Ik begon met Mia te vrijen en liet haar mijn keiharde pik in haar handje nemen. Het lukte mij de veter van haar bikinibroekje los te trekken zonder dat ze er erg in had. De combinatie van drank en warmte had haar weerstand van thuis af laten brokkelen en zachtjes begon ik haar kutlipjes te strelen. Ze werd bijna meteen drijfnat. Ik kwam overeind en deed haar benen uit elkaar. Sprakeloos keek ze mij aan.

Uit de kamer naast ons hoorde ik de vrouw haar neger luid aanmoedigen. Ik moest me beheersen om mijn van het voorvocht druipende pik niet in een keer naar binnen te rammen. Zachtjes begon ik te bewegen.

Ik voelde Mia trillen. Kwam ze nu al klaar? Jawel, ze zette haar nagels in mijn zij en bokte kreunend omhoog. Ik was helemaal binnen! En wat me nog nooit was gebeurd: Ik kwam meteen en spoot zoals ik al tijden niet gespoten had. Met onze armen om elkaar heen en min half harde pik nog in haar warme kut vielen we in slaap.

De dagen erna leerden we elkaar op seksueel gebied goed kennen. Mia was niet erg wild, ik wel. Ze kreeg alleen een orgasme als ze bijna dronken was. Gelukkig vond ze de combinatie van cola en rum erg lekker en kwam ik flink aan mijn gerief. Maar de vrouw naast onze kamer ging gisteravond met twee negers naar binnen en ik begon hierover te fantaseren. Mia merkte dat er wat aan de hand was maar ik kon dit niet vertellen dacht ik.

Ik zat `s avonds op het balkon wat te fantaseren toen ik vanachter gegrepen werd door Mia die direct haar handje in mijn zwembroek stopte.

“Wat ben jij weer hard,” zei ze. Ik biechtte op wat ik had zitten fantaseren en dacht dat er een grote ruzie zou volgen. Nu was Mia niet zo praterig maar tot mijn verbazing vertelde ze mij dat zij ook had lopen fantaseren over de buurvrouw met haar negers. Terwijl ze dit vertelde zag ik in haar bikinibroekje een natte plek ontstaan. Even later lagen we als wilden te neuken. Nog nooit was Mia zo te keer gegaan. Grommend en bijtend kwam ze een paar keer achter elkaar klaar voordat ik mijn pik in haar hongerige kutje leegde.

Ik dacht dat het bij die fantasie zou blijven, maar vroeg toch de volgende dag aan Lee hoe de vrouwen contact maakten met de Ghanezen. Mia lag nog uit te slapen en Lee was de ontbijttafel aan het verzorgen.

Als er vrouwen alleen lopen worden ze vanzelf benaderd door de lokale negers, maar ook wel door de obers. Als je als stel loopt laten ze je met rust.

“Hoe moet het dan als een stel wat plezier wil beleven” vroeg ik aarzelend. Lee zag dat ik aandachtig zat te luisteren. Hij lachte met een grijns en wist genoeg. Ik schaamde me diep. Nu voelde ik me een schoft maar ik was al over de schreef gegaan.

“Als jullie dat willen zal ik kijken wat ik kan regelen” zei Lee. Ik bedankte hem en moest snel een duik gaan nemen om mijn steigerende pik af te laten koelen.

Na het eten gingen we naar onze kamer om wat te relaxen om vervolgens naar de bar waar iedere avond een live op treden was. Ik had Mia gevraagd een sexy setje aan te trekken om te kunnen concurreren met de andere vrouwen.

“Je bent al de mooiste, maar zij kleden zich spannender.” Mia keek mij bevreemd aan maar toen ze terug kwam had ze een geraffineerde combinatie gemaakt van een broekje en shirtje die beiden nog maar net konden. We dronken weer flink en hadden eigenlijk allebei flink de hoogte. Na nog een paar zeer erotische dansen, vertrokken we naar onze kamer. Er werd na vijf minuutjes aangeklopt en ik liep naar de deur om open te doen. Het was Lee die binnenkwam en Mia zei dat we niets hadden besteld.

“Schat” zei ik, “toen jij vanochtend nog sliep vertelde Lee mij dat hij nog nooit een vrouw had gezien met zo’n witte huid als die van jou en of hij je helemaal mocht zien.”

Ik verwachtte dat ze woedend zou zijn, maar ze keek naar de broek van Lee en zag daar iets wat haar belangstelling trok. Langzaam stapte ze uit haar weinige kleren en ging op bed liggen. Lee ging naast haar zitten en vroeg Mia of hij haar borsten mocht voelen. Ze wist niet wat ze moest zeggen. Ze vond ook Lee een lekkere vent en kon het niet geloven wat er stond te gebeuren. Lee kuste Mia vol op de mond en hun tongen vonden elkaar direct. Ik ging ook op ze af en gaf Mia een knipoog.

“Geniet er maar van schat.” Hij kwam achter haar staan en begon met haar borsten te spelen. Mia voelde de grote handen van Lee naar haar kont afdalen. Hij begon haar billen lekker te kneden. Mia kon het niet helpen. Zonder dat haar kutje al in het spel was kwam ze kreunend klaar. In haar orgasme zag ze dat Lee schitterend gespierde borstkast had. Mia drukte in haar wegebbende orgasme haar borsten tegen het bovenlijf van Lee en begon hem weer heerlijk te tongen. Ik zelf begon haar zachtjes in haar nek te kussen en knoopte even later behulpzaam de touwtjes los van de broek van Lee en deed deze naar beneden. Er kwam een lul te voorschijn die mijn fantasie en dus zeker ook die van Mia te buiten ging.

“Ik hoop dat je geen pijn gaat krijgen” zei ik “als dat ding zo meteen nog hard word ook.” Lee lachte bij onze blikken en zei dat hij het zachtjes zou doen. Tot mijn verbazing nam Mia nu het initiatief. Ze kwam overeind en duwde Lee achterover op ons bed. Ze pakte met beide handjes de monsterachtige lul beet en die begon direct te groeien. Ik kroop zelf ook naakt op het bed en bood Mia ook min lul aan. Ze had in beide handen nu een lul en begon ze zachtjes af te trekken. Mijn lul was veel harder dan anders en Mia wist dat hij het ook super geil vond wat er gebeurde. Lee was nu heerlijk bezig met zijn tong en Mia voelde dat hij het vocht uit haar kutje likte en met zijn vingers in haar sterretje smeerde. Ik duwde Mia voorover en stopte in één beweging mijn lul in haar kletsnatte kutje en begon haar wild te neuken. Mia kwam meteen weer klaar en ik trok mij terug. Nu was het de beurt aan Lee.

Mia klom op zijn monsterachtige pik en liet zich er langzaam overheen zakken. De helft verdween. De andere helft kon er niet in. Nu kwam het van pas dat ik haar een paar dagen geleden had geleerd paardje rijden. Mijn jonge blondje zat even later enthousiast op die grote paars zwarte pik te rijden en kwam al weer kreunend klaar. Ik zag haar krampen en stopte mijn nog steeds harde pik in haar drijfnatte krampende sterretje. Met een gil van schrik onderging Mia haar anale ontmaagding maar de pijn verdween snel voor de sensatie om nu van twee kanten hard genomen te worden. Het werd haar te veel en het volgende orgasme denderde door mijn kleine geile wijfje. Ik ging nog harder te keer in haar hete darmkanaal en toen Lee diep kreunend zijn zwarte pik in mijn melkwitte meisje leegspoot, spoot ik mijn sperma diep in haar kontgat.

Bijna bewusteloos van drank en seksgenot hingen we op en over elkaar heen uit te hijgen. De zwarte lul van Lee gleed uit Mia’s kutje en er kwam een golf dik wit sperma achteraan. Hetzelfde gebeurde toen ik mij uit haar kont terug trok. Even later bedankten wij Lee en namen samen een douche om vervolgens heerlijk in slaap te vallen na deze ongelooflijke neukpartij.

De volgende ochtend werd ik wakker omdat Mia mijn harde ochtendpik in haar handje had. Stralend keek ze mij aan.

“O, Arn, als mijn ouders wisten wat wij gisteren hebben gedaan.” Ze begreep nu ook, zei ze, waarom sommige vrouwen naar hier kwamen. We hadden nog een hele week te gaan voordat we terug zouden vliegen dus dat beloofde wat. ‘Wat heb ik gedaan,’ ging het door mijn hoofd. Dat schattige onschuldige blondje van mij was een seks vamp geworden! Alle remmen zijn weg! Even later zat mijn schatje mijn ochtendpaal te berijden en kwam ze twee keer klaar voordat ik haar krampende kutje volspoot.

De volgende dag zaten we aan het zwembad en werden weer heerlijk bediend door Lee. Hij vroeg met een vette grijns of we het gisteren naar ons zin hadden gehad. Lachend keek Mia hem aan en ik knikte bedachtzaam. Lee zei dat er ’s avonds op het strand een Afrikaanse avond werd gehouden. Of we ook zin hadden? Natuurlijk, zeiden wij.

De dag vloog voorbij met luieren op het strand en af en toe een biertje voor mij en een Cuba Libre voor Mia. Ze had opvallend veel aandacht voor de voorbij paraderende negers en ik zag haar broekje weer een paar keer behoorlijk nat worden. En het werd avond. Zoals gebruikelijk gingen we na het eten naar onze kamer om wat op te frissen. Na een uurtje soezen op bed, vertrokken we naar het strand.

Het geluid van bongo’s en handgeklap wees ons de weg. Het was zeker twee kilometer lopen. Er was een kampvuur en in de duisternis zaten groepjes mensen op het strand te drinken. Bij het kampvuur zaten een paar zwarte jongens te trommelen en af en toe te zingen. Er waren maar een paar blanken. Ook onze geile buurvrouw was er, met een andere vrouw en drie negers. Maar geile buurvrouw? Waar heb ik het over? Wij konden er ook wat van. Lee lachte ons toe. Hij was in gezelschap van twee mannen die hij voorstelde als zijn jongere broers en zijn zus.

“Hoe oud ben jij dan?” Vroeg ik. Dertig. Mijn broers zijn tweeëntwintig en drieëntwintig. Mijn zus is tweeëndertig. Een niet zo grote prachtige negerin lachte haar tanden bloot. Ze had een paar prachtige volle negerinnenlippen, was ongewoon slank, bijna mager, een halve kop kleiner als ik, ze had een gespierde buik en een paar zeer kleine tietjes. Maria heette ze. Leo, de jongste broer van Lee was nog groter dan ik. En Arthur leek wel het evenbeeld van Lee. Hij nodigde ons uit bij hen te komen zitten en even later zaten we met zijn zessen op het strand.

Hij wist niet of het goed was maar wilde het toch vragen aan ons. Mocht hij de drank voor ons verzorgen? Dat mocht en we kregen een kruidig brouwsel te drinken waar we meteen helemaal warm van werden. Mia vond het heerlijk en had haar glas meteen leeg. Maria volgde meteen en Lee schonk de dames meteen bij. Na haar tweede glas lag Mia languit in het zand naar Leo te kijken. Hij kwam in leeftijd het dichtste bij haar. Hij leek net als Arthur erg op Lee en ik zag dat Mia al weer nat was. Na meer dan een uur een beetje praten en veel drinken hoorde ik aan de andere kant van het vuur een vrouw gillen. Het was de buurvrouw die door twee negers tegelijk naar een orgasme werd geneukt.

“Heeft je broer ook zo`n lekkere lul,” vroeg ik fluisterend aan Lee. Lee en zijn broers lachten en lieten alle drie hun broek zakken. De lullen waren ieder op zich monsters. Leo had zeker nog vijf centimeter meer dan het monster van Lee en kon het beste worden omschreven als een paardenpik. Ook die van Arthur was langer, maar iets dunner dan Lee. De mannen deden hun broeken weer omhoog en gingen bij Mia liggen. Geboeid keek ik naar de reacties van mijn blonde schatje. In het halfduister van het kampvuur stak ze wel erg wit af tegen de vooral gitzwarte Leo. Ik hoorde weer een orgastische kreet van de buurvrouw en hoorde dicht bij ons ook gekreun. Daar werd een andere volwassen blanke vrouw geneukt door een kleine pezige negerjongen die misschien net zestien was. Toen ik weer naar Mia keek zag ik dat ze de pik van Leo te pakken had en dat Lee haar borststukje aan het uittrekken was.

Toen voelde ik een handje in mijn eigen broek. Maria fluisterde in mijn oor; “hallo, Arthur ik ben er ook nog.”

Gek, daar had ik nog niet aan gedacht. Ze lag half op haar zij, naakt te zijn en duwde mij lachend op mijn rug. Even later had ze mijn kloppende pik tussen haar ongelooflijk lekker zuigende negerinnenlippen. Ik hoorde gekreun uit de mond van Mia komen maar kon niet zien wat er gebeurde, want Maria lag met haar pruimpje in mijn gezicht. Braaf begon ik haar te beffen. Dat was al een tijd geleden, want Mia hield daar tot nu toe niet van. Maria was een wereldwonder. Af en toe slikte ze mijn eikel gewoon in en liet hem dan weer uit haar slokdarm terug schieten. Toen mijn pik wel heel erg begon te kloppen duwde ik haar van mij af. Ze kwam op handen en voeten terecht en ik dook meteen op zijn hondjes in haar half geopende kut. Tjemig, wat was dat kutje strak en gespierd. Wat ze allemaal deed weet ik niet. Maar toen ze klaar kwam zoals ik nog nooit een vrouw had laten klaar komen, hield ik het ook niet meer en spoot haar brullend vol. Uitgeput rolde ik van haar af maar, wat gebeurde er met Mia?

Die kon het niets meer schelen als ze al die lullen maar kon voelen. Ze werd daar op dat strand volledig uitgewoond. Ik merkte zelf dat er bij mij gevoelens los kwamen waar ik het bestaan niet van wist. Ik spoorde Mia aan en riep allerlei gore taal in het dialect, terwijl mijn vriendinnetje genomen werd. Ze zat op de pik van Leo en had Lee in haar kontje. En wat ze tot nu toe nooit had gewild. Ze zoog Arthur alsof haar leven er vanaf hing. Kennelijk waren er al een of twee klaar gekomen, want dikke klodders zaad liepen langs haar vertrokken smoeltje.

“Neuk die neger, zuig hem leeg,” riep ik. Mia werd daar zo te zien nog geiler van want ze kwam meteen weer gillend klaar. Een paar uitgeneukte stellen zaten nu dicht om ons heen. Maria was mij weer aan het pijpen. De broers haalden nu hun pikken uit de gretige gaatjes van mijn vriendinnetje en begonnen zich in haar gezicht af te trekken. Even later plakte ze van de dikke klodders negersperma. Overal in haar gezicht zat sperma. Het geile tafereel maakte dat ik begon klaar te komen. Ik pakte Maria’s gretige koppie en duwde het diep over mijn kloppende pik. Verdomd, ze slikte hem precies in toen hij begon te spuiten en kokhalzend slikte ze mijn pik en mijn zaad verder in.

Uitgeteld zag ik hoe het onvermoeibare negerinnetje nu op Mia af ging en al het zaad van haar aflikte. Leo, die zijn zusje voorover zag zitten met mijn zaad dat nog langzaam uit haar kutje droop, ramde zijn weer overeind staande monster bij haar naar binnen en nam haar wild op zijn hondjes.

“Kom op, jongens, neem nog een borrel.”

Wat het was dat Lee ons gaf weet ik niet maar mijn pik schoot overeind en Mia kroop met draaiende ogen op mijn keiharde leuter. Arthur duwde haar voorover. Hij gaf haar een paar flinke petsen op haar volslanke kont. De vingers stonden er op. Toen ramde hij zijn joekel in haar kontgaatje. Ik voelde hem in mijn vriendinnetje bewegen. Ik in haar kut, hij in haar kont. Arthur was weer erg wild en bleef haar op haar volle billen meppen terwijl hij tekeer ging of hij nog voor de eerste keer moest klaar komen. Ook ik kon me niet beheersen en beet en kneep Mia in haar prachtige borsten die al snel bont en blauw zagen. Opeens kwam Mia weer gillend klaar. Haar wild krampende kut was voor mij en voor Arthur te veel en wij spoten ons weer in haar leeg. Maar toen zakte Mia opeens uitgeput over mij heen. Haar energie was op en ze viel volkomen machteloos in slaap.

Ik kan wel vertellen wat er de avonden nog allemaal gebeurde maar dat kunnen jullie wel raden. We hebben alleen overdag op het strand onze slaapschade weten te beperken. De Afrikaanse nachten waren heet, opwindend en kleverig van kutvocht en sperma. Mia wil van het voorjaar weer naar Ivoorkust. Maar wel met mij, want in haar eentje met een of meer van die hete negers, dat vindt ze niet veilig. Verder wisselen we ons seksleven nu enorm af. Ik neuk Mia in haar mond, in haar kont, tussen haar prachtige melkwitte borsten en natuurlijk ook vaak in haar kut. Alleen is het haar nog niet gelukt mijn pik naar binnen te slikken en al helemaal niet als ik haar bekkie vol spuit. Zoals Maria dat kan, zo is er maar een. Maar verder is Mia mijn eigen seks kampioentje. We gaan van de winter trouwen, want haar ouders kijken ons steeds vaker verwijtend aan.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *